Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Каква да е съдбата на хората с увреждания?

Featured Replies

преди 16 минути, Myanmar написа:

Не си идеалистка, ами се назландисваш на привилегиите, които получаваш преструвайки се на инвалид. Ти с мен не спори, а с докторите, които са ти намалили процентите на критичния минимум. Сама го призна в тази тема. Здрава и права, дето си надбягвала лесно ученик момче, а с две ръце завряни надълбоко, където носят само лично удоволствие.

Питах те какво си направила ти за света, който се грижи за теб, колкото може. Никой не е казал, че получаваш всичко, което поискаш, макар че родителите ти са жертвали собствените си животи точно да е така, но забравяш, че и здравите хора, прегърбващи се от работа, също не получават и половината от това, което искат или мечтаят. Преди да искаш трябва да застанеш с чиста съвест пред себе си, че си го заслужила.

Не се преструвам на инвалид, беееееееееееее! Вземи прочети за вродената миопатия, защото нтя ми е доказана!

Сто пъти ти обясних за проблемите ми с глезените и колената. Нито мога да стоя права часове, нито мога да мъкна тежко. А администрация няма как да работя, в магазин също.

Колкото до намалените проценти - блазе ти, че вярваш, че лекарите в ТЕЛК са светци, неподкупни и политически неутрални. Голям си наивник. Като опреш до ТЕЛК, пак ще си говорим. Сега просто няма смисъл.

• Отговори 2k
  • Прегледи 101,4k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 50 минути, Anne написа:

Не се занимавам с тях, да. Само понякога го давам за пример

Последно, не се занимаваш с тях или ги даваш за пример и ги одумваш във всяка твоя втора теми? Само за справка, броят на темите ти наближава 350!

Анка пише поредния роман с оправдания.Душко,съкрати малко-много приказки,нищо смислено

преди 17 минути, acnekt написа:

Елена е твой набор и е актуална чалга певица. Не може да е от 2008 или 2013. Има няма от 3 години е певица.

Говоря за Елена Паришева. Тя стартира музикалната си кариера през 2005 година с песента " Петък вечер". И да, през 2006 беше гост във форума на телевизия "Планета".

Ето я Елена Паришева:

%D0%95%D0%9B%D0%95%D0%9D%D0%90.jpg

преди 6 минути, Айнщайн написа:

радвай се,че имаш пръсти тогава,че за доста неща явно ги ползваш

За какви неща 👀👀👀

преди 46 минути, Anne написа:

Не е тази, това е само примерна снимка.

bright-starts-muzikalna-vartelezhka-safa

Пример за това, какво не е. Съответстващо на интелектуалните ти способности.

И не ми обяснявай какво знам и какво съм виждал. Няма да сгрешиш за първи път. По-скоро ти е навик да си съчиняваш както и с клеветата ти, че Даниела ти пратила магичен троянски кон, който спрял да бъде троянски кон и започнал да трие файлове.

преди 2 минути, Anne написа:

проблемите ми с глезените и колената.

и аз да седя над 15-16г. и моите мускули ще атрофират,това което пишеш няма логика

преди 48 минути, Anne написа:

Взех и онази, която, беше хем хубава, хем голяма. С парите от моята пенсия.

А грижите по живота ти на "родена за принцеса" взе от заплатите на двама родители. И като теглиш чертата се оказва, че само си вземала.

току-що, Гост. написа:

За какви неща 👀👀👀

не ти трябва да знаеш,само питаше дали ако се пипа с мръсни ръце ще хване спин?

преди 19 минути, Myanmar написа:

От кое си огорчена не разбрах? Ти струваш много на държавата. А в отговор 20 години не си допринесла за нищо България да стане едно по-добро място за живеене. Не си направила всичко по силите си, дори не си го и мечтала. Ти мечтаеш всички немци да бъдат убити и да събираш състрадание от непознати клеветейки непознати хора, които не могат да се защитят. А като се появиха, почна да ги обиждаш, че са луди и злобни.

Малко е лицемерно да пишеш това след като твоята твърда позиция е, че ти е под нивото да общуваш или да се събираш с инвалиди. Твоята непоносимост, отвращение и надменност към инвалидите не може да се сравни с нищо подобно в тази тема. Аз самият ти споделих, че познавам инвалиди и съм общува с тях, приемайки ги за приятели.

Много е злобно от ваша страна да искате от хора с увреждания да ви оправят икономиката. Търсете отговорност от сините боклуци, които я съсипаха, не от хората с увреждания. Които могат, работят, но някои, с повече от един здравословен проблем не могат! Но това твоят мозък няма как да го схване!

Не сме ви товарни работливи магарета.Не сме ви роби. Не сме ви длъжни с нищо! Вашето отношение към нас е арогантно, злобно и нацистко!

Казах конкретно, че не ми трябва приятел с увреждания! Аз за себе си не мога да се погрижа! Въобще схващаш ли какво ти говоря?

преди 44 минути, acnekt написа:

http://kitty.cosmopolitan.bg/blogpost_11004_0.html

Сърцето ми плаче. Много трогателно. Ах, Пепи защо правиш така?

"Да си говорим, да ме прегръща и целува и каквото още пожелае..........и покой страстта ми ще открие. (що няма емотиконки тука, бе?)" - романтика love.png

преди 42 минути, acnekt написа:

Това, което най-много искам като подарък за рождения ми ден е Пепи да дойде.

