Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Русия и Украйна на крачка от мащабен военен конфликт. Кому е нужно и защо?

Featured Replies

преди 8 минути, absurt написа:

А, дано!

О, те жабите го били написали........

Цитат

Как пояснил пресс-секретарь президента Дмитрий Песков, Гомель как место для переговоров выбрала украинская сторона. Однако после того как россияне уже приехали туда, Зеленский заявил, что украинская делегация готова провести встречу в Варшаве, Стамбуле, Баку или Вене, а Белоруссия ее не устраивает.

Ти вярваш лиandroid_dance.1511014824.gif.ae1fd027b5b018a151b72df064b7afdf.gifна "лудата жаба"

• Отговори 3k
  • Прегледи 125,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не знам дали е уместно да се разпространяват неща,които не са доказани от официални източници. Каквито и да са причините ,този човек ми направи впечатление с едни думи на достоен човек. Обръщението му

• Драга ми Ауми, това се знае. Това се опитвам по някакаъв начин да кажа и аз. Около нас  има хора поне от 12 държави. Виждам тяхната реакция. Руснаците пак  си живеят живота и пръскат хиляди. Араб

• Прекрасен ..според теб ? Посредствен е.Доколкото се знае не е успял да се реализира като художник, а днес се оспорва идентичността на повечето от картините.  Но не намирам информация да са забран

Публикувани изображения

преди 15 минути, adersa написа:

Ядреното оръжение чука на вратата

Благодарение на Зеленски!

На всички, които делят децата по етнически произход, най - горещо им пожелавам техните деца да мръзнат по палатки и никой да не им обърне внимание така, както никой не обръща внимание на децата на Донбас!:angry:

преди 26 минути, Anneliese написа:

Благодарение на Зеленски!

На всички, които делят децата по етнически произход, най - горещо им пожелавам техните деца да мръзнат по палатки и никой да не им обърне внимание така, както никой не обръща внимание на децата на Донбас!:angry:

Боже, колко мъка има по тоя свят, боже!" - Йордан Йовков, колко мъка има по  този свят боже

На мен просто не ми е спокойно на душата от онзи репортаж отпреди войната...............Руски жени и деца настанени в палатки, а е февруари и в Русия зимата е ужасен студ.............. За тези невинни ангелчета нямаше кампании, никой не събира за тях дрехи, играчки и одеяла............... А украинските деца ги настаняват в луксозни убежища с 4 стени и таван, хубави легла, чисти чаршафи, целият свят им изпраща дрехи,играчки и одеяла, те са на топло и сухо, тях ги жали цял свят.............

А на Червения кръст, след като излъчиха онзи филм по "Viasat History", хич не вярвам. Червеният кръст не е това, за което се представя..............

Много, много ми е мъчно.....................след ВСВ има голяма грижа за децата на нацистите, но за еврейчетата не му е пукало на никой........................

Еда Гьоринг е носела хубаво костюмче и шапка и си е хапвала безгрижно сладолед, а оцелелите от холокоста дечица са носели парцали и са гладували...................

по темата

нужно е на путин мащабен военен конфликт за да си гарантира сигурността

и на сащ за да продава втечнен газ на европа 

и е игра на големите с малките държави 

също е нужно и на   енергийните компании за да им извърчат акциите в небесата 

когато  малките държави наложат санкции реално си налагат санкции сами на себе си  и големите печелят

върви се към  нов световен ред

САЩ РУСИЯ КИТАЙ

а всичко останало марионетки 

преди 1 час, adersa написа:

Ядреното оръжение чука на вратата

И Чернобилския саркофаг не е много здрав и се нуждае от спешен мащабен ремонт,
почти изцяло ново заливане с бетон.
Май и основите му протичали в посока към подземните води ... 

преди 3 минути, Недко написа:

И Чернобилския саркофаг не е много здрав и се нуждае от спешен мащабен ремонт,
почти изцяло ново заливане с бетон.
Май и основите му протичали в посока към подземните води ... 

На Зеленски хич не му пука за това.

