Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Засрамете се малко!

Featured Replies

преди 1 минута, Гост. написа:

Не ме карай да потърся някой свободен мъж около твоята възраст.В цяла Берковица да няма никой?!!Чак пък… 

За нея... потърси. Оптимистка😃

• Отговори 1k
  • Прегледи 49,5k
  • Създадено
  • Последен отговор
току-що, Гост. написа:

Ааааа не се знае,може да хване окото на някой.Не е невъзможно

Да, ако свършат всички останали жени

преди 5 минути, АСПЕКТ написа:

Мога ли да попитам на концерт на Глория, как стоя права и слушаше нейните песни?

Да, бях на концерта на Глория, но не стоях на едно място а танцувах, за да си раздвижвам гърба, кръста и краката, за да не припадна от дълго стоене, а и бях яла, също така и бях добре облечена (на концерт на Деси Слава бях припаднала). Бях и със слуховия апарат, но вече не чувах, а и от години имам шум в ушите, който е нелечим. Чувах приглушено, и хем опинвах да разпозная мелодята и песента, хем ми беше тъжно и страдах, че не чувам. Снимах да - с фотоапарата, таблета и телефона на мама. Но дори и като си пуснах клипчетата вкъщи, пак не чувах..............Още ми е тъжно, като се сетя....................

преди 1 минута, Anne написа:

Да, бях на концерта на Глория, но не стоях на едно място а танцувах, за да си раздвижвам гърба, кръста и краката, за да не припадна от дълго стоене, а и бях яла, също така и бях добре облечена (на концерт на Деси Слава бях припаднала). Бях и със слуховия апарат, но вече не чувах, а и от години имам шум в ушите, който е нелечим. Чувах приглушено, и хем опинвах да разпозная мелодята и песента, хем ми беше тъжно и страдах, че не чувам. Снимах да - с фотоапарата, таблета и телефона на мама. Но дори и като си пуснах клипчетата вкъщи, пак не чувах..............Още ми е тъжно, като се сетя....................

Жалко.

преди 8 минути, Birma написа:

Точно 17% са не лъжи. 

Какво срана нали родителите ти ти бяха асистенти. И двамата, твърдеше го на 100% пак ли излъга? 

Да, кандидатстваха, но ги отхвърлиха.

Сигурно, защото не са хора на ГЕРБ, а и аз не си пестя критиките към сметицата ни (съвсем основателни).

Но иначе права не можела да стои. 

Как не те е срам? 

Да, кандидатстваха, но ги отхвърлиха.

Сигурно, защото не са хора на ГЕРБ, а и аз не си пестя критиките към сметицата ни (съвсем основателни).

Нали твърдеше, че е 200%вярно.Ясна си

преди 8 минути, Гост. написа:

Изпила е един ред бул и е дал крила 😆😆😆😆

Алкохол изобщо не пия. Бира също, както и енергийни боклуци, пълни с аспартам. От една "Дерби Кола" ми стана лошо, заболя ме главата.

Пия само кафе, горещ шоколад, "Кока - Кола" и боза и прясно мляко. Както и вода. Също така и истински прясно изцедени сокове. Купешките не - боклучави са и миришат на химия.

преди 9 минути, АСПЕКТ написа:

И какво ти пречат децата? И срещу тях ли си?

Не, казах, че страшно много мъже са вързани с деца.

преди 2 минути, Anne написа:

Алкохол изобщо не пия. Бира също, както и енергийни боклуци, пълни с аспартам. От една "Дерби Кола" ми стана лошо, заболя ме главата.

Пия само кафе, горещ шоколад, "Кока - Кола" и боза и прясно мляко. Както и вода. Също така и истински прясно изцедени сокове. Купешките не - боклучави са и миришат на химия.

И какво, че са вързани с деца? Какво ти пречи? Щом харесваш и обичаш мъжа, ще обичаш и децата. Сама по-добре ли е? 

Цитат

Вече не мога да изкачвам стълби без чужда помощ

Цитат

не стоях на едно място а танцувах, за да си раздвижвам гърба, кръста и краката

One Men Show, Lady's and Gentleman's...  😄

Както и вода.

Тук пак излъга. Вода нито я пиеш, нито се миеш с нея

преди 8 минути, Birma написа:

Да, ако свършат всички останали жени

Лош си… 🤣🤣🤣

Искаш цялото внимание за теб,егоист си ☺️

преди 10 минути, Гост. написа:

Не ме карай да потърся някой свободен мъж около твоята възраст.В цяла Берковица да няма никой?!!Чак пък… 

Няма, да. Всички са се изпоженили на 20+ все за хубавици с пилешки мозъци, които четат "Космополитън" , гледат простотии като "Сексът и градът", "Клюкарката" , "Отчаяни съпруги" и подобни тъпни, пазаруват само маркови дрешки, снимат се пред огледалата в баните, танцуват на масите пияни и се обличат евтино.

На мен гледат като на скучна, само защото не пуша, не пия алкохол, не съм взимала наркотици, не одобрявам хазарта, нито високите скорости и адреналина и предпочитам да давам пари за книги, вестници и списания (преди и за музикални албуми), че не нося маркови дрешки и не мечтая за Слънчев бряг и Дубай!

преди 13 минути, Birma написа:

За нея... потърси. Оптимистка😃

Да потърси, няма да намери и един.

