Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Каква да е съдбата на хората с увреждания?

Featured Replies

преди 16 минути, Anne написа:

Не ползвам жестовия език, бе! Аз мога да говоря!

А да чуваш можеш ли, бе?

току-що, petie1 написа:

Да беше много интересно да четец за Дивия Запад апачи скиукси и други племена

За Оцеола ли говориш? Баш нея не ми хареса.

преди 12 минути, Anne написа:

С непознати не общувам, откъде да ги знам какви са? Гледам да не си търся белята.

Ти щото в публичен форум познаваш хората, които ще ти пишат haha.png

• Отговори 2k
  • Прегледи 101,4k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 1 минута, Myanmar написа:

Ами не е само Оцеола

преди 7 минути, Anne написа:

Нали отричахте уикипедията?

С тази лъжа темата ли трябваше да смениш? Не се получи с Бойко Борисов, опита с извънземните, построили пирамидите и плоската земя.

преди 2 минути, Myanmar написа:

Като отказваш да се разхождаш и по-зле ще стане. Начетох се и написах се, за да се убедя, че теб те мързи всичко.

Време е да разбереш, че най-големия ти враг си ти.

Как да излизам сама на разходка, като навън има улични помияри и освен това не чувам колите зад гърба си?

Да не би да искаш да вляза в статистиката на убитите на пътя? Макар че Дани много би се зарадвала.

Майка ми е възрастна, няма как да ходим на далечни разходки, колкото и да ми се ще.

преди 5 минути, Anne написа:

Не са ми под нивото, просто не мога да общувам с глухите. Колко пъти да ти го обяснявам?

Ти не ми обясняваш. Казваш ми, че не можеш. Какво е обяснението ти да не се научиш, чакам да разбера?

преди 1 минута, Anne написа:

Как да излизам сама на разходка, като навън има улични помияри и освен това не чувам колите зад гърба си?

Тоя разговор сме го водили. Ако наистина те интересува отговорът, влез и го прочети в темата ти, в която го обсъждахме.

преди 4 минути, Myanmar написа:

А да чуваш можеш ли, бе?

Ти щото в публичен форум познаваш хората, които ще ти пишат haha.png

Не, но във форум никой не може да те отвлече например, или да те прати на грешна дестинация............ нали разбираш?

Теб не са ли те учили като малък да не говориш с непознати?

преди 2 минути, Anne написа:

Теб не са ли те учили като малък да не говориш с непознати?

Ти малка ли си още или си минала 40-те?

Ти малка ли си още или си минала 40-те?

На 36 съм.

Коникът без глава и Гаучото Гаспар

преди 54 минути, Anne написа:

Пфу, абе, как да ви обясня, че не мога да работя? Физическият труд ми е забранен,  работа през интернет или в администрация, неща, изискващи документи - забравете. Или ще направя беля или ще ме уволнят при първия гаф. 

Е не знам, не приемаш никакви идеи, повече няма да си бия клавиатурата в опит да ти помагам.
Щом не искаш нищо да правиш дом за хора с проблеми ти е в кърпа вързан, просто не разчитай на близки след като родителите ти си отидат от този свят, не за друго, просто никой не би си сложил подобен воденичен камък на врата освен родител. Помисли добре върху това и пак си помисли дали не можеш нищо.

Колкото до другия ти въпрос - Системата в България не е перфектна(то никъде не е) но все пак ак действаш правилно и навреме имаш опциите.

И по нищо не се разбира каква е целта на темата ти, съжалявам, аз само предположих.

преди 6 минути, petie1 написа:

Коникът без глава

И тая не харесах. Абе, аз да не се бъркам с автора haha.png

Скапаният конник не се появи първите 100 страници, няма такава гадост... И се оказа, че не е конник, а обикновен труп...

А на Карл Май съм чел почти всичко изброено в Уики

И тая не харесах. Абе, аз да не се бъркам с автора haha.png

Ти май бъркаш Карл Май с Майн Рид

преди 3 минути, Myanmar написа:

Скапаният конник не се появи първите 100 страници, няма такава гадост...

