Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Windows 11 и всичко свързано с него

Featured Replies

И при мен не може по никакъв начин да се инсталира този ъпдеит...................пробвах всичко описано(и неописано даже)и не става.Хардуера ми е изряден за 11ка,sfc проверката показва,че всичко е наред,и не става.Ако бях с про версията вече видях,че има исо с включен и майският ъпдеит,ама съм с Windows 11 IoT Enterprise LTSC и няма такива исо файлове с последните ъпдейти..............

• Отговори 8,6k
  • Прегледи 717,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Човек тези в този списък сме нормалните. За съжаление иронията е, че ти си в другия, но дори не го осъзнаваш. А това, че други не са реагирали на поста ти като Велев не означава, че са на твоя ст

• ЧЕСТИТА НОВАТА 2022 ГОДИНА! Бъдете живи и здрави всички! На създателя на темата и всички Вас, които я посещавате, моя поздрав!  

• Тази тема: "Windows 11 или Sun Valley и всичко свързано с него" според моето виждане е много добра, полезна и посещавана. Имам предложение: Да направим така, че поне нея да не я окипазяваме.

Публикувани изображения

преди 8 минути, цър-вул написа:

@Слави Маринов, компилирай си от uup dump с включени ъпдейти. 

Защо се получава така, че като са включени ъпдейтите в исо-то и се инсталира няма проблем, а когато се слага само ъпдейта се появява проблем?

преди 13 минути, цър-вул написа:

@Слави Маринов, компилирай си от uup dump с включени ъпдейти. 

А къде има на споменатата версия  uup с включени ъпдейти?

преди 14 минути, цър-вул написа:

Мерси,ще се занимавам ,ако имам време..............при мен няма драми..........интересно е ,че инсталацията стига до 100% и ми изписва Грешка при инсталиране – 0x80070306 опитай пак,иначе си работи уиндоуса ок,просто си седи този ъпдейт и няма инсталиране,а и доколкото четох не са и наясно какво точно предизвиква тази грешка..........Сега видях,че няма бг в езиковите опции,а на мен Windows 11 IoT Enterprise LTSC ми е на бг,дали има значение това?

• Автор
преди 37 минути, Слави Маринов написа:

Сега видях,че няма бг в езиковите опции,а на мен Windows 11 IoT Enterprise LTSC ми е на бг,дали има значение това?

Теглиш си НЕ IoT, а Enterprise LTSC на български, след което ползваш ключа за IoT от MAS.

Spoiler

image.png.db987dcecfe56208c1f2755c620870e0.png

преди 40 минути, Слави Маринов написа:

Мерси,ще се занимавам ,ако имам време..............при мен няма драми..........интересно е ,че инсталацията стига до 100% и ми изписва Грешка при инсталиране – 0x80070306 опитай пак,иначе си работи уиндоуса ок,просто си седи този ъпдейт и няма инсталиране,а и доколкото четох не са и наясно какво точно предизвиква тази грешка..........Сега видях,че няма бг в езиковите опции,а на мен Windows 11 IoT Enterprise LTSC ми е на бг,дали има значение това?

Ами в настройките избери Bulgarian и продължи нататък
Резултат:
26100.4188_amd64_bg-bg_professional_79303ef6_convert_virtual.zip

• Автор
преди 51 минути, цър-вул написа:

Тук не виждам опция за LTSC.

Сега го компилирам исото и ще видя какво ще стане,проблема е ,че после искам да използвам опцията за запазване на файлове и т.н. ,не ми се прави чиста инсталация и занимавките след това..................а тази опция я има само,ако исо образа е същият вариант като този от който си правил инсталацията.

преди 40 минути, цър-вул написа:

Ами в настройките избери Bulgarian и продължи нататък
Резултат:
26100.4188_amd64_bg-bg_professional_79303ef6_convert_virtual.zip

Да ,после го видях:))

преди 1 час, цър-вул написа:

Това генерира 11 IoT Enterprise BG

Дамм,оказа се,че не е същото издание.липсва LTSC,не ми позволява да запазя приложения и настройки.

• Автор
преди 10 часа, Слави Маринов написа:

Дамм,оказа се,че не е същото издание.липсва LTSC,не ми позволява да запазя приложения и настройки.

Е нали написах, че не е същото?!

How to clean install Windows 10 IoT Enterprise LTSC 2021 in Non-English language?

Spoiler

IoT LTSC edition ISOs are available in English language only.

When installing Windows 11 IoT Enterprise LTSC 2024 from scratch, one advantage is its relaxed hardware requirements. However, there isn't much benefit to doing the same with the 2021 IoT version, since you can easily change the Windows edition later. Additionally, the PID.txt method for installing the virtual edition from scratch is only applicable to Windows 11 24H2 and later versions. While there are other methods to install from scratch, they are more complex, and the results do not justify the effort.

Our recommendation is as follows:

• Download the non-IoT LTSC 2021 ISO in the desired language from the section below.
  • Install Windows using this clean installation guide.
  • After installing Windows, to change the edition, enter the IoT LTSC 2021 key QPM6N-7J2WJ-P88HH-P3YRH-YY74H on the activation page in the Windows settings.

Snipping Tool вече има и подръжка на GIF. Можете да записвате екранът под този формат.

Обнови се FixWin 11 до 11.2
FixWin-11.2-Windows-Repair-Tool.jpg

Страница
Сваляне

===============================================================
Обнови се Rufus до 4.8.2250 Beta
Rufus latest:
https://github.com/pbatard/rufus/releases
Changelog
https://github.com/pbatard/rufus/releases/download/v4.8_BETA/rufus-4.8_BETA.exe

• Автор
преди 13 минути, В. Велев написа:

За Windows 11 ли не е добра?

За тоя над поста ти, явно не е здравословно и той самия силно се влияе от магнитните бури. Затова и дублира ъпдейта от моя пост, като го избива на олигофренски смях по само нему известни причини...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.