Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за кабинета Петков

Featured Replies

Ще му честитим ли празника на Кирил Тръпчинко. Все пак използва социална мрежа предназначена за гейове, транс, би хората.

• Отговори 10,4k
  • Прегледи 383,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Емил Костов
    Емил Костов

Този този кабинет ще ни довърши. Абсолютно нищо не казваха по време на кампанията си, а сега не знаят и къде се намират.

• Изкарах го КОВИДа за 10-11 дни още преди Новата година, сам се лекувах (но не го препоръчвам на друг самолечението). Протече в пъти по-леко от грип – боляха ме раменете малко (жилите ми се стегнаха) и

• Искам да ви попитам всички вас в темата: акви сте вие, които злобеете срещу новото правителство и наричате всички с обидни имена? Българи ли сте? Американци ли сте? Мултикултуралисти ли сте? Защото, а

Публикувани изображения

преди 3 часа, Мойра написа:

Реджо, и аз не вярвах, че този вирус е толкова смъртоносен, докато не си отидоха хора от входа ни от него.

Стената до входната врата беше облепена с некролози.

Съседът срещу нас от Ковид си отиде за дни, семейството му едвам оцеля.

И други съседи вече ги няма.

Трагедия!  :(

Изкарах го КОВИДа за 10-11 дни още преди Новата година, сам се лекувах (но не го препоръчвам на друг самолечението). Протече в пъти по-леко от грип – боляха ме раменете малко (жилите ми се стегнаха) и ми изчезна обонянието (връща се с Офталмо Септонекс приеман 10 дни, нищо че е за очи, капе се по 1 капка в ноздра 2 пъти дневно), а, и апетита ми намаля доста (всъщност е от полза при болест да не се яде много).

Инак доста хора си отидоха от тая пущина, вероятно защото са го подценили и не са се лекували още в първите му дни!

преди 8 часа, M.Николов написа:

просто си си толкова глупав

Виждам , че се опитваш да се упражняваш върху мен. Отдавна съм по форумите и подобни личностни прояви на НИКАКВО възпитание съм ги пуснал на бай пас . За мен такива хора КАТО ТЕБ предизвикват СЪЖАЛЕНИЕ ,защото те имат много засилено чувство за малоценост и единствената им изява ,която може да направи  някакво впечатление на другите хора  е тук по форума! Така че бъди по сдържан и не карай другите хора да те СЪЖАЛЯВАТ!

преди 5 часа, Mediterranean написа:

Ще му честитим ли празника на Кирил Тръпчинко. Все пак използва социална мрежа предназначена за гейове, транс, би хората.

Има ли нещо въобще, за което Кирчо да не лъже     https://www.24chasa.bg/novini/article/10777273

преди 5 часа, Banesc написа:

големи двуличници 

срещу никакаква корупция няма да се преборят

в момента се борят за кокъла да си назначат  шуробаджанаците на държавна работа 

че няма-няма...

ами и протежето играе цукумба на менторо си-фатмака

преди 10 часа, Мойра написа:

Боко действа яко по въпроса за връщането си на власт, защото иначе със сигурност ще отиде при бай Ставри, така че ако случайно успее, ще ваксинира всички с по няколко дози наведнъж, за отмъщение, че сме го махнали.

Тогава ще разбереш колко е било добре по време на новото правителство.

Ще стане година откакто Боко тиквата няма нито имунитет, нито ръководи каквото и да е в държавата. Нали изчегъртахте де какво можахте.

Уви, никой така и не можа да "измисли" за какво да бъде обвинен, нещо повече - всичките простотии за купуване на гласове се оказаха тотален кьорфишек.

https://tribune.bg/bg/zakon_i_red/chlenove-na-gerb-ot-obshtina-kirkovo-osadiha-mvr-za-nepravomernoto-si-zadarzhane-prez-iuli-2021g/

И което е още по срашно - не са били предоставени никакви доказателства или материали . т.е. разбирам да са събрани някакви списъци ,които да са оспорени или за нещо друго, рабирам да е имало подозрения на база показания, разпределяни пари и незнам си още какво може да има по изборите, но разбираш ли че абсолютно нищо такова не е било предоставено ?

т.е. Рашков посочва и арестува. Само защото си от ГЕРБ или симпатизираш на ГЕРБ.

Ето това е репресия, ето това е произвол .

Кой ще понесе отговорността за всичките тези рашкови простотии ??

Колкото понесоха за манолевобарековите лъжи за Костинброд .

