Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Каква да е съдбата на хората с увреждания?

Featured Replies

преди 4 минути, Anne написа:

Извинявай, аз не се подигравам на хората с увреждания!

Пак казвам - Дани си го заслужи. Като досаждаш и следиш някого, след като някой ти е казал да го оставиш на мира, ти каква реакция очакваш? Държа на личното си пространство и на това да не ми дават наклон на чувствата, как да се обличам и по какво да се увличам. Като съм казала, че не искам повече да общувам с някого и д ме остави на мира, то този някой би трябвало да ме остави на мира. Ако е нормален. Дани не е. Аз не съм знаела за нея. Не знам кой и е казал за мен. Не е имала право да ме търси и тормози. Абсолютно никакво право!

ти държиш на личното си пространство, а тя няма ли право на такова-публикуваше и данни, снимки и какво ли още не+коментари, че е лека жена, че е правила не знам какво за да завърши образованието си и да си намери работа-ако не ти е ясно това е подсъдимо разбираш ли не само ти имаш права

• Отговори 2k
  • Прегледи 101,4k
  • Създадено
  • Последен отговор
току-що, Сталин написа:

ти държиш на личното си пространство, а тя няма ли право на такова-публикуваше и данни, снимки и какво ли още не+коментари, че е лека жена, че е правила не знам какво за да завурши образованието си и да си намери работа-ако не ти е ясно това е подсъдимо разбираш ли не само ти имаш права

Тя започна. Кой и каза да ме търси, с кое право? Нали уж е била много уверена в чувствата на Пепи към нея? За какво и беше моя снимка? Бях и казала да пита Пепи как изглеждам, като толкова я интересува. Защо не го е попитала? С кое право ми е търсила профила във форума на "Планета"  и ми е извадила личния адрес от стара тема за автографи? С кое право ме заплашваше, че ми знае адреса? Да не се прави на луда, тя започна. И  и е трябвал някакъв файл от мен, та да ми научи ай - пи - то и да ми прати троянец.

Никога не са ме интересували гаджетата му! Ама никога.

преди 1 минута, Anne написа:

Тя започна. Кой и каза да ме търси, с кое право? Нали уж е била много уверена в чувствата на Пепи към нея? За какво и беше моя снимка? Бях и казала да пита Пепи как изглеждам, като толкова я интересува. Защо не го е попитала? С кое право ми е търсила профила във форума на "Планета"  и ми е извадила личния адрес от стара тема за автографи? С кое право ме заплашваше, че ми знае адреса? Да не се прави на луда, тя започна. И  и е трябвал някакъв файл от мен, та да ми научи ай - пи - то и да ми прати троянец.

Никога не са ме интересували гаджетата му! Ама никога.

пак ти казвам, не тя ти е писала, доказано е, но ти продължаваш с клеветите и тормоза си ЦЯЛ ЕДИН ЖИВОТ

току-що, Сталин написа:

пак ти казвам, не тя ти е писала, доказано е, но ти продължаваш с клеветите и тормоза си ЦЯЛ ЕДИН ЖИВОТ

Да бе, не е тя. Извинявай, но трудно ще повярвам, че точно обикновена приятелка/позната на Пепи ще тръгне да ме търси, след като не ме познава. И за какво? Той тогава не се е оплаквал, доколкото знам, говоря за 2007 година. И как точно приятелка/позната ще има камари негови снимки, че и ще ми дава наклон на чувствата?

Да бе, не е тя. Извинявай, но трудно ще повярвам, че точно обикновена приятелка/позната на Пепи ще тръгне да ме търси, след като не ме познава. И за какво? Той тогава не се е оплаквал, доколкото знам, говоря за 2007 година. И как точно приятелка/позната ще има камари негови снимки, че и ще ми дава наклон на чувствата?

стига с тия глупости, цял живот не проумя, че за нея ти нямаш никакво значение

преди 1 минута, Сталин написа:

стига с тия глупости, цял живот не проумя, че за нея ти нямаш никакво значение

Тогава що праща приятелки да ме тормозят? 

преди 9 минути, Anne написа:

Тогава що праща приятелки да ме тормозят? 

