Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Каква да е съдбата на хората с увреждания?

Featured Replies

преди 21 минути, petie1 написа:

Не било група по танци а било по пеене и не било Жестуно а Жестим+

Прав си, моя грешка. Ама си залагам опашката, че са мяткали ръце на жестуно.

преди 14 минути, Anne написа:

Цената не ме интересува

Е, аз знаех това. Просто исках да го чуя от теб. Ти си над тея неща.

преди 14 минути, Anne написа:

Сега се ядосва и се чуди дали не е направил гаф.🤣 По сто пъти я мерят стаята ми.

В твоето семейство май е наследствено да не ви върви математиката. Първо купувате мебели по твоя вкус, после мерите стаята. А след това я мерите още 99 пъти, чунким вземе, че получите друг резултат, който ви устройва.

преди 7 минути, Anne написа:

Дано само хората, дето ще монтират мебелите да не откачат и те, като видят размера на стаята.

Да ти кажа, нормалните хора откачат, като видят подобни изцепки. Опитай ти да вкараш 140 л боклук в найлонова торба за 60 л боклук и ще разбереш за какво говоря. Уф, забравих, че не разбираш от мерни единици и от изхвърляне на боклук.

• Отговори 2k
  • Прегледи 101,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Нашите си навиха на пръста мебелите да са от "Виденов", не аз. Аз само исках хубави нови мебели за стаята, пасващи на розовите стени (розови тапети със сърца) и розовите пердета. Взехме бели мебели............. А бе, не не знам изобщо ще имам ли мебели............

преди 38 минути, Myanmar написа:

Аааа, замаяла се е и докато припада ѝ се е сторило, че непознатият е Пепи. И докато е падала на забавен каданс, тя е анализирала неговото "поведение, жестове и т.н.", поради което настоява, че правилната пешка е видяла.

да и след това се почва лудо преследване на Даниели, сигурно неговият е я 1м я златен

преди 18 минути, Anne написа:

Аз само исках хубави нови мебели за стаята, пасващи на розовите стени (розови тапети със сърца) и розовите пердета.

Кат за принцеса.

Не съм я преследвала, тя ме намери! Аз нищо не съм и равила, дори не знаех за съществуването и! Колко още да ти го обяснявам?

Това, че тя лъже и ти и вярваш, си е твой проблем!

преди 9 минути, Myanmar написа:

Кат за принцеса.

и в розово на сърца, не е за деца викаш

преди 5 минути, Myanmar написа:

Кое е излъгала?

кажи за кое излъгах, доказателствата са навсякъде, които не потърсил, не е и намерил

преди 9 минути, Anne написа:

Не съм я преследвала, тя ме намери! Аз нищо не съм и равила, дори не знаех за съществуването и! Колко още да ти го обяснявам?

Това, че тя лъже и ти и вярваш, си е твой проблем!

да за това те влачиха по полиции, писаха на сестра ти, как си ги измисляме тия неща верно

преди 1 минута, Айнщайн написа:

и в розово на сърца, не е за деца викаш

Това, че има детски легла, ракла,  секция с етажерки, скрин,  гардероб, бюро, стол и тапети не прави стаята детска, пък ти.

Като се замисля, нейните май се готвят да си имат ново дете, докато осиновената еврейка е в дома за инвалиди.

преди 1 минута, Myanmar написа:

Това, че има детски легла, ракла,  секция с етажерки, скрин,  гардероб, бюро, стол и тапети не прави стаята детска, пък ти.

Като се замисля, нейните май се готвят да си имат ново дете, докато осиновената еврейка е в дома за инвалиди.

да я заменят с по нов модел викаш

току-що, Айнщайн написа:

да я заменят с по нов модел викаш

Ами, чувал съм, че една жена като си смени прическата, значи има нова любов в живота си. А на близо 40-годишна възраст като си преоборудват стаята в детска...

преди 17 минути, Myanmar написа:

Кое е излъгала?

Че аз съм започнала, а не е вярно. Казвам самата истина.

Не знаех за Даниела, докато тя не ме потърси в онзи форум! Мина половин година тогава.  Много късно е разбрала какво стана на фестивала. За това я е яд. Защото той не и е казал, мълчал си е, явно виждайки я каква е. Най - обикновена закачка я е издразнила!

