Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Каква да е съдбата на хората с увреждания?

Featured Replies

току-що, Сталин написа:

Той е под прикритие, не го издавай😁

:zipper:

• Отговори 2k
  • Прегледи 101,5k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 20 часа, Maleficient написа:

Ето, проблемът ти.

Никой не я пита, ама сега ще ти каже haha.png

В темата ѝ за НЕинвалиди никой не влиза, та влезе да спами в темата за инвалидите.

преди 20 часа, Bubbles написа:

Ясно че Анчето е болна, а вие...
Нито я знам нито я познавам

Ами айде не се обаждай тогава неподготвен. Аз съм запознат с битието ѝ от 13 години. Така че и за мен не се изказвай преди да си напишеш домашното.

Ся явно симате нещо лично, не смятам че е редно да си мерите циците ев интернет.

Много просташко изказване!

не е редно такива простотии да ръсите из форума

Да не вземат да му вдигнат рейтинга ли?

преди 19 часа, Bubbles написа:

Това е много грозно, съжалявам.

Това е типичния маниер на Anne, която защитаваш . Няколко потребителя вече споделят, че тя кълне, а за отношението ѝ към други инвалиди нямам думи. Тя се гнуси от тях, а иска към нея да се отнасят като с принцеса. Сама написа, че няма никакви приятели. За това е работено здраво.

преди 19 часа, petie1 написа:

Точно така и аз съм тук да помагам

Аз съм тук да преча. Когато помагах бях трън в очите на комплексари, бях обсипван с любов от непознати и измислени наказания от неудачници и завистници, които бяха приели форума за свой и им правех сянка. Вече нищо не градя в този форум и нищо не могат да ми счупят. И темите, които създавам даже не поддържам. Нито пиша нещо особено в тях, нито ме вълнува съдбата им.

преди 19 часа, Сталин написа:

май пак у тях става страшно

Имаше ултиматум до 8 часа да скрие писаниците си или ще я пратят в лудницата. Може там да нямат интернет...

преди 18 часа, Kalin Karaboychev написа:

Като ги гледам какви са другите форуми и колко са пълни ме е срам от себе си.

Направих ти най-четения блог тук и помогнах на хиляди хора. Пък ти ми обяснявай колко съм безполезен. Аз отдавна се отказах да допринасям за този форум и присъствието ми тук няма за цел да ти се хареса.

По-добре си повтаряй мантрата, че форумът ти не е публичен дом, в който всеки да остане доволен. Сега си имаш само постоянните обитатели на публичния дом и нямаш клиенти, на които да го натякваш.

преди 18 часа, Kalin Karaboychev написа:

Бъди здрав и ако забележиш произвол ми пиши.  

Ще пиша само ако за пореден път твоите хора или други изнасят лични данни за мен.

преди 13 часа, Anne написа:

Извинете, но тези личности, които пишат тук, не ги познавам. Нито познавам човек, работещ в системата на МВР, нито съм се подигравала на дете с ДЦП, не познавам и такова.

Само да вметна, че когато си клеветила невинни хора и си викала полицията, там са дошли... полицаи, които също ти знаят изцепките и без да сте приятели.

преди 21 минути, Myanmar написа:

Никой не я пита, ама сега ще ти каже haha.png

В темата ѝ за НЕинвалиди никой не влиза, та влезе да спами в темата за инвалидите.

Ами айде не се обаждай тогава неподготвен. Аз съм запознат с битието ѝ от 13 години. Така че и за мен не се изказвай преди да си напишеш домашното.

Това е типичния маниер на Anne, която защитаваш . Няколко потребителя вече споделят, че тя кълне, а за отношението ѝ към други инвалиди нямам думи. Тя се гнуси от тях, а иска към нея да се отнасят като с принцеса. Сама написа, че няма никакви приятели. За това е работено здраво.

Аз съм тук да преча. Когато помагах бях трън в очите на комплексари, бях обсипван с любов от непознати и измислени наказания от неудачници и завистници, които бяха приели форума за свой и им правех сянка. Вече нищо не градя в този форум и нищо не могат да ми счупят. И темите, които създавам даже не поддържам. Нито пиша нещо особено в тях, нито ме вълнува съдбата им.

Имаше ултиматум до 8 часа да скрие писаниците си или ще я пратят в лудницата. Може там да нямат интернет...