Тотални ченгесарски мероприятия и репресии.

И вие следващия път пак ще вЕрвате на такива.

Щото си мразите гЕРБ и си искате червения терор.

А това че Боко като се върне ще те боде с по няколко дози наведнъж за отмъщение, показва на какво просташко страхливо дъно си стигнала :getout:

Не драга Мойра, почти година след като ни управлява вашата червена презилдентска хунта и съсипници, нещата отиват натам да мечтаеш Боко да се върне

:hush:

https://www.facebook.com/kalina.androlova/posts/5477478482268327

Управляващото мнозинство отхвърли предложението общини, храмове, болници, университети и културни институции да бъдат 100% компенсирани заради скъпия ток в периода от 1 януари до края на юни 2022 г. В същия този момент министърът на енергетиката е извън София и не присъства на заседанието на парламентарната енергийна комисия. Властта пак щяла да прави анализ! Предложението за компенсации било популизъм, казват управляващите. А непосилните цени за тока на манастирите, болниците, социалните домове и университетите явно са някаква висока политика от харвардски тип.🙃

пп

Цитат

Президентът Румен Радев избяга от гала-вечерята на The Economist в Millennium, за да не се засече с премиера Кирил Петков.

А не беше толкова отдавна моментът, когато заедно погазваха Конституцията.
О, времена - о, нрави!

Цитат

Добри хора, бях ви предупредила - още на първия ден от втория мандат на президента Радев започнаха опитите за дистанциране от правителството.
“Посещението на българския премиер в Северна Македония беше прибързано”, заяви днес президентът. Е, много рано се сеща!
Сега пък Кирил Петков обяснява, че посещението е “ ужасно много закъсняло”. И, че външната политика в двете страни се прави от премиерите, а не от президентите.
Хванаха се за гушите…пардон май френч.

:giggle1:

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 3 часа, bigiadri написа:

Виждам , че се опитваш да се упражняваш върху мен. Отдавна съм по форумите и подобни личностни прояви на НИКАКВО възпитание съм ги пуснал на бай пас .

Дори не бих ти обърнал и внимание, ако не лъжеше най-безпардоно.

А дали ще ги пускаш на бай Пас или на бай Спас, няма значение, видно е, че си неграмотен.

Ммм, някви инвестиции в бизнеса някой се изкряска. Бизнеса да си инвестира сам в себе си не може ли, или ферарита, яхти, частни самолети са по-важни, вместо инвестиции в напредъка на предлаганият продукт, нови енергийно ефективни машини, оптимизации на производственият цикъл, повишаване квалификацията на персонала и т.н.?

преди 57 минути, miro20 написа:

https://www.facebook.com/kalina.androlova/posts/5477478482268327

Управляващото мнозинство отхвърли предложението общини, храмове, болници, университети и културни институции да бъдат 100% компенсирани заради скъпия ток в периода от 1 януари до края на юни 2022 г. В същия този момент министърът на енергетиката е извън София и не присъства на заседанието на парламентарната енергийна комисия. Властта пак щяла да прави анализ! Предложението за компенсации било популизъм, казват управляващите. А непосилните цени за тока на манастирите, болниците, социалните домове и университетите явно са някаква висока политика от харвардски тип.🙃

Ами сега същите тези "общини, храмове, болници, университети и културни институци" да ходят да питат Боко защо ги хвърли на вълците пращайки ги при прекупвачите на ток.

Преди 2019 нямаше такъв закон, нямаше "борсови цени на тока" и нямаше допълнително звено алчни обирджии между производителите на ток и крайните потребители. ГЕРБ обаче промениха това и на практика поставиха небитовите абонати в разкрачена поза, та всеки който може да ги оножда а те да няма на къде да мърдат. 

И не само това, вече беше обявено от правителството, че тези абонати ще бъдат подпомогнати от бюджета.

Тук недоволството е от това, че няма да стане по начина предложен от Герб.

https://www.bgonair.bg/a/2-bulgaria/254089-pravitelstvoto-shte-kompensira-biznesa-uchilishtata-i-bolnitsite-zaradi-skapiya-tok

https://btvnovinite.bg/bulgaria/vik-druzhestvata-shte-poluchat-darzhavna-pomosht-zaradi-visokite-ceni-na-toka.html

преди 19 часа, ncl написа:

Да. Само че аз още не съм женен...

Без извинение, ако седиш и чакаш някой да те оправи, да ти направи деца, че и внуци, по- добре скачай от по- високо, че да се отървеш от скапания си живот. Всъщност, ти какво правиш по цял ден, освен реването по формите?

