Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за кабинета Петков

Featured Replies

Може да е илюстрация на текстово съобщение

• Отговори 10,4k
  • Прегледи 383,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Емил Костов
    Емил Костов

Този този кабинет ще ни довърши. Абсолютно нищо не казваха по време на кампанията си, а сега не знаят и къде се намират.

• Изкарах го КОВИДа за 10-11 дни още преди Новата година, сам се лекувах (но не го препоръчвам на друг самолечението). Протече в пъти по-леко от грип – боляха ме раменете малко (жилите ми се стегнаха) и

• Искам да ви попитам всички вас в темата: акви сте вие, които злобеете срещу новото правителство и наричате всички с обидни имена? Българи ли сте? Американци ли сте? Мултикултуралисти ли сте? Защото, а

Публикувани изображения

преди 36 минути, NewRedDragon написа:

Тони - пий си хапчетата, бе човек! Кой на кого ще намаще ските и накъде, а? Кой, какъв пост ще заема не решаваш ти! Той и заря с щпитата си щеше да ви оправи..... тоя тръпчинко е същия. Остава да разберем какъв му е интереса. Царя разбрахме - имотите, тоя маймун сигурно и той търси нещо

Според мен наистина някой има проблем с алкохола, но това определено не е Рашков. 😂

преди 3 минути, Тoни написа:

Според мен наистина някой има проблем с алкохола, но това определено не е Рашков. 😂

Нямам проблем с алкохола - имам достатъчно. 

преди 4 часа, N1K17Y написа:

Ама със 200 ли ? 

С 220

преди 2 часа, NewRedDragon написа:

Нямам проблем с алкохола - имам достатъчно. 

Да ти дойдем на гости значи?

преди 27 минути, jhoro написа:

Да ти дойдем на гости значи?

като гледам троловете вече ги няма в темата - и както винаги се оказаха реговите които най много обвиняваха, че другите са тролове:)

преди 48 минути, Без умствен капацитет написа:

като гледам троловете вече ги няма в темата - и както винаги се оказаха реговите които най много обвиняваха, че другите са тролове:)

Естествено, винаги тия които сочат най много с пръст са тия които всъщност са това за което обвиняват другите.

преди 4 минути, Без умствен капацитет написа:

например нинов вчера (13-ти) се самоизтри или вечерта на на 12-ти

Сигурно са му спрели с'тинките.
Нищо де, като му дойде времето ще се появи с нов акаунт и ще заплюе срещу който трябва.

Мирчо ли визирате :giggle1:

И аз го забелязвам, че откакто се видя, че Кирето нема да ходи в затвора и Баце нема да се връща на бяла джипка и му се изпари желанието да пише повече от 2 коментара на ден. А Нинов не го ли баннаха, заради обиди?

преди 3 часа, Без умствен капацитет написа:

За троловете не знам, ама и ти ... не си у ред!

Цитираш без връзка, говориш щоротии ... май и на теб ти е в повечко пиячката?

Нищо против, ама се наспи. Утре може да си по-адекватен!

преди 18 часа, Тoни написа:

Предлага да си търпим мафията герп и да не вярваме, че може да е по-добре.

Вие ги търпяхте 12 години , а Фъндъковата -даскалицата фъфлеща е кметица от 15 години. 

Ако имаше истински мъже в тая държава тия изроди щяха да бъдат пребити и прокудени в Дубай още преди 10 години.

Сега някакъв ухилен пубер ви възбужда докато го гледате по телевизора и вие му вярвате, че е пич и че ей сега ще оправи държавата. 

Ами и тоя ще се ояде и ще стане 150 кила като Тиквата. И той ще играе ЗА Пеевски и Доган, не за вас.

преди 3 часа, N1K17Y написа:

Мирчо ли визирате :giggle1:

И аз го забелязвам, че откакто се видя, че Кирето нема да ходи в затвора и Баце нема да се връща на бяла джипка и му се изпари желанието да пише повече от 2 коментара на ден. А Нинов не го ли баннаха, заради обиди?

Пак Миро ви е изял закуската .

брей какви статисти имало тука, броят и постове, и кога и какво ... :) 

Колко пъти съм казвал че е голям комплимент за мен такова внимание, но се замислете  а кой го интересува толкова вманиачено  реципрочно някой за вас ?

Никой :) Една камара вманиачени по мен си заминаха,, никой и не пита за тях, нито аз ги помня вече... :getout:

Относно Кирето доказания документно лъжец и неговите золуми, тепърва ще има какво да говорим.

Ето например

https://breaking.bg/novini/sofijska-gradska-prokuratura-obrazuva-dosadebno-proizvodstvo-za-dalaverite-v-darzhavnata-konsolidacionna-kompaniya-dkk/?fbclid=IwAR3eCHqDmmtTcvcvzDUWOYxiPHu0HrtkyCBlCR5kHKSLDGwChY3gvhPr748

преди 10 часа, NewRedDragon написа:

Остава да разберем какъв му е интереса. Царя разбрахме - имотите, тоя маймун сигурно и той търси нещо

Фигуранта от президентството му е дал картбланш да прави  на кайма и закони и институции и компании. И той го прави.