тя няма нищо общо,пак ти казвам за нея си никоя, обичат се, гледат си децата и ти за тях не си никакъв фактор само се смеят като те споменат, а Петър откровенно ти се подиграва, което е гадно, но сама си си го изпросила

преди 5 минути, Сталин написа:

тя няма нищо общо,пак ти казвам за нея си никоя, обичат се, гледат си децата и ти за тях не си никакъв фактор само се смеят като те споменат, а Петър откровенно ти се подиграва, което е гадно, но сама си си го изпросила

И как точно ми се подиграва? Искам да знам.

И как точно ми се подиграва? Искам да знам.

аз ако повторя думите му ще ме блокират завинаги, а и са доста гадни епитети-няма как да ги повторя, наистина са мн. гадни

току-що, Сталин написа:

аз ако повторя думите му ще ме блокират завинаги, а и са доста гадни епитети-няма как да ги повторя, наистина са мн. гадни

Прати ги на лични, спокс, няма да ги покажа. Освен ако и това не си го измисляш.

преди 10 минути, Anne написа:

Прати ги на лични, спокс, няма да ги покажа. Освен ако и това не си го измисляш.

да, веднага, нещо друго да искаш-и ясно си показала, че не може да се вярва на думата ти, така, че няма да стане, и моля кажи за кое съм излъгала, с радост ще оборя всяко едно твърдение с доказателства

преди 20 минути, Сталин написа:

да, веднага, нещо друго да искаш-и ясно си показала, че не може да се вярва на думата ти, така, че няма да стане, и моля кажи за кое съм излъгала, с радост ще оборя всяко едно твърдение с доказателства

Извинявай, но не вярвам, че познаваш мен и близките ми. И Пепи не познаваш.

Що не си завъртите по един телефон и да се наприказвате ?

На турскоиндийска сапунка го обърнахте :getout:

преди 7 минути, miro20 написа:

Що не си завъртите по един телефон и да се наприказвате ?

На турскоиндийска сапунка го обърнахте :getout:

поредният казващ какво да правим, давай моля те просветли ни какво и как да го направим, че интелекта не ни стига до там, влиза в тема която не е негова и размахва пръст, но добре че ни обясни за сапунките-личи си кои е запознат

преди 13 минути, Anne написа:

Извинявай, но не вярвам, че познаваш мен и близките ми. И Пепи не познаваш.

щом казваш, коя съм аз, че да споря, хайде със здраве, само после да няма ох и ах

Аз не чувам, какъв телефон? И нямам какво да си кажа с приятелките на тази!

преди 12 минути, Anne написа:

Аз не чувам, какъв телефон? И нямам какво да си кажа с приятелките на тази!

къде съм споменала някои да звъни-припомни ми, да не го бъркаш с отговора на там, забравих му името, а и не го дочетох, той споменаваше телефон и сапунки ама не ми се търси да видя, какво беше точно

преди 20 часа, Maleficient написа:

И никой не го интересува реално

Мен ме интересува и всички пишещи. Излезе, че единствено на теб не ти е интересно. Пиши си в твоята тема, нали затова си я създала, че имаш какво да кажеш по нея.

преди 20 часа, Сталин написа:

на мен ли ти ще ми казваш къде да пиша, а?

Малефициент ти губи времето. Тя все го играе някакъв непоискан съдия и никога не пише по темата.

преди 20 часа, Maleficient написа:

И, ще те занимавам, защото си никой/я. Тук.

very funny lol GIF

преди 7 минути, Myanmar написа:

Мен ме интересува и всички пишещи. Излезе, че единствено на теб не ти е интересно. Пиши си в твоята тема, нали затова си я създала, че имаш какво да кажеш по нея.

Малефициент ти губи времето. Тя все го играе някакъв непоискан съдия и никога не пише по темата.

Ко те интересува? Ти да'н си тоя Пешо?

току-що, Bubbles написа:

Ко те интересува? Ти да'н си тоя Пешо?

Той е под прикритие, не го издавай😁

преди 20 часа, Сталин написа:

ама ако ги викнеш да отговарят какво са писали се на. ират

Това е породата задклавиатурен нинджа.

преди 11 минути, Myanmar написа:

very funny lol GIF

уж не ги интересува, а само тук влизат да се покажат колко са над нещата и колко са велики

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.