Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Каква да е съдбата на хората с увреждания?

Featured Replies

преди 2 минути, petie1 написа:

Чакай бе нали до оня ден ревеше че нямаш пари за нови мебели? Днес ти сменят мебелите?

плочата се сменя, според както и отърва-бедна съм, богата съм, завиждате ми и пр. 

• Отговори 2k
  • Прегледи 101,4k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 2 минути, Айнщайн написа:

иска и се, ама пусти късмет

Как е видяла инструмента за създаване на наслада без да види към чия глава е бил закрепен, аз това не разбрах?

преди 1 минута, Myanmar написа:

Как е видяла инструмента за създаване на наслада без да види към чия глава е бил закрепен, аз това не разбрах?

тя и двете глави е видяла, но по голямата е загадка-Пешко ли е или не

преди 12 минути, Айнщайн написа:

плочата се сменя, според както и отърва-бедна съм, богата съм, завиждате ми и пр. 

Значи!

1. Саката, която играе на гоненка.
  2. Умствено изостанала, до степен работа да не може да върши, но с перфектна памет и исторически теми по форумите. Най-леката степен на умствена изостаналост е дeбил. Тя отказва до приложи документ, обаче!
  3. Имала средно образование и се надсмива на съучениците си, че са ѝ под нивото, обаче не може да смята и да различи триъгълник. Не искам да си представя как е намирала лице на пресечен конус.
  4. Не можела да научи жестомимичния език, обаче участвала в групата по ТАНЦИ, наречена... Жестуно - международният жестомимичен език, по което сетете се в какво се изразява танца.
  5. Бедна е, ама ремонтират жилището ѝ в центъра на града, с което, по думите ѝ, се е уредила по комунистическо.
  6. Има и кола, ама ѝ е под нивото да ѝ знае марката. И пенсия взема, ама тя с пари не се занимава, че да знае колко е, пажовете да се разправят с тези подробности, важното е да получава, каквото си поиска.
  7. Толкова е зле, че ѝ намаляват инвалидността по ТЕЛК, т.е. има подобрение и, пак по думите ѝ, има лека инвалидност. Но пък е толкова тежка, в нейните очи, че за 20 години нищо не е направила - нито се е образовала, нито професия е изучила, нито има 1 работен ден.
  8. Всичко наготово е получила в този живот, но завижда на хората без инвалидност, като нейните родители, прегърбени от работа, грижи и сметки, които по думите ѝ, пак, си изживявали "пълноценния радостен живот".
преди 21 минути, Myanmar написа:

Не искам да бъда нетактичен, ама един от двамата лъже.

Не съм аз.

Значи!

1. Саката, която играе на гоненка.
  2. Умствено изостанала, до степен работа да не може да върши, но с перфектна памет и исторически теми по форумите. Най-леката степен на умствена изостаналост е дeбил. Тя отказва до приложи документ, обаче!
  3. Имала средно образование и се надсмива на съучениците си, че са ѝ под нивото, обаче не може да смята и да различи триъгълник. Не искам да си представя как е намирала лице на пресечен конус.
  4. Не можела да научи жестомимичния език, обаче участвала в групата по ТАНЦИ, наречена... Жестуно - международният жестомимичен език, по което сетете се в какво се изразява танца.
  5. Бедна е, ама ремонтират жилището ѝ в центъра на града, с което, по думите ѝ се е уредила по комунистическо.
  6. Има и кола, ама ѝ е над нивото да ѝ знае марката. И пенсия взема, ама тя с пари не се занимава, че да знае колко е, пажовете да се разправят с тези подробности, важното е да получава, каквото си поиска.

точно така

преди 16 минути, Myanmar написа:

Става все по-любопитно. Множествено число, значи мнимият Пепи е бил с оръженосци?

С приятели - идиоти, да, с акъли на 10 - годишни. Исках да поговорим, ама............

преди 2 минути, Anne написа:

С приятели - идиоти, да, с акъли на 10 - годишни. Исках да поговорим, ама............

