Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Зелените сертификати? България поема по пътя на апартейда?

Featured Replies

преди 4 часа, JohnTRIVOLTA написа:

Днес е починал мой колега от Ковид. Светла му памет, а бе само на 50г.:sobbing:

Колко познато ... И аз споделих подобен случай, и хейтърите ме налазиха... :getout:

Само да споделя още нещо и да им кажа з акой ли път на тези хейтъри и антиваксъри, че всеки влязъл в болницата в ковид отделението , единствения му "кахър" е че съжалява че не се е ваксинирал на време...

Не че нещо.

Ей така, имайте си го едно наум...

То и оня виден антиваксър Кацаров който стана министър, и той "обърна палачинката" след като получи достъп до реалните данни . И си каза в прав текст - всеки 7-ми  попаднал в болницата , умира.

Преди много време пак бях припомнил една сентенция на един свещенник от ВСВ, изповядвал хиляди войници.

Който бе казал след огромната си практика във войната много кратичко и ясно ...

- пред лицето на смъртта няма атеисти...

Запомнете го това :hush:      

• Отговори 284
  • Прегледи 18,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• НАСИЛСТВЕНА ВАКСИНАЦИЯ = ДИСКРИМИНАЦИЯ Хайде отворко обясни какво да правя. Януари изкарах Ковид с доказан PCR тест. Преди седмица си направих тест за антитела в Рамус и имам 2850 едници при мин

• Реджеп Иведик
    Реджеп Иведик

• Димитър 59
    Димитър 59

Oтрови в храните слагат от много години!Хора се разболяват от тях отдавна,но не им стигна това.Сега измисленият вирус ни води към новия световен ред.От много години се чудеха как да подчинят света,за

Публикувани изображения

преди 6 часа, miro20 написа:

То и оня виден антиваксър Кацаров който стана министър, и той "обърна палачинката" след като получи достъп до реалните данни . И си каза в прав текст - всеки 7-ми  попаднал в болницата , умира.

Всеки 7-ми умирал?На такива ,като теб,като им дадат да пишат статистики,ще има 100% умряли...

ега измре сичко

преди 12 часа, ostavime написа:

Според мен не е важно колко са с положителен тест, а колко от тях влизат в болница, колко в интензивно, колко умират и т.н. 

Давам ти пример с Англия от вчера. 50 000 хил. заразени, но само 200 починали. 

У нас 5000 хил. заразени и 200 починали. 

Ще го сметнеш ли? 

Риторичен въпрос. 

в англия за запек ходят  в болница

това е някакъв тъп вирус

в българия има 4 милиона пушачи

и много от тях водят заседнал живот  и пишат по форуми

преди 8 часа, Димитър 59 написа:
преди 14 часа, miro20 написа:

Всеки 7-ми умирал?На такива ,като теб,като им дадат да пишат статистики,ще има 100% умряли...

Аз ли ? на мен ли ?? :) 

https://frognews.bg/novini/ministar-katsarov-situatsiiata-kritichna-vseki-sedmi-vliazal-bolnitsa-pochinal.html

преди 15 часа, miro20 написа:

Аз ли ? на мен ли ?? :) 

https://frognews.bg/

Kогато защитаваш престъпленията на Бойко,фрогнюс за теб са най-големия фейк сайт нали?А за короналъжите вече достоверен ли стана?Смешко...

преди 1 час, Димитър 59 написа:

Kогато защитаваш престъпленията на Бойко

За Тиквата и Льотчика трябва като загубят властта да се въведе смъртно наказание, и да им се помогне по бързо да се явят пред Всевишния, за да отговарят за греховете си !!!

Свините миризливи превърнаха България в концлагер, тяхната вяра мръснишка !!!

Някой разбра ли каква е причината да се въведат локално, на местна почва сертификатите? Радев предателят каза, че е да няма локдаун. Но виждаме, че това е по- лошо от локдаун.

Масово заведенията фалират. Икономиката замира.

На българския търговец му умира бизнеса. Големите играчи не ги засяга тях.
За международна почва разбрахме. Да се придвижват по-лесно хората. 

преди 12 минути, АСПЕКТ написа:

Споко шеф Манчев ще оправи нещата с неговият екип

преди 4 часа, АСПЕКТ написа:

Някой разбра ли каква е причината да се въведат локално, на местна почва сертификатите? Радев предателят каза, че е да няма локдаун. Но виждаме, че това е по- лошо от локдаун.

На българския търговец му умира бизнеса. Големите играчи не ги засяга тях.
За международна почва разбрахме. Да се придвижват по-лесно хората. 

Я обясни как е по-лошо ? Както и да го смятам, 20% клиенти е повече от 0% клиенти. 

преди 4 часа, АСПЕКТ написа:

Икономиката замира.

