Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За кого ще гласувате,ако има избори скоро

Featured Replies

преди 15 минути, miro20 написа:

Не, няма. При една по висока избирателна активност, ще ви се стъжни :) 

Ами отиваме до това което повтарямот години - винаги избираме по малкото зло .

Сега ни натресоха зло за което никой не е гласувал - комунетата от служебната хунта. Доволен ли си ?

Ако да, защо ? Направо да отменим изборите а ? След като няма смисъл и управляват тези които и за домоуправител за вход не биха ги избрали ?

Разлика с 0.5% победа ли е бре... Ревете тези които сте с 13% по назад :)   Там е истинския провал.

Споко, след още 2-3 месеца Баце ще вземе 15 процента и прави Борисов 4. ;) 

• Отговори 3,1k
  • Прегледи 141,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• А тези "комунисти" сега с нас в стаята ли са ?

• Не зная дали ще си умира от кеф , но сега ще бълва огън и жупел . Очаквай поне 200 поста как президента , хунтата , Маджо , Баджо , Цветан , черепи , комунета , Путин и цялата вселена са се обединили

Публикувани изображения

преди 11 минути, Michigan111 написа:

Казвал съм ти сигурно 100 пъти, че за мене няма разлика дали комунето е от служебна хунта,  или от редовно избрана хунта.  Дали се казва Бойко Рашков или Бойко Борисов,  за мене комуниста си е комунист.  

Пак се правиш на неразбрал. Говоря ти при кого има волята на народа, и при кого не.

Нали изборите са за това ?

И пак да повторя - ами да отменим изборите  щом ти е все едно кой те клати ?

В единия случай имаме волеизявление, във втория - дерибействат такива които никой не е избирал и няма шанс  дори да бъдат избрани по нормални процедури .

Идея си нямам защо те устройва това.

Че да връщаме чл 1 от Конституцията тогава ?

А разлика между ББ и Чашков има, и тя е огромна.

преди 2 часа, M.Николов написа:

Май забрави, че хората именно за това ви изгониха заради неспазването на законите!:hush:

Това от кого го чу ? От Чашко Дамаджанков ли ?  Или от новоюпитата фейкомети с изпразнените язовири за пи-ар ? :)

и което е по важно - никой не са изгонили а хората дадоха  доверие.  Дали първи или втори с 0.2% разлика, няма никакво значение.

Фейк кампанията ви не успя, другари . :hush:

преди 7 минути, miro20 написа:

А разлика между ББ и Чашков има, и тя е огромна.

Така е, ама не е в полза на ББ.;)

преди 8 минути, miro20 написа:

Фейк кампанията ви не успя, другари .

Не знам другарю, ние фейк кампания не сме водили, всички злоупотреби на Герб бяха потвърдени с факти!:hush:

Фейк кампании се опитахте вие да водите в последните дни, но никой не ви се върза.

преди 14 минути, miro20 написа:

Идея си нямам защо те устройва това.

Ами и аз си нямам идея защо мислиш, че ме устройва 🤣

Иначе такава е конституцията,  така процедират. Ако пак не се състави правителство,  пак ще има служебно. Искате ред в хаоса,  пък се оплаквате, че се спазва конституцията. 

преди 9 минути, M.Николов написа:

Така е, ама не е в полза на ББ.;)

Човече, няма по ретроградно  комуне и фейкомет от Чашков

Ако за теб той е по добър,толкова по зле за теб .

преди 10 минути, M.Николов написа:

Не знам другарю, ние фейк кампания не сме водили, всички злоупотреби на Герб бяха потвърдени с факти!:hush:

Айде бе ? С факти ? с кои факти ? По медийни публикации ?? :)

Видяхме видяхме... :)

преди 11 минути, M.Николов написа:

Фейк кампании се опитахте вие да водите в последните дни, но никой не ви се върза.

Например ? Какви фейкове си видял от ГЕРБ ?

преди 11 минути, miro20 написа:

По медийни публикации ??

А ти от къде предлагаш да се информираме?

Да ни пуснат по министерствата и да проверяваме документите?:giggle1:

преди 1 час, Michigan111 написа:

След като ти честитих победата,  да изчакаме официалните резултати,  ама май мога да ти честитя и второто място.

Българския гласоподавател,  ако не си забелязал,  масово не излезе да гласува,  защото се е наслушал и нагледал.  

Не, хората не отидоха да гласуват щото един малоумник ги задължи да гласуват с бъгави машини и хората се притесняват дали ще се справят.