каза тази с акъл на псевдо интелектуалец с деменция

преди 25 минути, Myanmar написа:

Не искам да бъда нетактичен, ама един от двамата лъже.

ас викам, тоя дек го занимават на лични, да посне доказателства

преди 25 минути, Айнщайн написа:

тя до ден днешен не е сигурна, тоз момък Пешко ли е бил, друг ли, но да показали са и бойното оръдие

Значи имаме извадена пешка, но тя не е на Пешко. Как Анне се е заблудила, че вижда точно пешката, с която иска да играе??

преди 14 минути, petie1 написа:

Чакай бе нали до оня ден ревеше че нямаш пари за нови мебели? Днес ти сменят мебелите?

Ами, като бяхме в Ямбол,  нашите ме събудиха рано, да ходим в магазин на "Виденов", да гледаме мебели за стаята ми, защото досегашните ми мебели са над 30 - годишни и вече сдават багажа, леглото ми почти се е продънило,  бюрото едва се държи...........

Та гледахме, избирахме, купихме, обаче сега нещо не им излизат сметките, нашите мерят с ролетката и се ядосват, защото нещо сметките не им излизат, баща ми така се беше отпуснал да пазари мебели, че не мислеше за размерите на стаята. Сега се ядосва, че стаята ми е малка и няма да побере детски секция с две легла, ракла,  секция с етажерки, скрин,  гардероб, бюро и нов стол. Ама не съм аз виновна, аз от размери не разбирам. Само си харесах нещо хубаво и сега........... пак аз ще изляза виновна............

Ми де да знам, че са си навили на пръста на пазаруват мебели чак от Ямбол................

преди 13 минути, Айнщайн написа:

тя и двете глави е видяла, но по голямата е загадка-Пешко ли е или не

Аааа, замаяла се е и докато припада ѝ се е сторило, че непознатият е Пепи. И докато е падала на забавен каданс, тя е анализирала неговото "поведение, жестове и т.н.", поради което настоява, че правилната пешка е видяла.

преди 8 минути, Айнщайн написа:

точно така

Слушай какво, не те знам коя си, не ме познаваш, не знаеш какво ми е здравето, така че млък с глупостите си и ходи да си лекуваш объркания болен мозък!

преди 12 минути, Anne написа:

Не съм аз.

И тя не е. Кой остава?

преди 11 минути, Anne написа:

Малолетни пешки ли си гледала? Ц-ц-ц... И ти кво, влюби се в трети клас, заради една пешка. Ще излезе, че наистина размера няма значение...

току-що, Myanmar написа:

Аааа, замаяла се е и докато припада ѝ се е сторило, че непознатият е Пепи. И докато е падала на забавен каданс, тя е анализирала неговото "поведение, жестове и т.н.", поради което настоява, че правилната пешка е видяла.

Говориш абсолютни глупости.

Не съм припадала, той всъщност се изложи зверски, правейки глупости пред хора, ключително и деца. Нищо не е вадил реално, просто си въобразяваше, че се прави на интересен. Аз си тръгнах, защото закъснявах вкъщи.

Абе, защо и обръщате внимание на тази?

преди 10 минути, Myanmar написа:
  •  
  • Не можела да научи жестомимичния език, обаче участвала в групата по ТАНЦИ, наречена... Жестуно - международният жестомимичен език, по което сетете се в какво се изразява танца.

Не било група по танци а било по пеене и не било Жестуно а Жестим+

преди 20 минути, Myanmar написа:

Е нали ти казах задача за Дълбока мисъл

преди 7 минути, дръндю написа:

ас викам, тоя дек го занимават на лични, да посне доказателства

Сакън. Не по правилата е изнасянето на лична кореспонденция. Освен ако... Анне не се съгласи. Чекаме да каже сака ли.

преди 7 минути, Anne написа:

леглото ми почти се е продънило,  бюрото едва се държи...........

Скачаш ли по тях, какво правиш?

