Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Зелените сертификати? България поема по пътя на апартейда?

Featured Replies

преди 8 минути, Станислав Кьоров написа:

Обясни ми ,защо всеки които попитам ми отговаря ,че е против ваксината?

Поради страх, незнание и заблуди.

• Отговори 284
  • Прегледи 18,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• НАСИЛСТВЕНА ВАКСИНАЦИЯ = ДИСКРИМИНАЦИЯ Хайде отворко обясни какво да правя. Януари изкарах Ковид с доказан PCR тест. Преди седмица си направих тест за антитела в Рамус и имам 2850 едници при мин

• Реджеп Иведик
    Реджеп Иведик

• Димитър 59
    Димитър 59

Oтрови в храните слагат от много години!Хора се разболяват от тях отдавна,но не им стигна това.Сега измисленият вирус ни води към новия световен ред.От много години се чудеха как да подчинят света,за

Публикувани изображения

преди 18 минути, M.Николов написа:

Поради страх, незнание и заблуди.

Не и при мен. Заради едно листче, което карат хората да се откажат от всякакви претенции. Преди да си бият бъркоча.

Също така е в изпитател срок до 2023 година. Догодина ще тестват децата. От 5 години до 12 години.

Също така самото изискване с ултиматум. Или бъркоча, или нищо. 

преди 2 часа, JohnTRIVOLTA написа:

Това ми го казва кой ? Специалиста по всичкология ли или пък тесния микробиолог, имунолог? Не всичко в света е само логика, тя е само компонента , която сама не съществува в случая!

Като ви слуша човек все едно се пренася в миналото и слуша тогавашните "философи" , които са били против ваксините за Хепатит Б, Туберкулоза, Дифтерия, Тетанус, Коклюш, Полиомиелит и т.н. да не ги изброявам, пък са и задължителни да видиш!

Това не са респираторни болести, и като толкова навътре с ваксините. Сравни такава ваксина с mRNA ваксина.

преди 37 минути, M.Николов написа:

Не, 80% от българите не са против ваксините, това е някаква мантра, която вие погрешно приемате за факт.

Реално тези, които са против ваксините са не повече от 25%.

Ако наистина 80% бяха срещу ваксините щеше да има невиждани протести.

Да виждаш такива?

Дали се събират и 5000 човека на протест срещу ваксинирането.

https://iskamdaznam.com/eksperimentat-na-milgram-podchinenie-na-avtoriteta/

Освен в САЩ, експериментът се провел и в Германия, Италия, Холандия, Испания, Йордания и Австрия. В крайна сметка се оказало, че независимо от националността си, участниците причинявали болка на други хора, когато това им е наредено от началниците им.

преди 48 минути, M.Николов написа:

Не, 80% от българите не са против ваксините, това е някаква мантра, която вие погрешно приемате за факт.

Добре на теб са ти нужни доказателства.Виж сега едно официално Обръщение на министъра на отбраната към личния състав с призив за ваксиниране.Колко процента Българи според теб са против ваксините,след като видиш под клипа 24 харесвания,срещу 601 против?Този вот не е манипулиран от никой! А представяш ли си,ако не бяха изключили възможноста за коментари под този клип,какво щеше да прочетеш под него?

преди 7 минути, M.Николов написа:

Мда, 601 от над 14 300 прегледали клипа.

Хайде смятай.:D

Задължени ли са всички изгледали клипа,да дадат вота си за него?Това не е анкета!Нормалното е да гледат и затварят.

преди 14 минути, Димитър 59 написа:

Добре на теб са ти нужни доказателства.Виж сега едно официално Обръщение на министъра на отбраната към личния състав с призив за ваксиниране.Колко процента Българи според теб са против ваксините,след като видиш под клипа 24 харесвания,срещу 601 против?Този вот не е манипулиран от никой! А представяш ли си,ако не бяха изключили възможноста за коментари под този клип,какво щеше да прочетеш под него?

Това са зависими източници. Испания беше единствената държава едно време която е нямала цензура и съобщава без цензура. Реалността.

https://dariknews.bg/amp/novini/sviat/kogato-ispanskiiat-grip-ubi-desetki-hiliadi-bylgari-2217147

През пролетта на 1918 година за лавината от необясними смъртни случаи за пръв път съобщават свободните от военна цензура вестници в Испания, която е запазила неутралитет. 

