Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за кабинета Петков

Featured Replies

преди 2 минути, bigiadri написа:

Какво се забелязва? Вижте как когато спорят отиват близко до опонента ! Това направи Кокорчо като отиде до Ананиев на трибуната , това направи и ПростоКиро като на излизане отиде до Пеевски и Цонев. Това е елементарен трик на психологическа АГРЕСИЯ. Явно са чели някакви книги на някой запасен американски шпионин. Целта е да се доближиш до личното пространство на опонента и дори ако имаш възможност да го нарушиш ,като по този начин целиш да разрушиш зоната на комфорта му! И според мен го постигат. Интересно поведение! Такова е поведението и когато например боксьорите се мерят  , виждате к  един срещу друг едва ли не ще си доближат носовете. Така подсъзнателно се усеща опонента , дали не изпитва страх например.

Интересно е може би, ама аз не виждам някой да се е притеснил от носа на ПростоКиро и Кокорко. По- скоро, ги наблюдават като екзотични крилати, размахващи пера, ама неспособни да полетят. Ако трябва да говорим за опита за навлизане в личното пространство, българи по на 50 години, расли в България, го владеят по рождение.

преди 4 часа, M.Николов написа:

https://www.dnevnik.bg/politika/2022/02/11/4311375_kiril_petkov_razkri_che_ivan_geshev_e_v_korupcionniia/

"В Брюксел казах 20, а са 19, защото за 19 от тях бяхме събрали, а на 20-ия го предадохме. Няма наши, ваши, трети пети, всички са равни пред закона. Ако имате ясни сигнали за което и да е лице, вкл. Иво Прокопиев, ще се радвам да ги предадете. Оттук нататък всички под един аршин", посочи Петков."

Абе, Николов, не може да си толкова неук, бе! Ще ти се смеят и маймууните- събрал от Гугъл разни публикации, и като ги даде в прокуратуурата, те стават необорими доказателства, и почва едно съдене, та знае ли се!? Дори е смешно да се коментира тъпотията, която сътвориха. 

• Отговори 10,4k
  • Прегледи 395,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Емил Костов
    Емил Костов

Този този кабинет ще ни довърши. Абсолютно нищо не казваха по време на кампанията си, а сега не знаят и къде се намират.

• Изкарах го КОВИДа за 10-11 дни още преди Новата година, сам се лекувах (но не го препоръчвам на друг самолечението). Протече в пъти по-леко от грип – боляха ме раменете малко (жилите ми се стегнаха) и

• Искам да ви попитам всички вас в темата: акви сте вие, които злобеете срещу новото правителство и наричате всички с обидни имена? Българи ли сте? Американци ли сте? Мултикултуралисти ли сте? Защото, а

Публикувани изображения

преди 1 час, absurt написа:

Дори е смешно да се коментира тъпотията, която сътвориха. 

Абе, аз гледах оня ден по телевизора.

Кирчо вика, аз съм изрязъл вика изрезки от весници. Е, няма такъф тъпак.

Пък Мортиша кай, отворила Гугъл и ко да види.

Не е смешно. Туй флиза в архива бре. След време внуците ни като го прочетат и ще ни се смеят. Въри обяснявай, че николовците са гласували за баш най отрицателната селекция.

преди 2 минути, attj написа:

Николовците не са единствените излъгани.

Ма те не проверяват бе. Колкото Киро каже, толко са мостовете над Дунава.

Мортиша баре на две години един път отваря Гугъл.

Николоф и туй го мързи.

преди 6 минути, attj написа:

Николовците не са единствените излъгани.

То затова се крие зад розовите очила и плямпа само сервилна пропаганда за кокорчовците мошенници.

А иначе НАТО едва ли има илюзии за нашето театро или "троянски кон" каквито сме :

https://news.bg/bulgaria/gerb-radev-i-yanev-igrayat-teatar-za-chlenstvoto-ni-v-nato.html

преди 4 часа, M.Николов написа:

А прокуратурата защо е спала?

Или е направила проверка и не е открила нарушение на закона?

сега прокуратурата (Гешев) ли защитаваш:D

преди 27 минути, Реджеп Иведик написа:

Абе, аз гледах оня ден по телевизора.

Кирчо вика, аз съм изрязъл вика изрезки от весници. Е, няма такъф тъпак.

Пък Мортиша кай, отворила Гугъл и ко да види.

Не е смешно. Туй флиза в архива бре. След време внуците ни като го прочетат и ще ни се смеят. Въри обяснявай, че николовците са гласували за баш най отрицателната селекция.

статии в медиите - от сега мога да ти кажа че делото ще е бутафорно

щом по някоя медия се появи какво доказателство има - то винаги в съда пада, защото се компроментира

Някой вярва ли, че може да се повдигне обвинение следствие предадените "материали" от интернет? Гешев ги направи на трътки, ама не знам колко време трябва да мине, че и те, е поддръжниците им да се усетят? Може и да не се случи.

преди 5 минути, absurt написа:

Някой вярва ли, че може да се повдигне обвинение следствие предадените "материали" от интернет? Гешев ги направи на трътки, ама не знам колко време трябва да мине, че и те, е поддръжниците им да се усетят? Може и да не се случи.

Ще бъде като при Виденов -скоро всички ще станат наясно и ще разберат- заради състоянието на своето благополучие.  Надявам се поне този път да няма нови кредитни милионери.

преди 4 часа, absurt написа:

ама аз не виждам някой

Когато Кокорчо отиде до Ананиев на трибуната , то той се изненада и имаше смущение,Пеевски също не очакваше ,че Простото ще отиде директно при него и когато се  спря при него и той беше смутен , та Просто от трибуната намекваше за това че е корумпиран .  Те са нападателни и показват агресивност, може да е заучена ПОЗА .На мен много би ми било интересно ,как се държал пред Гешев? Би ми било интересно  да видя ,как би разговарял с Бат му Бойко . Мисля че те са МНОГО високи топки за Просто Киро.

