Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за кабинета Петков

Featured Replies

• Автор
преди 2 часа, Без умствен капацитет написа:

интересно ми е немчето да каже в Германия - има ли подобни мерки

Още общини и манастири преминават на режим на тока

Има данък за църквата, как ще има. Ако си вярваш, плащаш си данък църква. И така поддържаш църквата. 9 процента, но не важи за православните и за мюсюлманите.

https://weknowthelaw.eu/църковен-данък-в-германия/

https://de.wikipedia.org/wiki/Kirchensteuer_(Deutschland)

https://www.handelsblatt.com/arts_und_style/kirchensteuer-2022-vor-und-nachteile-des-kirchenaustritts-und-was-er-kostet/25300246.html

12 млрд евро от данъци. Само от данъци.

И ако не платиш

https://inews.bg/Германските-католици-неплатили-данъка-си-остават-без-причастие_l.a_i.224309.html

https://www.dnes.bg/politika/2022/01/29/kiril-petkov-obiavi-liubimiia-si-razkaz-na-chehov-toi-se-okaza-na-tolstoi.518698

Кирил Петков обяви любимия си разказ на Чехов, той се оказа на Толстой
Премиерът се забърка в любопитен литературен гаф

Прочети още на: https://www.dnes.bg/politika/2022/01/29/kiril-petkov-obiavi-liubimiia-si-razkaz-na-chehov-toi-se-okaza-na-tolstoi.518698

• Отговори 10,4k
  • Прегледи 395,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Емил Костов
    Емил Костов

Този този кабинет ще ни довърши. Абсолютно нищо не казваха по време на кампанията си, а сега не знаят и къде се намират.

• Изкарах го КОВИДа за 10-11 дни още преди Новата година, сам се лекувах (но не го препоръчвам на друг самолечението). Протече в пъти по-леко от грип – боляха ме раменете малко (жилите ми се стегнаха) и

• Искам да ви попитам всички вас в темата: акви сте вие, които злобеете срещу новото правителство и наричате всички с обидни имена? Българи ли сте? Американци ли сте? Мултикултуралисти ли сте? Защото, а

Публикувани изображения

преди 9 минути, АСПЕКТ написа:

Има данък за църквата, как ще има. Ако си вярваш, плащаш си данък църква. И така поддържаш църквата. 9 процента, но не важи за православните и за мюсюлманите.

https://weknowthelaw.eu/църковен-данък-в-германия/

https://de.wikipedia.org/wiki/Kirchensteuer_(Deutschland)

https://www.handelsblatt.com/arts_und_style/kirchensteuer-2022-vor-und-nachteile-des-kirchenaustritts-und-was-er-kostet/25300246.html

12 млрд евро от данъци. Само от данъци.

не ме интересуват църквите - за мен са си просто мошенници които все искат да им дават, но те никога не дават

става дума помагали Германия на общените, за осветление, училища и подобни

все пак като няма лампи престъпноста расте

Харвар

преди 35 минути, АСПЕКТ написа:

Кирил Петков обяви любимия си разказ на Чехов, той се оказа на Толстой

Е, се пак има куролация

преди 2 часа, Без умствен капацитет написа:

нали все пак оправданието е, в цяла европа е скъп тока - любопитно ми е държавите помагат ли за тези високи сметки за ток

все пак се планува от кирчо - да изтеглим 3 пъти повече пари като външен дълг и накрая да имаме 2 пъти по голям дефицит

все пак е нормално да се запитаме тези големи в пъти суми къде ще идат

В шкафчетата ше идат, ти къде очакваш, да не би в бедния народ да успее да ги спести. Народа вече където имаше мазнина я изгори. Но размера на влоговете не спря да нараства. Това значи, че основният обем на тия влогове не са собственост на рОботещите-бедни, а на олигарсите, в това число и тия от политиката и другата мафия.

,,Тотално неподготвени за управление на държава, икономика особено, здравеопазване. Не знам къде въобще ще се свърши нещо! Глупост след глупост всеки ден, за всичко са виновни другите, тотална подмяна навсякъде с приятели, кумци, авери от разни чатове! Думи нямам! Тотален провал на един хиперактивен, неук самозванец! Това е днес положението! На наш гръб и джоб е всичко!"

коментиращ писал се Пернишко бабе:

,,Кирчо баба няма да се притесняваш моето момче, всичко ще са управи. Сега като се събудят бунаците и като окупират улиците около парламента да ви благодарят за хубавата промяна и още по хубавите цени на всичко.
Баба ти е уплела една каска да ти пази главичката от камъни и пръти.
Сега ще оплета още една за онуй обърканото рапарчето как му беше името Ристьо Комара ли беше."

друг ефект от кризата

Скъпото гориво опразни улиците в София, има спад на трафика

Цитат

Въздухът в града е по-чист, градът пада в световните класации по замърсяване

преди 12 минути, Без умствен капацитет написа:

Е що празни нали софиянци са баровци и пускат без сертификати

преди 1 час, _nib_ написа:

коментиращ писал се Пернишко бабе:

,,Кирчо баба няма да се притесняваш моето момче, всичко ще са управи. Сега като се събудят бунаците и като окупират улиците около парламента да ви благодарят за хубавата промяна и още по хубавите цени на всичко.
Баба ти е уплела една каска да ти пази главичката от камъни и пръти.
Сега ще оплета още една за онуй обърканото рапарчето как му беше името Ристьо Комара ли беше."

