Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Русия и Украйна на крачка от мащабен военен конфликт. Кому е нужно и защо?

Featured Replies

Абе тоя война почна да става безинтересна.
Сега ако ни карат да чакаме 3 месеца докато свърши, еми ... мързи ме да чакам.
Изглежда на украинските управляващи от америка им заповядват да не се предават, за да бъдат разрушени първо градовете им, понеже те после вече никога няма да са под контрола на янките.
Е като ги сринат до земята, щото ония не се предават без бой, после американците няма да ги изграждат те за тяхна сметка. Те янките само подклаждат конфликта и после гледат доволно сеир.
Горките украинци вкараха си сами автогол.

Обаче поляците се уплашиха и не смеят от тяхна територия да излитат самолети към Украйна.
А иначе на думи са големи смелчаци, НОТО цял да ги пази, ха ха ха той големия мечок нека първо да ги смачка, па ония после от америка ще им се извинят, че е станало недоразумение някакво и заради това не са се притекли на помощ.

• Отговори 3k
  • Прегледи 125,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не знам дали е уместно да се разпространяват неща,които не са доказани от официални източници. Каквито и да са причините ,този човек ми направи впечатление с едни думи на достоен човек. Обръщението му

• Драга ми Ауми, това се знае. Това се опитвам по някакаъв начин да кажа и аз. Около нас  има хора поне от 12 държави. Виждам тяхната реакция. Руснаците пак  си живеят живота и пръскат хиляди. Араб

• Прекрасен ..според теб ? Посредствен е.Доколкото се знае не е успял да се реализира като художник, а днес се оспорва идентичността на повечето от картините.  Но не намирам информация да са забран

Публикувани изображения

преди 4 минути, jhoro написа:

Гладна кокошка - просо сънува!

По онова време - преди Бисмарк - не е имало понятието „съветско“!

Сигурно са имали предвид. Марксистка.

https://bg.m.wikipedia.org/wiki/Марксизъм

преди 27 минути, jhoro написа:

Ако дойдат:

• Северна Македония - да иска Благоевградска област,
  • Турция - да иска Тракия,
  • Румъния - да иска Добруджа
  • и Русия - да си узакони собствеността по Черноморието

дали пак ще е на същото мнение?

От такива безмозъчни русоробски предатели трябва да очакваме всичко. 

преди 1 минута, Coco1 написа:

Бях ти писал че не ми се четат малоумията ти.

Престани с твоите -те са от заблуда и незнание.   Бил съм в Русия и в Украйна - никак не ми е нормално заради техните взаимни безумия.

преди 4 минути, Белгиеца написа:

Абе тоя война почна да става безинтересна.
Сега ако ни карат да чакаме 3 месеца докато свърши, еми ... мързи ме да чакам.
Изглежда на украинските управляващи от америка им заповядват да не се предават, за да бъдат разрушени първо градовете им, понеже те после вече никога няма да са под контрола на янките.
Е като ги сринат до земята, щото ония не се предават без бой, после американците няма да ги изграждат те за тяхна сметка. Те янките само подклаждат конфликта и после гледат доволно сеир.
Горките украинци вкараха си сами автогол.

Обаче поляците се уплашиха и не смеят от тяхна територия да излитат самолети към Украйна.
А иначе на думи са големи смелчаци, НОТО цял да ги пази, ха ха ха той големия мечок нека първо да ги смачка, па ония после от америка ще им се извинят, че е станало недоразумение някакво и заради това не са се притекли на помощ.

Да, те поляците не знаят що е война и никога не са си били срещу русците. Направо много ги е страх.

преди 2 минути, attj написа:

Престани с твоите -те са от заблуда и незнание.   Бил съм в Русия и в Украйна - никак не ми е нормално заради техните взаимни безумия.

Памперс виртуално си бил навсякъде, но мисленето не ти се отдава. Пий си гинко билобата че си за смях

току-що, АСПЕКТ написа:

Да, те поляците не знаят що е война и никога не са си били срещу русците. Направо много ги е страх.

