Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Русия и Украйна на крачка от мащабен военен конфликт. Кому е нужно и защо?

Featured Replies

• Отговори 3k
  • Прегледи 125,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не знам дали е уместно да се разпространяват неща,които не са доказани от официални източници. Каквито и да са причините ,този човек ми направи впечатление с едни думи на достоен човек. Обръщението му

• Драга ми Ауми, това се знае. Това се опитвам по някакаъв начин да кажа и аз. Около нас  има хора поне от 12 държави. Виждам тяхната реакция. Руснаците пак  си живеят живота и пръскат хиляди. Араб

• Прекрасен ..според теб ? Посредствен е.Доколкото се знае не е успял да се реализира като художник, а днес се оспорва идентичността на повечето от картините.  Но не намирам информация да са забран

Публикувани изображения

Знаете ли какво крие нашето правителство - че ще изпраща български самолети на помощ на Украйна и не само - ще мобилизират българската армия!

Честито на пушечното месо!

Аз съм бясна. Ако се стигне до пълна военна мобилизация.....................племенниците ми може да изгубят баща си.

Продължавайте с подкрепата и лизането на подметки на НАТО и ЕС!

Това се обсъжда в момента в най - големия български форум!

преди 3 часа, АСПЕКТ написа:

България се е освободила благодарение на самата себе си и продължителните борби. Постоянна съпротива, която оказва на османците. Организации, които сама предприема и сама финансира.  На храбрите войски, на борбения български народ.

Никаква Русия, никаква Германия.

Бре, какъв яхниен патриот си бил, а да се криеш досега! Де да имаше нещо вярно в твърдението ти, ама за съжаление, само в сънищата ти я го има, я просто си попаднал на някои от новите патриоти, дето и историята ни не са чели дори.

Накратко, опресни си познанията, че ставаш смешен.

https://bg.wikipedia.org/wiki/Берлински_договор

https://bg.wikipedia.org/wiki/Княжество_България

https://bg.wikipedia.org/wiki/Източна_Румелия

От мен, един въпрос с повишена трудност. През коя година се свиква Великото народно събрание и се приема първата конституция? И може ли да няма държава, а да има парламент и конституция? 

Като гледам как се набраха разни патриотари, да доказват колко велики сме били, ама как все другите, а по днешната полит- коректно- слагаческа мода, все руснаците са ни пречили, да се просълзи човек! Що сме толкова комплексирани, бе?

преди 8 минути, absurt написа:

Бре, какъв яхниен патриот си бил, а да се криеш досега! Де да имаше нещо вярно в твърдението ти, ама за съжаление, само в сънищата ти я го има, я просто си попаднал на някои от новите патриоти, дето и историята ни не са чели дори.

Накратко, опресни си познанията, че ставаш смешен.

https://bg.wikipedia.org/wiki/Берлински_договор

https://bg.wikipedia.org/wiki/Княжество_България

https://bg.wikipedia.org/wiki/Източна_Румелия

От мен, един въпрос с повишена трудност. През коя година се свиква Великото народно събрание и се приема първата конституция? И може ли да няма държава, а да има парламент и конституция? 

Като гледам как се набраха разни патриотари, да доказват колко велики сме били, ама как все другите, а по днешната полит- коректно- слагаческа мода, все руснаците са ни пречили, да се просълзи човек! Що сме толкова комплексирани, бе?

Еми заради такива като теб сме на дъното.

Ането поне едно и също пее, и е по-от теб.

https://pan.bg/view_article-49-552120-video-v-gomelska-oblast-zapochnaha-pregovori-mezhdu-rusiya-i-ukrajna-kiev.html

току-що, ДзВяРа! написа:

Еми заради такива като теб сме на дъното.

Така ли? Защото не тропам с краче, че руснаците са ми върнали само половината България, след като 500 години я е нямало на световната карта ли? И защото съм горда, че въпреки турското робство сме оцелели и запазили идентичността си, и сме съумели след като са ни отвоювали едната половина, да направим Съединението? А, ако само плюех с пяна на уста, че не са ни поднесли цялата държава, че и в старите й граници, на тепсия, щяхме да цъфтим и вържем? Я, да те питам, като си много печен- ти, какво си направил за някого, ей така- без да имаш интерес, аванта, печалба? От добро сърце? Що не отидеш малко на война сега- на страната, която поддържаш? Не, че нещо, ама да видиш как са нещата на терен- за един ден просто. 

преди 42 минути, Anneliese написа:

Браво на руснаците! Не вярвах, че ще доживея да видя този ден!

Не да ги съдят, да ги избият направо! Един съд само ще превърне тези хора в "мъченици" и "герои" като Степан Бандера! Жестока смърт, това заслужават тези, барабар със семействата им! За да няма кой да отмъщава за тях! Разплата до дупка със нацистите!:yanim:

Това не са хора и аз няма как да ги съжалявам!

Имаш си прототип.

https://bgportret.com/ilse-koch/

Ilse_Koch.png

преди 1 час, ДзВяРа! написа:

Може да сме били 500 години под Турско робство, но не са ни избили и заличили като НАРОД!

Руснаците ни избиха и заличиха за разлика от Турците! Ама ти това не го знаеш защото е забранено да се учи, не го пише във учебниците.

Ми, то ще да е много тайно станало това, та никой, освен теб, не го знае!?  Защо не дадеш линк към източниците си, че да науча това, което съм изпуснала?