преди 1 час, _nib_ написа:

,,Тотално неподготвени за управление на държава, икономика особено, здравеопазване. Не знам къде въобще ще се свърши нещо! Глупост след глупост всеки ден, за всичко са виновни другите, тотална подмяна навсякъде с приятели, кумци, авери от разни чатове! Думи нямам! Тотален провал на един хиперактивен, неук самозванец! Това е днес положението! На наш гръб и джоб е всичко!"

Бате, що не си коментираш глупостите откъдето си ги изкопал, Флагман, ами ни носиш коментари на тролове ? Поне си измисли твои, като ще мрънкаш.

преди 37 минути, N1K17Y написа:

Поне си измисли твои, като ще мрънкаш.

Няма нужда от негови, като друг го е казал синтезирано и красноречиво:

Както и да го каже, пак това ще е истината! 

преди 11 минути, Joss Bomon написа:

Ти не беше ли за Славчо ? Нали не си забравил, че "твойте" хора са в управлението също :lol6:

Споко, нали гепиха Булгаргаз, сега освен от заемите дето ще раздават и ше им се връща проценти под масата(май вече го пробваха още миналата година), ще има и кеш направо извън ЕС контрола от наша (тяхна де, вече на кирчококорчо) фирма.

преди 9 минути, Joss Bomon написа:

ся...нема смисъл да обясняваш на куха лейка че е празна....

както го е написал коментара човека...няма какво да добавя...

или трябваше да се престоря че е мой....

нямам намерение да лъжа

преди 2 минути, N1K17Y написа:

Ти не беше ли за Славчо ? Нали не си забравил, че "твойте" хора са в управлението също :lol6:

Бях, но на тези избори дадох шанс на Възраждане.

преди 2 минути, Sliderum2 написа:

Споко, нали гепиха Булгаргаз, сега освен от заемите дето ще раздават и ше им се връща проценти под масата(май вече го пробваха още миналата година), ще има и кеш направо извън ЕС контрола от наша (тяхна де, вече на кирчококорчо) фирма.

нема никаква промяна....

кръговете се сменят само.....

оня борсук престъпника костов повлече крак с орион....

и като почнаха.....

немат спиране

преди 3 минути, Joss Bomon написа:

Бях, но на тези избори дадох шанс на Възраждане.

Като махнат сертификатите, към кой ще се преориентираш ? Много пчелички има в България :giggle1: Иронията е, че пчеличките сменящи вота си през 3 месеца са най-големите мрънкалници. 

преди 7 минути, _nib_ написа:

нема никаква промяна....

кръговете се сменят само.....

и като почнаха.....

немат спиране

Освен да се молим на арменския поп вируса да ги отнесе, щото Ицо и Ивайло едва ли ще превземат с лодката управлението на коалицията и страната отвътре в пореден величествен метеж, несравнимо по-огромен от великата социалистическа революция.

П.П. ПролетариЙ от всех стран соединяйтесь. 😁

преди 2 минути, N1K17Y написа:

към кой ще се преориентираш ?

За мен е важно да се отстояват позиции и програми. Що за тапир трябва да си, да продължаваш да подкрепяш партия, която не изпълнява обещаното и програмите си? Ти тапир ли си тогава? 

преди 9 минути, Joss Bomon написа:

За мен е важно да се отстояват позиции и програми. Що за тапир трябва да си, да продължаваш да подкрепяш партия, която не изпълнява обещаното и програмите си? Ти тапир ли си тогава? 

Помня, че Костя беше обещал да върне субсидията си на миналите избори. Вместо това се оказа, че си купил луксозна къща и автомобил. Тапир ли си, време ли е да се метнеш на друг спасител ? 

преди 25 минути, _nib_ написа:

Кръгът около Костов беше "Олимп"..."Орион" беше около хора от правителството на Жан Виденов...

преди 24 минути, N1K17Y написа:

Иронията е, че пчеличките сменящи вота си през 3 месеца са най-големите мрънкалници. 

между другото манолова намекна че ще прави "нова" партия

"Водят се разговори". Мая Манолова потвърди създаването на нова лява партия

явно се подготвят избори - този път колко ли ще излъже че е ново лице

преди 6 минути, N1K17Y написа:

на миналите избори

За мен е важно настоящето и визията за близкото бъдеще. Всеки по някое време е газил из лука, ама я си ги виж твоите пишлемета на промяната - гола вода!

преди 7 минути, Joss Bomon написа:

За мен е важно настоящето и визията за близкото бъдеще. Всеки по някое време е газил из лука, ама я си ги виж твоите пишлемета на промяната - гола вода!

Напомняш ми на едни индивиди, на които им е тъжно, че господин Борисов се е занимавал с мутренска дейност, но важно е настоящето и бъдещето. Той повече няма да прекарва наркотици :giggle1: Който не помни историята е обречен да я повтаря. Ама... както казах, българинът е прост и помни колкото рибка. 

пп. Я виж на какъв герб-аутист споделяш клиповете. Хич не се усещате. 

преди 1 час, Лудият Учен написа:

Кръгът около Костов беше "Олимп"..."Орион" беше около хора от правителството на Жан Виденов...

прав си....моя грешка

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.