Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Русия и Украйна на крачка от мащабен военен конфликт. Кому е нужно и защо?

Featured Replies

преди 16 часа, Недко написа:

44:15 мин документален филм за някои обстрели на граждански обекти и мирно население в ДНР и ЛНР
от ВСУ (Въоръжените Сили на Украина) през изминалите години от 2014 досега :
"Трибунал неотвратим"
Съдържа любителски и професионални видеокадри от самите обстрели, от последствията им
и интервюта с някои оцелели, здрави и с различна степен на осакатявания.

преди 16 часа, absurt написа:

Няма да ти повярват и пак ще продължат по опорките.

Какво да "повярваме" бре. Стари пропагандни видеота и ЛЪЖИ.

Какви "опорки" , като пак ви казвам, като на другарката нацистка ани - Никой не отрича жертвите и обстрела в тези региони.

Но всеки път ви пропомням хронологията, и видео ви показвах колко пъти вече, как маскираните зелени уроди с георгиевски лентички  превземат градче след градче.

А украинският отговор е няколко дена СЛЕД това. Когато настъпват за да си върнат контрола върху военно превзетите райони.

Срещу тежковъоръжени изроди с колорадските лентички, с цветя и  питки ли да ги посрещат ???

КАто говорим за опорки - То бива пропаганда и лъжи,ама вземете погледнете темите за Украйна от 2014 г.

Аз виждам дежа-вю с опорките и дори фразите които говорите .

Като копи пейст сте.

:hit:

преди 7 часа, Anneliese написа:

С логореята ти се опитваш да прикриеш факта, че си антисемит. За теб руснаците не са хора.

И не - тези хора няма да напуснат тези места! Това са техните родни места.

Нацистите са тези, които ще напуснат тези земи по един или по друг начин! Всички украинци са нацисти! Украйна е една измислена държава!

И жалките ти опити да ми се подиграеш и принизиш, само доказват, че съм права!

Като мразиш толкова руснаците, отивай в чуждестранния легион на Зеленски. Да те видим колко си смел срещу руската армия!

нацистите са Путлер и шайката му военни , заради които страда и украинския и руски народ.

Измисления "геноцид" дето сега някои повтарят опорките с видеота от 2014 г и дето  въобще не е геноцид, а военни сблъсъци с руската армия влязла в чужда държава, е нищо в сравнение с това което Путин прави в цяла Украйна.

Ето това в момента е геноцид. Срещу украинския народ. Масово и системно изтребване.

• Отговори 3k
  • Прегледи 125,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не знам дали е уместно да се разпространяват неща,които не са доказани от официални източници. Каквито и да са причините ,този човек ми направи впечатление с едни думи на достоен човек. Обръщението му

• Драга ми Ауми, това се знае. Това се опитвам по някакаъв начин да кажа и аз. Около нас  има хора поне от 12 държави. Виждам тяхната реакция. Руснаците пак  си живеят живота и пръскат хиляди. Араб

• Прекрасен ..според теб ? Посредствен е.Доколкото се знае не е успял да се реализира като художник, а днес се оспорва идентичността на повечето от картините.  Но не намирам информация да са забран

Публикувани изображения

преди 8 часа, Anneliese написа:

Някой, ако ми обясни каква е вината на тези деца, ще съм ви много благодарна!

Как да не ти кипне кръвта, като гледаш филма....................

На теб няма смисъл да ти се обяснява нищо една плоча си връткаш и това е, пример Валкирия колко пъти вече ти обяснява някои неща за евреите ама ти си папагалиш твоето

Става дума за жертвите на геноцида!

Приказки за наивници като теб, всички войни се водят за ресурси още от пещерно време другото е прах в очите

преди 15 часа, Anneliese написа:

Благодарение на Зеленски!

На всички, които делят децата по етнически произход, най - горещо им пожелавам техните деца да мръзнат по палатки и никой да не им обърне внимание така, както никой не обръща внимание на децата на Донбас!:angry:

Аз не виждам някой да дели децата на еврейчета и други освен форумното наци

преди 10 часа, АСПЕКТ написа:

stupid youtube GIF

Хора, това е Полина, не бъдете като Полина.

Тя има нужда от лекар и лечение. Моля, изпратете лекар. Тя се намира в Берковица. Ако някой иска да ѝ помогне.

Благодаря. 