преди 3 минути, Гост. написа:

Лош си

Лош-А, но благодаря. Не се и старая даже

Всички са се изпоженили на 20+ все за хубавици с пилешки мозъци, които четат "Космополитън" , гледат простотии като "Сексът и градът", "Клюкарката" , "Отчаяни съпруги" и подобни тъпни, пазаруват само маркови дрешки, снимат се пред огледалата

ЗАВИСТ

преди 11 минути, Birma написа:

Но иначе права не можела да стои. 

Как не те е срам? 

Нали твърдеше, че е 200%вярно.Ясна си

1. Принципно не мога да стоя дълго. Като излезем навън с мама, като срещне колежка/приятелка и си бъбрят дълго прави, на мен краката почват да ми се схващат, най - вече глезените, ужасно е, и я карам да продължим с разходката, преди да съм припаднала от стоене и умора.

2. Мислех, че са ги приели, после стана ясно, че не са. Ако бяха, щяха да ги викнат на церемонията, дето ги организира смети, публично раздава документи за лични асистенти и се прави на много благородна. От местния вестник снимат, от общината също и качват снимките в нашия сайт.

преди 11 минути, АСПЕКТ написа:

И какво, че са вързани с деца? Какво ти пречи? Щом харесваш и обичаш мъжа, ще обичаш и децата. Сама по-добре ли е? 

Стига само бившата да не изнудва емоционално мъжа с децата. Ей към такива истории имам непоносимост.

преди 12 минути, Birma написа:

ЗАВИСТ

Извинявай Лоша 😆 

преди 13 минути, Birma написа:

ЗАВИСТ

Моля? И за какво да им завиждам на тези? Че пишат с правописни грешки, че нямат богата обща култура, че не знаят как да се обличат за църква, че точат лиги по всичко американско, а какво намират в Дубай, за мен е мистерия........... Там няма нищо, освен пясъци, палми и камили............

На мен ми дай Франция, най - вече Париж и Ница.............Музеи, история, култура, Лазурния бряг...............кеф!

Ако трябва да посетя Южна дестинация, ще е Египет. Пирамиди, храмове, гробници, история, култура.............

Вместо като американска тъпанарка, предпочитам да се обличам във френския шик стил.

Как си мечтая за романтичен пикник на Марсово поле..............

преди 7 минути, Anne написа:

1. Принципно не мога да стоя дълго. Като излезем навън с мама, като срещне колежка/приятелка и си бъбрят дълго прави, на мен краката почват да ми се схващат, най - вече глезените, ужасно е, и я карам да продължим с разходката, преди да съм припаднала от стоене и умора.

2. Мислех, че са ги приели, после стана ясно, че не са. Ако бяха, щяха да ги викнат на церемонията, дето ги организира смети, публично раздава документи за лични асистенти и се прави на много благородна. От местния вестник снимат, от общината също и качват снимките в нашия сайт.

Стига само бившата да не изнудва емоционално мъжа с децата. Ей към такива истории имам непоносимост.

Ако е за теб може, нали? Непрекъснато си противоречиш и/или откровенно лъжеш. 

Пак питам:НЕ ТЕ ЛИ Е СРАМ? 

за какво да им завиждам на тези? Че пишат с правописни грешки, че нямат богата обща култура, че не знаят как да се обличат за църква, че точат лиги по всичко американско, а какво намират в Дубай, за мен е мистерия........... Там няма нищо, освен пясъци, палми и камили............

ЗАВИСТ КВ2

преди 6 минути, Anne написа:

Как си мечтая за романтичен пикник на Марсово поле.......

Твоята мама ли ще те заведе. Друг не виждам да се е засилил 

Как е Пешо? 

преди 18 минути, Birma написа:

Ако е за теб може, нали? Непрекъснато си противоречиш и/или откровенно лъжеш. 

Пак питам:НЕ ТЕ ЛИ Е СРАМ? 

ЗАВИСТ КВ2

Твоята мама ли ще те заведе. Друг не виждам да се е засилил 

Как е Пешо? 

Къде да ме заведе?

Не знам и не ме интересува. Отвратителен ми е. Не очаквах той да е такъв. Целия клас - да, ясно, че са си ксенофоби, но той.............не очаквах да е такъв.

Къде да ме заведе?

Не знам и не ме интересува. Отвратителен ми е. Не очаквах той да е такъв. Целия клас - да, ясно, че са си ксенофоби, но той.............не очаквах да е такъв.

Ако той ти е отвратителен, какво ли мисли той за теб? 

преди 1 минута, Birma написа:

Ако той ти е отвратителен, какво ли мисли той за теб? 

Не знам и не ми пука. Просто не очаквах да е такъв - а изглеждаше образован и възпитан, освен че е готин и забавен.

току-що, Anne написа:

Не знам и не ми пука. Просто не очаквах да е такъв - а изглеждаше образован и възпитан, освен че е готин и забавен.

Толкова не ти пука, че само го споменаваш и него и жена му. 

Не се разведоха а? 

преди 2 минути, Birma написа:

Толкова не ти пука, че само го споменаваш и него и жена му. 

Не се разведоха а? 

Е, вече не го и споменавам.

Ти пък си злобей, явно само това можеш!

преди 7 минути, Anne написа:

Е, вече не го и споменавам.

Ти пък си злобей, явно само това можеш!

Да те попитам някой счупи ли ти прозореца/знам, че със свещите отдавна е свършена тази работа/но аз да попитам. Как стоят нещата? 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.