Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коя Linux дистрибуция предпочитате?

Кой Linux предпочитате? 65 гласували потребители

1. 1. Коя Linux дистрибуция предпочитате?

• Ubuntu
      20%
      13
    • Mint
      27%
      18
    • Debian
      10%
      7
    • Arch
      13%
      9
    • Kali
      6%
      4
    • FreeBSD
      1%
      1
    • Fedora
      4%
      3
    • Manjaro
      10%
      7
    • Zorin
      1%
      1
    • Pop!_OS
      3%
      2

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Ха, още ли правят дъна с вградено видео? Такива не съм виждал от 10-ина години и мислех, че вече само в музея ги има.

• Отговори 365
  • Прегледи 52,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Келепир има от мразенето по принцип, помага на човек да си създаде собствени естетически и етични норми. Абе я да се сплотите между вас си блокираните "нормални" хора

• [img]https://i.imgur.com/Dn2TUn6.png[/img]В момента -Арч 970пакета.

• Ивайло Димов
    Ивайло Димов

Софтуерния магазин на Убунту нема нищо общо с пакетния мениджър

Публикувани изображения

преди 3 часа, Валсо написа:

Ха, още ли правят дъна с вградено видео?

За нормалните хора на които успешно им е завършил пубертета и не им трябва да играят като възрастни на игри, има точно такива дъна колкото искаш.

преди 7 минути, Белгиеца написа:

За нормалните хора на които успешно им е завършил пубертета и не им трябва да играят като възрастни на игри, има точно такива дъна колкото искаш.

Като изключа думата „нормални“ - съгласен съм с останалото!

Вече се опитват (и успяват) целия комп да натъпчат в една платка - той пита за видеото!

преди 1 час, Белгиеца написа:

Искаш да кажеш недоразвити и умствено изостанали.

преди 1 час, Белгиеца написа:

Стига, под нормален да се разбира слабоумен, както се опитват да ни внушат с всяка реклама. Само такъв "нормален" може да не забележи предимствата на дискретната видеокарта, дори да не играе игри. По въпроса за дъната съм съгласен - има в изобилие такива.

преди 14 минути, Валсо написа:

По-скоро - с други приоритети!

преди 10 минути, cybercop написа:

Стига, под нормален да се разбира слабоумен, както се опитват да ни внушат с всяка реклама. Само такъв "нормален" може да не забележи предимствата на дискретната видеокарта, дори да не играе игри. По въпроса за дъната съм съгласен - има в изобилие такива.

Всяко нещо има предимства и недостатъци!

Ако спонсорираш - бих харесал всичко, което препоръчваш!

преди 1 час, jhoro написа:

Щом пишеш тук, значи имаш компютър или смарт телефон и вероятно си плащаш интернет-а. В такъв случай, нямаш нужда от спонсори за такова нещо. Става въпрос за инвестиция от стотина лева, която осезаемо ще ти подобри работата на машината. Забелязал съм, че рядко има човек, който се оплаква от безпаричие с под 10 000 скътани пари.  Така или иначе, парите си заминават. Да си ги харчим, преди да ги е изяла инфлацията. Тя няма да спре. Ако държиш хартия, залагаш на куц кон. 

преди 10 минути, cybercop написа:

Щом пишеш тук, значи имаш компютър или смарт телефон и вероятно си плащаш интернет-а. В такъв случай, нямаш нужда от спонсори за такова нещо. Става въпрос за инвестиция от стотина лева, която осезаемо ще ти подобри работата на машината. Забелязал съм, че рядко има човек, който се оплаква от безпаричие с под 10 000 скътани пари.  Така или иначе, парите си заминават. Да си ги харчим, преди да ги е изяла инфлацията. Тя няма да спре. Ако държиш хартия, залагаш на куц кон. 

Да „гледаш в чуждото канче“ (да правиш сметка на чужди пари) е супер нагло!

Другото е просто изсмукано от пръстите! Не всички машини позволяват ъпргрейт - даже и с пари.

преди 24 минути, jhoro написа:

Да „гледаш в чуждото канче“ (да правиш сметка на чужди пари) е супер нагло!

Другото е просто изсмукано от пръстите! Не всички машини позволяват ъпргрейт - даже и с пари.

Когато ми предложи да те спонсорирам, ти знаеше ли, колко пари имам аз ? Само да ти кажа, че до момента съм изплатил около 100 000 лв. главница и лихва по заем. Ако имаш 10 лева, но, нямаш заем, ти си със 100 010лв. по- богат от мен. Може и по- богат да си, но, както сам казваш, да не ти правя сметка на парите. 

аз ако имам 10лв, никой няма да ми даде заем от сто и кусур бона ве
:lol6:

преди 6 минути, дръндю написа:

аз ако имам 10лв, никой няма да ми даде заем от сто и кусур бона ве

Могат да ти дадат и един да нямаш в джоба. Просто, трябва да има, какво да вземат от теб. Например - жилище. Или от поръчителите ти, ако успееш да ги излъжеш да ти се подпишат.

имаш логиката на политик
що не се кандидатираш ве
олелей бошке. заболя ме корема от смех

преди 1 час, cybercop написа:

Могат да ти дадат и един да нямаш в джоба. Просто, трябва да има, какво да вземат от теб. Например - жилище. Или от поръчителите ти, ако успееш да ги излъжеш да ти се подпишат.

То ако вземеш такъв заем и не успееш да го върнеш, ще се сдобиеш с поръчители, но няма да са поръчители във финансовия смисъл, а в мутренския... :D

преди 3 часа, Валсо написа:

Абе едни такива дето се женят за жени пък и им направят хлапе после.

Когато ми предложи да те спонсорирам, ти знаеше ли, колко пари имам аз ? Само да ти кажа, че до момента съм изплатил около 100 000 лв. главница и лихва по заем. Ако имаш 10 лева, но, нямаш заем, ти си със 100 010лв. по- богат от мен. Може и по- богат да си, но, както сам казваш, да не ти правя сметка на парите. 

С едно уточнение - не съм искал, само попитах.

Иначе - става
„Бентли уж не са лоши коли, пък … не ги купуват много!”

След доста скачане от дистро на дистро и от DE на DE се спрях на Kubuntu. :)
Само съм му update-нал kernel-а, защото геймя и съм чел, че по-новите kernel-и се справят по-добре в това отношение.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.