Разбира се, че ги е страх. Затова са най- върлите отрицатели и са готови да натъпчат страната си с натовски войски и въоръжения. Решението им да предложат самолетите си на САЩ, които да ги пратят срещу руснаците, беше с цел да си сложат ламаринката, ама не мина. Дано поне им е за камбанка- да знаят колко могат да бъдат защитени от янките, когато ножът опре до кокала.

преди 19 минути, absurt написа:

Още малко и пак ще те навра, дето слънце не огрява, сбъркана жено. 

flat,750x,075,f-pad,750x1000,f8f8f8.jpg

Само да не ми пратиш и качулки, като други форумни нинджи

преди 2 минути, N1K17Y написа:

Само да не ми пратиш и качулки, като други форумни нинджи

Нинджи - минджи - все тая!

преди 53 минути, attj написа:
преди 56 минути, jhoro написа:

Защо реши, че щом са руснаци - ще са винаги съгласни с Кремъл и политиката им?

Тероризираха този град 8 години.    Дали и те няма да искат в Русия - като Крим...  Как мислиш?  

Я пак ? Кой го е тероризирал Мариупол 8 години ? щото аз се сещам за едни ракети с които рашистите бяха обстреляли източните райони и пазар в града.

:hush:

преди 29 минути, АСПЕКТ написа:

Ти виж италианците да не си искат Римската империя, а немците своят империя.

https://bg.m.wikipedia.org/wiki/Германска_империя

По исторически причини, както каза Путин.

хаха :)  Точно това куца в пропагандата на кухите путинисти.

Искат да "възстановяват граници" , ама само такива в които руската умряла империя е била в най големите си граници :)

И другите държави разбра се, нямат абсолютно никакво право на съществуване :)

преди 2 минути, miro20 написа:

хаха :)  Точно това куца в пропагандата на кухите путинисти.

Искат да "възстановяват граници" , ама само такива в които руската умряла империя е била в най големите си граници :)

И другите държави разбра се, нямат абсолютно никакво право на съществуване :)

image.jpeg.12631d1c32b4ba93da3175dc37c162bc.jpeg

преди 1 час, M.Николов написа:

А ти цитираш украинска пропаганда.

https://www.24chasa.bg/novini/article/11076250

да да.. и 200 хил жители са държани от батальона Азов... 

И Чернобълската АЕЦ украинците сами си я бомбардирали и подпалили...

мдаа.... :getout:

Хъх руснаците опукаха  поредната детска болница

преди 10 минути, Coco1 написа:

Памперс виртуално си бил навсякъде, но мисленето не ти се отдава. Пий си гинко билобата че си за смях

Дано всички доживеем над 80 години.  Имам още доста до тази възраст.  На много места все още не съм бил.  Стига спами -познай дали ти подхожда... Бил съм не на екскурзии в Киев, Москва и Петербург.  И не по за 5-6 дни.    Искам и на екскурзия да отида пак там.  Обаче трябва да свършат войната и Ковида.  Да отида  там би ми било тройно по-скъпо в сравнение примерно с екскурзии-почивки до  Канарските острови или  до Палма де Майорка. На тези прекрасни испански места още не съм бил. Може първо там да отидем  А ти къде ще ходиш - защото и от чужбина можеш да си висиш в този форум. Да не си инвалид и още отсега да си на памперси!?   

преди 2 часа, attj написа:

Украинската недообмислена АТО  стана причина за руска операция в Украйна. Войната си е от 2014 година.

хахаха :) Класическа тотална простотия.

Как ще започне АТО и после руската "операция " в Украйна бре.

Та нали АТО започна именно заради отцепването на ЛДНР от маскрианите изроди с георгиевски лентички пратени от РФ и Крим /както призна и обясни вашия любим терорист  Игор Стрелков/ .