преди 3 часа, JohnTRIVOLTA написа:

Когато живееш в общество то решава дали си опасен за него и те затварят ако реши така, винаги в съществованието на човечеството е било така! За коя ваксина носи отговорност някой и как се доказва че от нея са настъпили определени здравословни проблеми?

Не приемай коментарите ми към теб, че нямаш право на избор, на интерпретации с проблема или гледна точка. Но да се втълпява , че чрез ваксинацията някой мисли да те погуби, че видиш ли буквално са ти опряли ножа до гърлото за да те ваксинират, като не ти оставят избор си е НОНСЕНС 

Когато живееш в общество от 80% неваксинирани, някак си е странно другите 20% да налагат правилата на същото това общество, нали? Тези които ги е страх имат избор - да се боцнат със прекрасната ваксина и да се чувстват защитени. Избор за неваксиираните обаче не е оставен. Или правят това, което не искат или не могат да ходят на работа. Това ли е обществото в което искаш да живееш?

преди 4 часа, Димитър 59 написа:

В миналото,въобще в историята на света,имало ли е такъв безпрецедентен случай,да налагат ваксина с всякакви възможни средства?Да използват правителства за да налагат със сила този античовешки геноцид?Да подкупват бедните хора,с храна,подаръци или пари за да се боцкат?Да бият хора,защото си търсят правата,като не им искат отровата?Да затварят хора по домовете?Да отнемат постепенно правата,на хората чрез ненужни и непомагащи с нищо мерки?Заради една ваксина,на която производителят и не иска да поеме отговорност за вредите от нея!За една ваксина,за която правителствата не искат да поемат отговорност!Ваксина,която дори по закон трябва да има разрешение за употреба в България,но никоя институция не иска да бъде отговорна за да го даде!....Ако продължа да ти изреждам още причини,трябва да пиша с часове.Така,че престанете да използвате тази изтъркана опорка,за едновремешните ваксини.

В миналото нямахте фейсбук и приказките на идиотите стигаха до селската кръчма. Сега идиотите са свързани от целия свят и се самонавиват в глупостите си. Родителите ти питали ли са колко са безпоасни ваксините, като са ти ги били ? Ваксината против тетанус ти я бият всеки път като се порежеш с нещо ръждиво. Що не ходиш да обясняваш, че тия ваксини не бачкат, щом трябва да си ги биеш повече от един път ? 

преди 3 часа, Белгиеца написа:

И ако нямаше ваксини ще умрат само малко над 3% процента от заразените.
А сега с ваксините пък ще има пак малко над 3% боцнати хора със кофти странични ефекти, като някои ще са умряли даже от съсиръци или от кофти алергични реакции на организма им.

Та що викаш останалите 96% които със сигурност няма да умрем от ковида, да сме съгласни зорлем да умрем от страничните ефекти на различните ваксини ?

Щом като се знае че при 80% от заразените преминава безсимптомно, да не съм луд да ме боцкат с експериментални химични препарати.
Аз не съм старец, нямам хронични заболявания, нямам диабет и т.н.
От къде на къде ще си подлагам аз на риск моето здраве заради тези които са дърти или хронично болни ?

А като 3%-те процента препълнят болниците, ще си първия да изревеш, как може да ти се нарушава Божието право, да те прегледа лекар, да те оперират и въобще линейка да вземе твой роднина с инсулт. :) 

на 21.10.2021 г. в 9:02, ined написа:

Явно 80-те процента идиоти са станали 85%.

Сакън, админът е тръгнал на хайка и вечен бан който спомене класическата творба на Достоевски. Безкнижни времена идат, нови тъмни векове!

https://www.book.store.bg/p28105/idiot-fiodor-mihajlovich-dostoevski.html

Поне знаете ли какво съдържат договорите за информирано съгласие, и какво може да изскочи от тях? Подпис в/у бял лист хартия.

на 21.10.2021 г. в 13:58, JohnTRIVOLTA написа:

за мен си е абсолютно редно локдаун да има само за тези, които безпричинно не са се ваксинирали

Ваксините официално не пазят от заразяване, поне се информирайте преди да предлагате нови глупости.

Знаеше ли, че ако на някой с антитела му боцнеш от тия експериментални препарати - това е бомба със закъснител, и може да причини тежки заболявания. Самият шеф на Пирогов ти го каза!

