Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Зелените сертификати? България поема по пътя на апартейда?

Featured Replies

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Че защо махаш от общата бройка тези групи хора?

Те са застраховани от влизане в болница ли?

Мнооого си зле с математиката момко, не знам как си изкласил? За какви групи хора говориш? Пиши конкретно и ясно за да се разбере какво ти се мъти в главата!

• Отговори 284
  • Прегледи 18,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• НАСИЛСТВЕНА ВАКСИНАЦИЯ = ДИСКРИМИНАЦИЯ Хайде отворко обясни какво да правя. Януари изкарах Ковид с доказан PCR тест. Преди седмица си направих тест за антитела в Рамус и имам 2850 едници при мин

• Реджеп Иведик
    Реджеп Иведик

• Димитър 59
    Димитър 59

Oтрови в храните слагат от много години!Хора се разболяват от тях отдавна,но не им стигна това.Сега измисленият вирус ни води към новия световен ред.От много години се чудеха как да подчинят света,за

Публикувани изображения

преди 24 минути, IvanKirov написа:

Вече се почна с делението на простолюдие и аристокрация опитни зайци. От една закрита група проваксъри в сураттефтера.

И като добавим

Експеримент в болница Хофлинг - Hofling hospital experiment

https://novotopoznanie.com/smushtavashti-eksperimenti-koito-syakash-ne-sa-realni/

преди 7 минути, IvanKirov написа:

Ако се прецени в какъв контекст е написано, няма проблем да ме санкционират, но не и ти да го решиш това ! Ако става въпрос цялата тема е за коша, барабар с всички прокламиращи антиваксърски речник!

преди 5 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Ако се прецени в какъв контекст е написано, няма проблем да ме санкционират, но не и ти да го решиш това !

Аз тая детска градина не ми  е по вкуса. Всеки да си пише каквото иска.

Мед. сестра в германия повредена от ваксина.

https://www.facebook.com/665507408/videos/405311564575941/

Цитат

Ако става въпрос цялата тема е за коша, барабар с всички прокламиращи антиваксърски речник!

Гледай видеото и пак приказвай простотии. Една пенсионерка се събуди напълно парализирана след ваксина.

преди 37 минути, ivottoshev написа:

Ами статистиците ясно си казват "едиколкоси от болните са ваксинирани". Никъде не споменават за преболедувалите, които очевидно не влизат в групата на ваксинирани, а попълват процента на болни-неваксинирани. 

Биха го попълвали ако има болни- преболедували. Но такива май няма, или процента е съвсем мижав.

преди 18 минути, IvanKirov написа:

Гледай видеото и пак приказвай простотии. Една пенсионерка се събуди напълно парализирана след ваксина.

Изглежда не си виждал как се мре от тези без ваксина и то прави и здрави хора. В началото и аз като всеки така , но с леко не доверие гледах на ваксините, но покрай мен като почнаха да загиват хора, познати и роднини .... точно преди 5 дена се чух с приятел от "вашата" група, каза че му е първи ден с ниска температура от 10 дена, няма въздух понеже е с пневмония, на кислород и антибиотици, по корем ...Вика ми "Мислех , че си заминавам и няма да имам сили да го добутам, но хвала на Господ от днес съм малко по-добр" . Продължи така " Ако не сте се ваксинирали ходи, че аз нещях и виж до къде се докарах"!

От тук на сетне мога да ви пожелая здраве и късмет и всичко, което мислите да правите го оставете само, като собствено решение и не вменявайте вашето на другиго. Инак аз ви съчувствам искрено !

преди 1 минута, JohnTRIVOLTA написа:

и не вменявайте вашето на другиго.

Ко?

преди 19 минути, IvanKirov написа:

бе стига с тия видеота от фейса бе! 2 години гледам се пръква по некое филмче и какво му е достоверно, хабер си нямам.

преди 7 минути, Радул написа:

бе стига с тия видеота от фейса бе! 2 години гледам се пръква по некое филмче и какво му е достоверно, хабер си нямам.

Еми в тубата вече е дива цензура. Фейса остана.

Когато някой филтира инфото към мен, това не значи, че ще повярвам на СМРАД-визора.

преди 2 минути, IvanKirov написа:

Еми в тубата вече е дива цензура. Фейса остана.

Когато някой филтира инфото към мен, това не значи, че ще повярвам на СМРАД-визора.

