Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Каква да е съдбата на хората с увреждания?

Featured Replies

СТИГА СЕ ПРАВИ НА ЖЕРТВА,НИТО СИ ТОЛКОВА ЗЛЕ НИТО СИ ТОКОВА БОЛНА КОЛКОТО ТВЪРДИШ,ПРОСТО ТЕ МЪРЗИ И МИСЛИШ,ЧЕ ВСИЧКИ СА ТИ ДЛЪЖНИ

• Отговори 2k
  • Прегледи 101,4k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 25 минути, Anne написа:

работа през интернет или в администрация, неща, изискващи документи - забравете

Охоо, как ще заразбираш и как ще драпаш за това като те наврат в дом за инвалиди, като усетиш лошата храна и отношение, мръсотията и липсата на пажове.

Ще се сетиш, че ти трябват пари за да се издържаш, но на лесно лесно се приучва, на трудно - трудно.

преди 9 минути, Myanmar написа:

Само така си мислиш. Виж ѝ реакцията на поста ти - смее ти се. В нейните очи тя е най-великата и знае повече от теб, а тези, които не са съгласни с нея тя ги наричаше глупаци или нещо от тоя род.

Хем голямата работа, хем не може хляб да си купи.

Виждам айде ще изброя трима от авторите които съм чел

Вапцаров

Павел Вежинов

Емилиян Станев...

Елмиго Салгари

Ги дьо Мопасан

Майн Рид

току-що, Айнщайн написа:

СТИГА СЕ ПРАВИ НА ЖЕРТВА,НИТО СИ ТОЛКОВА ЗЛЕ НИТО СИ ТОКОВА БОЛНА КОЛКОТО ТВЪРДИШ,ПРОСТО ТЕ МЪРЗИ И МИСЛИШ,ЧЕ ВСИЧКИ СА ТИ ДЛЪЖНИ

Ясно, ти си някоя от онзи кух форум, където друго освен модни парцалки, купони, секс и простотии, друго не обсъждате.

Заблуждаваш се, изобщо не ме познаваш.

Това, че не толерирам психопатски следения и тормоз в мрежата си е мое право.

На Даниела и казах на няколко пъти достатъчно учтиво и твърдо да ме остави на мира. Това, че тя не ме разбра, си е нейн проблем. Явно тя има проблем с комуникацията. И откъде - накъде ще се бърка в чуждите чувства? Тя третираше Пепи като собственост, като вещ - много мило отношение, няма що.

преди 27 минути, Anne написа:

И не лъжа за дискалкулията

И да не лъжеш, какво от това??

Това разстройство може да изчезне бързо с помощта подходяща рехабилитация, продължена понякога от поддържаща психотерапия.

От този форум съм, не от розовия, но с клетвите ти, лъжи те ти и с това какво точно представляваш съм много запозната, пак ти казвам не се прави на жертва, вече никой не ти вярва

преди 26 минути, Anne написа:

Имам две операции от сплетени черва и преживяна бъбречна криза, трябва да се пазя от стрес. А овикването си е стрес.

И хората без операции трябва да се пазят от стрес. А тях ги овикват. И това им бърка в здравето. Не знаеше ли?

току-що, Myanmar написа:

И да не лъжеш, какво от това??

Това разстройство може да изчезне бързо с помощта подходяща рехабилитация, продължена понякога от поддържаща психотерапия.

Къде ги прочете тези шантави простотии? Това е същото, като да вярваш в простотията за извънземните, построили пирамидите или за плоската земя.

Интелектуалните затруднения не се лекуват с физическа рехабилитация.

Просто сега, при липсата на държавност и контрол, се намират много измамници и лъжци, твърдящи какво ли не.

Да ти припомня ли случая с българите в Бразилия, повярвали на един измамник?

Всеки в нета може да си пише каквото иска. Въпроса е да си умен и да не вярваш на всяка една простотия.

преди 28 минути, Anne написа:

Да, ама го завърших - през 1996 г.

Ами толкова за прехваленото ти образование. Не различаваш триъгълник, не може да смяташ, а си завършила. Ти имаш фалшива диплома.

преди 30 минути, Anne написа:

Не мога да нося отговорност за документи, особено за чужди хора.

Можеш. На искаш.

преди 3 минути, Айнщайн написа:

От този форум съм, не от розовия, но с клетвите ти, лъжи те ти и с това какво точно представляваш съм много запозната, пак ти казвам не се прави на жертва, вече никой не ти вярва

Да не си с нов ник, Бени?

Съжалявам, ама такива като Дани  си го просят. Откъде - накъде ще ми се бърка в чувствата? Да не беше ми пращала троянец и изобщо да не ме беше търсила...........

преди 26 минути, Anne написа:

но аз даже сама не пътувам, защото съм страшен заплес.

"Заплес" не е медицинска диагноза, а черта. Усещаш ли вече, че най-големият ти враг си самата ти?

преди 5 минути, Myanmar написа:

И хората без операции трябва да се пазят от стрес. А тях ги овикват. И това им бърка в здравето. Не знаеше ли?