преди 1 час, Anneliese написа:

Благодарение на Зеленски

Зеленско е един изкифял актьор все едно да сложим за премиер Кадиев :giggle1:

Фашагите са налазили сайта Dnes.bg ! И най - лошото е, че няма кой да им потърси отговорност!:angry:

"Увекинд" е за затваряне! Там не учат децата на нормални неща, а на нацизъм!

Ха, бързо им резнаха мераците на злобните фашагчета!

преди 3 часа, Anneliese написа:

На мен просто не ми е спокойно на душата от онзи репортаж отпреди войната...............Руски жени и деца настанени в палатки, а е февруари и в Русия зимата е ужасен студ.............. За тези невинни ангелчета нямаше кампании, никой не събира за тях дрехи, играчки и одеяла............... А украинските деца ги настаняват в луксозни убежища с 4 стени и таван, хубави легла, чисти чаршафи, целият свят им изпраща дрехи,играчки и одеяла, те са на топло и сухо, тях ги жали цял свят.............

А на Червения кръст, след като излъчиха онзи филм по "Viasat History", хич не вярвам. Червеният кръст не е това, за което се представя..............

Много, много ми е мъчно.....................след ВСВ има голяма грижа за децата на нацистите, но за еврейчетата не му е пукало на никой........................

Еда Гьоринг е носела хубаво костюмче и шапка и си е хапвала безгрижно сладолед, а оцелелите от холокоста дечица са носели парцали и са гладували...................

Ай спри се вече с тия евреи щот си за психото

За психото сте вие и бандата от кокошкарския форум, която бурно ръкопляска на военните подаръци, които цяла Европа прави за Украйна.

След като на цял свят не му пука за възраждането на нацизма и терора над рускоезичното население на Украйна, на Путин не му остава нищо друго, освен да действа крайно.

Колкото и да отричате нацизма, него го има! А той е опасен!

Западните сателити са прихванали руска военна колона дълга 4,5 км в посока Киев.

На Путин му е причерняло и е заповядал да се унищожи врага и правилно. Първо се обезглавява главата на змията.

Зеленски и компания са откачени фанатици. Ще се бият до последния човек. Жителите на Киев са им заложници.

Много търпелив беше Путин, аз отдавна щях да го направя това.

Да видим, като бъде сринат Киев със земята, на кого ще пращат оръжия.

Без Зеленски и подобните му, нищо няма смисъл.

Юшченко, Тимошенко? Компрометирани хора. Ще ги търсят и ще ги убият по същия начин, както Степан Бандера.

На внезапно проходилата никой вече не и вярва. Само луд ще я следва. Или голям наивник.

В този филм е обяснено всичко:

https://www.youtube.com/watch?v=vHa4eah8sIY

преди 7 минути, Anneliese написа:

За психото сте вие и бандата от кокошкарския форум, която бурно ръкопляска на военните подаръци, които цяла Европа прави за Украйна.

След като на цял свят не му пука за възраждането на нацизма и терора над рускоезичното население на Украйна, на Путин не му остава нищо друго, освен да действа крайно.

Колкото и да отричате нацизма, него го има! А той е опасен!

Западните сателити са прихванали руска военна колона дълга 4,5 км в посока Киев.

На Путин му е причерняло и е заповядал да се унищожи врага и правилно. Първо се обезглавява главата на змията.

Зеленски и компания са откачени фанатици. Ще се бият до последния човек. Жителите на Киев са им заложници.

Много търпелив беше Путин, аз отдавна щях да го направя това.

Да видим, като бъде сринат Киев със земята, на кого ще пращат оръжия.

Без Зеленски и подобните му, нищо няма смисъл.

Юшченко, Тимошенко? Компрометирани хора. Ще ги търсят и ще ги убият по същия начин, както Степан Бандера.

На внезапно проходилата никой вече не и вярва. Само луд ще я следва. Или голям наивник.