Ох, отдавна не се занимавам с тази тема и пак я повдига............... ПИСНА МИ!

преди 1 минута, Anne написа:

Много късно е разбрала какво стана на фестивала.

А какво стана на фестивала?

току-що, Anne написа:

Че аз съм започнала, а не е вярно. Казвам самата истина.

Не знаех за Даниела, докато тя не ме потърси в онзи форум! Мина половин година тогава.  Много късно е разбрала какво стана на фестивала. За това я е яд. Защото той не и е казал, мълчал си е, явно виждайки я каква е. Най - обикновена закачка я е издразнила!

Ох, отдавна не се занимавам с тази тема и пак я повдига............... ПИСНА МИ!

пиши пак на ГДБОП, че отдавна не сме се смяли като тогава

преди 15 минути, Myanmar написа:

Стига сте говорили глупости, ставате за смях вече!

За какво ми е голямо легло, нито ми трябва, нито имам личен живот, нито нищо! 

Не аз съм искала секция с две легла, а нашите! Не аз решавам, казвам ви.

Разбирам, че ви е странно, но не съм единственият човек с увреждания, който на 30+ още живее с родителите си. Несамостоятелните сме така. Това, че вие не го знаете, си е ваш проблем!

току-що, Myanmar написа:

как какво? Видяла е малък Пешко, ама не е ясно той ли е, не е ли, загадка, а тогава са я целили с хартии и са и се подигравали и тя го мисли, за някаква свалка-само пръстена е трябвало да извади

преди 1 минута, Anne написа:

Стига сте говорили глупости, ставате за смях вече!

За какво ми е голямо легло, нито ми трябва, нито имам личен живот, нито нищо! 

Не аз съм искала секция с две легла, а нашите! Не аз решавам, казвам ви.

Разбирам, че ви е странно, но не съм единственият човек с увреждания, който на 30+ още живее с родителите си. Несамостоятелните сме така. Това, че вие не го знаете, си е ваш проблем!

интересното е, че твърдиш, че не решаваш ти, но не пропусна да споделиш цената, все едно от твоя джоб са дошли

преди 5 минути, Айнщайн написа:

как какво? Видяла е малък Пешко, ама не е ясно той ли е, не е ли, загадка, а тогава са я целили с хартии и са и се подигравали и тя го мисли, за някаква свалка-само пръстена е трябвало да извади

Добре, разплетохме цяла завръзка.

преди 5 минути, Anne написа:

Това, че вие не го знаете, си е ваш проблем!

Да те питам, ти някога някакъв свой проблем откривала ли си? Нещо, за което отговорност да носиш ти?

Добре, разплетохме цяла завръзка.

Да те питам, ти някога някакъв свой проблем откривала ли си? Нещо, за което отговорност да носиш ти?

Това съм я питала и аз, но тя от 9кладенеца вода ще донесе, само да не е виновна тя

преди 2 минути, Myanmar написа:

Ами, не очаквах да го видя. Но го видях и............... хлътнах по него. Откъде да знам, че е забранено? Не бях го виждала отдавна, от 7 клас. Той никога не е бил грозен, но не очаквах да е станал толкова чаровен и готин........... Идея си нямах, че е зает.  Просто точно тогава не бях добре, имах синузит и бях изпаднала в депресия. Отидох да гледам театър, уж да се разсея........... Не стана, поне не и докато някакви идиоти не почнаха да ми пречат да гледам постановката "Декамерон" и да се държат просташки. Тогава го видях, стори ми се познат, но не бях сигурна откъде.......... А за преченето - хилеха се ужасно шумно, изваждаха запалки, чиито отблясъци на пламъците се отразяваха в очилата ми и ми беше зле на очите, да не говорим, и че е забранено да се носят запалки в читалище,  не си стояха кротко на местата (бяха зад мен, чиста случайност),  просто не можах нито да се разсея, нито нищо. Мятах им гневни погледи да се спрат, не и не.

Обаче после не спирах да мисля той ли е или не, имаше доста неща, харастерни за него.........

Все тая, беше отдавна............