Я питайте съгражданите в странство дали са се ваксинирали ? Или хайде колко процента от тях? Ама нали само болшенството от останалите в БГ "не са овце", а цял Свят са, та нормално да се загубим, като нация в бъдеще. Важното е след време да ни намерят мумифицирани нали завряни под масата, но неподчинили са на световната конспирация срещу Ганя Балкански!

преди 7 минути, IvanKirov написа:

Знаеше ли, че ако на някой с антитела му боцнеш от тия експериментални препарати - това е бомба със закъснител, и може да причини тежки заболявания. Самият шеф на Пирогов ти го каза!

Напълно съм съгласен и аз го гледах шефа на Пирогов , познавам млади хора които в момента ,не мога да имат деца заради ваксината, хайде сега продължавайте да се ваксинирате и да ми обяснявате че сме идиоти тези които не сме се ваксинирали!

преди 1 минута, Станислав Кьоров написа:

познавам млади хора които в момента ,не мога да имат деца заради ваксината

Това сериозно ли ?

преди 5 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Я питайте съгражданите в странство дали са се ваксинирали ? Или хайде колко процента от тях? Ама нали само болшенството от останалите в БГ "не са овце", а цял Свят са, та нормално да се загубим, като нация в бъдеще. Важното е след време да ни намерят мумифицирани нали завряни под масата, но неподчинили са на световната конспирация срещу Ганя Балкански!

Вярваш ли на тези статистики, нали голям процент от населението в другите държави е ваксинирано ,защо продължават да се заразяват маса народ?

преди 28 минути, IvanKirov написа:

Ваксините официално не пазят от заразяване, поне се информирайте преди да предлагате нови глупости.

Къде твърдя обратното или някой не е чел темата?

преди 14 минути, Станислав Кьоров написа:

Вярваш ли на тези статистики, нали голям процент от населението в другите държави е ваксинирано ,защо продължават да се заразяват маса народ?

Абе вие глухи и неграмотни ли сте бре? Постоянно пиша , че трябва да се ваксинирате понеже ваксината предпазва да не се разболееш тежко т.е. да не тежиш на мед.системата за да могат да лекуват такива като теб дето са пред припадък понеже не се е ваксинирал , а реално да се лекуват тези , които по някаква медицинска причина не трябва да се ваксинират и го карат тежко! Инак дали вярвам, хм , на твоите братвежи ли да вярвам, понеже си нобелов лауреат за медицина ли ?

преди 18 минути, Станислав Кьоров написа:

Напълно съм съгласен и аз го гледах шефа на Пирогов , познавам млади хора които в момента ,не мога да имат деца заради ваксината, хайде сега продължавайте да се ваксинирате и да ми обяснявате че сме идиоти тези които не сме се ваксинирали!

Не само сте идиоти, но и лъжете. Ако не, покажете доказателства за думите си!

преди 11 минути, JohnTRIVOLTA написа:

на твоите братвежи ли да вярвам, понеже си нобелов лауреат за медицина ли ?

Не, на търгашите на фарма компаниите ще вярвам. Които имат сметка единствено да ни продадат продуктите си, и да не носят отговорност при фал.

преди 10 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Къде твърдя обратното или някой не е чел темата?

Абе вие глухи и нрграмотни ли сте бре? Постоянно пиша , че трябва да се ваксинирате понеже ваксината предпазва да не се разболееш тежко т.е. да не тежиш на мед.системата за да могат да лекуват такива като теб дето са пред припадък понеже не се е ваксинирал , а реално да се лекуват тези , които по някаква медицинска причина не трябва да се ваксинират и го карат тежко! Инак дали вярвам, хм , на твоите братвежи ли да вярвам, понеже си нобелов лауреат за медицина ли ?

Кой си ти да казваш ,че трябва да се ваксинираме, всеки си носи главата на раменете и никой не е длъжен да те слуша, това че си се ваксинирал си е лично твой проблем, много знаеш от какво предпазва ваксината.Дървен философ.

преди 6 минути, Радул написа:

На гледай, към края е. Ако имаш антитела ваксината е игра на руска рулетка.

Гледай на минута 9:44

преди 4 минути, Радул написа:

Мисля че ти е време за 5та доза ваксина 😄😄😄

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.