Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Моля за съвет

Featured Replies

преди 10 минути, ostavime написа:

Ти си моя идол! 

Не ми се слушат глупости. Отдавна съм ти мега неприятен! Но това на мен не ми пречи. Всеки си има свое мнение и разбиране.

• Отговори 131
  • Прегледи 16,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Емил Костов
    Емил Костов

Тя е жена която е търсена от повечко мъже но ми показва че ги игнорира -- БЯГАЙ докато е време!

• Ами аз лично бих й дал шанс тя да ме потърси, първо защото след като търсиш някой толкова често, в един момент може да му станеш досаден, второ като търсиш постоянно някой, той привиква и те приема за

• Дали да не уточним какво се разбира под самурайски секс? Може да е неква нова джендърия...

преди 1 час, Емил Костов написа:

Не държа да съм прав! Дал съм мнение, а това дали някой ще се съгласи с него е без значение. Това е форум, а не брачен консултант!

Искам да се допитам до експертното ви мнение във връзка с женския пол.След като аборта е легален и само жената решава кога да го извърши , трябва ли в такъв случай да се премахнат задължителните издръжки от страна на мъжете към жените и децата им.Комика Дейв Чапел смята че е нужно.

преди 5 минути, Milkydead написа:

Искам да се допитам до експертното ви мнение във връзка с женския пол.След като аборта е легален и само жената решава кога да го извърши , трябва ли в такъв случай да се премахнат задължителните издръжки от страна на мъжете към жените и децата им.Комика Дейв Чапел смята че е нужно.

аборта е легален и само жената решава кога да го извърши  - помисли малко по този казус! Не мисля, че това е нещо, което ще го обсъжда комик!

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)

Да тъй като това извънредно право е дадено на жената , на мен ми се струва че ние мъжете трябва да имаме извънредното право да не плащаме издръжка на жената ако реши да има деца.

преди 1 минута, VeeeSeLa написа:

А като топвате "чушката", що не мислите за издръжките, ааа?

Ти си българският Дейв Чапел, ли?

Всъщнстност г-жо сама знаете че изнасилването е нелегално в БГ.И всяка жена си отваря сливата за да се топне чушката напълно доброволно , тя да си мисли за сливата и всеки да си носи отговорност за тялото ! 

Mрънкам че не е справедливо да се плаща издръжка на жени за това което мъжа сметне да прави с тялото си.Долу на издръжките ! Жените да се оправят ! 

Ти жена такава , нямаш си бегла представа от справедливост и реципрочност заради менструалната си природа. Аз също така съм за аборта , но решението за него трябва да бъде вземано от мъжа. 

преди 4 часа, Емил Костов написа:

Не ми се слушат глупости. Отдавна съм ти мега неприятен! Но това на мен не ми пречи. Всеки си има свое мнение и разбиране.

Неприятен не е точната дума и е абсолютно невярно. Вкарваш се във филми. Не си прав. 

преди 3 часа, Milkydead написа:

Ти жена такава , нямаш си бегла представа от справедливост и реципрочност заради менструалната си природа. Аз също така съм за аборта , но решението за него трябва да бъде вземано от мъжа. 

Леле какъв женомразец...
...човек ще каже че някоя те е вързала и изнасилила.

преди 6 часа, VeeeSeLa написа:

Eдин белгиец който познавам ми разправя преди години, че поредната му жена няма как да забременее от него, щото той е отишъл в болницата да го кастрират. Не му знам медицинското име на това кастриране, ама спира възможността да излиза сперма. Само от простатата излизала течност при полов акт.
Ето човекът има 2 дъщери ( женени вече и даже едната разведена) и взел мерки да не плаща издръжка.

преди 11 минути, vlado1985 написа:

Викаш доброволно се е скопил за да не мисли за повече гърлета:lol6:

Ами той човекът си пада все по мъжкарани обичащи те да го командват него и като не му е стигнал акъла да си вземе някоя минала вече критическата възраст , да речем на 60 г., е прибегнал към тази крайна мярка.
Шарен свят всякакъв.

преди 12 часа, ostavime написа:

Неприятен не е точната дума и е абсолютно невярно. Вкарваш се във филми. Не си прав. 

В никакви филми не се вкарвам. Просто се вижда, но това е твое решение и аз отдавна съм го приел. Нищо лично срещу теб разбира се. Не ти мисля лошото.

на 21.11.2021 г. в 10:33, Samurai Jack написа:

Според вас тази жена ако иска да спи или да се занимава с някой друг дали щеше да ми казва че има чувства към мен дали щеше да ме води в тях всеки ден при детето и,  да ме запознава с родителите и , с най-добрите си приятели изобщо всички нейни колеги от работата и приятели да е плакала за мен да се старае да ми угажда. (сигурен съм че не се възползва от мен с каквото и да било) Какво ще кажете ?

