Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за кабинета Петков

Featured Replies

Шамар и от Сарафов към Чашков

хубаво е МВР да познават законите

https://zonanews.bg/Zakon i red/borislav-sarafov-hubavo-e-ot-mvr-malko-pone-da-poznavat-zakona

• Отговори 10,4k
  • Прегледи 383,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Емил Костов
    Емил Костов

Този този кабинет ще ни довърши. Абсолютно нищо не казваха по време на кампанията си, а сега не знаят и къде се намират.

• Изкарах го КОВИДа за 10-11 дни още преди Новата година, сам се лекувах (но не го препоръчвам на друг самолечението). Протече в пъти по-леко от грип – боляха ме раменете малко (жилите ми се стегнаха) и

• Искам да ви попитам всички вас в темата: акви сте вие, които злобеете срещу новото правителство и наричате всички с обидни имена? Българи ли сте? Американци ли сте? Мултикултуралисти ли сте? Защото, а

Публикувани изображения

преди 18 минути, absurt написа:

Правилно, нали за това толкова драпате да яхнете властта. Да гушите вие, няма само те да гушат, я! От друга страна, убедена съм, че дори не си от тия, дето им плащат, а си калинка по идейни причини, което е дори по- лошо от меркантилната такава.

Аз ще гушна най-много права си. 😁

Между другото, във фирмата, в която работя, всяка година дават коледни бонуси. Може би си права от една страна. 😁

преди 14 минути, miro20 написа:

Шамар и от Сарафов към Чашков

хубаво е МВР да познават законите

https://zonanews.bg/Zakon i red/borislav-sarafov-hubavo-e-ot-mvr-malko-pone-da-poznavat-zakona

Съшия мазник, като теб. Надушвате се. 😆

Screenshot_20211214_101545.jpg

Редактирано от Тoни (преглед на промените)

• Автор

Не забравяйте, че ГЕРБ управлява местно. Повечето кметове са от ГЕРБ и от ДПС. Под гербеджийско робство.

Също администрацията и МВР.

преди 3 минути, АСПЕКТ написа:

Не забравяйте, че ГЕРБ управлява местно. Повечето кметове са от ГЕРБ и от ДПС. Под гербеджийско робство.

Също администрацията и МВР.

Е затова трябват тричленки от верни комунета ! Твърди и безкомпромисни. Чегъртане навсякъде и повсеместно !

Че то Чашков сам не може да огрее навсякъде...

:lol6:

Ще се преориентират местните, както правят винаги. Няма кой да се жертва за изгубената кауза герп. 

преди 29 минути, Тoни написа:

Е аз не съм от маструбиращите по снимки с мъже.

Новите лица повече ли ти харесват :giggle1:

Мъжът на Сербезова: Дядо Коледа е голям пич, подари ми министър

Между другото, някой модератор трябва наистина да обедини или затвори доста теми тук. 

Вече няма служебно правителство, няма "кабинет Борисов", а има 10 подобни теми. 

Една за новото правителство, една за президента Радев и една за престъпленията на ГЕРБ са напълно достатъчни.

преди 1 час, miro20 написа:

В изказванията му личеше лека писклива нотка накрая.. Прекалено превъзбуден, сякаш се е напушил за отскок... :) 

То не е лошо едни тестове освен здравните сертификати да се въведат... че ори в Англия намериха следи от дрога в парламента им... та тук какво ще е , не знам...

Бате, ти от това за напушването не си виждал и по филмите изглежда, голям експерт стана да ги разпознаваш.

преди 20 минути, Тoни написа:

Между другото, някой модератор трябва наистина да обедини или затвори доста теми тук. 

Една за новото правителство, една за президента Радев и една за престъпленията на ГЕРБ са напълно достатъчни.

Тук май не се заключват теми, а се оставят да потънат назад, като спрат да са актуални. 

Кириленко с 1 ден на власт и се почна с цензурата спряха всички канали на нова уж по технически причини .

Не ни чака нищо хубаво с тоя до Трифон няма да изкара .

преди 28 минути, Тoни написа:

Аз писах на Калин да изтрият новата тема за Боко ама няма отговор .

Той главния човек тука не му е работа да се занимава с нас. Нали си има хора. 😁

https://blitz.bg/izbori-2021/molba-i-priziv-noviyat-premier-kiril-petkov-obyavi-prvata-si-zapoved-video_news857338.html

Хич не започва добре тоз министър,май ще иска бързо да приключи и да си ходи.

преди 2 часа, Тoни написа:

Познаваш ли го, Сарафов, та го квалифицираш така? Той ли е мазник, защото иска да се познават законите или ти си мазник, че чак снимката на пияндето си си сложил, ама след като разбра, че окончателно бившите управляващи няма да са във властта? Сарафов  тръгна от нулата и стигна там, където е сега, без партия зад гърба си и без "произход", който да го изтика напред. 

https://bg.wikipedia.org/wiki/Борислав_Сарафов

Познаваш ли го човека, че му викаш пиянде? Едно пиянде едва ли щеше да нанесе такива щети на най-мощната партия в страната. 