Направих ти най-четения блог тук и помогнах на хиляди хора. Пък ти ми обяснявай колко съм безполезен. Аз отдавна се отказах да допринасям за този форум и присъствието ми тук няма за цел да ти се хареса.

По-добре си повтаряй мантрата, че форумът ти не е публичен дом, в който всеки да остане доволен. Сега си имаш само постоянните обитатели на публичния дом и нямаш клиенти, на които да го натякваш.

Ще пиша само ако за пореден път твоите хора или други изнасят лични данни за мен.

модератор с такива изказвания, нямам думи, звучи като лични нападки, макар, че се твърди друго

преди 3 часа, Anne написа:

аз 4 години играех ролята на тълковен речник и накрая просто ми писна!

Едни и същи истории претопляш. Знаем за тази случка. Не те кефи да помагаш или да те питат.

преди 2 часа, Anne написа:

И не съм проклинала щял народ, само Дани

Е, и немците и немците. И евреите традиционалисти... И небългарите...

преди 2 часа, Сталин написа:

ти държиш на личното си пространство, а тя няма ли право на такова-публикуваше и данни, снимки и какво ли още не+коментари, че е лека жена, че е правила не знам какво за да завърши образованието си и да си намери работа-ако не ти е ясно това е подсъдимо разбираш ли не само ти имаш права

Тя започна.

hitler-approves-36272098.png

преди 2 часа, Сталин написа:

не тя ти е писала, доказано е, но ти продължаваш с клеветите и тормоза си ЦЯЛ ЕДИН ЖИВОТ

Мдамм. Обрат в сюжета. Бях прав, че Anne е тази, която тормози хората, а ролята на жертва е за прикритие. Перфектното алиби...

И как точно ми се подиграва? Искам да знам.

Най-сетне намери меда.

• Администратор
преди 24 минути, Myanmar написа:

Ще пиша само ако за пореден път твоите хора или други изнас лични данни за мен.

Моля. Кой и какви данни е изнасял за теб. Може ли да не говориш глупости. Едиствените лични данни тук са имейл и ип адрес. И до тях достъп имат само тримата администратори. И двамата глобани модератори. Ще споделиш ли кой какво е изнесал като лична информация за теб. Явно някакви паранои те преследвад, но не ги преписвай на нас. 

Виждам, че имаш някаква лична драма с форума не ми обясни в кой друг форум отидоха потребителите като са избягали от тук. Просто се промениха нещата и времената приятел с появята на фейсбук и другите социални мрежи. Сега те са модерни и там хорста споделят. Но такъв е животът. 

И никога не съм казвал че си безполезен. Това са си твои някакви интерпретации и е безполезно да те карам да показваш къде съм казал че си безполезен. Предполагам това че някой ти изнасял личните данни е пак твоя някаква интерпретация. И ще те помоля да внимаваш в какво ни обвиняваш. 

Бъди здрав. 

преди 2 минути, Myanmar написа:

Нищо не ѝ пращай!

само троянец, друго няма да има

аве тая вендета край нема ли ве?

преди 2 минути, Kalin Karaboychev написа:

Моля. Кой и какви данни е изнасял за теб.

Виж, даже не ми се чете поста ти. Обръщал съм се към теб за да ги триеш, и глобални модератори са го правили. За мен калдата е изгубена кауза. Аз се оказах прав, но от това не изпитвам някакво удовлетворение, защото знам каква беше цената за това. Реализирал съм се извън форумите, постигнал съм много, няма нужда да се отнасяш към мен като с поредната отегчена домакиня, която търси място, на което да блесне. Това, което е останало от калдата е срамно. Нека не започваме да се смеем един на друг, че аз ще се смея по-силно.

преди 1 час, miro20 написа:

На турскоиндийска сапунка го обърнахте :getout:

Без внимание ли остана тея дни?

преди 1 час, Anne написа:

Аз не чувам, какъв телефон?

Никой не е затапвал Миро така хубаво от два дена haha.png

преди 50 минути, Сталин написа:

уж не ги интересува, а само тук влизат да се покажат колко са над нещата и колко са велики

Има такива форуми. Те предлагат на скучните хора да се почувстват важни и умни на фона на останалите. И се драпа яко.