преди 8 минути, Anne написа:

гледахме, избирахме, купихме

Предвид твоя интелект, успя ли да запомниш най-важното - цената?

Защо и обръщате внимание на тази? Просто я подминавайте, не и обръщайте никакво внимание. Не знам какво и е станало, взе да заплашва да тормози родителите ми заради стари неща.

Вие сериозно ли не виждате, че тази не е добре нещо?

стаята ми е малка и няма да побере детски секция с две легла, ракла,  секция с етажерки, скрин,  гардероб, бюро и нов стол

Чакай, чакай, чакай, това и националния ни стадион не може да го побере!!!!!

1. две легла
  2. ракла
  3. секция с етажерки
  4. скрин
  5. гардероб
  6. бюро
  7. нов стол

Кво направи ве, стаята ти 100 квадрата ли е, че баща ти е планувал това да го побере в нея??

И още нещо.

детски секция с две легла, ракла,  секция с етажерки, скрин,  гардероб, бюро и нов стол

ЗАЩО???

преди 2 минути, Myanmar написа:

Сакън. Не по правилата е изнасянето на лична кореспонденция. Освен ако... Анне не се съгласи. Чекаме да каже сака ли.

Скачаш ли по тях, какво правиш?

Предвид твоя интелект, успя ли да запомниш най-важното - цената?

Не съм скачала, но мебелите са по - стари и от мен, а вече сме 2020 година. Изпяли са си песента.

Цената не ме интересува, аз си харесвам нещо и нашите решават става ли, не става ли........

Проблемът не е цената, а че баща ми  така се беше отпуснал да пазари мебели,  то без да беше взел мерките на стаята. Сега се ядосва и се чуди дали не е направил гаф.🤣 По сто пъти я мерят стаята ми.

Ама не съм аз виновна, аз от размери не разбирам.

Ее, те това го знаем.

преди 13 минути, Anne написа:

Само си харесах нещо хубаво и сега...........

Е, ти си тая дето поръчва музиката.

Ама не каза колко е струвала?

мебели чак от Ямбол................

Еми не им трябват какви да е. Трябва да е лукс, да ти се харесат. И с какво ги пренесохте?

Чакай, чакай, чакай, това и националния ни стадион не може да го побере!!!!!

1. две легла
  2. ракла
  3. секция с етажерки
  4. скрин
  5. гардероб
  6. бюро
  7. нов стол

Кво направи ве, стаята ти 100 квадрата ли е, че баща ти е планувал това да го побере в нея??

И още нещо.

ЗАЩО???

Защото голямо легло не ми трябва, за какво ми е,  освен това децата на сестра ми ни гостуват, нали трябва да имат къде да спят. Та така.

Не знам колко квадрата е стаята, казах ти, от сметки не разбирам, ама май да не остана накрая без мебели............ Не съм искала две легла, ама те решават, аз нямам думата..........

Слушай какво, не те знам коя си, не ме познаваш, не знаеш какво ми е здравето, така че млък с глупостите си и ходи да си лекуваш объркания болен мозък!

Ся. Не искам да издавам кулминацията. Но предвид списъка от 8 страници с болести... някак подозрително отсъства най-забавната - раздвоение на личността.

Нищо не е вадил реално, просто си въобразяваше, че се прави на интересен.

Еееееееее. Значи не е станало ясно дали е Пепи, и даже на зрителите деца нищо не е показал. Пък се изложил зверски, айде обясни ми как се е получило това?

преди 4 минути, Myanmar написа:

Ее, те това го знаем.

Е, ти си тая дето поръчва музиката.

Ама не каза колко е струвала?

Еми не им трябват какви да е. Трябва да е лукс, да ти се харесат. И с какво ги пренесохте?

Още не са дошли. Дано само хората, дето ще монтират мебелите да не откачат и те, като видят размера на стаята. Подозирам, че баща ми за мебели повече няма да иска и да чуе.

Общо цената е 2139 лева.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.