Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за кабинета Петков

Featured Replies

преди 2 часа, crazy katon написа:

само където всички пари, които това правителство дава на огромна част от хората,

Това правителство дава на хората? Не връща част от взетото през данъци, осигуровки, акцизи, такси и т.н., а дава...Дава, дава, дава, от себе си. Ай сиктир. То бива, щото боко съвсем точно така раз"даваше". Давали били! Колега, имаш наченки на разум, ама използвай го де! Не ставай миро30, глашатай на нечие управление.

• Отговори 10,4k
  • Прегледи 395,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Емил Костов
    Емил Костов

Този този кабинет ще ни довърши. Абсолютно нищо не казваха по време на кампанията си, а сега не знаят и къде се намират.

• Изкарах го КОВИДа за 10-11 дни още преди Новата година, сам се лекувах (но не го препоръчвам на друг самолечението). Протече в пъти по-леко от грип – боляха ме раменете малко (жилите ми се стегнаха) и

• Искам да ви попитам всички вас в темата: акви сте вие, които злобеете срещу новото правителство и наричате всички с обидни имена? Българи ли сте? Американци ли сте? Мултикултуралисти ли сте? Защото, а

Публикувани изображения

преди 10 минути, Sliderum2 написа:

Това правителство дава на хората? Не връща част от взетото през данъци, осигуровки, акцизи, такси и т.н., а дава...Дава, дава, дава, от себе си. Ай сиктир. То бива, щото боко съвсем точно така раз"даваше". Давали били! Колега, имаш наченки на разум, ама използвай го де! Не ставай миро30, глашатай на нечие управление.

Не съм глашатай на нечие управление, глашатай съм против нечие. А какво предлагаш ти, така и не разбрах.

преди 22 минути, crazy katon написа:

Не съм глашатай на нечие управление, глашатай съм против нечие. А какво предлагаш ти, така и не разбрах.

Нищо не предлагам, също като теб. Само споделям, че е правилно да се подкрепя някой(обещаващ) само докато не вземе властта, а след това без значение колко добре се представя, трябва всички да сме му вече опозиция, за да го принуждаваме да се старае още повече, а не да бъде (из)оставен да дембелясва.

преди 14 минути, crazy katon написа:

На такива като Вак с Мойра Ви е по-лесно някой все да Ви е виновен.  Ако не беше Боко щеше да е някой друг.  Виденов през 1995 година нима не правеше несъразмерни социални разходи и плащания.  Тогава бяхме дори доста по-добре от съседна Румъния.  През 1996-97 година инфлацията обезсмисли всичко.  Лично ти следва да помниш нещата в подробности.  Според мен дори нов експертен кабинет на Радев ще е по-добре от кабинета на тази четворна коалиция.  Петков и тези около него лъжат за всичко и единствената им реално постижима цел е наслагването на техни хора навсякъде.   Изчегъртват дори новоназначени от служебните министри на президента. После не могат да съставят План за възстановяване и развитие, който да е приет в ЕС.   След това пак ни са спряни Европарите. Като при Станишев и Орешарски.    Какво мислят хората на Кирил и Асен, че ги очаква и тях през 2022 година!? Тяхната странна коалиция тази година в колко вота на недоверие ще оцелее  в парламента!?  

Спирането на европарите беше пряка намеса във вътрешната политика на България. Това се случи точно при доминирането на ЕНП и последва идването на власт на ГЕРБ. Иначе търпяхте Боко 12 години, а сега не искате да чакате и 2 месеца. Лично аз съм им дал 100 дни. Това трябва да е достатъчно да се види как се справят.

преди 18 минути, ncl написа:

Лично аз съм им дал 100 дни. Това трябва да е достатъчно да се види как се справят.

Те отдавна са минали за Петков, Василев, Рашков, Денков.    Дал си сто дни на Корнелия Нинова, Гроздан Караджов и на останалите.  Дано си прав.

Нещата няма да се оправят бързо, ако въобще се оправят. Надявам се за внуците ми вече да е по-добре положението.

Април/Май нови избори гелосания Киро колкото си иска да сменя хора с негови няма да се променят цените , а ще скачат още не знам дали половината българи ще си позволят море това лято . Сигурно една бира ще е 8 лв + ядене като картофки и малко рибка отива на 50 лв всичко . За мене най-изгодно идва една фамилна пица 20 лв + 4 бири 30 лв всичко .

преди 45 минути, ncl написа:

Иначе търпяхте Боко 12 години

Боко и Теменужка ни нахакаха промишленият ток за всички фирми , скоро и битовите ще плащат такъв какви договори за подписали не знам но това е кражбата на века след Иван Костово време .

преди 6 минути, adersa написа:

Април/Май нови избори гелосания Киро колкото си иска да сменя хора с негови няма да се променят цените , а ще скачат още не знам дали половината българи ще си позволят море това лято .

