Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за кабинета Петков

Featured Replies

преди 1 час, Тoни написа:

Иска да отърве кожата, ясно е. 😁

Аха, като хвали чорапа, защото за всички е ясно, че той дърпа конците в държавата?

• Отговори 10,4k
  • Прегледи 383,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Емил Костов
    Емил Костов

Този този кабинет ще ни довърши. Абсолютно нищо не казваха по време на кампанията си, а сега не знаят и къде се намират.

• Изкарах го КОВИДа за 10-11 дни още преди Новата година, сам се лекувах (но не го препоръчвам на друг самолечението). Протече в пъти по-леко от грип – боляха ме раменете малко (жилите ми се стегнаха) и

• Искам да ви попитам всички вас в темата: акви сте вие, които злобеете срещу новото правителство и наричате всички с обидни имена? Българи ли сте? Американци ли сте? Мултикултуралисти ли сте? Защото, а

Публикувани изображения

преди 20 минути, АСПЕКТ написа:

За мен е просто Киро!
Коментар от НФСБ ТВ.

Не можа ли направо - „пряко включване“ или поне репортаж - от някой кръчма?

Какъв е този, дето са го поканили в най-умрялата телевизия?

преди 31 минути, absurt написа:

Аха, като хвали чорапа, защото за всички е ясно, че той дърпа конците в държавата?

Да. Пробва да се предложи завалията, защото вижда на къде отиват нещата. 

• Автор
преди 2 часа, Bubbles написа:

Ами крайно време е за малко по младежко поведение и в парламента, от 30 години все едни и същи старци зяпаме и слушаме.
А Валерко газ пикае че не е в парламата.

Волен пък се бие с някакъв французин.

Тотална деградация. Срам за патриотите.

Това не е патриотизъм. Хората вече ги е срам да казват, че са патриоти.

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Волен е непоправим хулиган, въпреки годинките, които е натрупал.

Много се смях, като прочетох какви ги е вършил.

• Автор
преди 4 минути, Мойра написа:

Волен е непоправим хулиган, въпреки годинките, които е натрупал.

Много се смях, като прочетох какви ги е вършил.

И тоя има деца. Жена му, как го търпи да се държи като хулиган. Сигурно и вкъщи я тупа.

И тоя има деца.

Има син, доколкото знам, и Волен няма да пропусне да му даде "специално" възпитание.

Не знам защо, но всички, които се пишат големи патриоти, имат много странно разбиране за това, що е патриотизъм.

• Автор
преди 4 минути, Мойра написа:

Има син, доколкото знам, и Волен няма да пропусне да му даде "специално" възпитание.

Не знам защо, но всички, които се пишат големи патриоти, имат много странно разбиране за това, що е патриотизъм.

Пеем народни песни, патриотични песни, веем знамето, играем хорца и колим прасето, вече сме патриоти.

Може и да нахлуем в джамията. За по-сигурно. Го бек ин Търки!

преди 22 минути, Мойра написа:

Доведеният му син беше кандидат за евродепутат и на един турнир по дартс осигури 500лв към наградният фонд (бедна федерация сме, така че сумата си беше ОК), в замяна на агитация сред участниците.  Лошо няма. Преди турнира ни говори 15минути колко бил честен и подобни алабализми и за доказателство ни показа един невзрачен Форд Фиеста с който бил дошъл, демек вижте ме аз съм беден и честен човек от народа.

Всичко беше прекрасно, но.... до като след края на турнира не дойде майка му с мерцедеса и охраната и той се качи  при нея. 

Нема толкоз глупав чиляк. Изгуби си 4-5 часа на турнира, мъчеше се да прави "мили очички" на всеки... и накрая лъсна истинската му същност и се и*сра на метеното :D

преди 30 минути, АСПЕКТ написа:

Тотална деградация. Срам за патриотите.

Това не е патриотизъм. Хората вече ги е срам да казват, че са патриоти.

