Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Следващото управление на България - предложенията на ИТН

Featured Replies

преди 3 минути, Без умствен капацитет написа:

но ги приватизираха нали - Нинова е горда приватизаторка

Казано честно не знам какво стана след 10 ноември с завод Младост в Благоевград.А фирмата произвеждаща пума съществуваше до преди 12 години и сега на нейно място има кауфланд

• Отговори 3,7k
  • Прегледи 165,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Резултатите на пожарникаря- 1 во място по смъртност и най- бързо топяща се нация, никой не може да ги стигне! Не актьори, кукли от мъпет шоу биха се справили по- добре.

• Не зная защо си решил ,че твоите фантазии и мокри сънища могат да се сбъднат . Ти може да искаш , но има едни 80 процента българи ,които не само , че не искат Гроб ,но и не могат да ги понасят . Тоест

• Michigan111
    Michigan111

Направо ги срина баце боко 😆 След като нахока комунистите (покрай които влезе в държавните структури), дойде ред на царистите (покрай които влезе в политиката). Утре го очакваме да почне да обижд

Публикувани изображения

преди 5 минути, ninov написа:

Казано честно не знам какво стана след 10 ноември с завод Младост в Благоевград.А фирмата произвеждаща пума съществуваше до преди 12 години и сега на нейно място има кауфланд

педи 12 години е трябвало да продаде , дълготрайните си активи да покрие някакви задължения

Ще правели консултации

https://novini.bg/bylgariya/politika/672547?fbclid=IwAR03zz8Ug0OchnpP67hSTPAOjCSkr_noRoxnecnE0TUdnQmwOWPrlvRWZDo

Щеше  ми се да го чуя от Слави :)

Толкова "принципен, категоричен и ясен" бе преди....

Така и трябва, дразниш се, че се учат в движение.Не забравяй, че не са били политици до сега.

Или забрави Бойко как си сменяше мненията - едно сутрин, друго вечер.

Веднъж само да направят кабинет и да ви запукат далаверите, тогава пък какъв рев ще настане.

на 19.07.2021 г. в 22:19, ninov написа:

Пума си изнесе и малкото производство в държави,  в които може да разчита на избор на доставчици. Един вид да се вклини в някакъв текстилен клъстър,  където може да оптимизира разходите и да актуализира цените, за да бъдат конкурентни.  

Такаааа .... Стига сме си чесали езиците с прогнози, видения и прочие.

ИТН даде заявка за правителство до 15 дни, Ива Митева пак е председател на Народното събрание

Цитат

46-ото Народно събрание започна работа и най-важното очакване към него е да бъде постигнато съгласие за състав на кабинет.

Най-голямата парламентарна група – на „Има такъв народ“, вече даде заявка, че е готова на консултации с т. нар. партии на протеста – „Демократична България“ и „Изправи се.БГ! Ние идваме!“. Целта е да се постигне широко подкрепено правителство, но да се избегне ситуация, в която това става с гласовете на ГЕРБ. По неофициална информация от партията на Бойко Борисов са готови да гласуват за кабинет на протестните партии само за да не остане още на власт служебното правителство.

Колко пъти беше обяснявано, че
НЕ партии и партийни лидери „редят“ състав на правителство,
а лицето, получило мандат от президента, по предложение на парламентарна група!

До момента - нямаше Парламент, нямаше Парламентарни групи и всички приказки бяха ... „Ала-бала“!

Spoiler

преди 1 час, M.Николов написа:

Така и трябва, дразниш се, че се учат в движение.Не забравяй, че не са били политици до сега.

Или забрави Бойко как си сменяше мненията - едно сутрин, друго вечер.

Веднъж само да направят кабинет и да ви запукат далаверите, тогава пък какъв рев ще настане.

Аха.. учат се в движение ... :giggle1:

И"модела" накрая пак същия .

А за "запукат далаверите" видяхме комунето Рашков дето толкова му се кефите.

Всичките ви глупости са " по медийни публикации" :getout:

преди 5 минути, miro20 написа:

Аха.. учат се в движение ... :giggle1:

И"модела" накрая пак същия .

А за "запукат далаверите" видяхме комунето Рашков дето толкова му се кефите.

Всичките ви глупости са " по медийни публикации" :getout:

като говори ме за медиини публикации кой е този които публикува лъжите на бреакинг и трибуне и се опитва да ни ги представи за сериозни факти а?

а и да кажеш нещо за прекратеното дело за къщата в Барселона

https://www.mediapool.bg/zavoi-spetsprokuraturata-zagovori-za-prane-na-pari-v-barselonageit-news324382.html

преди 11 минути, ninov написа:

като говори ме за медиини публикации кой е този които публикува лъжите на бреакинг и трибуне и се опитва да ни ги представи за сериозни факти а?

Аз още чакам да цитираш една тяхна лъжа :)

преди 12 минути, ninov написа:

а и да кажеш нещо за прекратеното дело за къщата в Барселона

Ами нека си разследват бре. Проблема ви е че ББ няма нищо общо с това.  :)

преди 9 минути, miro20 написа:

Ами нека си разследват бре. Проблема ви е че ББ няма нищо общо с това. 

А това ти от къде го знаеш кристалната топка ли ти го каза

преди 8 минути, ninov написа:

А това ти от къде го знаеш кристалната топка ли ти го каза

При него ... и двете топки са кристални!