преди 1 час, M.Николов написа:
Цитат

От Военноморските сили на Украйна излязоха с официално съобщение, че обявените по-рано за геройски загинали защитници на Змийския остров в Черно море украински военни, са живи и са се предали на руските сили. Припомняме, че в края на миналата седмица се появи информация, че 13 украински граничари на Змийския остров, разположен на около 186 мили (300 км) западно от Крим, са били бомбардирани от руските войски, след като отказали да се предадат. Разпространен бе дори аудиозапис, за който се твърдеше, че документира техния решителен отказ да напуснат позицията си и че това са последните им думи минути преди да загинат.

Нали преди се твърдеше,че е фейк,че са се предали на руснаците . Сега какво излезе? 

преди 55 минути, M.Николов написа:

Кое не е ясно?
Статията свързана ли е с темата?  Да.
Статията дава ли някаква нова информация?  Да.
Тогава?

Що са праиш на луд? Да - по темата е, но не е ново!

преди 2 минути, jhoro написа:

Нова е информацията,че украинците са разпространили фейк. Странно защо си признават сега?

Биха големи тъпани,че ще ги направят герои посмъртно. Сега ще ги направят ли такива ,като са се предали? 

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

преди 6 минути, absurt написа:

Ми, то ще да е много тайно станало това, та никой, освен теб, не го знае!?  Защо не дадеш линк към източниците си, че да науча това, което съм изпуснала?

Пише за Волжка България, но не е наясно с много неща.

И си има теми за история, тази специално е политическа и е за друго.

преди 2 минути, jhoro написа:

Жоре, четеш ли?

преди 5 минути, nikssi написа:

Нали преди се твърдеше,че е фейк,че са се предали на руснаците . Сега какво излезе? 

преди 1 минута, nikssi написа:

Нова е информацията,че украинците са разпространили фейк. Странно защо си признават сега?

преди 1 минута, nikssi написа:

Биха големи тъпани,че ще ги направят герои посмъртно. Сега ще ги направят ли такива ,като са се предали? 

преди 40 минути, absurt написа:

16 април 1879 се приема Търновската конституция хехе още питанки имаш ли?

преди 3 минути, nikssi написа:

Украинците са казали това, което се е знаело до момента! То и сегашното инфо не е потвърдено. Ти видя ли ги в плен, на живо - с днешния вестник Правда в ръцете?

току-що, M.Николов написа:

Много плоско.

Е не може само умнотии да пишем ескпертите и интелектуалците събрали се тук, трябва и малко простотия за забавление. 

преди 4 часа, АСПЕКТ написа:

Какво да ти кажа, пропаганда яка. После се чудят българите, тия от Вардарска Македония а.к.а Северна Македония не ги разбирам, що не казват, че са българи, а са потомци на Александър Македонски. Ми, те горките и те са промити мозъци от школата на русите. Същият препарат са използвали и те.

Аз очаквах и една статуя на издигнат на Мики Маус в Скопие, след признананието на едни люде в САЩ, че македонец е открил Америка.

https://www.24chasa.bg/novini/article/5483861

За РСМ благодари на сърбите а не руснаците

преди 46 минути, absurt написа:

През коя година се свиква Великото народно събрание и се приема първата конституция? И може ли да няма държава, а да има парламент и конституция? 

А може ли да има държава, ама .. васална? С княз - не с цар начело?

преди 1 минута, jhoro написа:

Украинците са казали това, което се е знаело до момента! То и сегашното инфо не е потвърдено. Ти видя ли ги в плен, на живо - с днешния вестник Правда в ръцете?

Ама. Преди и повярвахме , сега пак ... вярваме на украинците нали ако не им вярваме нъл се сещаш кво става.

преди 1 час, bulljo написа:

оставям ви на принцесата, тя ще ви каже как най-добре се кове мир.

Че как чрез нацистки методи

Россия не в одиночестве. Кто поддержал РФ на фоне ситуации на Украине

https://fishki.net/anti/4088944-rossija-ne-v-odinochestve-kto-podderzhal-rf-na-fone-situacii-na-ukraine.html

Липсата на санкции също се интерпретира като поддръжка. Както и от военна хунта.

преди 8 минути, M.Николов написа:

Пише за Волжка България, но не е наясно с много неща.

Ми, не, аз не пиша за Волжка България, а услужливо дадох линкове на Аспекта, че да се усвести и да не пише небивалици. И се втурна Дзверо, да ме заклейми- заради мен сме били на дъното, ти да видиш!KC9uW.gif.98898873ecf33bd36dde8f1ec4976582.gif

преди 1 час, Anneliese написа:

Браво на руснаците! Не вярвах, че ще доживея да видя този ден!

Не да ги съдят, да ги избият направо! Един съд само ще превърне тези хора в "мъченици" и "герои" като Степан Бандера! Жестока смърт, това заслужават тези, барабар със семействата им! За да няма кой да отмъщава за тях! Разплата до дупка със нацистите!:yanim:

Това не са хора и аз няма как да ги съжалявам!

Абе я пак си прочети цитата вместо да ми пляскаш

преди 9 минути, nikssi написа:

Ама. Преди и повярвахме , сега пак ... вярваме на украинците нали ако не им вярваме нъл се сещаш кво става.

Не се сещам! Даже - изобщо нямам пророчески способности!

Кво стаа?

преди 9 минути, nikssi написа:

и кво става - че аз съм пъпа блондинка

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.