Далаверата му е изцяло финансова, а на Фигуранта на мутрите и червеното Задкулисие - всичко което руши държавността е добре дошло.

преди 16 часа, absurt написа:

Познаваш ли го, Сарафов, та го квалифицираш така? Той ли е мазник, защото иска да се познават законите или ти си мазник, че чак снимката на пияндето си си сложил, ама след като разбра, че окончателно бившите управляващи няма да са във властта?

хахаха :)  мн добре казано.

Предполагам когато Дамаджаната го наритат, тони ще си сложи снимка на някой друг мазник който е на власт :giggle1:

Каква гъвкавост спрямо вятъра  :)  

Ах да... и как се изсули като сопол Кирето за това че на европейската среща с Урсула ще ходи ментора му пРезилдент.

- видиш ли, имал по важни приоритети тук , щял да оправя цените на тока , парното , бла бла бла... затова пуснал пРезилдента да отиде на тази среща :) 

Аз по важно от това да се покажеш като решителен държавник с който ще работи Европа, който ще усвоява парите , който ще развива държавата с тези пари, не виждам...

Просто нещата са очевидни. Мухльото от президентството иска да узурпира инициативите и да е флагман на всички подобни .

https://www.facebook.com/asengenov/posts/10225075136173088

преди 8 часа, Mediterranean написа:

Вие ги търпяхте 12 години , а Фъндъковата -даскалицата фъфлеща е кметица от 15 години. 

Ако имаше истински мъже в тая държава тия изроди щяха да бъдат пребити и прокудени в Дубай още преди 10 години.

Сега някакъв ухилен пубер ви възбужда докато го гледате по телевизора и вие му вярвате, че е пич и че ей сега ще оправи държавата. 

Ами и тоя ще се ояде и ще стане 150 кила като Тиквата. И той ще играе ЗА Пеевски и Доган, не за вас.

Ухиления пубер не става, разбрахме. Кажи кой става, да гласуваме за него следващия път. 

преди 5 часа, miro20 написа:

Пак Миро ви е изял закуската .

брей какви статисти имало тука, броят и постове, и кога и какво ... :) 

Колко пъти съм казвал че е голям комплимент за мен такова внимание, но се замислете  а кой го интересува толкова вманиачено  реципрочно някой за вас ?

Е, аз съм те признал за форумния шут отдавна. Пратили са ти нова колежка, ама тя е от прекалено скоро тука, иде-замине, въпреки че добре се справя в ролята си, да защитава всяко престъпления на Партията. Ама колкото и да е добре, стажът си казва думата. 

преди 10 минути, Тoни написа:

Гешев преживя катарзис и засипа с похвали кабинета и президента

https://segabg.com/node/201155

Хахахахах 😂😂

Цитат

"Президентът е обединител, символ на обединението на нацията, той има определени правомощия в конституцията и в изпълнение на тези правомощия той може да извърши каквото прецени в интерес на българските граждани. Аз съм сигурен, че българският президент Радев работи в тази насока", похвали Гешев и Радев

@miro20 ти що така противоречиш на Гешев, бе ? Повече от Главния прокурор ли знаеш ? Айде влизай в час и почвай и ти да хвалиш Президента.

Хайде нещо по същество, че мъжете го подкарахте съвсем безсмислено-клюкарски.

https://vtorifront.bg/article/ns-nalozhi-moratorium-vrhu-cenata-na-toka-parnoto-i-vodata?fbclid=IwAR1mqrSaiIctIA2ahNo4pDUy0YzawK9GH-RIC-8yoNIhnRY4n5mul2S_Uj4

Нещо да коментирате?

За Гешев ни е по-интересно. Дали не прави постъпления за спасяване на кожата? 😁

преди 29 минути, Тoни написа:

За Гешев ни е по-интересно. Дали не прави постъпления за спасяване на кожата? 😁

Е, щом клюкаренето и празните предположения са ти по- важни....... Поне се опитай да схванеш нещо от знаците на Гешев. не е елементарен като "главнокомандващия".

• Автор

За мен е просто Киро!

Коментар от НФСБ ТВ.

преди 14 часа, Mediterranean написа:

Ми, хората се подвеждат заради Харвард, може би.

Софийският университет не звучал гордо. 

Но ще видим, какво си избраха хората. 

преди 14 минути, АСПЕКТ написа:

За мен е просто Киро!

Коментар от НФСБ ТВ.

Ами крайно време е за малко по младежко поведение и в парламента, от 30 години все едни и същи старци зяпаме и слушаме.
А Валерко газ пикае че не е в парламата.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.