Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Каква да е съдбата на хората с увреждания?

Featured Replies

преди 6 минути, Myanmar написа:

Те тея очила като огледала за задно виждане.

Кривогледа съм, имам астигматизъм и не виждам добре надалеч, така че нося специални диоптрични очила. Които редовно чистя.

Да, в тъмна зала лесно се виждат отблясъци от запалка, колкото и да не ти се вярва. Все пак седяха зад мен.

А залата беше тъмна, защото така е при пиеси.

Жалките ти опити да ме изкараш лъжкиня удрят на камък.

• Отговори 2k
  • Прегледи 101,4k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 4 минути, Anne написа:

След два - три дена, след гала - концерта вечерта. Правеше се на идиот пред приятелите си.

Значи вместо да си покаже пешката, не я е показал. Вместо да е Пепи, може и да не е той. И вместо на теб, се оказа, че било за пред приятелите му.angry.png

преди 2 минути, Anne написа:

Жалките ти опити да ме изкараш лъжкиня удрят на камък.

Може и да си виждала отражение на запалки, не отричам. Със свирепите погледи, които си им изпращала, само си ги провокирала да продължават.

преди 4 минути, Myanmar написа:

Не разбрах след като ти избираш защо казваш, че не зависело от теб какво ще бъде избрано. Помощен въпрос: Купиха ли родителите ти това, което ти избра?

Купиха, но по принцип не от мен зависи купуването, а дали можем да си го позволим и дали ще пасне на стаята.Това го решават те.

Купихме мебелите, но сега баща ми се е видял в чудо, дали не е объркал нещо. Да уточня, че избирахме отсайта на "Виденов", служителката ни показваше картинки, аз гледам, харесвам си нещо, посоча го, нашите питат за цена и размер, преценяват и тати казва "Взимаме го". Чак като се прибрахме след седмица, видяхме подробно мерките на мебелите, хванаха ролетката и оттогава се чудят дали не са объркали нещо. Уж знаят размерите на стаята.......... Но не я бяха мерили, преди да тръгнем на екскурзията. Даже не очаквах да купуваме мебели. А се наложи една сутрин да киснем пред магазина на "Виденов", барем да сме първи, и аз не разбрах защо...........Гледах, гледах, нищо не си харесах от магазина и айде да гледаме предложения на компютъра.............

преди 7 минути, Myanmar написа:

Значи вместо да си покаже пешката, не я е показал. Вместо да е Пепи, може и да не е той. И вместо на теб, се оказа, че било за пред приятелите му.angry.png

Може и да си виждала отражение на запалки, не отричам. Със свирепите погледи, които си им изпращала, само си ги провокирала да продължават.

А как да гледам театър? Не върви да им се разкрещя, мен ще изгонят!

преди 3 минути, Anne написа:

по принцип не от мен зависи купуването, а дали можем да си го позволим и дали ще пасне на стаята

Това с пасването на стаята го зарежи. Нали каза вече, че даже не сте я измерили и сега като нищо ще стърчи.

Питах те, купихте ли това, което ТИ избра?

преди 3 минути, Anne написа:

"Взимаме го". Чак като се прибрахме след седмица, видяхме подробно мерките на мебелите

Твоето семейство е скарано с математиката. Наследствено е, констатирах го.

...да тръгнем на екскурзията.

Радвай се на тези моменти, като за последно.

току-що, Myanmar написа:

Това с пасването на стаята го зарежи. Нали каза вече, че даже не сте я измерили и сега като нищо ще стърчи.

Питах те, купихте ли това, което ТИ избра?

Да, купихме, ама баща ми се е видял в чудо дали ще пасне на стаята. Още не са дошли новите мебели, а голяма част от старата ми секция (библиотечна) днес я махнаха.

Не знам какво ще стане, ще пиша, като дойдат мебелите.

преди 6 минути, Myanmar написа:

купихте ли това, което ТИ избра?

Да, купихме, ама...

Няма "ама". Друг път като те питам става ли на твоето, кажи "да", а не да увърташ:

преди 21 минути, Anne написа:

Аз си избирам, каквото си харесам, те решават дали да го купят и дали ще пасне на стаята.

След романтичната забежка, при която Пепи те замеря с хартийки и почти (демек нищо не е показал!) да си покаже пешката на приятелите, защо Айнщайн те тероризира?

преди 2 минути, Myanmar написа:

Няма "ама". Друг път като те питам става ли на твоето, кажи "да", а не да увърташ:

Проблема е че не знам стават ли мебелите и какво ще стане. Чакаме да дойдат и да видим какво ще стане.

Подозирам, че аз пак ще изляза виновна, въпреки, че не съм опявала за мебели.

преди 7 минути, Anne написа:

Не знам какво ще стане, ще пиша, като дойдат мебелите.

Като ви знам математическите способности, най-добре почнете да мерите от вратата, че съм виждал как се вкарва пиано с кран през терасата заради такива, дето първо поръчват и после мерят.

преди 1 минута, Anne написа:

Подозирам, че аз пак ще изляза виновна, въпреки, че не съм опявала за мебели.

В тоя ред на мисли...

преди 37 минути, Myanmar написа:

Да те питам, ти някога някакъв свой проблем откривала ли си? Нещо, за което отговорност да носиш ти?

Всичко мерихме, по сто пъти.............. гледам да не зачеквам темата, че ще стане страшно.🤣

Днес казах, че е трябвало първо да мерят и после да пазаруват, няма да казвам баща ми как ме изгледа.🤣

току-що, Anne написа:

Всичко мерихме, по сто пъти..............