преди 4 минути, Мойра написа:

Между разследване, обвинение и осъдителна присъда има дъъълъг път с неизвестен край.

преди 11 минути, Мойра написа:

Кой твърдеше, че правителството не действа?

То, че действа има е ясно, но ... до тук ... 

На мен лично е схемата на "трите плика" ... а това не е удачна нито политика, нито в полза на не укрепналата "нова" демокрация чрез прилагане на методи от НРБ ... = отявлена "червена" демокрация, която е недоносена от новото поколение в каквото и било превъплъщение в момента...

Та, до колко е замяна на инфантилност с друга?! 

Питам се, ПростоКиро професионален лъжец ли ще излезе или трябва да бъде прегледан от съответните специалисти?

https://5gmedia.bg/23504/ivan-ivanov-kevr-premiert-zabluzhdava-obshchestvenostta-s-neverni-tvrdeniya-ne-novoto-rkovdstvo-na-kevr-namali-cenata-na-gaza-a-staroto?fbclid=IwAR1n2gWfGkMx_RI_yHXgmxKyvj7BqGFy8bkoqfBXUrgjic9qCYkIXtSkJxs

https://business.dir.bg/ikonomika/istoricheski-rekord-na-inflatsiyata-v-evrozonata-za-yanuari-5-1

Една информация,която няма да се хареса на насъсканите герб-аджии...Висока инфлация има не само в България,но и в цялата Еврозона...Времето,в което живеем е трудно за всички...

ето ги либерастите от подмяната...

Държавата дава 10 000 лв. за транссексуална фотосесия по картини на Майстора

https://www.flagman.bg/article/259381

тези пари не могат ли да отидат за лечение на дете?

преди 5 часа, M.Николов написа:

Дори не бих ти обърнал и внимание

По форумите  с такова  изкуствено самомнение пишат хората , които в реалния живот  са постоянно умножавани по нула и никой не забелязва. За СЪЖАЛЕНИЕ СА!

преди 3 часа, Лудият Учен написа:

https://business.dir.bg/ikonomika/istoricheski-rekord-na-inflatsiyata-v-evrozonata-za-yanuari-5-1

Една информация,която няма да се хареса на насъсканите герб-аджии...Висока инфлация има не само в България,но и в цялата Еврозона...Времето,в което живеем е трудно за всички...

само че според евростат в България е най гооляма

https://ec.europa.eu/eurostat/databrowser/view/PRC_FSC_IDX__custom_1875841/default/table?lang=en

Темата за свободният пазар и общините(и предоставяните от тях обществени услуги) така и не ми стана напълно ясно защо са на свободният пазар. Нещо повече, защо от толкова много време...Като се поразрових из стари статии, излиза че по времето в което са излезли от регулираният на свободният пазар, все още не са били задължени да го направят, или дори е било така, все още са били далеч от евентуални крайни срокове. Общините не са фирми, предприятия, не са стопански обекти, вярно е че не са и битови потребители...но все пак...От статиите излиза, че община, за да излезе на свободния пазар на електроенергия, трябва да се приеме такова решение от общинския съвет, да се направи проект, да отговаря, или по-скоро доставчиците на обществени услуги на договор с общината да отговарят на определени изисквания и да се кандидатства с него...не знам пред кой. Отделно има и два варианта да се излезе като община на свободният пазар, директен договор с покупки ден напред, или общината да бъде определена като обект от балансираща група, или да е цяла такава група, ако е достатъчно голям потребител. Все още доста неща не са ми ясни. Ясни са целите на ЕС за резултатите от зелените политики, не ясно обаче и явно неефективно в някои страни това да се случи през свободни договорки, когато си беден и си слаба позиция как може да си равностойна страна...Още повече в най-корумпираната страна на галактиката.

преди 1 час, Sliderum2 написа:

Общините не са фирми, предприятия, не са стопански обекти, вярно е че не са и битови потребители...но все пак...

общините предлагат услуги за които си плащаш, данъци им викат - при нас всели може да провери какво дължи, при теб незнам https://mdt.burgas.bg:81/OnlineReportWSClient/pages/login.jsf

Американски войски ще бъдат разположени скоро в Източна Европа, не и в България

*Кирил Петков и шефът на НАТО "потвърдили, че всяко решение трябва да е подкрепено от обществото и правителството в съответната държава."

Принципът е спазен и всичко е наред.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.