От дни говоря с баща ми телефона, обяснявам как да гласува с машината, знам че и разбира и не разбира, нормално е за човек на неговите години, днес не е отишъл да гласува защото се е притеснил дали ще се оправи. Къ мислиш, колко хора са в неговото положение?

преди 1 час, miro20 написа:

Що за мазохисти ?

Не мазохисти а овци, абсолютни овци.

За братята хамериканци не съм особено съгласен, но тоя спор викам да не го водим тука. :)

преди 4 минути, Bubbles написа:

Не, хората не отидоха да гласуват щото един малоумник ги задължи да гласуват с бъгави машини и хората се притесняват дали ще се справят.

От дни говоря с баща ми телефона, обяснявам как да гласува с машината, знам че и разбира и не разбира, нормално е за човек на неговите години, днес не е отишъл да гласува защото се е притеснил дали ще се оправи. Къ мислиш, колко хора са в неговото положение?

Не мазохисти а овци, абсолютни овци.

За братята хамериканци не съм особено съгласен, но тоя спор викам да не го водим тука. :)

Парите от банкомата тегли ли ги ? В кауфланда тегли ли си зеленчуците ? Ама не можел да се оправи, аре бе. Бабата на 70 пред мен как се оправи ? 

преди 1 минута, N1K17Y написа:

Парите от банкомата тегли ли ги ? В кауфланда тегли ли си зеленчуците ? Ама не можел да се оправи, аре бе. Бабата на 70 пред мен как се оправи ? 

Някои се оправят, повечето не могат, това е истината, не се обяснявай.

преди 5 минути, Bubbles написа:

Някои се оправят, повечето не могат, това е истината, не се обяснявай.

Как ги сметна повечето пък ? :D

Който не може, ще се научи, има обяснения на място. Както се научил да си тегли картофите на промоция, ще се научи да щракне 2 пъти и на екрана за гласуване. 

Не, няма. При една по висока избирателна активност, ще ви се стъжни :) 

Ами отиваме до това което повтарямот години - винаги избираме по малкото зло .

Сега ни натресоха зло за което никой не е гласувал - комунетата от служебната хунта. Доволен ли си ?

Ако да, защо ? Направо да отменим изборите а ? След като няма смисъл и управляват тези които и за домоуправител за вход не биха ги избрали ?

Разлика с 0.5% победа ли е бре... Ревете тези които сте с 13% по назад :)   Там е истинския провал.

"Ние" сме 3-4% нагоре за 2 месеца. Може и да минем кака КОр. Служебното правителство ще продължи работа още 3 месеца и ще продължава да ви разкрива схемите, подкрепата ви ще продължи да пада, а Бойчето ще продължи да реве на умряло, докато мозъчно увредените му поддръжници продължават да пригласят. Какво ще рева не знам, аз виждам само поводи за празнуване. 

преди 3 минути, N1K17Y написа:

Как ги сметна повечето пък ? :D

Който не може, ще се научи, има обяснения на място. Както се научил да си тегли картофите на промоция, ще се научи да щракне 2 пъти и на екрана за гласуване. 

Как ли? Нали сам виждаш че никой не е гласувал?

Ще се научи, ама има хора особено възрастни които се притесняват и не отиват, а в България населението е застаряв3ащо, айде помисли си.
Хората в нормалните страни неслучайно са го отхвърлили това гласуване като единствен вариант.

преди 3 минути, Bubbles написа:

Как ли? Нали сам виждаш че никой не е гласувал?

Ще се научи, ама има хора особено възрастни които се притесняват и не отиват, а в България населението е застаряв3ащо, айде помисли си.
Хората в нормалните страни неслучайно са го отхвърлили това гласуване като единствен вариант.

40% vs 50% 

Явно 40% от населението са никой :lol6: Къде ги четеш тия простоти, мале...

Иначе имам обяснение. На българина му е по-важно да отиде на море, отколко някакви си избори. Много от купените гласове ги няма. "Притенсявал се" не е аргумент.

преди 15 часа, miro20 написа:

Между другото тези резултати са от екзитпул ако не се лъжа ?

т.е. приблизително верен вот на гражданите които са споделили как са гласували.

Ще ми се да сравним  накрая с данните от машините :)  И дали ще има голяма разлика.

Защото вторите са мадуровски както знаем :) 

преди 10 часа, miro20 написа:

Много ясно че е екзитпул :)  Което го е имало на всички избори . Само че ти се  оплете да тролиш и пак да ми изкривяваш думи и да жонглираш с простотията си :)

Пак се осра тошефффф ... пак .... :giggle1:

Това е  едно от многото неща , с които чалгарите предадоха избирателите си в услуга на червената хунта и мутри.

