Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Каква да е съдбата на хората с увреждания?

Featured Replies

преди 12 минути, Сталин написа:

аз ли няма какво да напиша, а? Осиновила съм дете с ДЦП, на мен ли ти ще ми казваш къде да пиша, а? Като коя инстанция или институция се изживяваш? 

Коя форма?

• Отговори 2k
  • Прегледи 101,4k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 4 минути, Maleficient написа:

За какво ще ме докладваш?

ТИ Не ни занимавай!

Ясно ти обясних, ако продължиш, да пишеш и настояваш тази тема да се превърне в твоя си лична вендета, ще е заключат.

Но не пречи да се пробваш.

И, ще те занимавам, защото си никой/я. Тук. Когато ти дойда в къщичката или копторчето къде си,  тогава ще ми заповядваш.

защото ти си някои, скрил се зад клавиатурата и пак ти казвам ще пиша каквото си поискам, капиш? 

на 29.08.2020 г. в 12:54, drakula975 написа:

Докато не махнете розовия слон от стаята нищо няма да влезе...

Баси темата!!

Абе не може розова стая без розов слон вътре па бил той и 37 кила :)

току-що, Сталин написа:

защото ти си някои, скрил се зад клавиатурата и пак ти казвам ще пиша каквото си поискам, капиш? 

Значи аз питам: За какво ще ме докладваш?- а ми отговаряш: Защото си никой! упс, в мн. число никоИ- така е, наше величество, понякога си позволява да отговаря на неориентирани фрустрирани отворковци. Обаче като няма за какво да ни докладват, и още повече продължават да се излагат в неразбирането си, какво им се пише, могат единствено да си въобразят, че ми дреме на фара. Така че, Капо ди тути капи, отива да поспи. Докато капутите разкапишат съвсем темата.

преди 1 минута, Сталин написа:

диплегична, крачетата не ги движи

Ясно, развивайте го в ума та да не се получи още една АБПФК Кити-Анне моля ви, доста сме умни ама трябва да се почне от рано

преди 8 минути, Maleficient написа:

Значи аз питам: За какво ще ме докладваш?- а ми отговаряш: Защото си никой! упс, в мн. число никоИ- така е, наше величество, понякога си позволява да отговаря на неориентирани фрустрирани отворковци. Обаче като няма за какво да ни докладват, и още повече продължават да се излагат в неразбирането си, какво им се пише, могат единствено да си въобразят, че ми дреме на фара. Така че, Капо ди тути капи, отива да поспи. Докато капутите разкапишат съвсем темата.

що не вземеш да излезеш някъде с приятели/ако имаш такива/да пиеш едно и да се успокоиш, цял живот съм в системата на МВР и такива отворковци съм виждала хиляди, пред монитора мн. знаят, ама ако ги викнеш да отговарят какво са писали се на. ират

преди 4 минути, petie1 написа:

Ясно, развивайте го в ума та да не се получи още една АБПФК Кити-Анне моля ви, доста сме умни ама трябва да се почне от рано

на нея умът и работи перфектно, детето е слънце, никакви проблеми нямам с нея/да чукам на дърво/

току-що, Сталин написа:

що не вземеш да излезеш някъде с приятели/ако имаш такива/да пиеш едно и да се успокоиш, цял живот съм в системата на МВР и такива отворковци съм виждала хиляди, пред монитора мн. знаят, ама ако ги викнеш се на. ират

Защото не искам. Това какво отношение има към темата?

Ето, проблемът ти. Ти не можеш да пишеш по темата. Ти искаш да влизаш в някакви лични нападки. Ако ще да си работила при Путин, не ми дреме!

Искаш да ме викнеш? Къде? За какво? С какво те обидих? уф, забравих, че не ми дреме, не ми отговаряй.

Ти излез. Но не с приятели, а някъде далеч от интернет и лошите хора, които не те разбират. В Тибет, примерно.

преди 6 минути, Сталин написа:

на нея умът и работи перфектно, детето е слънце, никакви проблеми нямам с нея/да чукам на дърво/

Е казах ви умни сме :)

преди 6 минути, Maleficient написа:

Защото не искам. Това какво отношение има към темата?

Ето, проблемът ти. Ти не можеш да пишеш по темата. Ти искаш да влизаш в някакви лични нападки. Ако ще да си работила при Путин, не ми дреме!

Искаш да ме викнеш? Къде? За какво? С какво те обидих? уф, забравих, че не ми дреме, не ми отговаряй.

Ти излез. Но не с приятели, а някъде далеч от интернет и лошите хора, които не те разбират. В Тибет, примерно.

