Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за кабинета Петков

Featured Replies

Жив да не бях:
Румен Радев към Кирил Петков:
"Урок за правителството трябва да бъде фактът, че демокрацията и законността не могат да бъдат възстановени с недемократични средства и с нарушаване на закона".
И почвам да се чудя дали от самото начало е така или в началото двамата нямаха против да се нарушава закона, докато се появяват един след друг по националните телевизори и се облизват като валентинки.
  • Отговори 10,4k
  • Прегледи 396k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Емил Костов
    Емил Костов

Този този кабинет ще ни довърши. Абсолютно нищо не казваха по време на кампанията си, а сега не знаят и къде се намират.

• Изкарах го КОВИДа за 10-11 дни още преди Новата година, сам се лекувах (но не го препоръчвам на друг самолечението). Протече в пъти по-леко от грип – боляха ме раменете малко (жилите ми се стегнаха) и

• Искам да ви попитам всички вас в темата: акви сте вие, които злобеете срещу новото правителство и наричате всички с обидни имена? Българи ли сте? Американци ли сте? Мултикултуралисти ли сте? Защото, а

Публикувани изображения

Петков за доклада за БарселонаГейт: Има снимки на Борисов

Цитат

Докладът, който видях, не споменаваше точно лице, но имаше снимки на Борисов. Не е уличен директно, но показват, че според тях има замесени висшестоящи лица в тази афера като фактът, че просто очевадно, ако испанските власти са го открили, нашата прокуратура не е. Как е възможно всички други власти от цял свят да ни дават тази информация, а ние да я нямаме?

Spoiler

Това заяви пред bTV премиерът Кирил Петков. Повод за коментара му са разкитията, които публикувахме по-рано и във ФрогНюз, които хвърлят още светлина върху връзката на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов със скандала БарселонаГейт. Според службите на Барселона има доказателства за пране на пари в размер на 5 млн. евро.

"Това не са някакви публикации. Говорим за доклад на служба", отсече още Петков.

"В момента правим списък на българи в чужбина, които имат образованието за антикорупция, МВР и различните служби и искаме да се опитаме да ги привлечем. За да изчистим системата, хората, отговорни за това, не трябва да имат никаква свързаност. Нямам доверие на Гешев, защото той е бил с тези хора. Шансът този човек изведнъж да се събуди и да започне да изчиства системата, за мен е нулев", допълни още Петков.

"От тук нататък няма кръгове. Делим българите на две - на крадци и на такива, които спазват закона. Никога не съм казвал на никого да не закача Иво Прокопиев", отсече още Петков по повод напрежението между премиера и ДПС.

По думите му Движението все още не може да повярва, че настоящата власт управлява държавата и няма зависимости.

"Вбесява ги още повече факта, че искаме да случим промяната и не става дума просто за маркетинг", обясни още Петков.

Кирил Петков посочи още, че правителството има план, който да гарантира енергийната сигурност на България. По думите му ако Русия влезе в Украйна, последва ответна реакция и Москва спре газа за Европа, частично ще бъде спрян износът на ток така, че българските домакинства да имат достатъчно енергия. Обследват се варианти и за втечнен газ.

Петков поясни, че правителството следи ежечасно ситуацията с Украйна. По думите му Русия има необходимия ресурс да нападне, ако прецени, но според него проблемът все още може да се реши по дипломатически път. Кирил Петков призова още всички български граждани, чието пребиваване в Украйна не е наложително, да се приберат у нас. 

Министър-председателят посочи, че България трябва да бъде сигурен съюзник на ЕС и НАТО.

"Ако има разделение в ЕС и НАТО – идеята за тези съюза се обезсмисля. За натовските войски обяснихме – рамкова държава България, с български батальон, а дефицитите ги попълваме със съюзнически войски. Но тези дефицити ясно ги отразяваме кои са и ще бъдат под българско командване“, заяви Петков.

Премиерът разкритикува как е управлявана армията през последните години и увери, че ще се инвестира в слабите места. Относно закъснението на изтребителите F-16, Петков посочи, че машините ще бъдат у нас до година и половина - две.

