Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Русия и Украйна на крачка от мащабен военен конфликт. Кому е нужно и защо?

Featured Replies

Такива неща е имало и преди август 2014, мозък!:angry:

• Отговори 3k
  • Прегледи 125,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не знам дали е уместно да се разпространяват неща,които не са доказани от официални източници. Каквито и да са причините ,този човек ми направи впечатление с едни думи на достоен човек. Обръщението му

• Драга ми Ауми, това се знае. Това се опитвам по някакаъв начин да кажа и аз. Около нас  има хора поне от 12 държави. Виждам тяхната реакция. Руснаците пак  си живеят живота и пръскат хиляди. Араб

• Прекрасен ..според теб ? Посредствен е.Доколкото се знае не е успял да се реализира като художник, а днес се оспорва идентичността на повечето от картините.  Но не намирам информация да са забран

Публикувани изображения

Поля Нацито пак се доказа като българофоб а аз се радвам че не е представител на хората с увреждания щот е голям резил с нейните глупости :(

преди 13 минути, miro20 написа:

путинистке

Ааа ти още ли не си схванал че шашавата принцеса е нацистка?

преди 19 минути, miro20 написа:

Ами превзе си го . С операция която не аз, а той сам описа във филма "пътя към родината" . Няма ли с български субтитри че не си го гледала ? :giggle1:

Поминутно описва ВОЕННАТА ОПЕРАЦЯ по превземането му.

Колко пъти те хващам че си изключително боса по всякакви теми

Хи,хи! Не говорим за филма и дали съм го гледала, а за това, че ти се изтърва, че също смяташ Крим за руски с това "и СИ го превзе".285601793_download(16).gif.b15caf36a6b1956dae6972f57b3bb042.gif Пък ти Фащай и баба си, ако щеш!285601793_download(16).gif.b15caf36a6b1956dae6972f57b3bb042.gif

И като е описал подробно "пътя към родината" и причините, що се правите на все недоразбрали, хамериканофилите?  На всички езици, фактите са едни и същи- компактно руско население, довчера било.и граждани на СССР. РФ е правоприемник на СССР, официално призната. Е, населението няма как да престане да се чувства руско и да иска да е в родината си. Какво по- нормално от автономия? Какво по- нормално от това, те да си решат с кого да се идентифицират? 

Що се отнася до мантрата ти, как всички руснаци били живеели и пеели преди автономията, се питам, защо ли:

"Според декрет на президента Зеленски от юли 2019 г. със затвор се наказва всеки украински гражданин, който не признава Крим и Донбас за украински територии или публично признае ДНР и ЛНР за легитимни."KC9uW.gif.92617217b9add4d31ae1b08d8ac377ca.gif

https://bg.wikipedia.org/wiki/Украйна

А вие сте големи антибългари, отказвайки се от датата 3 март!

преди 13 минути, Anneliese написа:

Такива неща е имало и преди август 2014, мозък!:angry:

Ти дай снимка преди април 2014 дали е украинците са стреляли по собствената си градове? То все едно българите да стрелят по Берковица

Верно, идва трети март. Ами сега? Ко праяйм? Ще събаряме паметници или ще ги украсяваме ? Ще е шаш от тролопитеци  в мрежата.

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

преди 4 минути, absurt написа:

На всички езици, фактите са едни и същи- компактно българско (ама такова имало ли, или просто някакви славяни там ?) население, довчера било.и граждани на Османската Империя. Турция е правоприемник на Османската империя, официално призната. Е, населението няма как да престане да се чувства турско и да иска да е в родината си. Какво по- нормално от автономия? Какво по- нормално от това, те да си решат с кого да се идентифицират? 

Я сега го прочети и да видим ще подкрепяш ли автономия.

Руснаците са страхотни воини но и Украинците обаче също са велики воини.

Смятам че: Украинците и руснаците са братство и нямат желание да се избиват един друг (с изключение на нацистите, които искат да убият всички) ,Руснаците полагат изключителни усилия да намалят цивилните жертви и следователно този блицкриг не е толкова бърз.

С викове Аллах Акбар 10 000 чеченци тръгнаха към Киев

phpjuyeq1_559x345.jpg

https://offnews.bg/sviat/s-vikove-allah-akbar-10-000-chechentci-tragnaha-kam-kiev-videa-771199.html

70 хиляди чеченци били в готовност да тръгнат към Украйна

https://www.manager.bg/goreshchi-tochki/70-000-chechenci-bili-v-gotovnost-da-trgnat-km-ukrayna-kadirov-svetva-zelennski-da

преди 10 минути, nikssi написа:

Верно, идва трети март. Ами сега? Ко праяйм? Ще събаряме паметници или ще ги украсяваме ? Ще е шаш от тролопитеци  в мрежата.

А, започнаха вече. Онзи ден при Ризова едно говедо обясняваше с пяна на уста, как не бивало да има по- висок чужд паметник / ...от Витоша, по- високо нема!/ и как точно сега бил момента и да се махнат паметниците, и да се смени датата на празника. 

преди 9 минути, N1K17Y написа:

Я сега го прочети и да видим ще подкрепяш ли автономия.

Стига тъпотии, Аглая! Колкото пъти да смениш в текста ми персонажите, не можеш да уеднаквиш фактите и обстоятелствата! Стига се излага- прочети историята.