И вярваш на медицинска сестра, но не вярваш на епидемиолози? Ти ако идеш в автосервиз, кой ще искаш да ти прави колата- монтьора или чирака дето му подава инструментите?

преди 1 минута, Радул написа:

И вярваш на медицинска сестра, но не вярваш на епидемиолози?

Що да не ѝ вярвам? Що да ИМ вярвам?

преди 34 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Мнооого си зле с математиката момко, не знам как си изкласил? За какви групи хора говориш? Пиши конкретно и ясно за да се разбере какво ти се мъти в главата!

Математиката, статистиката и властта казват 20% българи - ваксинирани, 80% - неваксинирани.

Ти как изакра това...

преди 56 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Хайде сметни реално 18/30 е съотношението ваксинирани към неваксинирани.

... на мен явно не ми е дадено да знам. 

преди 1 минута, IvanKirov написа:

Що да не ѝ вярвам? Що да ИМ вярвам?

Щото тя си няма и хабер от медицина. Просто не я е учила. Не и така както я учат лекарите. И щом вярваш на сестрата, а не на докторите, защо като се разболееш отиваш на лекар, а не на сестра.

преди 40 минути, Радул написа:

Биха го попълвали ако има болни- преболедували. Но такива май няма, или процента е съвсем мижав.

Нали ваксинираните са с едногодишен сертификат, а преболедувалите само с 6 месечен?

Не мислиш ли, че няма никаква логика в болниците да има толкова много хора боцнати със супер успешната ваксина, а да няма хора с мижавият имунитет придобит след преболедуване?

Според мен тези хора не се споменават, защото така влизат в "статистиката" на неваксинираните.

преди 3 минути, ivottoshev написа:

Нали ваксинираните са с едногодишен сертификат, а преболедувалите само с 6 месечен?

Не мислиш ли, че няма никаква логика в болниците да има толкова много хора боцнати със супер успешната ваксина, а да няма хора с мижавият имунитет придобит след преболедуване?

И преболедувалите вече са с едногодишен. И никога не съм твърдял, нито пък съм си мислил, че ваксините дават по- добър имунитет от естествения. По- доброто на ваксините е, че дават поне някакъв имунитет без да боледуваш.

преди 35 минути, Радул написа:

Щото тя си няма и хабер от медицина. Просто не я е учила.

Няма мотив да лъже че е пострадала.

преди 3 минути, NewRedDragon написа:

Добре, бе какъв е проблема? Отиваш, слагат ти там ваксинаъа и си правиш кефа? За 30 лева е всичко

Зорлан гюзеллик олмас !

Анадънму ?

преди 5 минути, Реджеп Иведик написа:

Това, какво? Говорим за елеменрарен докумнет - ако го имаш, мачкаш СВИНСКА пържола в ресторанта, ако нямаш....плащаш

преди 9 минути, NewRedDragon написа:

Добре, бе какъв е проблема? Отиваш, слагат ти там ваксинаъа и си правиш кефа? За 30 лева е всичко

Не бяха ли безплатни?

Не е толкова просто. Не знам за случай в историята, за чак такава върла съпротива от ваксина. Истината е, че не вярваме в наложени авторитети, българчетата сме лъгани цял живот. Гледай последното видео дето пуснах, нагазили са половината наказателен кодекс, с затвор, и Конституцията барабар.

преди 10 минути, Реджеп Иведик написа:

Зорлан гюзеллик олмас !

Анадънму ?

Анадък! Съжалявам, ама турския го учих.... преди години и малко съм го забравил. Всъщност, специално за тебе ще се постарая! Интересвн си?

преди 36 минути, IvanKirov написа:

Няма мотив да лъже че е пострадала.

Тия по клипчетата всички имат мотив. Иначе няма да се снимат. Ся колко точно е мотива можем само да гадаем, също както можем само да гадаем колко точно е и мотива на СЗО. А аз сляпо вярвам само в Бог. За всичко останало искам, око да види, ръка да пипне. Ето защо доста промених някои от възгледите си- видях резултати от вируса, много отблизо и много наистина. Не от фейса или от клипчета. На живо! И макар да нося очила, все още вярвам най- много на очите си.

преди 51 минути, Радул написа:

Ето защо доста промених някои от възгледите си- видях резултати от вируса, много отблизо и много наистина.

И Мутафчийски си промени така възгледите. И фашиста Кацаров. И грухтящия фашист Радев.

Затуй се разбирате...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.