Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за кабинета Петков

Featured Replies

преди 5 минути, Лудият Учен написа:

Да,това не е като някъде да са те спуснали с пожарникарски маркуч...

Този въпрос към Симеон Сакскобурготски ли е?   

• Отговори 10,4k
  • Прегледи 396k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Емил Костов
    Емил Костов

Този този кабинет ще ни довърши. Абсолютно нищо не казваха по време на кампанията си, а сега не знаят и къде се намират.

• Изкарах го КОВИДа за 10-11 дни още преди Новата година, сам се лекувах (но не го препоръчвам на друг самолечението). Протече в пъти по-леко от грип – боляха ме раменете малко (жилите ми се стегнаха) и

• Искам да ви попитам всички вас в темата: акви сте вие, които злобеете срещу новото правителство и наричате всички с обидни имена? Българи ли сте? Американци ли сте? Мултикултуралисти ли сте? Защото, а

Публикувани изображения

преди 31 минути, Лудият Учен написа:

Така ли ??? Ами като не те интересува,защо си правиш устата да се подиграваш на Кирил Петков,че объркал Чехов с Лев Толстой ?!

ти как се подиграва на бойко, че греши - ето че нещата се завъртяха:D

преди 5 минути, Без умствен капацитет написа:

ти как се подиграва на бойко, че греши - ето че нещата се завъртяха

При положение,че Тодор се подиграва с Лена Бориславова,която има 50 пъти по-голям коефициент на интелигентност от Борисов...

преди 2 минути, Без умствен капацитет написа:

ти как се подиграва на бойко, че греши - ето че нещата се завъртяха:D

Не ги сравнявай - Киро и един мандат не може и няма да  завърши, колкото и Лена да го възхвалява.  Неграмотният няма време тепърва да се учи.  Заради него ще изгърми цялото правителство.  Ако не се усетят да го сменят.  

преди 1 минута, Лудият Учен написа:

При положение,че Тодор се подиграва с Лена Бориславова,която има 50 пъти по-голям коефициент на интелигентност от Борисов...

Няма как да се подигравам на интересчийка-хубавица!  

преди 2 минути, Лудият Учен написа:

Характерно за по-простите хора е да се подиграват на интелигентните.

преди 3 минути, Мойра написа:

Проблема при този е, че се има за много интелигентен, а все се дъни в прогнозите.

преди 1 минута, M.Николов написа:

Проблема при този е, че се има за много интелигентен, а все се дъни в прогнозите.

Характерно за по-простите е да се мислят за много интелигентни. :)

преди 5 минути, Мойра написа:

Аз знам, че нищо не знам, но има такива които и това не знаят.

Това е мисъл на великия Сократ...

преди 15 минути, Мойра написа:

Лично на теб затова ли нищо не ти се получава?  На мен ми се получават нещата.  Чест и почитания за хитрост и интелект -и на Лена Бориславова и се получава. Винаги са важни крайните резултати.

преди 2 часа, Мойра написа:

ти интилигентнатната с смислините и копи пейст:laughing4:

преди 37 минути, M.Николов написа:

например аз следя инфраструкторните проекти - и в софия същия проект срува почти 3 пъти повече, значи софето има по голяма корупция 3 пъти повече от тука

преди 5 часа, Лудият Учен написа:

Всъщност сравнението ти не е много точно, не 50 пъти, това е нещо, което или го имаш, или нямаш, Лена очевидно го притежава, докато онзи ... е, за 12 години на всички им стана ясно ...

преди 4 часа, Мойра написа:

Характерно за по-простите е да се мислят за много интелигентни. :)

По това ще ги познаеш ... герберастите.

преди 4 часа, M.Николов написа:

Е, ти пък, attj и Сократ!

:)

Може би Сокрattj!

Киро бил сгрешил, добре, но поне е чел ... техният кух идол никога не грешеше, защото е прочел (не е доказано) само "Винету". Но ако някоя от "мисирките" го беше попитала кой е написал книгата, тогава щеше да се види в чудо ... не че и те много са чели, но: По това ще ги познаеш герберастите.

преди 5 часа, Лудият Учен написа:

Лена Бориславова,която има 50 пъти по-голям коефициент на интелигентност

Аз като съм с 5 пъти над нейния, кво?

преди 2 часа, crazy katon написа:

Всъщност сравнението ти не е много точно, не 50 пъти, това е нещо, което или го имаш, или нямаш, Лена очевидно го притежава, докато онзи ... е, за 12 години на всички им стана ясно ...

По това ще ги познаеш ... герберастите.

Може би Сокрattj!

Киро бил сгрешил, добре, но поне е чел ... техният кух идол никога не грешеше, защото е прочел (не е доказано) само "Винету". Но ако някоя от "мисирките" го беше попитала кой е написал книгата, тогава щеше да се види в чудо ... не че и те много са чели, но: По това ще ги познаеш герберастите.