Кой се е осрал, и кой лъже? Как от "това е екзитпул ако не се лъжа ?" изведнъж стана на "много ясно че е екзитпул"? 

И в крайна сметка к'во се получи? Мадуровските машини ли закопаха Баце, или просто все повече хора "проглеждат" и затова засилиха ГЕРБ към небитието? 

Наесен Боцко ще се прости и с административният вот и това ще окончателният край на хунтата. Ай, чиститу :yanim: 

преди 8 часа, M.Николов написа:

А ти от къде предлагаш да се информираме?

Да ни пуснат по министерствата и да проверяваме документите?:giggle1:

Правиш ли разлика между пропаганда  с недоказани твърдения, и факти от съдебни дела и прокурорски проверки ?

Ти и в  манолевия фейк Костинброд вЕрваше, нали ? Верваше и в балона "барселонагейт" , нали ? Развъртяхте и компромати с планирани 3 години аранжировки  и дебнени снимки  и аудиозаписи от спалните и тоалетните на ББ , за да го обвинят че той подслушвал и репресирал опоненти. А всички записи и аранжировки са срещу него . :) 

После що ни викат "стадо" .... :getout:

преди 3 часа, ivottoshev написа:

Кой се е осрал, и кой лъже? Как от "това е екзитпул ако не се лъжа ?" изведнъж стана на "много ясно че е екзитпул"? 

И какво противоречие видя в думите ми бе трол :) 

Съвсем си пропаднал за да си изсмукваш от пръстите подобни заяждания :) 

Дето сякаш за пръв път чуваш думата "екзитпул" :) 

преди 8 часа, N1K17Y написа:

"Ние" сме 3-4% нагоре за 2 месеца. Може и да минем кака КОр. Служебното правителство ще продължи работа още 3 месеца и ще продължава да ви разкрива схемите, подкрепата ви ще продължи да пада, а Бойчето ще продължи да реве на умряло, докато мозъчно увредените му поддръжници продължават да пригласят. Какво ще рева не знам, аз виждам само поводи за празнуване. 

Полюции :) :)

ГЕРБ си е водеща политическа сила , а "вие" ако визираш ДеееБъ - сте ретрогрдни комунета под прикритие на "демократи" . Със зависимости тип алоМаджо.

Между другото всички са много учудени от щедрата ви масирана кампания. Някои сметнаха че надвишава в пъти официално обявените разходи. Маджо ли плаща ?

И се радвам че за последните месеци се видя истинското ви лице.

Ми, честити ви чалгари. Застанете на задни лапи днес точно в 11ч., че така нареди Славчо снощи. Ще ви сведе до знанието какво смята да ви прави. Записвайте си и после сравнявайте с вече казано, речено и отречено, ако искате, де. Което ме съмнява- вие сте по "правата вяра в чалгата" и е важно тя да тържествува.

преди 11 часа, Мойра написа:

Така е, защото винаги сме разчитали, че другите ще свършат цялата работата.

Заслужаваме да направят гласуването задължително.

Така е защото просто при тези кандидати няма реално от какво да избираш. То и сега е задължително. Ти какво предлагаш - да разстрелват за негласуване може би. Ако направят глоби ще си ги плащам като момче и няма да ходя да участвам в цирка . Ако станат толкова непосилни сумите ща гласувам "не подкрепям никого" въпреки че съм сигурен че с тези гласове ще има злоупотреби и ще се прехвърлят като гласували за партия. Стига циркове. Сега какво различно се случи от миналите избори. Същите клоуни същите резултати.

преди 4 часа, ivottoshev написа:

и затова засилиха ГЕРБ към небитието? 

И така ги засилиха че са все още водеща политическа сила :)

преди 4 часа, ivottoshev написа:

Наесен Боцко ще се прости и с административният вот и това ще окончателният край на хунтата. Ай, чиститу :yanim: 

Хунтата е в момента. А коя администрация ще се прости викаш ? Например дъщерята на МАя Манолова дето си е на топла службичка в някое министерство беше...

ББ що не я изчегърта а ? Тя за него ли гласува , а не за мама ? :) 

преди 2 минути, absurt написа:

Ми, честити ви чалгари. Застанете на задни лапи днес точно в 11ч., че така нареди Славчо снощи. Ще ви сведе до знанието какво смята да ви прави. Записвайте си и после сравнявайте с вече казано, речено и отречено, ако искате, де. Което ме съмнява- вие сте по "правата вяра в чалгата" и е важно тя да тържествува.