Търси баща/гледач на детето си и не я интересува на колко ку-ра ще се надене гледа да те омае и после да си живурка по купони и кръчми а ти да стоиш вкъщи с отрочето а парите които вади са с точно тази цел остави я седмица-две-три ако тръгне да търси нов няма как да си по сигурен.И честно казано не знам какво правиш с нея щом използва ревността за оръжие да се хвърля на друг пред теб бих я пребил на място за секса пред детето-нямам думи.И не съм съгласен,че няма любов.Аз я намерих.Успех и на теб/всички!

П.С. Пиша в твоя стил...

преди 7 часа, adobeaa написа:

Търси баща/гледач на детето си и не я интересува на колко ку-ра ще се надене гледа да те омае и после да си живурка по купони и кръчми а ти да стоиш вкъщи с отрочето а парите които вади са с точно тази цел остави я седмица-две-три ако тръгне да търси нов няма как да си по сигурен.И честно казано не знам какво правиш с нея щом използва ревността за оръжие да се хвърля на друг пред теб бих я пребил на място за секса пред детето-нямам думи.И не съм съгласен,че няма любов.Аз я намерих.Успех и на теб/всички!

П.С. Пиша в твоя стил...

Какво, Вие г-не сте намерил митичното същество наречено любов ? ? ? Разкажете ни каква е любовта ! 

преди 17 часа, Белгиеца написа:

Eдин белгиец който познавам ми разправя преди години, че поредната му жена няма как да забременее от него, щото той е отишъл в болницата да го кастрират. Не му знам медицинското име на това кастриране, ама спира възможността да излиза сперма. Само от простатата излизала течност при полов акт.
Ето човекът има 2 дъщери ( женени вече и даже едната разведена) и взел мерки да не плаща издръжка.

Нарича се вазектомия и стана много известна след прославата на феминизма. Вярно е че жените вече не заслужават семенна течност , но ето защо аборта трябва да стане право на мъжете.Има същата алтернатива и при жените всяка жена може да изпълни болнична стерилизация ако не иска да има деца.Още една причина поради която правото за решение при аборт трябва да бъде дадено в услуга на мъжете а не на жените.

преди 10 минути, Milkydead написа:

Разкажете ни

Ще ти дам един пример.Около две години,след като се събрахме,останахме без една стотинка.Заради мен.Тя беше без работа,аз работех от 20 до 3ч.Като се приберех,ставаше и ми слагаше да ям,да пия и т.н.Не съм го изисквалникога.Питал съм я,защо го прави,тя само казва-Взел си ме,да те гледам теб и къщата.Застана зад мен,през целият преходен период,без да се оплаква,циври,мрънка...Беше ми опора,когато бях паднал и всички се опитваха,да ме ритат.Това е,само един от многото случеи.След 23 години,съм абсолютно сигурен,че ако загазим пак-пак ще ме подкрепи.

Meh , че това любов ли е ? Изглежда че сте доволен от психологическата подкрепа която жена ви е оказвала в труден момент.Това може да е християнската любов известна като грижа(caritas) , но помислете в крайна сметка , след като е нямала работа и средства е разумно да заложи на единствения капитал който е налице - (мъжо) тоест Вие.Но това да не търсим под вола теле.Пожелавам много здраве и щастие и на двама ви ! 

преди 1 час, adobeaa написа:

Ще ти дам един пример.

Аз ще цакам тука с асо пика,
моята вече 14 години не ме праща да ходя на работа, гледам си детето и си пиша по форумите със здраве.
Те това е да те обича жена ти.

преди 6 минути, Milkydead написа:

Meh , че това любов ли е ? Изглежда че сте доволен от психологическата подкрепа която жена ви е оказвала в труден момент.Това може да е християнската любов известна като грижа(caritas) , но помислете в крайна сметка , след като е нямала работа и средства е разумно да заложи на единствения капитал който е налице - (мъжо) тоест Вие.Но това да не търсим под вола теле.Пожелавам много здраве и щастие и на двама ви ! 

хахахахахааахахааа,.Аз работех,за 100лв.От тях давах 90 за лоши инвестиции.Едвам свързвахме двата края.Стискаше зъби и вярваше в мен-Това е любов.

на 21.11.2021 г. в 10:33, Samurai Jack написа:

Според вас тази жена ако иска да спи или да се занимава с някой друг дали щеше да ми казва че има чувства към мен дали щеше да ме води в тях всеки ден при детето и,  да ме запознава с родителите и , с най-добрите си приятели изобщо всички нейни колеги от работата и приятели да е плакала за мен да се старае да ми угажда. (сигурен съм че не се възползва от мен с каквото и да било) Какво ще кажете ?

Я уточни какво разбираш под занимание?!

Да се занимаваш с даден човек означава, че желаеш нещо да промениш в него. Според теб какво желае тя от теб да промениш в себе си?! 