Не, това е Поля Нацито

С логореята ти се опитваш да прикриеш факта, че си антисемит. За теб руснаците не са хора.
И не - тези хора няма да напуснат тези места! Това са техните родни места.
Нацистите са тези, които ще напуснат тези земи по един или по друг начин! Всички украинци са нацисти! Украйна е една измислена държава!
И жалките ти опити да ми се подиграеш и принизиш, само доказват, че съм права!
Като мразиш толкова руснаците, отивай в чуждестранния легион на Зеленски. Да те видим колко си смел срещу руската армия!

Когато говориш на конкретен човек - пиши му името! Иначе излиза, че се обръщаш към всички.

И друго - блядь болгарская! Няма начин, за мен „руснаците ДА не са хора“ - при положение, че повечето ми гени са такива.

преди 9 часа, ДзВяРа! написа:

Това нещо от Берковица, имам чувството че е БОТ! Той няма душа.:huh:

Дори и бота е по добре от нещото от Берковица

преди 9 часа, jhoro написа:

Не е само до емоционалността! Уж е болна, уж това, уж онова - а използва доста сложни термини.
Не се връзват нещата!

Ами ние хората с увреждания доста четем та можем да ползваме доста сложни термини а за Поля Нацито открих че ползва термини които и хал хабер си няма какво са тоест е гола вода по всяка тема която коментира

преди 2 минути, petie1 написа:

Ами ние хората с увреждания ...

„Хора с увреждания“ е едно, а „хора, със сбъркан фърмуер“ - съвсем друго!

преди 4 часа, bulljo написа:

И всичко това, което постна трябва да оправдае действията на Путин.

Ще ми се да разбера, ако ти живееше в Домбас и си руснак, и твойто дете беше убито от наказателните отряди на Киев, каква песен щеше да пееш тогава? Ама да се пише и да се правите на велики е лесно нали?

преди 6 минути, Hristo52 написа:

Ще ми се да разбера, ако ти живееше в Домбас и си руснак, и твойто дете беше убито от наказателните отряди на Киев, каква песен щеше да пееш тогава? Ама да се пише и да се правите на велики е лесно нали?

Ами, антибългарската политика на Северна Македония подмогната от Россия?

Вкарват те в затвора, защото си българин. И това е най-леката присъда. Иначе смърт.

Вардарска Македония вече е дадена на русите.

Искаха и пиринска Македония.

Вардар е най-дългата река в тази България.

преди 13 минути, АСПЕКТ написа:

Вкарват те в затвора, защото си българин. И това е най-леката присъда.

Да си чувал ,че насилието ,ражда насилие? Колко войни подпалиха американците? Колко хора са убити? Поне Русия такива войни не е водила. Осем години Путин и Русия предупреждава Киев за руснаците в Домбас. Осем години хората живеят в страх. Даже им забраниха на Руски да говорят! Отговорът е точен. Че и почнаха санкции и чудесии, само защото мразят Русия и намериха повод. А когато НАТО и скапаните американци, убиваха и бомбадираха Белград, Сирия, Либия, Ирак и още много, как така никой не се сети че това е престъпление и не им наложи санкции а? Или за скапаните американци и техните сателити  в Европа може, а за други не може? Няма как да стане! Даже Путин чака прекалено дълго!

преди 2 минути, Hristo52 написа:

Да си чувал ,че насилието ,ражда насилие? Колко войни подпалиха американците? Колко хора са убити? Поне Русия такива войни не е водила. Осем години Путин и Русия предупреждава Киев за руснаците в Домбас. Осем години хората живеят в страх. Даже им забраниха на Руски да говорят! Отговорът е точен. Че и почнаха санкции и чудесии, само защото мразят Русия и намериха повод. А когато НАТО и скапаните американци, убиваха и бомбадираха Белград, Сирия, Либия, Ирак и още много, как така никой не се сети че това е престъпление и не им наложи санкции а? Или за скапаните американци и техните сателити  в Европа може, а за други не може? Няма как да стане!

https://bg.m.wikipedia.org/wiki/Кървава_Коледа

Кървавата Коледа или Кървавият Божик е кампания от политически репресии през януари 1945 г., част от политическия терор в Социалистическа република Македония, при който са ликвидирани или малтретирани без съд или присъда хора с изявено българско самосъзнание.[1]

Жестокостите, извършени от комунистическите власти, започват на 7 януари - християнския празник Коледа по стар стил.

току-що, АСПЕКТ написа:

Ама какво ми постваш цитати от историята. Повтарям - насилието ражда насилие! Точка.

