Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Подкрепи Kaldata в Сайт на годината

Препоръчан отговор

• Администратор

Здравейте приятели, 

Както вече сигурно сте забелязали, през изминалите месеци работихме здраво и сменихме дизайна на сайта и публикуваме нови мобилни приложения за всички мобилни платформи. Това ни струва много усилия и средства, но въпреки това не се отказахме и промените вече са факт. Сега имаме нужда от вашата подкрепа.

Тази година Kaldata.com участва в ежегодния конкурс Сайт на годината. Вярваме, че заедно можем да направим Kaldata победител на годината. И ще сме изключително щастливи, ако отделите 20 секунди от времето си и ни подкрепите и гласувате за нас. 

Ако решите да го направите отворете https://bgweb.bg/s/votepublic/ и изберете категория "Медиен сайт", сложете отметка на Kaldata.com - ИТ новини, след това отгоре от падащото меню "Избор на категория" изберете категория Mobile App, отново сложете отметка на Kaldata.com - мобилни приложения и продължете "Напред" за да завършите гласуването. След като попълните вашия имейл на него ще получите писмо с линк за да потвърдите гласа си. Ако не натиснете на линка в получения имейл гласът ви няма да бъде зачетен.

Благодарим от сърце на всички, които ще ни подкрепят! Тази подкрепа ни мотивира да не спираме да развиваме сайта и услугите, които предоставя той. Както знаете те винаги са били безплатни за потребителите и единственото от което се издържаме са рекламите, които помагат всичко да бъде безплатно за вас. За това ще сме изключително благодарни ако и вие ни подкрепите.

Ето кратко видео на целия процес.

• Харесване 26
  • Ха-ха 1
  • Любов 1
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 280
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Потребители с най-много отговори

Публикувани изображения

За мобилно приложение не ми даде опция, вероятно защото не сърфирам от телефона!?

Проблем с гласуването: Не изпращат потвърдителен имейл на mail.dir.bg

Спамът е празен. Вота анулиран.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

By the way: на някой отваря ли му се този сайт? https://www.outerspace-software.com/
Понеже не е достъпен за мен, а не знам дали за България не е достъпен?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Понеже @дpъндю го няма  - да питам аз:

Нещо ... кебапчета и бира - няма ли бе???   :beer:

Нъл тъй са агитира за гласуване?  :cantbelieve:

преди 4 минути, дpъндю написа:

само не разбрах

Пп. Ти да не чуеш нещо!!!

• Харесване 5
  • Ха-ха 2
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, дpъндю написа:

само не разбрах, защо аджеба пращат един и същи линк два пъти

Това второто трябва да е моят линк! Откраднал си го, нали?! Вместо в моята поща е отишло в твоята поща! Ах тиии!

• Ха-ха 4
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, jhoro написа:

Нещо ... кебапчета и бира - няма ли бе??? 

Калин обеща ве
те ся шси направя още две пощи и през други айпита, ша го лайкнем пак...тъ де, от повече кибапчита, глава не боли

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, B-boy/StyLе/ написа:

Това второто трябва да е моят линк! Откраднал си го, нали?! Вместо в моята поща е отишло в твоята поща! Ах тиии!

Учудваш ли се - че го е краднал??? Циганче - ако не краде ... - кой?

А, да - политиците!

• Ха-ха 1
  • Грижа 1
  • Любов 1
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Направено!

Успех!!!

• Харесване 2
  • Любов 1
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 15 минути, дpъндю написа:

Калин обеща ве
те ся шси направя още две пощи и през други айпита, ша го лайкнем пак...тъ де от повече кибапчита, глава не боли

Няма да си правя още - и без друго имам 6 (шест).

Пък и ... на диета съм. Ша преям!

преди 28 минути, B-boy/StyLе/ написа:

За мобилно приложение не ми даде опция, вероятно защото не сърфирам от телефона!?

Проблем с гласуването: Не изпращат имейл на mail.dir.bg

Не е заради телефона -  просто трябва да правиш двата избора, без да напускаш страницата - с бутона напред!

А този „mail.dir.bg“ ... хммм ...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, jhoro написа:

Няма да си правя още - и без друго имам 6 (шест).

Пък и ... на диета съм. Ша преям!

аве, що пак се появи червената лента горе?
тва на всяко айпи ли ще го прави

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, дpъндю написа:

аве, що пак се появи червената лента горе?
тва на всяко айпи ли ще го прави

Коя лента???

За тази ли питаш image.png.37cf688e63d4ba545fd40fc76ee1a635.png

Затвори си я.

И да - на всяко IP ще ти излиза!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, jhoro написа:

Не е заради телефона -  просто трябва да правиш двата избора, без да напускаш страницата - с бутона напред!

Ц...! За всяко ми се дава поотделно. Трябва да пускам два вота! Втори няма да пусна, тъй като не приема българската поща!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 14 минути, Мойра написа:

Готово.

Ами не, не е готово! Системата е гнила.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Всичко работи мълниеносно - гласувах за точно 1 минута за двете категории!

• Харесване 2
  • Любов 1
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 20 минути, B-boy/StyLе/ написа:

Ц...! За всяко ми се дава поотделно. Трябва да пускам два вота! Втори няма да пусна, тъй като не приема българската поща!

и аз така...на mail.bg

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 55 минути, B-boy/StyLе/ написа:

By the way: на някой отваря ли му се този сайт? https://www.outerspace-software.com/
Понеже не е достъпен за мен, а не знам дали за България не е достъпен?

Отваря се.

• Харесване 3
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

След малко ще има и от мен. Щеше ми се да има възможност да се гласува само за сайта като цяло и да не се налага да се избира туй за мобилните приложения, за да се завърши с тази част от гласуването, понеже за мен отделните категории не са от значение, да си призная и грехът си: Освен, ако няма друга възможност, напълно избягвам да ползувам такъв тип приложения и си отварям сайтовете директно в браузера. Наречете ме, ако щете, пещерен човек :)

• Харесване 2
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Аууу, Калинчо моли потребителите да гласуват за сайта....Какво доживях да видя...ццц. Ами сега какво да правя? Как да гласувам за него, като самият той ми наложи доказано незаслужено наказание? Исках да гласувам, ама нямам желание. Дано Калин да не спечели и да е на второ място за да го е яд най-много. Ако може разликата да е точно един глас, за да си каже, че точно аз съм бил причината и да си припомни как ме е наказал три дни без никаква основателна причина.

Калинчо, отдавна не те харесвам...ама никак. Да ти приседне анкетата. Ако има гласуване най-лошо менажиран сайт аз ще съм първият, който ще гласува за теб. А на въпроса какво правя в форума? Има някои потребители заради които съм тук. Те са хубави готини и разбрани хора.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.
  • Добави ново...