В основата на всички взаимоотношения стои един основен казус: Съвместно съжителстване с определена цел или взаимно използване.

След като не сте обособили свой собствен дом, то всеки от вас може да се занимава и с друг. В тоя случай и двамата сте ориентирани полигамно и изневяра не съществува. 

Според "нас" дефектен си ти!!! Твоите чувства не са истински, а що се касае за нейните, то не можем да знаем, защото информацията е пречупена през твоя нагон, който определено явно е само първичен, т.е. пряк въпрос: Ти желаеш ли дете от тази жена?! Какво правиш по този въпрос?! 

:offtopic_s:

Независимо, че моето мнение е: Обществото не е пригодно още за полигамия, то мнозина и мъже и жени по едни или други обстоятелства изповядват въпросната, защото предпочитат егото като ценност, а не семейните ценности. И независимо, че според мен основната градивна единица на обществото е семейството, то модно е тя да се свежда до по ниско ниво наречена личност. 

И всичко това се дължи в упадъка на моралът в човек. (според моите разбирания). 

В действителност моралът в 21-ви век е различен от предходния. Взаимоотношенията между мъж и жена вече не се разглеждат като потенциал за семейство, а за изграждане на същество от трети пол, което по избор да се възпроизведе или отгледа чуждо дете. В повечето случаи избират да си имат домашен любимец, а дали ще е от човешки ембрион, от свой геном и т.н. е индивидуално. Сексуалния нагон вече е някакво удоволствие и не е свързан с обичта и по-възвишеното любовта.  

Какво е модерно: Жените си замразяват яйцеклетки, за да раждат когато им се прище, а мъжете си "даряват" спермата. = Отговорността за бъдещето е изцяло в жената, защото тя ражда и решава всичко свързано с възпроизводството на човешкото същество. 

...

Към автора: Какво ти пука, че ще прави секс и с други?! Тя спира ли те да правиш секс с други жени?! 

Кратко: Тук, "ние", не може да знаем нейния морал!!!

п.п. Твоя е ясен: Занимавка с жена заради сексуален нагон. 

Нормално е да и предложиш брак и да видиш дали ще приеме и тогава ще разбереш нейните истински чувства към теб. НО, това е през моя мироглед и морал. 

Успех!

п.п. Не чакай, а я изненадай! ;) Поеми отговорността за взаимния живот върху себе си и тогава ще си в правото да изискваш от нея някаква вярност!!! Тя дали ще каже ДА?! ;) Мъ?! :) 

на 22.11.2021 г. в 20:14, Белгиеца написа:

не ме праща да ходя на работа

Явно,сме от различно тесто.Щом можеш да се задоволиш,с подхвърляне на 10-20-50 евро дневно...

на 21.11.2021 г. в 18:09, VeeeSeLa написа:

Ква чушка? Люто чушленце. То затова и няма винаги ефект! :)

Още в началото се разбра, че темата е фейк. Защо една толкова ухажвана и желана жена, ще се занимава с един объркан, скъсан като цървул дечко?  Това няма как да стане в реалния живот.  

Иначе на жените не трябва да им се дава всичко. Нито в леглото, нито по принцип. Защото накрая ще поиска и забраненото от което ще причини страдания както на себе си така и на мъжа до нея, както е станало и с Адам и Ева. Направи ми лошо впечатление @VeeeSeLa как критикува  @Емил Костов , че видиш ли бил стар ерген или заклет ерген и, че видиш ли живота му бил безмислен. А нейния живот много ли смислен като се е реализирала предимно като инкубатор. Защото точно само е родила две същества типично като някое добиче, на което са му пуснали нерез да го заплоди, които израстват без баща и силна опора в живота. Понеже отглеждането на деца се случва от двама родители майка и баща под един покрив, а не само от майка или само от баща. Това е пагубно за всяко едно човешко същество да израстне само с един родител.На времето се е думкала с някакви нехранимайковци, които са и трошили кокалите, и са я напълнили. Сега на дърти години преследва като изтървано всичко мъжко което мърда във форума. Сетила се Мара да се побара. 

Човек трябва преди да хвърля камъни в чуждата градина, първо да погледне собственото си дворче!

преди 18 часа, Христофор_1 написа:

Направи ми лошо впечатление @VeeeSeLa как критикува  @Емил Костов , че видиш ли бил стар ерген или заклет ерген и, че видиш ли живота му бил безсмислен.

А той не е ли ерген на годинки ?

преди 1 минута, VeeeSeLa написа:

Че какво им е на ергените и момите на годинки? Е, няма угодия!

Нали знаеш

В началото : 

Тя - О, миличък!
Той О, пиленце!

Три месеца след сватбата :

Тя - Ей тъпак!
Той - К'во ма кокошко?!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.