Сарафов знае защо се обажда. И на него ще му намажат ските. Никога вече няма да заема подобен висок пост. 

Познаваш ли го човека, че му викаш пиянде? Едно пиянде едва ли щеше да нанесе такива щети на най-мощната партия в страната. 

Сарафов знае защо се обажда. И на него ще му намажат ските. Никога вече няма да заема подобен висок пост. 

Ми, да, от първия ред го познавам. А, тоя виц, че бил нанесъл щети на най- мощната партия, откъде го изкопа? Не си бил в България ли миналата година, та рецитираш парадоксални опорки?

Що се отнася до Сарафов- направи ли си труда да му прочетеш биографията, за да забележиш, че не е започнал кариерата си по времето на ГЕРБ, а се е изкачвал по кариерната стълбица стъпка по стъпка? не си, защото не ти изнася. Но, другото е жалко- как са ти промили мозъка- да приветстваш съсипването на кариерата на човек, само защото подмяната го е заварила на съответната длъжност.  

Да не си яла и пила с него на една маса? 😁

Или пък си някоя разочарована изгора? Много си злостна към човека. 😁

Хи хи тоя Кирчо  нещо май иска да ни боде насила а?

• Автор

От бързане забравиха да спомена за състава на кабинета.

🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬

Ето го и състава на министерски съвет:

https://news.bg/bulgaria/kiril-petkov-pokaza-kabineta-si.html

1. Министър-председател - Кирил Петков - "Продължаваме промяната" (ПП)

2. Заместник министър-председател по еврофондовете и министър на финансите - Асен Василев (ПП)

3.Вицепремиер по ефективно управление - Калина Константинова (ПП)

4.Вицепремиер и министър на икономиката и индустрията - Корнелия Нинова (БСП)

5.Заместник министър-председател по климатични политики и министър на околната среда и водите - Борислав Сандов (ДБ)

6.Вицепремиер и министър на регионалното развитие - Гроздан Караджов (ИТН)

7.Министър на енергетиката - Александър Николов (ИТН)

8.Министър на външните работи - Теодора Генчовска (ИТН)

9.Министър на отбраната - Стефан Янев (ПП)

10.Министър на здравеопазването - проф. Асена Сербезова (ПП)

11.Министър на образованието - проф. Николай Денков (ПП)

12.Министър на правосъдието - Надежда Йорданова (ДБ)

13.Министър на вътрешните работи - Бойко Рашков (ПП)

14.Министър на растежа и иновациите - Даниел Лорер (ПП)

15.Министър на труда и социалната политика - Георги Гьоков (БСП)

16.Министър на земеделието - Иван Иванов (БСП)

17.Министър на туризма - Христо Проданов (БСП)

18.Министър на транспорта - Николай Събев (ПП)

19.Министър на културата - Атанас Атанасов (ПП)

20.Министър на спорта - Радостин Василев (ИТН)

()()()()()()()

()()()()()()

Ето от любимият сайт

https://tribune.bg/bg/mrezhata/hadzhigenov-i-borislav-sandov-s-zakonoproekt-v-podkrepa-na-lgbt-obshtnostta/

Относно Сандов. Не знам, какъв еколог е, но е...

Днес на кръглата маса Николай Хаджигенов и Борислав Сандов поеха ангажимент да внесат в 47-ото Народно събрание законопроект за изменение и допълнение на Наказателния кодекс на България, за да включва той престъпления от омраза по хомофобски и трансфобски мотиви

a ти защо мислиш че не е яла и пила с него или дори да е самия той

преди 1 час, N1K17Y написа:

Ама със 200 ли ? 

с 300

Глупости ръсиш на кило- тъп тролски похват. Явно, няма смисъл да се опитвам да контактувам с теб по същество.  Но, ще ти отсипвам според писанията ти. да не ревнеш, както изпищя след като реагирах на първия ти пост, с който реши да ме коментираш мен.

преди 3 минути, absurt написа:

Глупости ръсиш на кило- тъп тролски похват. Явно, няма смисъл да се опитвам да контактувам с теб по същество.  Но, ще ти отсипвам според писанията ти. да не ревнеш, както изпищя след като реагирах на първия ти пост, с който реши да ме коментираш мен.

Другарко може ли такива работи

преди 23 минути, absurt написа:

Признай си! 😂

преди 5 часа, Тoни написа:

Тони - пий си хапчетата, бе човек! Кой на кого ще намаще ските и накъде, а? Кой, какъв пост ще заема не решаваш ти! Той и заря с щпитата си щеше да ви оправи..... тоя тръпчинко е същия. Остава да разберем какъв му е интереса. Царя разбрахме - имотите, тоя маймун сигурно и той търси нещо

преди 11 минути, NewRedDragon написа:

Тони - пий си хапчетата, бе човек! Кой на кого ще намаще ските и накъде, а? Кой, какъв пост ще заема не решаваш ти! Той и заря с щпитата си щеше да ви оправи..... тоя тръпчинко е същия. Остава да разберем какъв му е интереса. Царя разбрахме - имотите, тоя маймун сигурно и той търси нещо

Нали е канадец. За златото ни е дошъл. 

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.