Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Очаквани от вас игри

Featured Replies

преди 1 час, саби написа:

Дори и смачкана от тубата играта изглежда добре:

Билдера е фен на тези рейсинг симулатори . Мисля ,че е пробвал почти всички излезли от този жанр ,но скоро не съм виждал да пише във форума иначе щеше да сподели впечатления от първо лице .  ;)

• Отговори 399
  • Прегледи 94k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• B-boy/StyLe/
    B-boy/StyLe/

Ранен достъп означава недовършена (на практика). То дори довършените в последно време имат бъгчета при пускането им, а тази си е един вид бета (или дори алфа) версия. В последно време им стана практик

• V_A_G_A_B_O_N_D
    V_A_G_A_B_O_N_D

Билдера е фен на тези рейсинг симулатори . Мисля ,че е пробвал почти всички излезли от този жанр ,но скоро не съм виждал да пише във форума иначе щеше да сподели впечатления от първо лице .  

• Налял съм досега доста парички в тая поредица, така че си взех и Diablo2: Resurrected за PS4 за което бих казал че съжалявам. Толкова малко неща са променили от оригиналното Diablo 2,  че направо не з

Публикувани изображения

преди 11 часа, V_A_G_A_B_O_N_D написа:

Билдера е фен на тези рейсинг симулатори . Мисля ,че е пробвал почти всички излезли от този жанр ,но скоро не съм виждал да пише във форума иначе щеше да сподели впечатления от първо лице .  ;)

Еми не знам. Предполагам, че щеше да я пропусне. 4-ката е правена основно за контролер и доколкото знам с волан не е приятна за играене като Assetto Corsa, примерно. В 5-цата не знам дали са подобрили нещата.

• Автор

Здравейте! Тази вечер в GOG със сериозно намаление си купих дигитални копия на Shadow Warrior 1 & 2 и в очакване на 3-ката ще бъдат превъртяни! :) 

Приятна игра. Единицата ми хареса доста, макар че нямах желания да я преиграя (за разлика от други FPS игри като PREY или STALKER или Metro Exodus), но е забавна. Двойката я бях почнал и не беше лоша, но дори не помня дали я превъртях. Тройката нещо не ме вдъхновява, но мога да я мина един път, колкото да знам, че съм я играл. Може би с напредването на годините търся повече история и атмосфера пред чист екшън в стил DOOM, Serious SAM и подобните заглавия. :biggrin:

Аз мисля да си взема Chernobylite в близките дни.

преди 6 часа, B-boy/StyLe/ написа:

Гледах няколко часа геймплей в Туич . Интересното е ,че има , както доста позитивни мнения така и отрицателни . Нещо в стил  " Hate it or love it "  .  :)  Дано ти хареса . 

преди 15 часа, B-boy/StyLe/ написа:

Ох, на знам...вече имам алергия от полски игри. Пазете се от тази - Fishing Clash - крайно зарибяваща и джобоизпразваща. Съвсем сериозно ви казвам - пазете се от тази игра! Това е жив виртуален наркотик. Явно е съставяна съвместно с психолози - убеден съм. Пристрастиш ли се към нея после няма отърване. Намерих си яко майстора с нея, но хак ми е!

преди 10 минути, Agentpat™ написа:

Пазете се от тази - Fishing Clash - крайно зарибяваща и джобоизпразваща. Съвсем сериозно ви казвам - пазете се от тази игра! Това е жив виртуален наркотик

Какво представлява тази игра ? Това риболовен симулатор ли е ? Последните месеци не виждам често да пишеш във форума , както и Билдера спря да влиза тук .  :)

преди 23 часа, V_A_G_A_B_O_N_D написа:

Какво представлява тази игра ? Това риболовен симулатор ли е ? Последните месеци не виждам често да пишеш във форума , както и Билдера спря да влиза тук .  :)

Да, риболовен симулатор се води и работи под Андроид и на ябълката. Може да се играе във Фейсбук. За 100 мб. има доста изпипана графика. 

Да, малко бях неактивен напоследък, но за това е виновна тази дяволска игра, която отнема много време и пари.

преди 7 минути, Martin Dinev написа:

В кръга на шегата... тази игра явно е направена за шарани! 😀

Шегата ти е чиста истина!

Брей, новата Saints Row вече си има страница в Epic. Не пише да е петица. Може би ще бъде ребуут или пък с нова история. Дата на излизане 25.02.2022 г.

на 7.09.2021 г. в 1:39, Milkydead написа:

Знаете ли дали ще кракнат diablo 2 Resurrected?

50 на 50 или ще го кракнат или няма да го кракнат, ако го направят като Diablo III да се играе само през Battle.net  ще е или си го купуваш или не го играеш.

на 25.08.2021 г. в 21:30, V_A_G_A_B_O_N_D написа:

на 26.08.2021 г. в 9:02, саби написа:

Еми не знам. Предполагам, че щеше да я пропусне. 4-ката е правена основно за контролер и доколкото знам с волан не е приятна за играене като Assetto Corsa, примерно. В 5-цата не знам дали са подобрили нещата.

Оказа се, че във Forza Horizon 5 са подобрили управлението с волан.

преди 5 минути, саби написа:

Оказа се, че във Forza Horizon 5 са подобрили управлението с волан.

Доколкото си спомням няколко години играеше с клавиатура след това си купи волан Лоджитек  G 29 .  :)

DEATHLOOP излезе. Доста негативни ревюта има, но това е нормално за всяка една нова игра:

https://store.steampowered.com/app/1252330/DEATHLOOP/

Едва ли е от това. Тя и PREY доскоро беше с Denuvo и оценката и пак беше ок. По-скоро, защото е нова с бъгове и неоптимизирана. Това са повечето оплаквания към момента. Аз не вярвам Arkane да са се изложили... Bethesda са имали издънки...сега като ги купи MS ще видим как ще са.

преди 9 часа, B-boy/StyLe/ написа:

DEATHLOOP излезе.

Дано скоро пуснат пакет с корекции на бъговете . Цената ми се струва малко висока 60 евро , но е ново заглавие ,така че не е голяма изненада.  :)

• 2 седмици по-късно...

d2 res излезе в замунда май ще може да се играе поне сингъл.Ако пуснаст някой пиратски сървър без чийтове ще е голям хит , какви ли са шансовете за това.

на 27.09.2021 г. в 13:41, Milkydead написа:

d2 res излезе в замунда май ще може да се играе поне сингъл.Ако пуснаст някой пиратски сървър без чийтове ще е голям хит , какви ли са шансовете за това.

Налял съм досега доста парички в тая поредица, така че си взех и Diablo2: Resurrected за PS4 за което бих казал че съжалявам. Толкова малко неща са променили от оригиналното Diablo 2,  че направо не знам с каква наглост искат цели 80 лева за претоплена манджа.  Diablo 3 може и да е вече също доста дърто, но продължава да се развива и на всичкото отгоре е по-евтино, в сравнение с него да играеш Diablo2 през 2021г граничи с мазохизма.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.