Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Засрамете се малко!

Featured Replies

току-що, Birma написа:

Да те попитам някой счупи ли ти прозореца/знам, че със свещите отдавна е свършена тази работа/но аз да попитам. Как стоят нещата? 

👀

• Отговори 1k
  • Прегледи 49,5k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 1 минута, Anne написа:

Не е истина. Още си"мома"? На 37/38 г. WOW

преди 18 минути, Birma написа:

Не е истина. Още си"мома"? На 37/38 г. WOW

По вина на "толерантното" общество. Други въпроси?

преди 5 минути, Anne написа:

По вина на "толерантното" общество. Други въпроси?

Да, имам въпроси. 

Защо жените Ви завиждат, а мъжете бягат от/или към Вас и как се запазихте толкова години? 

Мен ме е срам. Засрамих се! Не знам от какво, но се засрамих.

Веднага отивам да пусна всичките си спестявания в някоя кутия за дарения... Познайте дали ще отидат при детето на снимката...

преди 6 минути, ice_lion__01 написа:

Мен ме е срам. Засрамих се! Не знам от какво, но се засрамих.

Веднага отивам да пусна всичките си спестявания в някоя кутия за дарения... Познайте дали ще отидат при детето на снимката...

И трябва да те е срам! 

Ако си мъж, даже повече. Добре, че е "принцесата" че да ни е ясно за какво живеем

преди 28 минути, Birma написа:

Да, имам въпроси. 

Защо жените Ви завиждат, а мъжете бягат от/или към Вас и как се запазихте толкова години? 

1. Сигурно защото съм по - образована, интелигентна и толерантна от тях (не чак до безумие, де).

2. Заради хорското мнение и наложената мода да си вземеш секси хубавица с пилешки акъл.

3. Запазена ли? В смисъл?

Цитат

не мога да смятам и да пазарувам, да мъкна тежко, да готвя, плета, шия, гладя,  не разбирам от администрация и плащане на сметки

Баш ще си по-образована и интелигентна. 😀

преди 5 минути, Anne написа:

1. Сигурно защото съм по - образована, интелигентна и толерантна от тях (не чак до безумие, де).

2. Заради хорското мнение и наложената мода да си вземеш секси хубавица с пилешки акъл.

3. Запазена ли? В смисъл?

Определено не разбираш от ирония

преди 6 минути, Anne написа:

Запазена ли? В смисъл

Ти си интелектуалката ти кажи

преди 7 минути, Anne написа:

Тъй тъй разправят национал социалистите кат теб ама не си ни от едно изброените, ако беше представител на хората с увреждания лично щях да те изритам с шутове от креслото ти

преди 55 минути, Birma написа:

Да, имам въпроси. 

Те пък голяма опашка има за АБПФК Кити-Анне има кат гледам

преди 9 часа, Anne написа:

А ти вземи се научи, че не всички хора с увреждания са със психиката и силата на така любимия ви Стивън Хокинг.

и че той е успял благодарение на уникалния си интелект по отношение на физиката, което му е донесло пари и възможности за добър живот и именно това го е поддържало жив. и че причината да има жена и деца е, че жената едва ли го е обичала истински, по - скоро е бил финансово красив, а и известен. как няма да роди деца от него, за да се подсигури............

Ако Стивън Хокинг беше обикновен човек, от обикновено потекло и без връзки, доста по - отдавна да е починал.

Най-тъпото нещо което съм чел досега... Мислиш ли, че на него му е било лесно да говори чрез компютър и да не може да си мръдне и пръстта? Ти това можеш, нали? Радвай се че можеш, радвай се че можеш и да се движиш, докато той не е можел и това, но....

Бил е "нормален" когато си е намерил жена още когато е ходил на училище. И след това е получил парализа, докторите са мислили, че няма да доживее дълго, но ето че доживя толкова години. И не не е благодарение на това, че е "известен" или че е имал пари. Живеел си е живота, учил е, развивал се е, докато другите мрънкат за ВСИЧКО. Замисли се малко преди да пишеш, живей си живота и недей да мрънкаш ти си единствената, която иска внимание и постоянно публикува тъпи и безсмислени теми само за ала-бала. 