В този филм е обяснено всичко:

https://www.youtube.com/watch?v=vHa4eah8sIY

Поздрави!

https://bg.m.wikipedia.org/wiki/1944_(песен)

https://bg.m.wikipedia.org/wiki/Депортация_на_кримските_татари

Изпълнява се по заповед на Лаврентий Берия, началник на НКВД, действащ от името на Йосиф Сталин.

В рамките на три дни, НКВД използва вагони за добитък, за да депортира жени, деца, възрастни, комунисти и членове на червената армия към Узбекската ССР, която се намира на няколко хиляди километри от там.

Татарите са един от 10-те етноса, които са обхванати от политиката на Сталин за преместване на население в СССР.

Преди час е било използвано термобарично оръжие. Сума ти бандеровци са станали на кости и зелено - кафява течност и вече са при своя идол Степан Бандера!:yanim:

Да видим има ли още желаещи нацисти да воюват?

преди 4 минути, Anneliese написа:

Преди час е било използвано термобарично оръжие. Сума ти бандеровци са станали на кости и зелено - кафява течност и вече са при своя идол Степан Бандера!:yanim:

stupid youtube GIF

Хора, това е Полина, не бъдете като Полина.

Тя има нужда от лекар и лечение. Моля, изпратете лекар. Тя се намира в Берковица. Ако някой иска да ѝ помогне.

Благодаря. 

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

stupid youtube GIF

Хора това е Полина, не бъдете като Полина.

Тя има нужда от лекар и лечение. Моля, изпратете лекар. Тя се намира в Берковица.

Благодаря.

На Полина няма как да ѝ помогнат докторите по форумите, но в нормален форум, такива мнения се трият, а авторите им банвани. Срамно е такъв голям форум да толерира призиви за насилие и да празнуваш, че хора биват изпепелени. Странна политика има, явно толкова им пука какво става, важно е трафик да се генерира. 

Това нещо от Берковица, имам чувството че е БОТ! Той няма душа.:huh:

преди 11 часа, Anneliese написа:

Ми какво им остава друго на нацистите с лукови глави, освен да лъжат и мажат......... Техните хора в Украйна губят................

Викаш руските загинали майната им.

току-що, ДзВяРа! написа:

Грешиш. Виждал съм ботове, които разни неонацисти го тролят и учат и са много по-хуманни от съществото тук.

преди 6 минути, ДзВяРа! написа:

Ти, какво очакваш от човек, на който думата майка значи за него само и единствено слугиня. 

Татко значи личен асистент. 

Тя живее със слуга и личен асистент.

преди 1 минута, N1K17Y написа:

Грешиш. Виждал съм ботове, които разни неонацисти го тролят и учат и са много по-хуманни от съществото тук.

Ако се разровиш по темите в форума, ще забележиш че има и други като нея. Случайност, не мисля че е случайно, това си е системен БОТ. Провокатор, който има за цел да дразни за да се коментира, не се засяга на обиди, и не се налагат наказания когато бъде обиден. Никой няма да те накаже, целта е да се пишат мнения.

Вече до този извод стигнах, вие как мислите?

преди 7 минути, ДзВяРа! написа:

Ако се разровиш по темите в форума, ще забележиш че има и други като нея. Случайност, не мисля че е случайно, това си е системен БОТ. Провокатор, който има за цел да дразни за да се коментира, не се засяга на обиди, и не се налагат наказания когато бъде обиден. Никой няма да те накаже, целта е да се пишат мнения.

Вече до този извод стигнах, вие как мислите?

+1👍

Бот, какво може друго да е. 

Умират деца и човек, нормален не може да се радва.

Семейства се разделят, жените и децата бягат. Ужас.

преди 3 минути, АСПЕКТ написа:

+1👍

Ето прочети за още един, и мнението на Администрацията!

преди 29 минути, Anneliese написа:

Ако се прочетат коментарите - ще разберете, че не е термобарично оръжие!

преди 3 минути, АСПЕКТ написа:

+1👍

+1.

Не е само до емоционалността! Уж е болна, уж това, уж онова - а използва доста сложни термини.
Не се връзват нещата!

Пп. Интересно - как ще коментира това

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.