Е аз го дочаках че ми беше интересно

преди 2 минути, petie1 написа:

А на Карл Май съм чел почти всичко изброено в Уики

хъх
дън си бат Бойко под прикритие
поразяващата ръка и Винету са му братчеди

преди 7 минути, Bubbles написа:

Щом не искаш нищо да правиш дом за хора с проблеми ти е в кърпа вързан

like2.png

преди 1 минута, дръндю написа:

хъх
дън си бат Бойко под прикритие
поразяващата ръка и Винету са му братчеди

Не най обикновен борг съм си

преди 2 минути, Bubbles написа:

Е не знам, не приемаш никакви идеи, повече няма да си бия клавиатурата в опит да ти помагам.
Щом не искаш нищо да правиш дом за хора с проблеми ти е в кърпа вързан, просто не разчитай на близки след като родителите ти си отидат от този свят, не за друго, просто никой не би си сложил подобен воденичен камък на врата освен родител. Помисли добре върху това и пак си помисли дали не можеш нищо.

Колкото до другия ти въпрос - Системата в България не е перфектна(то никъде не е) но все пак ак действаш правилно и навреме имаш опциите.

И по нищо не се разбира каква е целта на темата ти, съжалявам, аз само предположих.

Воденичен камък?

Прекрасно общество, няма що. Претендирате за морал, а наричате хората с увреждания воденичен камък.

Аз наистина не мога нищо и не лъжа. Това, че вие вярвате в малоумието, наречено "безкрайни човешки възможности", е ваш проблем. Сигурно сте чели книгите на Хъбард за сциентологията, но трябва да ви кажа, че те не са нищо друго, освен бълнуванията на един психичноболен ум.

Съжалявам, но жестоката истина е, че хората имат предел на възможностите си, физически, умствено и психически. Това, че някои го надскачат не значи, че всички са такива.

Целта на темата ми беше да попитам ВИЕ ЗДРАВИТЕ какво предлагате да се направи за възрастните хора с увреждания, които не могат да работят. Вие заобикаляте този въпрос. Искам да знам какво предлагате за хора като мен, но реалистично и без глупости. Напомням ви, че става дума за хора, страдащи от сериозни физически и интелектуални трудности.

Вие бихте ли си зарязали вашето дете с уврежданияв дом, пълен с мизерия? Мислите ли, че там ще го третират добре?

Преди десетилетия се възмутихте за Могилино. Но не прибрахте тези деца у вас, нали? Пращахте помощи, и толкоз! И това ви прави хора?

преди 6 минути, Myanmar написа:

Защо се оправдаваш със съвети давани на 6-годишни, тогава?

Защото съм несамостоятелна и не мога много неща сама, затова!

преди 3 минути, Anne написа:

интелектуални трудности.

Като те гледам кви фермани шариш ми е трудно да повярвам че страдаш от такива  затруднения

Стига с това общество, ти и само ти си си виновна-ние си приказваме, хубаво, но ти това което търсиш не съществува. Никои няма да живее и е. бе нечистоплътен търтей, гледащ чалга и кълнящ и обиждащ по цял ден, чакащ всичко наготово

преди 7 минути, Anne написа:

Претендирате за морал, а наричате хората с увреждания воденичен камък.

Попитах те с какво си помогнала на хората, които не са инвалиди? Ако сама не можеш да отречеш нещо, от какво се правиш на изненадана?

преди 8 минути, Anne написа:

вие вярвате в малоумието, наречено "безкрайни човешки възможности"

Кой е твърдял такова нещо? Аз не съм.

току-що, petie1 написа:

Като те гледам кви фермани шариш ми е трудно да повярвам че страдаш от такива  затруднения

Ще ти се наложи да повярваш, защото не лъжа. Обясних ти какви неща не мога. Да, мога да чета и пиша, но от втори клас нататък математиката ми е ад.

Вземи прочети това отново, ама този път дума по дума и хубаво го осмисли! Постави се за момент на мое място, с моите проблеми.

Пепи да беше тук, щеше да ви обясни колко зле бях по математика, но как това не изключваше да мога да чета и пиша и да разбирам уроците по история и география.

Попитах те с какво си помогнала на хората, които не са инвалиди? Ако сама не можеш да отречеш нещо, от какво се правиш на изненадана?

Кой е твърдял такова нещо? Аз не съм.

С кое право очаквате от хора с увреждания нещо в замяна, като не могат да правят нищо? Само не ни наричай търтеи. Търтеи наричай герберастите в администрацията!

преди 11 минути, Anne написа:

Съжалявам, но жестоката истина е, че хората имат предел...

Стига си писала съчинения. Какво ми дращиш още по форумите, хващай се да научиш жестомимичния език. До седмица трябва да си готова. Аз съм учили ръководства на програми с темпото от 150 страници дневно в условия, които са нечовешки, но няма да обяснявам, че не обичам да бъда съжаляван.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.