И Стив Джобс е имал милиарди, но какво стана с него те питам, а? Болестта го уби колкото и пари да е имал не може да излъжеш смъртта! Живота не се купува с пари, а е дар. Малцина са тези, които знаят какво да правят с живота си.

Можете да наемете някого, който да управлява автомобил вместо вас, да изкарва пари за вас – но не можете да наемете някой, който да кара болестта вместо вас. - Стив Джобс. 

Замисли се какво да правиш с живота си!

преди 2 часа, PsyManDelic написа:

Най-тъпото нещо което съм чел досега... Мислиш ли, че на него му е било лесно да говори чрез компютър и да не може да си мръдне и пръстта? Ти това можеш, нали? Радвай се че можеш, радвай се че можеш и да се движиш, докато той не е можел и това, но....

Бил е "нормален" когато си е намерил жена още когато е ходил на училище. И след това е получил парализа, докторите са мислили, че няма да доживее дълго, но ето че доживя толкова години. И не не е благодарение на това, че е "известен" или че е имал пари. Живеел си е живота, учил е, развивал се е, докато другите мрънкат за ВСИЧКО. Замисли се малко преди да пишеш, живей си живота и недей да мрънкаш ти си единствената, която иска внимание и постоянно публикува тъпи и безсмислени теми само за ала-бала. 

И Стив Джобс е имал милиарди, но какво стана с него те питам, а? Болестта го уби колкото и пари да е имал не може да излъжеш смъртта! Живота не се купува с пари, а е дар. Малцина са тези, които знаят какво да правят с живота си.

Можете да наемете някого, който да управлява автомобил вместо вас, да изкарва пари за вас – но не можете да наемете някой, който да кара болестта вместо вас. - Стив Джобс. 

Замисли се какво да правиш с живота си!

Писна ми да съм благодарна за малки и дребни неща, то е все едно да се радвам на трохите.

Искам не големи, но нормални неща - любов и лично щастие. Обществото ми пречи да го получа с предразсъдъците си. Вие това обаче отказвате да го признаете!

ЗА КОЙ ЛИ ПЪТ ПОВТАРЯМ - НЯМА ДА СЕ ОБВЪРЖА С НЯКОЙ КАТО МЕН! ТОВА Е ДИСКРИМИНАЦИОННО!

Заради вас, заради вашите предразсъдъци не мога да живея така, както искам! Колкото и да ви се доказваме, все не ви е достатъчно! Истината е, че сте фенове на Адолф Хитлер и не искате да се откажете от престъпните си нацистки виждания!

преди 15 минути, Anne написа:

ЗА КОЙ ЛИ ПЪТ ПОВТАРЯМ - НЯМА ДА СЕ ОБВЪРЖА С НЯКОЙ КАТО МЕН! ТОВА Е ДИСКРИМИНАЦИОННО!

Национал социалистка си и пак го доказа

преди 18 минути, Anne написа:

Колкото и да ви се доказваме, все не ви е достатъчно!

Пак те питам а мен защо ме приемат кат равен а?

преди 20 минути, Anne написа:

фенове на Адолф Хитлер

Само един фен има на Адолф Хитлер има в темата и това е принцесата без кайна

преди 19 минути, Anne написа:

Писна ми да съм благодарна за малки и дребни неща, то е все едно да се радвам на трохите.

Заради вас, заради вашите предразсъдъци не мога да живея така, както искам! Колкото и да ви се доказваме, все не ви е достатъчно!

Точно тези малки и дребни неща са най-важните и аз лично на тях най-много се радвам. Не знам колко големи мечти имаш, но гледай да са реални, иначе няма как да се сбъднат каквото и да имаш.

Как точно нашите предрасъдаци(които няма как да знаеш дали изобщо ги имаме) ти пречат на теб да си постигнеш щастието? Как искаш да живееш? Ние какво да направим?