не ме занимавай със съжденията ти, кое не разбра, картинка ли да ти пратя? И не че не искаш, явно няма с кои

току-що, petie1 написа:

и аз това казвам, сама се оправя с всичко, даже се обижда като и предложим помощ

току-що, petie1 написа:

и аз това казвам, сама се оправя с всичко, даже се обижда като и предложим помощ

преди 5 минути, Сталин написа:

Знам знам браво наа нея

преди 5 минути, Сталин написа:

Благодаря

За нищо

преди 2 часа, Сталин написа:

безмислено е, прикачваш си титла...

Каква титла? Лига на шантавите?

Ясно че Анчето е болна, а вие си нямате друга работа освен да приемате всяка нейна забележка буквално и да подскачате като ужилени,
Нито я знам нито я познавам, обаче знам че човек когато е болен винаги ама абсолютно винаги е кисел и търси да сръфа някого, идея нямам защо това е така,явно е някаква реакция на психична основа, но е факт, затова не й се връзвайте толкова.

Ся явно симате нещо лично, не смятам че е редно да си мерите циците ев интернет.

преди 1 минута, Bubbles написа:

Ясно че Анчето е болна, а вие си нямате друга работа освен да приемате всяка нейна забележка буквално и да подскачате като ужилени,
Нито я знам нито я познавам, обаче знам че човек когато е болен винаги ама абсолютно винаги е кисел и търси да сръфа някого, идея нямам защо това е така,

тя е болна само от кръста на горе/т. е. главата/за друго няма да споря

тя е болна само от кръста на горе/т. е. главата/за друго няма да споря

Не е моя работа от какво е болна, но не е редно такива простотии да ръсите из форума и двете/трите или колкото сте там.
Щом се понзвате лично, срещнете се, накуткудякайте се и се накълвете едно хубаво и край.

преди 3 минути, Bubbles написа:

Не е моя работа от какво е болна, но не е редно такива простотии да ръсите из форума и двете/трите или колкото сте там.
Щом се понзвате лично, срещнете се, накуткудякайте се и се накълвете едно хубаво и край.

ха-ха, ако се срещна с нея е до там, тя прокле детето ми

ха-ха, ако се срещна с нея е до там, тя прокле детето ми

Това е много грозно, съжалявам.

преди 2 минути, Bubbles написа:

Това е много грозно, съжалявам.

и трябва, до ден днешен не се е успокоила-много е чувствителна, за разлика от майка си

и трябва, до ден днешен не се е успокоила-много е чувствителна, за разлика от майка си

Успокоение не чакай, хората със сериозни заболявания са си такива, от опит го знам, може би за това се опитах да й помогна с някой и друг съвет но тя ги отхвърли всичките.

преди 6 минути, Bubbles написа:

Успокоение не чакай, хората със сериозни заболявания са си такива, от опит го знам, може би за това се опитах да й помогна с някой и друг съвет но тя ги отхвърли всичките.

да, но нападна Айнщайн, която и е леля, ние се борим за това дете с всички сили и единственото което мога да кажа, че се гордея с нея с всеки изминал ден все повече и повече

преди 2 минути, Сталин написа:

да, но нападна Айнщайн, която и е леля, ние се борим за това дете с всички сили и единственото което мога да кажа, че се гордея с нея с всеки изминал ден все повече и повече

Съвсем нормално е, близките винаги са най виновни за един болен, всичко опира до психика, лично мое мнение е, че подобно поведение/отношение спрямо близките ги кара да се чувстват по*добре(облекчава им страданията), добре е да поговори с психолог, защото определено има нужда помощ.

преди 29 минути, Bubbles написа:

Нито я знам нито я познавам, обаче знам че човек когато е болен винаги ама абсолютно винаги е кисел и търси да сръфа някого, идея нямам защо това е така,явно е някаква реакция на психична основа, но е факт, затова не й се връзвайте толкова.

Ся явно симате нещо лично, не смятам че е редно да си мерите циците ев интернет.

Ами то по твоята логика аз трябва да съм се изпокарал с целия форум ли/

преди 1 минута, Bubbles написа:

Съвсем нормално е, близките винаги са най виновни за един болен, всичко опира до психика, лично мое мнение е, че подобно поведение/отношение спрямо близките ги кара да се чувстват по*добре(облекчава им страданията), добре е да поговори с психолог, защото определено има нужда помощ.

майка и я е срам предпочитат да си затварят очите макар, че са наясно с 90%от глупостите които пише

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.