Днес казах, че е трябвало първо да мерят и после да пазаруват

Е, то след дъжд качулка, може и 200 пъти да го измерите. Няма да помогне.

Докато не махнете розовия слон от стаята нищо няма да влезе...

Баси темата!!

От толкова лежане нищо чудно Анне наистина да са е разболяла.За, което са виновни и техните.Дори в пандиза имаш право на един час каре (тоест разходка на вън, в пределите на затвора) както и други физически дейности като работа и т.н. Анне е на тридесет и кусур години и е напълно несамостоятелна, шансовете от тук нататък да стане самостоятелна клонят към нула.Дом ще е единственото решение за нея.Иначе има богат речник и се изказва доста интелегентно, спокойно можеше да стане една радио водеща.

Хора, дайте да докладваме тази тема да бъде изтрита. Лудата е тормозила сестра ми. Тя заплашва да каже всичко на баща ми.

Писах на Калин, администратора, но отказа да изтрие темата. Има ли начин тази тема да бъде изтрита изобщо?

преди 20 минути, Anne написа:

Хора, дайте да докладваме тази тема да бъде изтрита. Лудата е тормозила сестра ми. Тя заплашва да каже всичко на баща ми.

Писах на Калин, администратора, но отказа да изтрие темата. Има ли начин тази тема да бъде изтрита изобщо?

Ако от нещо те е срам не бива публично да го споделяш или обсъждаш. Кога ще започнеш да носиш отговорност за действията си?

А ако наречената от теб "луда" е упражнила незаконни действия, обърни се към властите. Имайки предвид детския ти акъл, обърни се към родителите си.

Макар че "лудата" вече сподели, че само си брала срам при опити да ползваш властите срещу нея.

преди 2 часа, franchesko написа:

Иначе има богат речник и се изказва доста интелегентно

haha.png Ще ме уморите.

Вместо да ми плещиш глупости, ми кажи кой може в момента да изтрие всичките тия теми!  Сериозна съм и ми е свръх спешно!  Защо нито един глобален модератор не е тук?

Иде ми да се застрелям просто!

преди 2 минути, Anne написа:

Вместо да ми плещиш глупости...

Аз смятам темата за много полезна. Благодаря ти, че сподели всичката тази информация доброволно и безвъзмездно.

Вие нормални ли сте бе? Аз нищо не ви правя, а вие сте издирили сестра ми и зет ми и сте ги притеснявали, и то за стари неща! Вие сте лудите! Сега ще пиша на администратора, дано най - сетне направи нещо!:angry22:

преди 5 минути, Anne написа:

вие сте издирили сестра ми и зет ми и сте ги притеснявали

Престани с клеветите си, никого не съм издирвал.

Ако извън виртуалния ти свят се е случило нещо незаконно - обърни се към родителите си. Те ще знаят телефона 112 и ще защитят правата ти.

ПП: И гледай да имаш доказателства. Да не стане като случая с обвиненията базирани на фалшиво видео във VBox7. Защото това вече е тормоз от теб и клеветене на невинни хора.

преди 11 часа, Myanmar написа:

Прав си, моя грешка. Ама си залагам опашката, че са мяткали ръце на жестуно.

Ама и ти ли си бил опашат? :) Моля не дърпайте така силно АБПФК Кити-Анне за опашката че ако се затрие няма кой да ни весели докато белгийската мида е по строежите :)

преди 11 часа, Myanmar написа:

В твоето семейство май е наследствено да не ви върви математиката. Първо купувате мебели по твоя вкус, после мерите стаята. А след това я мерите още 99 пъти, чунким вземе, че получите друг резултат, който ви устройва.

Математиката е сурова наука реже ти главата от раз

Добре бре - искаме да си несамостоятелна, също да не работиш, да има кой да те гледа, къпе, готви, пере, а ти да се занимаваш само с хобитата си. А дано си доволна сега.

Ей докъде стигнахте с меренето на стаята?

Явно тоя сериал свърши няма нови епизоди ще чакам следващия... :)

преди 8 часа, petie1 написа:

сериалът продължава, само, че някои наистина ще го отнесе този път, блокираха човек само защото е нарекъл въпросната л. да на лични, а тя се опитва да обвинява без доказателства и подстрекаваики към престъпни действия спрямо хора, профили и т. н

на 29.08.2020 г. в 15:48, Myanmar написа:

Ако от нещо те е срам не бива публично да го споделяш или обсъждаш. Кога ще започнеш да носиш отговорност за действията си?

А ако наречената от теб "луда" е упражнила незаконни действия, обърни се към властите. Имайки предвид детския ти акъл, обърни се към родителите си.

Макар че "лудата" вече сподели, че само си брала срам при опити да ползваш властите срещу нея.

haha.png Ще ме уморите.

да, а тези които твърдят, че е интелигетна да вземат да и прочетет темите, тогава да говорят-бъркам си в носа и един с. пол ми хвръкна вътре, ще ослепея ли, завирам си свещи по места не предназначени за тях, ще хвана ли спин,имам гъби по краката, ще заразя ли мъж, ако легне с мен-как да не пращи от интелигентност

преди 19 минути, Сталин написа:

тези които твърдят, че е интелигенъна да вземат да и прочетет темите, тогава да говорят-бъркам си в носа и един с. пол ми хвръкна вътре, ще ослепея ли, завирам си свещи по места не предназначени за тях, ще хвана ли спин,имам гъби по краката, ще заразя ли мъж, ако легне с мен

Воистина, това са заглавия на теми от Anne. Хората, които откриват зад това интелект, са за оплакване.

преди 8 часа, petie1 написа:

Във втори сезон участва Сталин.

amy poehler popcorn GIF

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.