За втори път си позволяваш да представяш собствените си писания за мои и ще те докладвам. Каквото имаш да пишеш, пиши от твое име. 

Смешката Румъния обявила мобилизация на армията.

Тия са забравили как са умирали за фюрера край Сталинград, пушечно месо......................

преди 2 минути, absurt написа:

А, започнаха вече. Онзи ден при Ризова едно говедо обясняваше с пяна на уста, как не бивало да има по- висок чужд паметник / ...от Витоша, по- високо нема!/ и как точно сега бил момента и да се махнат паметниците, и да се смени датата на празника. 

Стига тъпотии, Аглая! Колкото пъти да смениш в текста ми персонажите, не можеш да уеднаквиш фактите и обстоятелствата! Стига се излага- прочети историята.

Просто те питам, каква ще ти е позицията, когато някой друг иска автономия, а не руснаците. Фактите са, че Украйна е автономна и суверенна държава и никой няма право да я напада, присвоява или каквото и да е. Щото след Украйна ще бъде Молдова. После пък може и Финландия да решим да си присвоим. После кой знае. 

преди 7 минути, Anneliese написа:

Смешката Румъния обявила мобилизация на армията.

Тия са забравили как са умирали за фюрера край Сталинград, пушечно месо......................

В Украйна има 300 - 400 хиляди евреи. Нещо по въпроса?

току-що, N1K17Y написа:

Просто те питам, каква ще ти е позицията, когато някой друг иска автономия, а не руснаците. Фактите са, че Украйна е автономна и суверенна държава и никой няма право да я напада, присвоява или каквото и да е. Щото след Украйна ще бъде Молдова. После пък може и Финландия да решим да си присвоим. После кой знае. 

Просто ми писна да ти отговарям, но да не ти харесва и като китайска капка да дълбаеш, търсейки под вола- теле.  Прочети и се опитай да запомниш какво е била до вчера Украйна, откъде иде, какви договори е подписвала, когато се е обявила за самостоятелна република.  Малко ум се иска, малко логика, но трябва и нула пристрастност, по каквато и да е, причина. На теб не ти се отдава, заради начина по който си заработваш стотинките.

преди 5 минути, absurt написа:

Просто ми писна да ти отговарям, но да не ти харесва и като китайска капка да дълбаеш, търсейки под вола- теле.  Прочети и се опитай да запомниш какво е била до вчера Украйна, откъде иде, какви договори е подписвала, когато се е обявила за самостоятелна република.  Малко ум се иска, малко логика, но трябва и нула пристрастност, по каквато и да е, причина. На теб не ти се отдава, заради начина по който си заработваш стотинките.

Какво е била няма значение. И ние сме били 500 години едно нищо, но сега се пъчим, че сме най-великите. Не знам какви договори е подписвала, питам те. Може би има в някой записано "Русия може да ни анексира по всяко време" ? 

току-що, _Aumi_ написа:

Украйна и Русия преговарят за мир в Припят, Беларусия

Баш там ли намериха?

преди 2 минути, N1K17Y написа:

Какво е била няма значение. И ние сме били 500 години едно нищо, но сега се пъчим, че сме най-великите. Не знам какви договори е подписвала, питам те. Може би има в някой записано "Русия може да ни анексира по всяко време" ? 

Ами, пак си набиваш една и съща опорка, и не мога да ти помогна. Аз не се пъча, че съм велика, но претендирам да имам средна интелигентност, поради което, няма как по- разбираемо да ти обясня защо трябва да оставиш опорките си, с които си изкарваш хляба, настрани и да прочетеш историята. Тогава, може и да вденеш.

преди 5 минути, absurt написа:

Ами, пак си набиваш една и съща опорка, и не мога да ти помогна. Аз не се пъча, че съм велика, но претендирам да имам средна интелигентност, поради което, няма как по- разбираемо да ти обясня защо трябва да оставиш опорките си, с които си изкарваш хляба, настрани и да прочетеш историята. Тогава, може и да вденеш.

Ясно, нищо няма да кажеш, а ще ме пращаш да търся да чета нещо си. По руските канали да търся информацията или ? 

преди 4 минути, N1K17Y написа:

Ясно, нищо няма да кажеш, а ще ме пращаш да търся да чета нещо си. По руските канали да търся информацията или ? 

Оправяй се, Аглая. Търси където искаш, дано вденеш. Аз  с обясненията съм дотук.

44:15 мин документален филм за някои обстрели на граждански обекти и мирно население в ДНР и ЛНР
от ВСУ (Въоръжените Сили на Украина) през изминалите години от 2014 досега :
"Трибунал неотвратим"
Съдържа любителски и професионални видеокадри от самите обстрели, от последствията им
и интервюта с някои оцелели, здрави и с различна степен на осакатявания.

преди 4 минути, Недко написа:

44:15 мин документален филм за някои обстрели на граждански обекти и мирно население в ДНР и ЛНР
от ВСУ (Въоръжените Сили на Украина) през изминалите години от 2014 досега :
"Трибунал неотвратим"

Няма да ти повярват и пак ще продължат по опорките.

преди 44 минути, _Aumi_ написа:

Украйна и Русия преговарят за мир в Припят, Беларусия

https://frognews.bg/novini/news237489.html

Украинците не са се явили досега. 

А, дано!

О, те жабите го били написали........

Зеленски има вид на наркоман.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.