• Администратор
преди 14 минути, Myanmar написа:

Виж, даже не ми се чете поста ти. Обръщал съм се към теб за да ги триеш, и глобални модератори са го правили. За мен калдата е изгубена кауза. Аз се оказах прав, но от това не изпитвам някакво удовлетворение, защото знам каква беше цената за това. Реализирал съм се извън форумите, постигнал съм много, няма нужда да се отнасяш към мен като с поредната отегчена домакиня, която търси място, на което да блесне. Това, което е останало от калдата е срамно. Нека не започваме да се смеем един на друг, че аз ще се смея по-силно.

Сучиме въртиме един пита едно друг отговаря друго. Винаги съм се възхищавал на хора който могат да говорят дълго и да не казват нищо. 

Ами щом няма диалог мога единствено да ти пожелая успех и да си здрав. 

преди 8 минути, Kalin Karaboychev написа:

Сучиме въртиме един пита едно друг отговаря друго. Винаги съм се възхищавал на хора който могат да говорят дълго и да не казват нищо. 

Ами щом няма диалог мога единствено да ти пожелая успех и да си здрав. 

Благодаря. Не исках диалог. Не съм видял досега да е продуктивен.

преди 8 минути, Myanmar написа:

Благодаря. Не исках диалог. Не съм видял досега да е продуктивен.

каква злобица, такива нападки и обиди нямам думи, модераторите в др.форуми не съм видяла да си позволяват това,пак казвам нямам думи

преди 37 минути, дръндю написа:

аве тая вендета край нема ли ве?

не

преди 1 час, Kalin Karaboychev написа:

Моля. Кой и какви данни е изнасял за теб. Може ли да не говориш глупости. Едиствените лични данни тук са имейл и ип адрес. И до тях достъп имат само тримата администратори. И двамата глобани модератори. Ще споделиш ли кой какво е изнесал като лична информация за теб.

Калине,

ако ти предоставя пост в който един пишещ тук субект, който по настоящем е член на екипа признава,че глобален модератор му  е дал  информация за айпи адрес на друг участник и този субект е правил намеци за местонахождението публично  ,как ще постъпиш с двамата ?

а Пешо къде е не разбрах...

преди 4 минути, rostislaf написа:

а Пешо къде е не разбрах...

върху Даниела😊 а може и тя да е върху него

преди 1 час, Myanmar написа:

Пеше, ти като подготвен какво правиш? Само се подиграваш, не видях нещо да опиташ да помогнеш.
Кое му е просташкото на исказването ми? Цици? Е ко тряяше да напиша? Да бяха мъже а то..., айде ся, можеби думчката трябвапе да я спестя ама карай, изплъзнала се е някак.

На подобен форум ако ще му се вдига рейтинга с подобни махленски скандали, по убаво Калин да смени името на форума на "Лична драма".

преди 3 минути, Bubbles написа:

Пеше, ти като подготвен какво правиш? Само се подиграваш, не видях нещо да опиташ да помогнеш.
Кое му е просташкото на исказването ми? Цици? Е ко тряяше да напиша? Да бяха мъже а то..., айде ся, можеби думчката трябвапе да я спестя ама карай, изплъзнала се е някак.

На подобен форум ако ще му се вдига рейтинга с подобни махленски скандали, по убаво Калин да смени името на форума на "Лична драма".

аз съм за лична драма, а той е прав, не се засягай не можеш да помогнеш на някои които си търси само аниматор с голяма п.... 

преди 18 минути, Bubbles написа:

Пеше, ти като подготвен какво правиш?

Аз тайно си мечтая за преродени еврейки фашистки. Фетиш ми е.

Не си го признавам, само се облизвам като котарак.

excited cat GIF

току-що, Myanmar написа:

ах, ти палавник-знаех си😊

Хех тази тема пак завила да не каавам накъде

преди 41 минути, Myanmar написа:

Не си го признавам, само се облизвам като котарак.

excited cat GIF

Тогава по-добре си мечтай за християнка. При тях има даже празник посветен на възкресението. :lol6:

преди 5 часа, Anne написа:

Кого съм обиждала, бе? Никого не съм обиждала.

Например мен колко си ме обиждаала а? Лъжеш много ама яко много

преди 4 минути, petie1 написа:

Например мен колко си ме обиждаала а? Лъжеш много ама яко много

И ...ти нали каза как стават нещата....я не се нерви излишно.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.