преди 2 минути, Hristo52 написа:

Ама какво ми постваш цитати от историята. Повтарям - насилието ражда насилие! Точка.

И какво да ги прегръщаме ли русите? Затова, че са ни заличили като нация. 

И са водили антибългарска политика от векове.

Те ни бият, ние ги обичаме. 

преди 11 часа, jhoro написа:

Не знам как ще обеднеят за секунда - вътрешния банков обмен няма да спре.

Весело (и тъжно) ще е - когато на руските части им се издъни логистиката!

Рублата се срина, руснаците изпразват банкоматите

Цитат

Само за няколко часа рублата поевтиня с 30 процента в резултат на наложените от Запада санкции. На борсата Forex eврото се продава за 127 рубли, доларът - за 113.

Руската централна банка увеличи основния лихвен процент от 9,5 на 20 с надеждата така да противодейства на обезценяването на рублата и заплахата от инфлация. "Тази мярка ще обезпечи стабилността на цените и ще гарантира спестяванията на руснаците", пише на сайта на банката. Предприети бяха и други мерки за поддръжка на финансовата система, включително бе наложена забрана на брокерите да продават руски ценни книжа, ако подобно нареждане им е било дадено от чуждестранни компании или физически лица.

Колкото повече се проточва войната, толкова по-зле ще става за руснаците. А истинският ефект на санкциите ще се усети след месеци.

преди 5 минути, N1K17Y написа:

Рублата се срина, руснаците изпразват банкоматите

Колкото повече се проточва войната, толкова по-зле ще става за руснаците. А истинският ефект на санкциите ще се усети след месеци.

Сега е момента да си купите малко рубли. Примерно 1 млн рубли.

Да се почувствам и аз милионер.

😁

преди 4 минути, АСПЕКТ написа:

Сега е момента да си купите малко рубли. Примерно 1 млн рубли.

Да се почувствам и аз милионер.

😁

Новият хит в чалготеките е, заменят се салфетките, а ще се мятат рубли. Да те мислят за руски олигарх. 

преди 37 минути, glen написа:

Много странен начин как украинските нацисти защитават собственото население-

https://t.me/rybar/26108

-------------

киро-канадеца трябва да осигури безплатни визи на бандеровските националисти и да ги вкара в българия да ни пазят от злите рашки.

Все пак вече сме съюзници с тези откачалки.

преди 4 часа, miro20 написа:

Какво да "повярваме" бре. Стари пропагандни видеота и ЛЪЖИ.

Какви "опорки" , като пак ви казвам, като на другарката нацистка ани - Никой не отрича жертвите и обстрела в тези региони.

Но всеки път ви пропомням хронологията, и видео ви показвах колко пъти вече, как маскираните зелени уроди с георгиевски лентички  превземат градче след градче.

А украинският отговор е няколко дена СЛЕД това. Когато настъпват за да си върнат контрола върху военно превзетите райони.

Срещу тежковъоръжени изроди с колорадските лентички, с цветя и  питки ли да ги посрещат ???

КАто говорим за опорки - То бива пропаганда и лъжи,ама вземете погледнете темите за Украйна от 2014 г.

Аз виждам дежа-вю с опорките и дори фразите които говорите .

Като копи пейст сте.

:hit:

нацистите са Путлер и шайката му военни , заради които страда и украинския и руски народ.

Измисления "геноцид" дето сега някои повтарят опорките с видеота от 2014 г и дето  въобще не е геноцид, а военни сблъсъци с руската армия влязла в чужда държава, е нищо в сравнение с това което Путин прави в цяла Украйна.

Ето това в момента е геноцид. Срещу украинския народ. Масово и системно изтребване.

Сегашното не е геноцид, а възмездие за избитите невинни хора  от 2014 насам! И да - одобрявам го. Трябва да се унищожи цялата нацистка чума до последния човек.

На мястото на Путин няма да преговарям с ненормалници, а направо започвам операция "Дрезден".

преди 3 часа, Coco1 написа:

Може да бъде изображение с 1 човек и текст, който гласи 'SSUE 8 TIME TI THE RETURN OF HISTORY How Putin Shattered Europe's Dreams PATRICK'

"Тайм" и Адолф Хитлер са слагали на корицата. Компрометирана медия.

преди 2 часа, Hristo52 написа:

Остави ги, това са сбъркани фанатици, мразещи Русия, само защото като деца не са имали дънки, маратонки, конструктор "Лего" и не са ходили в "Дисниленд".