току-що, Anne написа:

Ами, не очаквах да го видя. Но го видях и............... хлътнах по него. Откъде да знам, че е забранено? Не бях го виждала отдавна, от 7 клас. Той никога не е бил грозен, но не очаквах да е станал толкова чаровен и готин........... Идея си нямах, че е зает.  Просто точно тогава не бях добре, имах синузит и бях изпаднала в депресия. Отидох да гледам театър, уж да се разсея........... Не стана, поне не и докато някакви идиоти не почнаха да ми пречат да гледам постановката "Декамерон" и да се държат просташки. Тогава го видях, стори ми се познат, но не бях сигурна откъде.......... А за преченето - хилеха се ужасно шумно, изваждаха запалки, чиито отблясъци на пламъците се отразяваха в очилата ми и ми беше зле на очите, да не говорим, и че е забранено да се носят запалки в читалище,  не си стояха кротко на местата (бяха зад мен, чиста случайност),  просто не можах нито да се разсея, нито нищо. Мятах им гневни погледи да се спрат, не и не.

Обаче после не спирах да мисля той ли е или не, имаше доста неща, харастерни за него.........

Все тая, беше отдавна............

тъжното е, че и до ден днешен не осъзна, че ти се подиграват

преди 7 минути, Айнщайн написа:

интересното е, че твърдиш, че не решаваш ти, но не пропусна да споделиш цената, все едно от твоя джоб са дошли

Да, не решавам аз, защото не разбирам от мебели и цени.

За цената споделих, защото на баща ми му мина еуфорията от пазаренето и сега се чуди да не е сгафил.........

Казаха ми да избера каквото ми харесва и ми покажат, и аз избрах. Бели мебели, хубави. Мислех, че са наясно с размерите. Човешко е, всеки може да сбърка.

преди 3 минути, Anne написа:

изваждаха запалки, чиито отблясъци на пламъците се отразяваха в очилата ми ... (бяха зад мен, чиста случайност)

Те тея очила като огледала за задно виждане.

преди 5 минути, Anne написа:

Отидох да гледам театър, уж да се разсея...........

В кой момент без малко да се покаже пешката на някой, който си разпознала като Пепи?

преди 2 минути, Айнщайн написа:

тъжното е, че и до ден днешен не осъзна, че ти се подиграват

Те да, но не и той, май това не разбра. Мони и другите ми се подиграваха, но той кротко си седеше и нищо не правеше, нито ме е обиждал, нито нищо.

А гоненицата, вярваш или не, не беше подигравка. Ние едно време така се закачахме през междучасията в училището. Гонехме се из класните стаи и коридорите, лелките ни се караха, че вдигаме прах. Тогава бях по - добре и доста по - бърза от него. Бях забравила за това. Даже и не очаквах пак гоненица, то започна.

Не вярвай, ако не искаш.

преди 4 минути, Anne написа:

Да, не решавам аз, защото не разбирам от мебели и цени.

...

Казаха ми да избера каквото ми харесва и ми покажат, и аз избрах.

Е! Последно?

преди 3 минути, Myanmar написа:

Те тея очила като огледала за задно виждане.

В кой момент без малко да се покаже пешката на някой, който си разпознала като Пепи?

След два - три дена, след гала - концерта вечерта. Правеше се на идиот пред приятелите си.

Мони даже не повярва, като му казах, че с Пепи сме били съученици. Негов си проблем.

Е! Последно?

Аз си избирам, каквото си харесам, те решават дали да го купят и дали ще пасне на стаята. Кое не разбра?

преди 29 минути, Anne написа:

Гонехме се из класните стаи и коридорите, лелките ни се караха, че вдигаме прах. Тогава бях по - добре и доста по - бърза от него.

Oh My God Reaction GIF

Аве, дайте ми телефона на тоя, дето раздава държавни пари с ТЕЛК-а!!!

преди 27 минути, Anne написа:

Аз си избирам, каквото си харесам, те решават дали да го купят и дали ще пасне на стаята. Кое не разбра?

Не разбрах след като ти избираш, защо казваш, че не зависело от теб какво ще бъде избрано. Помощен въпрос: Купиха ли родителите ти това, което ти избра?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.