Защо прокуратурата мълчи?

преди 6 минути, Мойра написа:

Петков за доклада за БарселонаГейт: Има снимки на Борисов

Покажи скритото съдържание

Това заяви пред bTV премиерът Кирил Петков. Повод за коментара му са разкитията, които публикувахме по-рано и във ФрогНюз, които хвърлят още светлина върху връзката на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов със скандала БарселонаГейт. Според службите на Барселона има доказателства за пране на пари в размер на 5 млн. евро.

"Това не са някакви публикации. Говорим за доклад на служба", отсече още Петков.

"В момента правим списък на българи в чужбина, които имат образованието за антикорупция, МВР и различните служби и искаме да се опитаме да ги привлечем. За да изчистим системата, хората, отговорни за това, не трябва да имат никаква свързаност. Нямам доверие на Гешев, защото той е бил с тези хора. Шансът този човек изведнъж да се събуди и да започне да изчиства системата, за мен е нулев", допълни още Петков.

"От тук нататък няма кръгове. Делим българите на две - на крадци и на такива, които спазват закона. Никога не съм казвал на никого да не закача Иво Прокопиев", отсече още Петков по повод напрежението между премиера и ДПС.

По думите му Движението все още не може да повярва, че настоящата власт управлява държавата и няма зависимости.

"Вбесява ги още повече факта, че искаме да случим промяната и не става дума просто за маркетинг", обясни още Петков.

Кирил Петков посочи още, че правителството има план, който да гарантира енергийната сигурност на България. По думите му ако Русия влезе в Украйна, последва ответна реакция и Москва спре газа за Европа, частично ще бъде спрян износът на ток така, че българските домакинства да имат достатъчно енергия. Обследват се варианти и за втечнен газ.

Петков поясни, че правителството следи ежечасно ситуацията с Украйна. По думите му Русия има необходимия ресурс да нападне, ако прецени, но според него проблемът все още може да се реши по дипломатически път. Кирил Петков призова още всички български граждани, чието пребиваване в Украйна не е наложително, да се приберат у нас. 

Министър-председателят посочи, че България трябва да бъде сигурен съюзник на ЕС и НАТО.

"Ако има разделение в ЕС и НАТО – идеята за тези съюза се обезсмисля. За натовските войски обяснихме – рамкова държава България, с български батальон, а дефицитите ги попълваме със съюзнически войски. Но тези дефицити ясно ги отразяваме кои са и ще бъдат под българско командване“, заяви Петков.

Премиерът разкритикува как е управлявана армията през последните години и увери, че ще се инвестира в слабите места. Относно закъснението на изтребителите F-16, Петков посочи, че машините ще бъдат у нас до година и половина - две.

Защо прокуратурата мълчи?

ако незнаеш питай еврипрокуратурата - но си мисля че ви отърва да питате Гешев

Към уеб формуляра Report a Crime

прокуратурата не отговаря на въпроси за които не е дадено нито едно доказателство - а вчера се възмущаваше защо се задават тъпи въпроси

преди 2 часа, ivottoshev написа:

Когато часовникът удари дванайсет пъти няма да се усъмниш в нищо, обаче ако удари и тринайсти път, разбираш че и останалите 12 са менте. 

Такъв е и случаят с тези апартаменти. Ако това нелепо сравнение го нямаше, можеше и някой да се върже на опорката ви. В стремежа си да плювнете повече обаче, леееко пресолихте манджата и всъщност плювнахте върху труда, хвърлен за измислянето на поредната ви опорка.

Виж колко си лесен, наистина. Сравнението е лирическа глупост, за която тичаш със затворени очи да се хванеш, че да спасяваш неспасяемото. Фактите ти ги поднасят, а ако се разровиш на сайта, където са отбелязани тия "дейности", само ще констатираш припокриването им. Не само не смееш да го направиш, ами не смееш и да погледнеш към нищо друго, освен към нелепото сравнение. И ти ми говориш за опорки- "ваши опорки" Кои са тия "ваши"? Всички, които не кълват на голи куки? Всички, които не ги е страх да проверят фактите?