Малко е вероятно да има избори април/май. Поне не и тази година. Иначе на почивка на море не съм бил от 1983-та година. Ясно, че от година на година положението ще се влошава. И това не зависи от това, кой ще е на власт.

Директорът на "Булгаргаз" (Николай Павлов ) е бил министър на Румен Радев в първото му служебно правителство (на Огнян Герджиков - януари-май 2017 г.), а после по време на следващите две служебни правителства бил директор на "Булгаргаз".

Обвиненията, които Кирил Петков отправя към него, са в състояние да разпалят война между президента и премиера. Сега  ако президентът Радев свали доверието си от правителството е само въпрос на време то да падне.

преди 1 час, ncl написа:

Надявам се за внуците ми вече да е по-добре положението.

На същото се е надявал и дядо ти... Зависи, какво му трябва на човек за да се чувства добре.

https://fakti.bg/video/649652-elenko-bojkov-pred-fakti-rakovoditelite-v-kevr-rabotat-izcalo-v-usluga-na-gerb

Как мафията ГЕРБ саботира правителството и работи против интересите на цяла България...

преди 1 час, ncl написа:

Малко е вероятно да има избори април/май. Поне не и тази година. Иначе на почивка на море не съм бил от 1983-та година. Ясно, че от година на година положението ще се влошава. И това не зависи от това, кой ще е на власт.

Не бъди толкова краен песимист!   Няма уж да има пенсионер под линията на бедност през следващата година. Вземат мерки и за подпомагане срещу високите цени на тока. Бюджетът цялостно бил  фокусиран върху инвестиции и човешкия капитал и никой да не остане под линията на бедност, това ще бъде предложено на Народното събрание”, казва Кирил Петков.  Да - ама линията на бедност пак ще е отскочила нагоре съобразно инфлацията.   Лена трябва да каже на Киро да не прави подобни обещания - да не го питат скоро защо пак е излъгал.  

преди 10 минути, Лудият Учен написа:

https://fakti.bg/video/649652-elenko-bojkov-pred-fakti-rakovoditelite-v-kevr-rabotat-izcalo-v-usluga-na-gerb

Как мафията ГЕРБ саботира правителството и работи против интересите на цяла България...

Еленко Божков - който саботажно спираше метрото в София.  Как не го осъдиха тогава.    Бил е в КЕВР и лъже.   Членовете на КЕВР са предложени от различните партии в парламента.  Сега ще ги сменят.

преди 12 часа, Реджеп Иведик написа:

Бойко е умен човек, който се прави на прост.

А Киро е прост човек, който се прави на умен.

Хе! Това много добро! :goahead:

преди 32 минути, attj написа:

Еленко Божков - който саботажно спираше метрото в София.  Как не го осъдиха тогава.    Бил е в КЕВР и лъже.   Членовете на КЕВР са предложени от различните партии в парламента.  Сега ще ги сменят.

Тъй или иначе това,което е казал е вярно...Мафията на ГЕРБ се е срастнала с държавата и саботира по всички начини управлението на държавата...

преди 22 минути, JKirilov написа:

Пхахахаха...Бойко Борисов е умен ??? Ако не беше тъжно,щеше да е изцяло смешно...

преди 16 минути, attj написа:

Не бъди толкова краен песимист!   Няма уж да има пенсионер под линията на бедност през следващата година. Вземат мерки и за подпомагане срещу високите цени на тока. Бюджетът цялостно бил  фокусиран върху инвестиции и човешкия капитал и никой да не остане под линията на бедност, това ще бъде предложено на Народното събрание”, казва Кирил Петков.  Да - ама линията на бедност пак ще е отскочила нагоре съобразно инфлацията.   Лена трябва да каже на Киро да не прави подобни обещания - да не го питат скоро защо пак е излъгал.  

Основният проблем в България не е икономическия, а демографския, макар и двата да са свързани. А за това не се прави нищо.

преди 13 часа, Реджеп Иведик написа:

А Киро е прост човек, който се прави на умен.

Страхотен виц, Реджеп, браво! :yanim:

преди 43 минути, ncl написа:

Да. Само че аз още не съм женен...

Хвалиш ли се или се оплакваш?

Щото аз - ВЕЧЕ не съм женен! Виждаш ли разликата?

Акцентирането не е върху това, а върху времето, което е необходимо, за да се ожени човек, после да има деца и след това да има внуци. И тези внуци да пораснат...

преди 38 минути, ncl написа:

Акцентирането не е върху това, а върху времето, което е необходимо, за да се ожени човек, после да има деца и след това да има внуци. И тези внуци да пораснат...

Дядовците ми доживяха да видят правнуци.   За подобни събития е необходим над половин век.  Не е невъзможно за някои. Дразня се когато успешно Ви лъжат такива като Рашков и Еленко Божков.  Кирчо е млад и още може да се коригира.  Има време пред себе си.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.