Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво е менителница?

Featured Replies

преди 3 минути, Mickey_Mouse_love написа:

Ти сериозно ли?

Филмите са снимани от кинолюбители, които са се научили как да работят с кинокамера и лента и как да изрязват или съединяват кадри. Виж във филма на Ханс Бушер. Там е показано. Той и семейството му са запалени кинолюбители. Имат 2 семейни камери. С едната са се снимали как монтират кадри в семейния си дом. Ама за целта трябва да изгледаш целия филм, много е дълъг. Аз го изгледах.

Това с котешката храна на елхата за котката беше отвратителна подигравка към горкото животно.

Какво е работел въпросния Ханс и откъде е намерил пари 2 кинокамери, не знам. Знам само (то си го пише в лина и се вижда във филма), че живее в Берлин.

Сигурен съм че е бил част от екипите на Гьобелс или нещо подобно

• Отговори 396
  • Прегледи 19k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Колев 74
    Колев 74

https://bg.wikipedia.org/wiki/Менителница

• Колев 74
    Колев 74

Анке! Секса е каруцарска работа и няма да ти е интересен. И при него се започва със свирки, а ти не го умееш това. Наблегни на астрономията за сега.

• Така е, тя историята е комплексна наука не е само 20  век който е следствие на предходните векове

Публикувани изображения

• Автор
преди 1 минута, Birma написа:

Ок. Аз ще предупредя баща ти. Ако получа БАН-не знам на кой ще се молиш. Ще те довърша-ОКОНЧАТЕЛНО

Заради един форум? Защото си говорим за история? Ти сериозно?

Много се засегна, като ти казах, че не си у ред.

Защото верно не си у ред. Искаше да не пиша за твоя Том. Е, не пиша.

Говорим си за история и теб пак това те дразни.

Какъв ти е проблемът на теб? Кажи бе? Какъв? Само мълчиш, само се криеш зад анонимни никове. Не даваш човек да има интереси. Ти си някаква обсебена.

• Автор
току-що, petie1 написа:

Сигурен съм че е бил част от екипите на Гьобелс или нещо подобво

А, това не знам, можеш да провериш.

Но едва ли всички домашни филми от онзи период са снимани от работещи в министерството на пропагандата. Чак твърде скъпи едва ли са били. Просто хората са си имали приоритети. Едни искат кинокамери, други автомобил, трети -хубава къща.

току-що, Birma написа:

Доказах ти, че не си играя. Баннат ли ме, МИСЛИ МУ. АДЪТ ТИ ЗАПОЧВА ОТ ТАМ. 

С теб не смятам да се занимавам повече и да ти отговарям. Куцат ти логиката и мисленето.

Историята не е тормоз.

преди 1 минута, Mickey_Mouse_love написа:

Но едва ли всички домашни филми от онзи период са снимани от работещи в министерството на пропагандата. Чак твърде скъпи едва ли са били. Просто хората са си имали приоритети. Едни искат кинокамери, други автомобил, трети -хубава къща.

Ей за всичко което не ти удийсва на акъла го въртиш и сучеш

Много от ТЯХ са искали и ...хубава и добра жена! Да не е толкова въртоглава - като теб!

преди 2 минути, Mickey_Mouse_love написа:

С теб не смятам да се занимавам повече и да ти отговарям. Куцат ти логиката и мисленето.

Историята не е тормоз.

С баща ти като се видим, той ще каже

• Автор
преди 2 минути, Birma написа:

С баща ти като се видим, той ще каже

Слушай какво - не те знам коя си,  каква си, що си - ОСТАВИ МЕ НА МИРА! Отдавна не пиша за този, за когото упорито говориш. Не разбирам какво ти става и какво толкова искаш от мен. Ако е да се махна от форума и от интернет - няма да стане.

Какъв ти е проблемът, след като не пиша за твоя Том? Какъв?

И спри да ми тормозиш семейството!

Жалко, че във форума няма полиция, бих се радвала страшно много някой да те проследи коя си, да те идентифицира, да ни информира за теб, за да мога да повдигна официално обвинение в тормоз срещу мен и семейството ми в полицията!

Твоето просто няма край! Остави ме на мира!

Близки имаш ли? Трябва да бъдат информирани ТИ какви ги вършиш!

Заради мутренското управление разпуснаха лудите от лудниците. Сега цялото ни общество ще страда.

преди 2 минути, Michigan111 написа:

Аз ви чета коментарите,  ма нещо не мога да сгрея каква е драмата с тези филми дето се разправяте  🙄

Драмата е такава, че по хитлериско време е имало голям секс, в който Анка не е могла да се представи! То се указа, че тогава даже и баща и е бил малко момче, а и може би, още не роден!