Аз си мечтаех за количка, тя за цял роб. Вярно, че човек се познава по мечтите му.

преди 19 минути, Myanmar написа:

Не разбрах, трябва да бъдем убити ние или децата ни?

Явно и тук трябва да докарате нацизма, за да си берете блодовете след 12 години и с омразата и злобата към вас от страна на бъдещите поколения. Които ще се срамуват от родителите си антисемити.

преди 41 минути, Anne написа:

Много ли ти е смешно? Че имам дискалкулия?

1. Ти нямаш дискалкулия.

2.

на 27.08.2020 г. в 18:27, Myanmar написа:

"Това разстройство може да изчезне бързо с помощта подходяща рехабилитация, продължена понякога от поддържаща психотерапия." Макар аз да съм скептичен за някой от "болестите" ти, съдейки по това за какви глупости си създавала теми с въпроси дали едва ли не трябва да са те убили вече. С други думи ти си хипохондричка.

Извадка от сериозните ти болести:

на 31.08.2020 г. в 18:14, Сталин написа:

бъркам си в носа и един с. пол ми хвръкна вътре, ще ослепея ли, завирам си свещи по места не предназначени за тях, ще хвана ли спин,имам гъби по краката, ще заразя ли мъж, ако легне с мен-как да не пращи от интелигентност

преди 13 минути, Myanmar написа:

Те са ти давали 1000 лв. за да те издържат, а ти си им давала 50 лв., за да ти остават за чалга албуми. И с цялата наглост помагачка се водиш.

1. Лъжеш. Сама призна, че си търсила нейния адрес и име.

2. Няма как да лъже, че те познава, след като изнесе факти за теб, които ти призна.

Кви факти? Тя не знаеше защо съм отишла да уча  София!

преди 4 минути, Anne написа:

Не сме ви длъжни с нищо!

и ние не сме ти длъжни,ясно

преди 8 минути, Айнщайн написа:

не ти трябва да знаеш,само питаше дали ако се пипа с мръсни ръце ще хване спин?

а и за свещите същото пита

преди 2 минути, Anne написа:

angry soap opera GIF by General Hospital

преди 42 минути, Anne написа:

За държавните образователни стандарти можем малко да поспорим

Каква е формулата за обем на шестоъгълна правилна пирамида?

Ехаааааааааа комедията върви с пълна пара

преди 4 минути, Anne написа:

Пепи учи там.  И затова там си отишла. То е близко до ума.

преди 44 минути, Anne написа:

а щях от раз да изкарам шестица!

Защо тогава бяха всичките ти лъжи, че не можеш да пишеш за да изкарваш прехраната си? Когато твоите родители спрат да ти помагат, ти как си представяш да живееш без пари?

преди 2 минути, Myanmar написа:

Каква е формулата за обем на шестоъгълна правилна пирамида?

Една трета от лицето на основата на пирамидата по височината.

Потрудила си се да обидиш и унижиш всички, дори нас, които опитваме да ти помогнем. Останала си без приятели. Заслужаваше ли си удоволствието, което ти носеше егото, че си голямата работа и че света ти дължи всичко?

преди 3 минути, acnekt написа:

Една трета от лицето на основата на пирамидата по височината.

Благодаря, че провали демонстрацията ми на нейната безпомощност дори да ползва Гугъл, което нееднократно е демонстрирала. Тя и с линкове, които ѝ давахме за чалгия, имаше трудности да свали.

преди 10 минути, Айнщайн написа:

и аз да седя над 15-16г. и моите мускули ще атрофират,това което пишеш няма логика

Аз съм родена с това заболяване, бе! Я вземи прочети за тази болест наистина. За съжаление точно кой подвид е не знам, уж ми взимаха преди години кръв за изследвания но.............Така и не разбрахме какво стана с това изследване. Иначе съм чувала, че най- точна диагноза може да се даде при изследване в чужбина..........Но на мен не ми пука кой подвид е, така или иначе, на този етап е нелечима.

И го знам, защото и това търся в интернет - за болестта, но в българския интернет има малко информация и все стара. Малко и стара е, защото членувам в организация, наречена БАНМЗ. За всяко Коледа ми изпращат коледна картичка и за всеки първи март - мартеничка. С майка ми сме ходили на един техен семинар през 2001 в Банкя, беше интересно.

Щеш, не щеш, ще трябва да ми повярваш. Не си медицинско лице, нито си невролог.

Хора с увреждания печелят медали, работят... и какво ли още.

Ето

току-що, Anne написа:

Не си медицинско лице, нито си невролог.

много знаеш какво съм и кого за сега ме изкара цялата ти рода,което ясно показва какво те мислят за теб

преди 52 минути, Anne написа:

Да, не учехме по програмите, зададени от скапаното министерство

Знам ги твоите помощни училища. Там се подаряват оценки, няма нужда да ми обясняваш, аз не падам от небето. Написала си за един час 4 страници и си си помислила, че това те прави умна или трудолюбива. Само ти знаеш какво са болките в ръцете от писане, останалата част от населението на планетата не изпитва болки в ръцете.

Добре, че е "скапаното министерство" да измисли фалшивите училища за изоставащи ученици, че и те да имат диплома за образование, да не ги дискриминират останалите и да могат да си намерят работа, па макар и несправедливо спрямо децата, които са си скъсвали задните части истински да учат.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.