преди 39 минути, miro20 написа:

Аз още чакам да цитираш една тяхна лъжа :)

Ами нека си разследват бре. Проблема ви е че ББ няма нищо общо с това.  :)

Да, какво стана с кюлчетата и Мата Хари? Каква е тая охрана, като не се знае кой влиза, кой излиза. Всеки си снима по всяко време. Дронове на Радев летят.

преди 59 минути, jhoro написа:

Такаааа .... Стига сме си чесали езиците с прогнози, видения и прочие.

ИТН даде заявка за правителство до 15 дни, Ива Митева пак е председател на Народното събрание

Колко пъти беше обяснявано, че
НЕ партии и партийни лидери „редят“ състав на правителство,
а лицето, получило мандат от президента, по предложение на парламентарна група!

До момента - нямаше Парламент, нямаше Парламентарни групи и всички приказки бяха ... „Ала-бала“!

Покажи скритото съдържание

Хареса ми изказването на един от БСП. Забравих му името, където гласува против Ива Митева. Донякъде е прав.
Но все пак партията надделява. 1 или 2 на фона на 60. И тези 1 или 2ма като са разбрали, партията, каква мръсна игра играят, защо не са се отказали и да станат независими, примерно. Така стават съучастници.

преди 12 минути, АСПЕКТ написа:

Хареса ми изказването на един от БСП. Забравих му името, където гласува против Ива Митева. Донякъде е прав.

Кадиев.

Даде сигнал за това какво да очакваме - че разговори няма, чалгарите вмест да са инициатори, не предприемат нищо за диалог. т.е. аз поне го разбирам като пряк намек че правителство няма да има.

преди 5 минути, miro20 написа:

Кадиев.

Даде сигнал за това какво да очакваме - че разговори няма, чалгарите вмест да са инициатори, не предприемат нищо за диалог. т.е. аз поне го разбирам като пряк намек че правителство няма да има.

Щом им викаш чалгари, тогава ГЕРБ са тиквеници. Тикви с лидер цар Тиква. Душко. Шофьорчето от Банкя. Джипко.

Какъв диалог? Преди 2, 3 месеца всички казаха и очакваха от ИТН да предложат правителство, кабинет.

Всички това включва и ГЕРБ. Имаха подкрепа от всички.

След 2 месеца предложиха правителство и какво стана?

Защо били предлагали кабинет?

Сега се отказват. Защо се отказват?

Сега преговорят с другите. Защо преговарят?

Какво и да направят все виновни. Без вина виновни.

преди 3 минути, miro20 написа:

За лапсуса на тошко африканчето :giggle1:

Може да бъде изображение с 4 души и текстово съобщение

Първанов беше в НС. Само си търсите новини и тъпи смешки. Защо не почакате малко да поработят поне малко и тогава да им се смеем. Или да ги критикуваме за това, което са сторили.

преди 3 минути, АСПЕКТ написа:

Защо не почакате малко

Ама той цирка започна отдавна бре :giggle1::party4:

преди 1 минута, miro20 написа:

Какъв цирк? ГЕРБ ли? Все още са там.

преди 3 минути, miro20 написа:

цирка днес го нямаше нямаше ги маймуните от ГЕРБ които при 45 НС издаваха нечленоразделни звуци

преди 1 час, miro20 написа:

Всичките ви глупости са " по медийни публикации"

Ми ти като си светнат, извади нещо иззад кулисите.

преди 26 минути, Sliderum2 написа:

Ми ти като си светнат, извади нещо иззад кулисите.

Питай Рашков бре. Той трябва да "извади" . Ама пусто като няма какво ... само редовните му бълнувания :) 

преди 1 час, АСПЕКТ написа:

И тези 1 или 2-ма като са разбрали, партията, каква мръсна игра играят, защо не са се отказали и да станат независими, примерно. Така стават съучастници.

Това е още по-голяма простотия!
Щото са избрани от партийна листа - никой не е гласувал лично за тях. Даже преференциалния вот е за член на листата!

Като не са съгласни - „Пътя, чантата и ... за ляп!“ Напускат парламента.
А не - избрани от една партия, после - „независими“ (щото от тях нищо не д'зависи - Замунда Банана Бенд) и гласуват заедно с опонентите.

преди 9 минути, jhoro написа:

Това е още по-голяма простотия!
Щото са избрани от партийна листа - никой не е гласувал лично за тях. Даже преференциалния вот е за член на листата!

Като не са съгласни - „Пътя, чантата и ... за ляп!“ Напускат парламента.
А не - избрани от една партия, после - „независими“ (щото от тях нищо не д'зависи - Замунда Банана Бенд) и гласуват заедно с опонентите.

Малко ми е трудно да разбера, как един, който се припознава в партията си и е в партията, ще се дистанцира от тях. Някак си ми е странно, това изказване на Кадиев.

Но след като е забелязал такива неща Кадиев, що още е в БСП?

преди 11 минути, miro20 написа:

Питай Рашков бре. Той трябва да "извади" . Ама пусто като няма какво ... само редовните му бълнувания :) 

А, значи и ти в крайна сметка си градиш сламената колибка на квото медиите пуснат? Ми кво претендиращ спрямо останалите коментиращи, да развиват телепатия и да знаят и коментират неща, които ги няма публични, или дори че тези които все пак са публични, са (поне частично)недостоверни? Ако е така, дискусията е безсмислена, все едно си лафим за тримата братя и златната ябълка (и ламята).

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.