Ти май не знаеш, че стомахът ми е толкова чувствителен, че при стрес ме свива, става ми много лошо и може да припадна. С много крехко здраве съм.

На екскурзията като бяхме, нашите пак ме овикваха, сви ми се стомаха, беше ми лошо, добре, че не стана и по - зле...............

преди 28 минути, Anne написа:

а и не чувам, как да ми обяснят хората.............

Полага ти се преводач, не се прави на луда.

току-що, Myanmar написа:

Полага ти се преводач, не се прави на луда.

Не ползвам жестовия език, бе! Аз мога да говоря!

преди 29 минути, Anne написа:

В София никога не съм пътувала сама с градския транспорт, защото нито знам разписанията, нито цените на билетите, нито къде да сляза, зяпам много през прозорците............

Питай бе. С питане до Цариград се стига. Ти да не мислиш, че останалите пътници в обществения транспорт са се родили с научено разписание!?

преди 30 минути, Anne написа:

Извинявай, господин Знам и мога

Сарказъм да ползваш можеш. За друго да си ползваш ума, за да си вадиш хляба - не можеш.

преди 31 минути, Anne написа:

И колело не карам след един инцидент.

Направо ме разплака. Аз пък съм живял толкова бедно, че никога през живота си не съм имал колело.

преди 23 минути, Anne написа:

Не ги презирам, просто не ми се пише в момента, нямам муза, дето се вика........

Глупости. Ти за онзидешни ли ни взе? Забрави ли какво си писала за тях? Те са ти под нивото да комуникираш с тях.

Искаш здрави хора да те гледат като здрава, а ти хората на твоето дередже презираш.

преди 3 минути, Myanmar написа:

Питай бе. С питане до Цариград се стига. Ти да не мислиш, че останалите пътници в обществения транспорт са се родили с научено разписание!?

С непознати не общувам, откъде да ги знам какви са? Гледам да не си търся белята.

преди 25 минути, Anne написа:

просто не ми се пише в момента, нямам муза, дето се вика........

То хората, които много могат, ама все нямат муза, си остават с това - приказките как много са можели, ама не са били на кеф да го свършат.

преди 5 минути, Myanmar написа:

С питане до Цариград се стига.

А с Гугъл и до Йохансенбург :)

преди 17 минути, petie1 написа:

Майн Рид

Обожавам го. Иска ми се да имах време и да имах по-безгрижен живот за да му чета дебелите тухли.

преди 15 минути, Anne написа:

Къде ги прочете тези шантави простотии? Това е същото, като да вярваш в простотията за извънземните, построили пирамидите или за плоската земя.

В Уикипедия. Пак се изложи.

преди 2 минути, Myanmar написа:

Обожавам го. Иска ми се да имах време и да имах по-безгрижен живот за да му чета дебелите тухли.

В Уикипедия. Пак се изложи.

Нали отричахте уикипедията?

преди 17 минути, Anne написа:

Интелектуалните затруднения не се лекуват с физическа рехабилитация.

Ти докога ще се правиш, че не четеш какво ти пишем? Абсолютно никой не ти е предлагал физическа работа или рехабилитация.

Разбрахме, че от теб атлет няма да стане, макар че за инвалиди също има олимпиади и ти също би могла да имаш медали на атлет, без да се съревноваваш със здрави хора. А в България имаме и световни шампиони. Ти пак няма как да знаеш, те са ти под нивото...

преди 16 минути, Anne написа:

Съжалявам, ама такива като Дани  си го просят. Откъде - накъде ще ми се бърка в чувствата? Да не беше ми пращала троянец и изобщо да не ме беше търсила...........

Дежавю.

pup repeat GIF

преди 2 минути, Myanmar написа:

Ти докога ще се правиш, че не четеш какво ти пишем? Абсолютно никой не ти е предлагал физическа работа или рехабилитация.

Разбрахме, че от теб атлет няма да стане, макар че за инвалиди също има олимпиади и ти също би могла да имаш медали на атлет, без да се съревноваваш със здрави хора. А в България имаме и световни шампиони. Ти пак няма как да знаеш, те са ти под нивото...

Знам, бе!

Не са ми под нивото, просто не мога да общувам с глухите. Колко пъти да ти го обяснявам?

преди 16 минути, Anne написа:

С много крехко здраве съм.

Като отказваш да се разхождаш и по-зле ще стане. Начетох се и написах се, за да се убедя, че теб те мързи всичко.

Време е да разбереш, че най-големия ти враг си ти.

преди 4 минути, Myanmar написа:

Да беше много интересно да четец за Дивия Запад апачи скиукси и други племена

Те хората съвети ти дават, ти пак-не та не. Да е жива и здрава майка ти, че не те виждам-кой ще те подмива и къпе, кой ще те извежда, кой ще ти носи кафе. Вместо ти да и помагаш сега, ама тевеш навсякъде, че не е пенсионерка още, за да те обслужва по цял ден. СРАМ НЯМАШ, А И ЛЪЖЕШ ПОВЕЧЕ ОТ КОЛКОТО КЪЛНЕШ

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.