Вижте какво се задава на хоризонта:
https://www.actualno.com/analysis/otmyshtenieto-na-kitaj-hiljadi-firmi-shte-sprat-rabota-v-evropa-news_1660834.html

преди 7 часа, АСПЕКТ написа:

Някой разбра ли каква е причината да се въведат локално, на местна почва сертификатите?

Радев гушна тлъстия рушвет

преди 3 часа, N1K17Y написа:

Я обясни как е по-лошо ? Както и да го смятам, 20% клиенти е повече от 0% клиенти. 

Не 20% клиенти,а 20% имащи право да бъдат клиенти.От тях поне половината,ако не ходят по заведения?

преди 9 минути, Димитър 59 написа:

Не 20% клиенти,а 20% имащи право да бъдат клиенти.От тях поне половината,ако не ходят по заведения?

пак са повече от 0% :D

преди 13 минути, N1K17Y написа:

пак са повече от 0% :D

При Локдаун не са били 0 процента. Не ти се отдава да мислиш?

При Локдаун получаваха компенсация и работата с поръчки по домовете. Онлайн. 

Това пак повтарям не е европейско изискване. Това е на местна почва. На Радев клоуните го правят това.

преди 7 часа, M.Николов написа:

Ма верно ли?

Верно. Ти в кой бранш си? Администратор? На държавна хранилка?

преди 19 минути, АСПЕКТ написа:

При Локдаун не са били 0 процента. Не ти се отдава да мислиш?

При Локдаун получаваха компенсация и работата с поръчки по домовете. Онлайн. 

Това пак повтарям не е европейско изискване. Това е на местна почва. На Радев клоуните го правят това.

Верно. Ти в кой бранш си? Администратор? На държавна хранилка?

И от кой ги получават компенсациите ? :lol6:Сигурно от небето падат ? Да направим локдаун 50 години и да не се хабят да работят въобще, само пари ще взимат.

Направо ги размаза Пламен тая вечер, пускам последното видео, ама има и 2 преди него за днес.

Много по-зловещо отколкото си представях дори за скептик като мене.

Господин К.Костадинов по Нова ТВ тази сутрин нещо не може да се разбере позицията му по Ковид кризата. Това, което се разбра , че позицията му е да не се говори за заразени и починали от Ковид за да не се травмират хората психически. Да няма никакви мерки тип рестрикции за да се намали заразяването т.е. да не затваряме Държавата дори и частично, а това че има двойно повече общо починали си е просто статистика, която не може да я обясни - просто била такава. Е имаше опит да каже понеже било застаряващо населението, но на отговора , че то не е от вчера такова той замлъкна! На въпрос какви да са мерките естествено няма какво да каже, както и всички критици до тук нищо не казват!

преди 19 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Господин К.Костадинов по Нова ТВ тази сутрин нещо не може да се разбере позицията му по Ковид кризата. Това, което се разбра , че позицията му е да не се говори за заразени и починали от Ковид за да не се травмират хората психически. Да няма никакви мерки тип рестрикции за да се намали заразяването т.е. да не затваряме Държавата дори и частично, а това че има двойно повече общо починали си е просто статистика, която не може да я обясни - просто била такава. Е имаше опит да каже понеже било застаряващо населението, но на отговора , че то не е от вчера такова той замлъкна! На въпрос какви да са мерките естествено няма какво да каже, както и всички критици до тук нищо не казват!

Прав е бил човека. Ежеминутната реклама на Ковид по всички медии е убила повече хора от самият Ковид! 

на 21.10.2021 г. в 20:23, ivottoshev написа:

В България през 2019г. са починали 108 083 човека

В България през 2020г. са починали 124753 човека

Разлика - 16670

https://bg.wikipedia.org/wiki/Смъртност_в_България

От Ковид през 2020г. са починали 7123 души:

https://bg.wikipedia.org/wiki/Пандемия_от_COVID-19_в_България

Останалите 9547 смъртни случаи в повече в сравнение с 2019г. са следствие от ежеминутната реклама на Ковид по всички медии, заради която всеки който кихне или се изкашля търчеше в болница и по този начин заемаше мястото на друг, който е болен от нещо съвсем различно, обаче не може да се добере до лекарска помощ. 

Цифрите не лъжат. Мерките срещу Ковид убиха повече хора отколкото самият Ковид!

преди 31 минути, ivottoshev написа:

Прав е бил човека. Ежеминутната реклама на Ковид по всички медии е убила повече хора от самият Ковид!

Аха ясно. Предполагам това са данни взети от епикризите!

преди 2 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Аха ясно. Предполагам това са данни взети от епикризите!

Това са данни от спекулант.

Изслушайте от сутрешния блок внимателно какво казва бизнесмена по средата. За принудителните и/или стимулиращи мерки . И колко е прост народа .

Абсолютно е прав

https://nova.bg/news/view/2021/11/02/344937/математикът-прогнозира-че-българия-може-да-надмине-най-черните-си-години-по-смъртност/

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.