Всъщност, признавам си , повечето идиоти вЕрват именно на твоите думи .

Това е все едно да кажеш революционното движение срещу османската империя и турското робство са започнали преди завладяването на България от османската империя

:giggle1:

преди 54 минути, absurt написа:

За съжаление, няма кой от нахъсаните "анти" да те чуе в този форум. Ние, всъщност виждаме и чуваме, и сме засипани само с пропагандата на едната страна.

Чух и отговорих даже. ама ти си сляпа за отговора ми.

Кой с какво засипва също е видно . Пълно е с вашата путинска престъпна пропаганда.

преди 55 минути, absurt написа:

Все едно, украинците са нападнати и водят война с някакви невидими извънземни, неуловими за камерите на мисирките. Цялото световно обществено мнение е подложено на натиск да приеме "истината" на САЩ.  Тая тяхна военна индустрия не се напечели, както и не се наядоха с власт и мерак да глътнат света. Имам чувството, че те очакваха от руснаците същата безскрупулна жестокост, каквато проявиха янките в Пустинна буря и другите "операции", в които унищожиха суверенни държави, без да им пука за цивилните жертви. Затова са готови да продължат да насъскват конфликта и да развеждат Зеленски като маймуна ......

Ами пълно е с видеота на унищожена рашистка техника и  трупове на русначета. Ако това за теб е "невидими извънземни" , не знам.

Пълно е и с кадри на тотално сринати поселища и сгради . И не са фейкове за каквито тръбите постоянно от рашадезинформбюро.

А за "безскруполната руска жестокост" откъде знаеш че няма ? Свидетели сме на тотално безпринципни бомбардировки с видове "неточни оръжия" и бомби както им викат, върху напълно цивилни райони  където няма никакви военни .

т.е. планирано, целенасочено унищожение на цивилни и инфраструктура.

преди 2 часа, miro20 написа:

Пак цитираш рашистка пропаганда.

Разбира се. Всичко,което опровергава фейковете на украинската пропаганда е рашистка пропаганда. Тоест източниците които цитираш ти, трябва да са единствено верните. Да, ама не. Жълтите лентички на ръката не са опознавателен знак на руснаците, а на наемниците. Ето ти още едни жълти опознавателни ленти .

https://fakti.bg/world/659738-chujdenci-se-srajavat-za-ukraina-koi-sa-tezi-hora

Толкоз по въпроса.

Случаите в ЛДНР са пряко следствие на вкараните рашистки войски .  Украинските военни не са причина, а следствие. Те не са били там ПРЕДИ Путлер да вкара войски и отцепи региони.  Ако някой влезе с оръжие в твоята страна, ти няма ли да отговориш също с оръжие ?

"Говорим" за случило се клане през 2018 година, извършено от украинци в Донбас. Или ще кажеш ,че отрязаните крака на жената са фейк. Къде беше тогава световната общност ?

Сигурно,защото грешката на Русия , е че не раздуваше конфликта и реши ,че сама ще се справи за разлика от кресливия Зеленски,който насъсква световните организации с измислени видеа.

Особенно цинично е да сравняваш еденичен случай в Горловка /или другаде/ които никой преднамерено не е обстрелвал или дебенел да убива  деца и жени едва ли не , с целенасочената планирана геноцидна атака над болница в мариупол.

Не е цинично. Нагъл си ти да неглежираш трагедията на хора. За мен няма значение етноса. Хората ги боли еднакво за изгубени животи.

Нямам думи колко са ви промили мозъците да защитавате една агресивна, нелогична , фашистка путлерска война.

Може и да не си наясно, но аз съм американска  гражданка . Много добре съм наясно с външната политика на САЩ. Апропо никой около мен не знае къде се намира България. Да му мислите, ако кукуригото Байдън продължава да насъсква Зеленски. Не си мисли,че в щатите няма хора,които да са против решенията ,които се вземат. Някои от тях даже гласуват за излизане на САЩ от НАТО, заради огромните разходи, които струват на бюджета членството. Да му мислите тогава всички в Европа, защото ще останете с голи гз-ове срещу Русия, на която се зъбите. Премерен неутралитет това е решението. От всички на Балканите печелившите ще са Сърбия-помисли защо.