Е, когато аз бях малка и мама ми купи единственото ми "Лего", една малка кутия, защото големите бяха скъпи (а страшно много исках "Лего" космическа серия), намразих този конструктор и повече в този магазин не съм стъпвала. Преди години от "Гугъл стрийт вю" разбрах, че магазинът се е преместил в по - малък такъв на същата улица. Стана ми гот. С тези цени как да имат клиенти?

преди 2 часа, АСПЕКТ написа:

Вкарват те в затвора, защото си българин. И това е най-леката присъда. Иначе смърт.

Вардарска Македония вече е дадена на русите.

Искаха и пиринска Македония.

Вардар е най-дългата река в тази България.

Вече почвате съвсем да си измисляте. Не сте добре, ама наистина.

Кого са заличили, бе? Я върви на психиатър да се прегледаш! Заличили ни били, Боже!

Кой ви ги втълпява тези глупости?

Не живееш ли в България в момента? Не говориш лина български език?

Направо съм изумена в какви глупости вярвате.

преди 9 минути, Anneliese написа:

Тайм" и Адолф Хитлер са слагали на корицата. Компрометирана медия.

И теб ще те сложат там като първата нацистка от Берковица

преди 21 минути, Anneliese написа:

Сегашното не е геноцид, а възмездие за избитите невинни хора  от 2014 насам! И да - одобрявам го. Трябва да се унищожи цялата нацистка чума до последния човек.

На мястото на Путин няма да преговарям с ненормалници, а направо започвам операция "Дрезден".

"Тайм" и Адолф Хитлер са слагали на корицата. Компрометирана медия.

Остави ги, това са сбъркани фанатици, мразещи Русия, само защото като деца не са имали дънки, маратонки, конструктор "Лего" и не са ходили в "Дисниленд".

Е, когато аз бях малка и мама ми купи единственото ми "Лего", една малка кутия, защото големите бяха скъпи (а страшно много исках "Лего" космическа серия), намразих този конструктор и повече в този магазин не съм стъпвала. Преди години от "Гугъл стрийт вю" разбрах, че магазинът се е преместил в по - малък такъв на същата улица. Стана ми гот. С тези цени как да имат клиенти?

Вече почвате съвсем да си измисляте. Не сте добре, ама наистина.

Кого са заличили, бе? Я върви на психиатър да се прегледаш! Заличили ни били, Боже!

Кой ви ги втълпява тези глупости?

Не живееш ли в България в момента? Не говориш лина български език?

Направо съм изумена в какви глупости вярвате.

Ми, щом за 500 години не стана туркиня, а за 50 години стана комунистка и рускиня, значи че са те заличили.

Като хората, българите във Вардарска Македония. Те не са българи вече, а северомакедонци. Рода на Александър Македонски. Не на кан Аспарух, на Александър Македонски.

--------------

Вярно е, че са ви заличили.

Не ви дават да ходите с фесове, чалми и да обувате потури. Разбирам те напълно защо си толкоз изнервен.

Вие по-добре гледайте да не ядосате още повече Путин, че този път няма да спре само до Берлин.

преди 10 минути, gagodrago написа:

--------------

Вярно е, че са ви заличили.

Не ви дават да ходите с фесове, чалми и да обувате потури. Разбирам те напълно защо си толкоз изнервен.

Вие по-добре гледайте да не ядосате още повече Путин, че този път няма да спре само до Берлин.

Ходя си с фесове, с чалма и обувам потури. Даже жените ходят и с шалвари.

Коя нация са заличили русите ?

Ти нали се определяше като етнически  турчин, който празнува Великден  и 3 ти март ?

Та коя нация е заличена -турската или българската ?

Или просто си ляляш по клавиатурата..защото ръсиш глупост след глупост

преди 6 минути, АСПЕКТ написа:

Е тогава ,какво ти е заличеното

преди 6 минути, АСПЕКТ написа:

В България  даже помаците не ходят така.

В Турция само в азиатската част са барнати така.

преди 17 минути, gagodrago написа:

Няма да го ядоса. Той  Заличения празнува 3-ти март като национален празник-един вид признава Русия за освободител на българите от турско робство...

преди 3 минути, valkiria1 написа:

...

Типично за етноса поведение - нагло и не изслушващо!

преди 4 минути, АСПЕКТ написа:

Да на забравят бурките!

А ти - защо „фесовЕ“ (мн. ч.)? Колко броя носиш едновременно?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.