Друг изглед има правосъдната министерка , тя изглеждаше в Панорама самодоволна и някак си МАЗНА. Цонев веднага се подмаза, цар е тези хватки.

преди 11 минути, bigiadri написа:

Би ми било интересно  да видя ,как би разговарял с Бат му Бойко . Мисля че те са МНОГО високи топки за Просто Киро.

Хахахаха,Борисов и интелект ??? Борисов и тортата "Сахер"...А що се отнася до Кирил Петков,човекът даваше преди два дена интервю на английски в предаването на Тим Себастиан "Tough Talk"...Кирчо е завършил Харвард,а Борисов е завършил за пожарникар...Ама вярно Гербиджа са и прости, и нагли...

Много скоро още в близките месеци тези от промяната ще побъркат и Румен Радев - държавният глава ще се чуди какво да прави и какво да не прави.  Кирчо ще изуми цялата държава.    По-възрастните хора сме свикнали и няма да ни е за първи път.

преди 22 минути, Лудият Учен написа:

Хахахаха,Борисов и интелект ???

то като че ли същото се оказва и за кирчо

преди 18 минути, Без умствен капацитет написа:

то като че ли същото се оказва и за кирчо

Ама ти ,наистина ли си мислиш,че мутрата Борисов може да завърши Харвард при преподавател като Майкъл Портър ??? Пхахахаха...Това звучи като виц...

преди 53 минути, Лудият Учен написа:

Хахахаха,Борисов и интелект ??? Борисов и тортата "Сахер"...А що се отнася до Кирил Петков,човекът даваше преди два дена интервю на английски в предаването на Тим Себастиан "Tough Talk"...Кирчо е завършил Харвард,а Борисов е завършил за пожарникар...Ама вярно Гербиджа са и прости, и нагли...

Може ли да си с толкова ниско самочувствие, човеко? "Кирчо" бил давал интервю на английски, ти да видиш! Ми, това си е геройство бе- да се изселиш на 14 в Канада и до миналата година да си й гражданин, и да можеш да дадеш интервю на английски! дай медал да му дадем. След Славчо-чалгаря, ти си втория, възхитен от това, че някой знаел бил английски.KC9uW.gif.2e75a7fefd9c5eb0b8c028f9e5bd7767.gif

Ама, прав си, де! Къде е Борисов, който си каза, че като малък Винету му е бил любим герой, къде е Просто Киро, който бърка Чехов с Толстой като голям?.901945324_download(16).gif.19b3701cfe143d2c24d6200f45bedd2c.gif

преди 18 минути, Лудият Учен написа:

Ама ти ,наистина ли си мислиш,че мутрата Борисов може да завърши Харвард при преподавател като Майкъл Портър ??? Пхахахаха...Това звучи като виц...

Мутрата руски не знае ти чакаш харвард да завърши :giggle1:

преди 10 минути, absurt написа:

интервю на английски, ти да видиш! 

Ами Борисов като го питаха на английски дали иска кафе,той каза,че имал торта "Сахер"...Схващаш ли колко е прост и ,че е 50 пъти под нивото на Кирил Петков...Не знам колко циничен трол трябва да си ,да критикуваш Петков,при положение,че Борисов е един глупав,нагъл, алчен рекетьор...

преди 1 минута, Лудият Учен написа:

Ами Борисов като го питаха на английски дали иска кафе,той каза,че имал торта "Сахер"...Схващаш ли колко е прост и ,че е 50 пъти под нивото на Кирил Петков...Не знам колко циничен трол трябва да си ,да критикуваш Петков,при положение,че Борисов е един глупав,нагъл, алчен рекетьор...

Почти съм сигурен, че поне50 пъти по богат от киро тъпото

преди 1 минута, Лудият Учен написа:

а теб ако те питат на англйки, какво ще отговери - на бас че ще е още по зле

току-що, NewRedDragon написа:

Почти съм сигурен, че поне50 пъти по богат от киро тъпото

Тук си прав!

Борисов може и милиардер да е станал за тези 12 години, но не по честен начин.

току-що, Без умствен капацитет написа:

а теб ако те питат на англйки, какво ще отговери - на бас че ще е още по зле

Овцо,овцоооо,ти не можеш на български да пишеш ,а искаш мен да изпитваш на английски...Пффффф...Смея се на глас...Ама вярно,освен,че си тъп,си и нагъл...

преди 3 минути, Мойра написа:

Тук си прав!

Борисов може и милиардер да е станал за тези 12 години, но не по честен начин.

а кйирчо от неговия джоб, ще плаща външния дълг който ще тегли - ей това важи и за теб

преди 4 минути, Лудият Учен написа:

Ама вярно,освен,че си тъп,си и нагъл...

преди 10 минути, Лудият Учен написа:

Ами, Кирчо и без да го питат каза, колко много обичал един разказ на Чехов, пък той се оказа на Толстой.  Схващаш ли колко прост трябва да си, за да ги сбъркаш тези два колоса? И дали въобще може да се прави сравнение с факта, че един човек, роден по соца, на 60 години не е успял да научи английски? Всъщност, при теб нещата са по- сложни. Ти си имаш лична закачка с Борисов, затова и омразата ти е на лична основа.

преди 19 минути, absurt написа:

Ти си имаш лична закачка с Борисов, затова и омразата ти е на лична основа.

Над 2/3 от българите имат имат лична закачка с Борисов и го мразят...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.