Нямай и най-малкото съмнение,че ако досега на Зеленски  му бяха внушили ,бойните действия щяха да приключат. И нямай и най-малкото съмнение,че ако те се водеха по примера на ВСВ от Украйна досега щеше да е останало равна земя. Погледни само какво се случва: НАТО няма да влезе в Украйна. Няма да окаже и логистична помощ по въздух ,защото Полша не иска да е следваща на мушката  и остави на организацията витиеватото решение "ще дадем Миговете, но те нека излитат от вашите бази в Германия " Европа се дърпа за санкциите относно горивата ,защото ще изпадне в цайтнот и какво.......ще се замеряме с линкове на убити хора.Теб пък ще те оставим да бъдеш единствения  компетентен по намирането на бисерите в плявата ,когато вече няма да има значение нищо.

преди 14 минути, miro20 написа:

хахаха :) Класическа тотална простотия.

Как ще започне АТО и после руската "операция " в Украйна бре.

Та нали АТО започна именно заради отцепването на ЛДНР от маскрианите изроди с георгиевски лентички пратени от РФ и Крим /както призна и обясни вашия любим терорист  Игор Стрелков/ .

Това е все едно да кажеш революционното движение срещу османската империя и турското робство са започнали преди завладяването на България от османската империя

Мирча, ти си върховна степен за тъпота.

В случая, който цитираш АТО се провеждаше от еквивалента на Османската империя, а не от еквивалента революционерите!

преди 1 минута, M.Николов написа:

Мирча, ти си върховна степен за тъпота.

В случая, който цитираш АТО се провеждаше от еквивалента на Османската империя, а не от еквивалента революционерите!

тъпота е да говориш че АТО е преди рашистката инвазия .

:hit:

И още коментар за простотиите които бе цитирал за болницата

А не бе, то на война не гледаш да се скриеш където може!

Или сега ще ни увериш, че е било пълно и с деца сигурно?

И до кога ще показваш коментари в интернет като аргументи?

Не усещаш ли колко си смешен?

Не се ли чуди някой, че Америка изгаря света за една  корумпирана страна, пълна с неонацисти като Украйна? Защо правителството на Украйна е изцяло клоуни и писатели на комедии (това е буквално правителство на клоуни, в което поне трима членове са клоуни/комици, а останалите са продуценти на комедии)? САЩ използват Украйна за корупция и разработване на оръжия, както Фаучи използва вирусологичната лаборатория в Ухан. Хванати по средата са обикновени, невинни украинци, които ще платят с живота си за корупцията на техния политик и американските усилия да запази своята хегемония.

преди 6 минути, glen написа:

Не се ли чуди някой, че Америка изгаря света за една  корумпирана страна, пълна с неонацисти като Украйна? Защо правителството на Украйна е изцяло клоуни и писатели на комедии (това е буквално правителство на клоуни, в което поне трима членове са клоуни/комици, а останалите са продуценти на комедии)? САЩ използват Украйна за корупция и разработване на оръжия, както Фаучи използва вирусологичната лаборатория в Ухан. Хванати по средата са обикновени, невинни украинци, които ще платят с живота си за корупцията на техния политик и американските усилия да запази своята хегемония.

Това съседката от блока ли ти го каза или самия Путин?

Руснаците от 30 години все обвиняват американците ама факти к*р. 

Мислиш ли че ако имаха реални доказателства нямаше да ги пльоснат пред всички?

преди 29 минути, miro20 написа:

Като гледам Вас  Миро20 и Коко1 се питам и чудя дали всички фенове на ГЕРБ са фенове и на украинските националисти?  Папагалите прекалено едностранно само бандеровската пропаганда...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.