Не знаеш ли, че „Винету“ е  в два тома. Боко го каза:giggle1:

преди 8 часа, Лудият Учен написа:

Така ли ??? Ами като не те интересува,защо си правиш устата да се подиграваш на Кирил Петков,че объркал Чехов с Лев Толстой ?!

Тази куролация не я знаех. Но, що ли не се учудвам...

преди 1 час, karadzha написа:

Бойко е умен човек, който се прави на прост.

А Киро е прост човек, който се прави на умен.

преди 8 часа, Лудият Учен написа:

Аз знам, че нищо не знам, но има такива които и това не знаят.

Това е мисъл на великия Сократ...

Абе, става въпрос за Оня свят.

Бойко и Киро ни дерат кожите в тоя.

Ти си по зле от Николов.

Как може да се връзвате на такива телефонни измамници. В саксия ли сте расли ?

преди 3 часа, karadzha написа:

Не знаеш ли, че „Винету“ е  в два тома. Боко го каза

Требе да питаме Карл Май, дали е само в два тома. Аз Винету го мяркам в почти целият цикъл за дивия запад. Даже има слухове, че Винету бил ходил и в Европа, не съм изчел всичкото творчество на затворника К.М., засега в романи от европейския цикъл, съм срещал само няколко трапера, които са се връщали в, предимно една тяхна родна немска република от време оно...Бавария ли беше, че не помня? Но може да има и нещо преведено на български, или непреведено, в което и Винету се развърта на стария континент? Даже може да е идвал в източна Европа и да е бил премиер. Де да беше, със сигурност щеше да е перфектен.

преди 3 часа, Реджеп Иведик написа:

Как може да се връзвате на такива телефонни измамници. В саксия ли сте расли ?

И тези въпроси ги задава фен на "Възраждане"!

:giggle1:

преди 47 минути, Sliderum2 написа:

Требе да питаме Карл Май, дали е само в два тома. Аз Винету го мяркам в почти целият цикъл за дивия запад. Даже има слухове, че Винету бил ходил и в Европа, не съм изчел всичкото творчество на затворника К.М., засега в романи от европейския цикъл, съм срещал само няколко трапера, които са се връщали в, предимно една тяхна родна немска република от време оно...Бавария ли беше, че не помня? Но може да има и нещо преведено на български, или непреведено, в което и Винету се развърта на стария континент? Даже може да е идвал в източна Европа и да е бил премиер. Де да беше, със сигурност щеше да е перфектен.

Почти цялата поредица за Дивия запад написана от К Май е за Олд Чатърфилд /не много сигурен съм  в името а само в инициалите/- Поразяващата ръка ,чийто най-добър приятел е Венету. Чел съм всичко излезнало на български и руски и то много  отдавна . Най -добрата е " Рио де Ла Плата" .- Ако спите в джунглата на земята ,обграждайте се въже направено от конски косми и няма да ви посещават змиите,крокодилите се убиват само с изстрел в окото/с тогавашните пушки ,де/ и т.н.-ценни съвети има в нея.😀

Извинявам се за отклонението от темата -върна ме в БЕЗГРИЖНОТО ДЕТСТВО!

преди 11 часа, M.Николов написа:

Политически анализатори не познават - какво да говорим за други хора.  Да не би да вярваш, че политикът на годината ще изкара целия си мандат като премиер?   Няма да го оставят точно тези, които го спуснаха като с парашут там.   Заради интересите си.     

Единствено партньорите му в коалицията могат да провалят правителството, но се надявам да не са толкова глупави.

Всички те получиха дори повече отколкото заслужаваха, ако си мислят, че на нови избори ще имат по-добър резултат жестоко се лъжат.

преди 8 часа, karadzha написа:

Сигурен съм, че ако е чел нещо от тези два (три са) тома, то е началото на първия, но съм също така сигурен, че не знае кой го е написал. Но понеже темата е за първия демократичен кабинет след мутренското управление ще кажа, че тези, които го плюят трябва да внимават какво си пожелават, защото ако илитерата, който обичал литературата, се върне, той ще вземе същите мерки, само където всички пари, които това правителство дава на огромна част от хората, тогава ще отиват за малка част негови гласове, а другите ... е, знаете другите какво.

Някой беше споменал, че това е най-тъпият управляващ в историята на България ... не, в историята на човечеството!

• Автор
преди 3 часа, M.Николов написа:

Единствено партньорите му в коалицията могат да провалят правителството, но се надявам да не са толкова глупави.

Всички те получиха дори повече отколкото заслужаваха, ако си мислят, че на нови избори ще имат по-добър резултат жестоко се лъжат.

Колко сте милосърдни. Сега краката ли да ви мият? Хвърлихте коричка хляб, подаяние.

Б..ахти и мислите човек. Уникална тъпня.

Киро, ако се мисли, че ще получи пак същия процент, дълбоко се лъже.

С неговата гъ..золизаческа политика.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.