И Волен и Валерко и Тумбака са патриоти колкото вълка е вегетарянец, абсолютни шутове.

преди 20 минути, АСПЕКТ написа:

Пеем народни песни, патриотични песни, веем знамето, играем хорца и колим прасето, вече сме патриоти.

Може и да нахлуем в джамията. За по-сигурно. Го бек ин Търки!

И бием цигани и турци.

преди 22 минути, Мойра написа:

мн. си е умен виж какъв е сина му, това си е цирк който е добре обмислен с простата цел някой да се хвана (реагира) например засмее

на 13.12.2021 г. в 20:29, Без умствен капацитет написа:

и Румъния замрази цената на тока и разликата се плаща от бюджета, сега външния им дълг ще фръкне до небесата - явно стават политически сътресения, като при нас и някои партии искат да се харесат на хората

и после пак народа ще плати, че и с лихва

лошо, мн. лошо - тръгнахме по плоскостта на Румъния, и забравихме че Хърватия освен, че изпревари България по пътя към Европа, изпревари и Румъния - така че Румъния е лош пример, тези популиски действия ги очаквах

НС замрази цените на тока и парното за бита

• Автор
преди 52 минути, Без умствен капацитет написа:

мн. си е умен виж какъв е сина му, това си е цирк който е добре обмислен с простата цел някой да се хвана (реагира) например засмее

лошо, мн. лошо - тръгнахме по плоскостта на Румъния, и забравихме че Хърватия освен, че изпревари България по пътя към Европа, изпревари и Румъния - така че Румъния е лош пример, тези популиски действия ги очаквах

И ти какво очакваше от некадърното управление на Борисов? Поне спряха и ТЕЦа на Доган.

https://mobile.frognews.bg/article/232280/

Спряха газа на ТЕЦ ”Варна”, чийто мажоритарен собственик е Ахмед Доган. Това се се случило в 6,55 ч в понеделник по искане на ”Булгаргаз”.

И ти какво очакваше от некадърното управление на Борисов? Поне спряха и ТЕЦа на Доган.

Не са го спрели "те"! Човека сам го спря, защото не му излиза сметката!Ч ТЕЦ-а има и доста други дейности, които носят добри пари! Примерно пристанището....

преди 1 час, Без умствен капацитет написа:

Ха, до вчера ревеше защо поскъпва тока, днес ревеш защо спират поскъпването на тока и парното!

:hush:

преди 1 час, АСПЕКТ написа:

https://mobile.frognews.bg/article/232280/

Спряха газа на ТЕЦ ”Варна”, чийто мажоритарен собственик е Ахмед Доган. Това се се случило в 6,55 ч в понеделник по искане на ”Булгаргаз”.

ти не разбра ли че това сега не се прави от ГЕРБ, а от Кирчо вероятно принуден от всичките му коалиционни партньори

преди 33 минути, M.Николов написа:

Ха, до вчера ревеше защо поскъпва тока, днес ревеш защо спират поскъпването на тока и парното!

:hush:

ако правим нещо на наша глава без да е одобрено от Европа е зле за членството ни в Европа - ако тази мярка бе одобрена от Европа, щеше да има частични облекчения в плащането на дълга който ще натрупаме, а сега всичко на 100% ще го изплатим

преди 1 минута, M.Николов написа:

А кой е казал, че Европа няма да го одобри?

В Германия и Франция как решиха да вземат мерки преди ЕС да е разрешило?