Явно и спестяванията да хвърля за помощи хора с увреждания, пак не е достатъчно. Гъзовете ли да ви бършем очаквате...Всички да станем доброволни социални асистенти добре ли ще е?

Не, просто да не ни създавате име на трудни за съжителстване хора! И че сме били тежест за обществото, че грижите за нас били робия, тежки и трудни. Както и че сме били грозни и различни физически.

преди 6 минути, Anne написа:

Не, просто да не ни създавате име на трудни за съжителстване хора! И че сме били тежест за обществото, че грижите за нас били робия, тежки и трудни. Както и че сме били грозни и различни физически.

А ти какво направи да разбиеш тези представи а? Освен да пишеш шаржове за нацисти и разни други глупости

преди 15 часа, petie1 написа:

Леле…. 

преди 7 минути, Гост. написа:

Леле…. 

Леле я национал социалистка е нашата е принцеса без кайма уважаема мисис и никой не я подпукал още за нацизъм освен аз

преди 8 часа, васил козарев написа:

Ми напиши си есето, че точно ти с нищо не си се доказала. 

Подпукайте я за нацизъм бе ей не ви ли я срам?

преди 14 часа, petie1 написа:

А ти какво направи да разбиеш тези представи а? Освен да пишеш шаржове за нацисти и разни други глупости

Опитах с думи и действия да покажа, че съм като другите. Е, това, че избирам да не простея като другите и да не си вредя с цигари, алкохол и наркотици, си е лично мой избор. Това обаче, не означава че съм скучна! А че съм срещу простотията, неразумните и глупави постъпки.

Колко ли не обяснявах и показвах, че въпреки уврежданията си съм като другите хора - не и не,  другите не искат да погледнат на мен като личност!

Не искат да признаят, че ксенофобските стереотипи са лъжи и измислици. Не искат да вярват, че са били заблудени от злонамерени хора!

И, колкото и да не ви се вярва, немалка вина за тази ксенофобия имат точно нацистите! Ако не бяха те, европейската цивилизация отдавна щеше да е загърбила антисемитизма и ксенофобията!

Знаеш ли за мен колко е обидно и гадно, че чак сега наяве излизат историите за случилото се в центровете на Т4? Когато няма как да има възмездие за убийците на хора с увреждания? Или сега, когато Червения кръст си е излъскал имиджа? Никой днес не говори, че знамето на Червения кръст се е веело в концентрационните лагери като пълна гавра с затворниците.

Епизода за Червения кръст в "историческата истина" много ме натъжи и разстрои.

Няма по - отвратително нещо от това, престъпници да се измъкват  и  организации да продължават да се правят на хуманни.

Липсата на денацификация доведе до всичките проблеми след войната - кървавите деколонизации, войни, ксенофобия спрямо хората с увреждания.................

А вече е късно. Не могат да бъдат осъдени заслужено всички престъпници, а разбиването на фалшиви идеи е адски трудно, защото са дълбоко вкоренени в обществото.

Лично аз съм отвратена. Русия не е трябвало да спира до Берлин..............

Дано някога Швейцария да изпадне в най - жестокото положение, което заслужава! Тях да ги затворят в концлагери, да видят какво е! По - гнила държава от тази няма!

НЕ ЖЕЛАЯ ДА СЕ СРАВНЯВАМЕ С ТЯХ! ТОВА Е ВСЕ ЕДНО ДА СЕ СРАВНЯВАМЕ С УБИЙЦИ!

преди 16 минути, petie1 написа:

Леле я национал социалистка е нашата е принцеса без кайма уважаема мисис и никой не я подпукал още за нацизъм освен аз

Казваш го така, все едно в нацизма има нещо лошо.

По мое наблюдение, срещу нацизма скача като теб най-долнокачествената гмеж, боклука.

Национал-социализмът в частта си със социалния инженеринг, е една огромна комплексарщина и кретения. Не ѝ наливайте вода в мелницата на маниите. 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.