• Автор
преди 4 минути, Michigan111 написа:

Аз ви чета коментарите,  ма нещо не мога да сгрея каква е драмата с тези филми дето се разправяте  🙄

Един от съфорумците отрича германците да може да са си позволявали домашни кинокамери, били са беднички, горкичките.

Били пропаганда, били заснети от служители от министерството на Гьобелс.............

току-що, Birma написа:

Доказах ти, че не си играя. Баннат ли ме, МИСЛИ МУ. АДЪТ ТИ ЗАПОЧВА ОТ ТАМ. 

https://armenskipop.com/

Цитат

2.13 Забранява се употребата на заплахи, вулгарни думи, цинизми и обиди, както в коментари по темите, така и в лични съобщения. Ако подобни неща станат чрез лични съобщения, трябва само да се уведоми член на администрацията и ще бъдат взети съответните мерки за предотвратяването им.

преди 3 минути, Michigan111 написа:

Драмата е че Мини Маус твърди че това са домашни немски филми на ОБИКНОВЕНИ германци а аз твърдя че не са обикновени германци а част от върхушката

Жалко, че във форума няма полиция, бих се радвала страшно много някой да те проследи коя си, да те идентифицира, да ни информира за теб, за да мога да повдигна официално обвинение в тормоз срещу мен и семейството ми в полицията!

Ама то е форум. Реално можеш да повдигнеш онлайн обвинение срещу акаунта,  за тормоз срещу твоя акаунт 🙄

преди 3 минути, Kolev71 написа:

Драмата е такава, че по хитлериско време е имало голям секс, в който Анка не е могла да се представи! То се указа, че тогава даже и баща и е бил малко момче, а и може би, още не роден!

Легенди са носят за тоя секс ко няма да е недоволна

преди 1 минута, petie1 написа:

Драмата е че Мини Маус твърди че това са домашни немски филми на ОБИКНОВЕНИ германци а аз твърдя че не са обикновени германци а част от върхушката

Ако са излъчвани по немска телевизия тогава 10000 процента са част от върхушката. 

Но ако наистина мислиш,  че немците са били бедни тогава, то колкото и странно да звучи,  анка партизанка в случая е права, немците не са били бедни.  

• Автор
преди 2 минути, petie1 написа:

И как го разбра? Домовете и мебелите им, както и дрехите им не са луксозни. Снимат домовете и ежедневието си, не почивки в чужбина като Ева Браун.

Ето ви един семеен филм на обикновено германско семейство в провинцията, което гледа цял куп селскостопански животни - овце, кози, гъски, патици, кокошки, зайци, крави.............

https://archiv-akh.de/filme?utf-8=✓&q=perleberg#3

току-що, petie1 написа:

То именно благодарение на него все още се крепи света. Нали знаеш че има една поговорка, която е много вярна: Един мъж не може да бъде със всички жени, но е препоръчително да опита! 

Лека вечер на всички от мен.   Най много за Анито!!!!

• Автор
преди 5 минути, Michigan111 написа:

Ама то е форум. Реално можеш да повдигнеш онлайн обвинение срещу акаунта,  за тормоз срещу твоя акаунт 🙄

Повдигнах, докладвах - нищо не правят срещу нея!

преди 8 минути, Michigan111 написа:

Абе някаква леля си е въобразила некакви неща и сипе огън и жупел на поразия.
Абе глей сериала, само по Калдата Lady.

преди 4 минути, Mickey_Mouse_love написа:

Един от съфорумците отрича германците да може да са си позволявали домашни кинокамери, били са беднички, горкичките.

Били пропаганда, били заснети от служители от министерството на Гьобелс.............

Да ОБИКНОВЕНИТЕ германци а не върхушката а и сто пъти питах как от сто хиляди души на парадите и Берлин 36 поне един не са хванали да снима

• Автор
преди 3 минути, Michigan111 написа:

Ако са излъчвани по немска телевизия тогава 10000 процента са част от върхушката. 

Но ако наистина мислиш,  че немците са били бедни тогава, то колкото и странно да звучи,  анка партизанка в случая е права, немците не са били бедни.  

Не са били излъчвани по телевизията. Това са домашни филми. Излъчват ги едва сега, след като заснетите в тези филми, включително и тогавашните деца, са мъртви. Сегашното поколение ги качва в интернет.

преди 5 минути, petie1 написа:

Нали, и дедо Ади си е отишъл от инфаркт по време на сеанса нали?

преди 4 минути, Michigan111 написа:

А все още не съм сигурен

• Автор
преди 1 минута, petie1 написа:

Да ОБИКНОВЕНИТЕ германци а не върхушката а и сто пъти питах как от сто хиляди души на парадите и Берлин 36 поне един не са хванали да снима

Ами, случайност. Пак казвам - не всички са искали да имат фотоапарати и кинокамери.

Днес всички ли в България имат камери?

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.