това са силни икономики - няма място за сравнение

ГЕРБ - СДС пуснаха по пързалката промяната. Ако можеше с мораториуми да се решават нещата ехеее.
Нормално е опозицията да кърти с популизъм, но какво е това мнозинство дето го приема.
Атанасова да вземе да им предложи и по една електрическа кола за Коледа за всеки над 18, може и да се получи image.gif.23a35256fc9d0c9de4db7bcdf6216ae8.gif

проблемът е, че това ксето предлагаш си е чист социализъм. Докато ЕС налага "невидимата ръка" на либерализирания пазар, при това глобален пазар на целия ЕС, да определя цените.
И тук именно вече се появяват проблемите:

създават се множество фирми на търговци, чиято издръжка трябва да поемат потребителите

много трудно може да се наложат ограничения, които да предотвратят манипулиране на пазара и свръхпечалби на тези търговци

при глобализиране на пазара, страните с недостиг на електроенергия дърпат нагоре цените и в страните, които разполагат с повече електроенергия на по-ниски цени.

Всички партии бяха заявили, че ще се търси начин за запазване цената на тока.

Така че, дали ще е с мораториум или по-друг начин, нещо трябваше да се направи.

Аз лично не се оплаквам, теб ако не ти харесва можеш да изявиш желание да ти увеличат тока(само за теб).

:)

преди 3 минути, M.Николов написа:

Всички партии бяха заявили, че ще се търси начин за запазване цената на тока.

Така че, дали ще е с мораториум или по-друг начин, нещо трябваше да се направи.

Аз лично не се оплаквам, теб ако не ти харесва можеш да изявиш желание да ти увеличат тока.

напратив радвам се - защото сами се вкарват в блатото - ще се повторя

преди 9 минути, Без умствен капацитет написа:

ГЕРБ - СДС пуснаха по пързалката промяната. Ако можеше с мораториуми да се решават нещата ехеее.
Нормално е опозицията да кърти с популизъм, но какво е това мнозинство дето го приема.
Атанасова да вземе да им предложи и по една електрическа кола за Коледа за всеки над 18, може и да се получи image.gif.23a35256fc9d0c9de4db7bcdf6216ae8.gif

преди 12 минути, M.Николов написа:

Не им бери грижата, ще се оправят.

не няма, вервай ми - от сега ти казвам че след няколко месеца ще имаме служебно правителство и отново предсрочни избори

преди 24 минути, Без умствен капацитет написа:

:yanim:

като гледам са се усетили

"Допуснали сме грешка." Парламентът ще гласува отново за замразяването на цените на тока, водата и парното

Енергийната комисия обсъжда отмяна на мораториума ...

Няма грешка, мораториума остава до 31 март.

После ще се преценява пак.

Ако не знаеш след 31 март, я има половин месец парно, я няма.;)

До тогава се очаква и нормализиране цената на газта, а оттам и на тока.

преди 2 минути, M.Николов написа:

Няма грешка, мораториума остава до 31 март.

После ще се преценява пак.

мораториума е предложен от ГЕРБ:D според теб защо

Цитат

Това, което се случи днес в зала - да бъде приет мораториум по предложение на ПП ГЕРБ

преди 6 часа, АСПЕКТ написа:

За мен е просто Киро!

Коментар от НФСБ ТВ.

Култово комсомолско видео ! :) :) :)

Тая се подмокря като спомене Кирето.... :) 

В новата ни история не съм виждал по раболепно инфантилно наивно  мазно та чак банално комсомолско поведение от трибуната.

:giggle1:

преди 8 часа, Тoни написа:

Гешев преживя катарзис и засипа с похвали кабинета и президента

https://segabg.com/node/201155

Хахахахах 😂😂

преди 8 часа, N1K17Y написа:

@miro20 ти що така противоречиш на Гешев, бе ? Повече от Главния прокурор ли знаеш ? Айде влизай в час и почвай и ти да хвалиш Президента.

хахаха :)

Естествено заглавието и "тълкованията" няма нищо общо с текста.  :)

Какво толкова е казал Гешев че да е "катарзис" ?? Напротив - намекна му за пълномощията му и действията спрямо Конституцията.

Бих казал че дори това е намек да има едно наум когато прекрачва Конституцията. :) 

Иначе снимката от статията е кърти мивки !!!  :)

Вижте как гледа Пеги отзад... като цербер... :)  :)  

radev-geshev.jpg

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.