Независимо какво ще каже чалгаря в 11 ч, това вече е провал .

Защото "намерения и планове за управление" се анонсират преди изборите !

За да е ясно на хората за какви политики и хора гласуват.

Правиш ли разлика между пропаганда  с недоказани твърдения, и факти от съдебни дела и прокурорски проверки ?

Ти и в  манолевия фейк Костинброд вЕрваше, нали ? Верваше и в балона "барселонагейт" , нали ? Развъртяхте и компромати с планирани 3 години аранжировки  и дебнени снимки  и аудиозаписи от спалните и тоалетните на ББ , за да го обвинят че той подслушвал и репресирал опоненти. А всички записи и аранжировки са срещу него . :) 

После що ни викат "стадо" .... :getout:

И какво противоречие видя в думите ми бе трол :) 

Съвсем си пропаднал за да си изсмукваш от пръстите подобни заяждания :) 

Дето сякаш за пръв път чуваш думата "екзитпул" :) 

Полюции :) :)

ГЕРБ си е водеща политическа сила , а "вие" ако визираш ДеееБъ - сте ретрогрдни комунета под прикритие на "демократи" . Със зависимости тип алоМаджо.

Между другото всички са много учудени от щедрата ви масирана кампания. Някои сметнаха че надвишава в пъти официално обявените разходи. Маджо ли плаща ?

И се радвам че за последните месеци се видя истинското ви лице.

С 200 000 гласа надолу (25%) ами честито за победата. Чакам Баце да прави Борисов 4. Още чакам и ти да кажеш, как ще го направи, ама не можеш :) Остава ти само да чакаш чудо в агония следващите избори, а тенденцията е ясна. А, забравих. Можеш също да папагалстваш опорки, които нямат логика и не знаеш какво значат :) 

Че не само от герб, ами и в коалиция със символа на двуличните седесарски комунета :lol6:

преди 31 минути, N1K17Y написа:

С 200 000 гласа надолу (25%) ами честито за победата. Чакам Баце да прави Борисов 4. Още чакам и ти да кажеш, как ще го направи, ама не можеш :) Остава ти само да чакаш чудо в агония следващите избори, а тенденцията е ясна. А, забравих. Можеш също да папагалстваш опорки, които нямат логика и не знаеш какво значат :) 

Че не само от герб, ами и в коалиция със символа на двуличните седесарски комунета :lol6:

Е това е положителното в тези избори , че главните партии на статуквото ГЕРБ и БСП изгубиха с по повече от 25 процента избиратели . Обнадеждаващ факт все пак.

Пак същата ситуация, както на предишните избори. Явно служебното правителство ще продължи.

преди 11 часа, Bubbles написа:

Баце, няма за кой да се гласува бе.  Какво искаш да ми кажеш, че 63% от хората ги е страх от машината 🤣 единични случаи може да има,  но ако не могат да се справят има кой да съдейства.  Масово на хората не им се занимава да си губят времето безсмислено.  

преди 38 минути, lsmurf написа:

Е това е положителното в тези избори , че главните партии на статуквото ГЕРБ и БСП изгубиха с по повече от 25 процента избиратели . Обнадеждаващ факт все пак.

Бъркаш ниска избирателна активност със загуба на избиратели.

Загуба би било ако процентите са отишли към други партии , а в случая имаме просто ниска активност.

преди 1 минута, miro20 написа:

Бъркаш ниска избирателна активност със загуба на избиратели.

Загуба би било ако процентите са отишли към други партии , а в случая имаме просто ниска активност.

Еми изчакай да излезнат резултатите,  ще видиш, че герб са около 100 000 гласа надолу,  но други партии ще са нагоре с гласовете,  въпреки ниската активност.  

преди 3 минути, Michigan111 написа:

Еми изчакай да излезнат резултатите,  ще видиш, че герб са около 100 000 гласа надолу,  но други партии ще са нагоре с гласовете,  въпреки ниската активност.  

Да някои и то май само чалгарите вдигат гласове. Споменах  каква е причината, която дори виждам от тукашните червени фенове. Че именно от провала на БСП и сие, червения електорат вижда във Слави някаква алтернатива.

преди 6 минути, Michigan111 написа:

Те вече са 200 000 надолу. ИТН са 50к нагоре. ДБ 20 нагоре

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.