преди 1 минута, absurt написа:

Виж колко си лесен, наистина. Сравнението е лирическа глупост, за която тичаш със затворени очи да се хванеш, че да спасяваш неспасяемото. Фактите ти ги поднасят, а ако се разровиш на сайта, където са отбелязани тия "дейности", само ще констатираш припокриването им. Не само не смееш да го направиш, ами не смееш и да погледнеш към нищо друго, освен към нелепото сравнение. И ти ми говориш за опорки- "ваши опорки" Кои са тия "ваши"? Всички, които не кълват на голи куки? Всички, които не ги е страх да проверят фактите?

Искаш да повярвам на хора, които са написали такава огромна глупост? Да отхвърля с лека ръка манипулацията за апартаментите, но да приема останалото написано от същите тези хора за чиста монета? Съжалявам. Бъркаш ме с някой, който наистина кълве на голи куки.

преди 21 минути, ivottoshev написа:

Искаш да повярвам на хора, които са написали такава огромна глупост? Да отхвърля с лека ръка манипулацията за апартаментите, но да приема останалото написано от същите тези хора за чиста монета? Съжалявам. Бъркаш ме с някой, който наистина кълве на голи куки.

Не, написах ти да потърсиш още един- меродавен, източник. Не от цялата камара факти и имена, дадени ти, да се хванеш за някакво сравнение. Както и да е, знам че няма да го направиш, защото ще трябва да отсечеш клона, на който седиш.

преди 20 минути, absurt написа:

Не, написах ти да потърсиш още един- меродавен, източник. Не от цялата камара факти и имена, дадени ти, да се хванеш за някакво сравнение. Както и да е, знам че няма да го направиш, защото ще трябва да отсечеш клона, на който седиш.

Аз да търся? Ти не можеш да дадеш източник по темата, който да е без лъжи и манипулации, а искаш аз да открия такъв. Ма ти сериозно ли?

преди 4 минути, ivottoshev написа:

Аз да търся? Ти не можеш да дадеш източник по темата, който да е без лъжи и манипулации, а искаш аз да открия такъв. Ма ти сериозно ли?

тя и една друга прави така, и е в момента в съседната тема

преди 32 минути, ivottoshev написа:

Не, не съм и очаквала да потърсиш. Нали ти написах, не се впрягай, а тичай по опорките. Те ти вадят хляба, та те разбирам.

преди 2 часа, attj написа:
преди 3 часа, Мойра написа:

Рашков да не е забравил нещо!?  

Уж говоря испански език, хем разбирам какво търся, пък се очаква, че журналистите се вълнуват от темите, които разследват, отделно и властите, плюс медиите във всяка европейска страна, когато се касае за премиер, бил той и бивш, ала се оказва, че на испански език, нито в Испания, нито на Иберийския полуостров в последните седмици се вълнуват от справките/докладите на тамошните власти за потенциалните цитирани събития от премиера ни в момента Кирил Петков.
Нито една буква по темата в испанската преса по случая дотук.
Търсейки в Гугъл на български език намирам едно изявление на премиера, че е чел/чувал за справка, в която видят нещо си. Тази справка била толкова секретна, че Петков я цитира почти цялата.
Останалата част от секретната справка междувременно се появи в една популярна медия, близка до популярни енергийни босове. Ползвам множественото число, защото са няколко и работят в синхрон.
Помнете, че справката е секретна, да не забравите.
Справката била изпратена от "испанските власти" в МВР преди две седмици. Преди няколко дни в поредната си изява край черешите Бойко Рашков подробно разказа за 19-те в списъка на Петков, но не каза нито дума, че има някаква справка за онзи, който изрично спомена като очаквано мезе за МВР.
Нито една от цитираните медии не се е заинтересувала от публикациите по темата на собствените им репортажи. Или редакторите на чуждестранните медии са забравили за този случай от преди много години, тръгнал от публикация в анонимен сайт, или просто знаят, че справката е отговор.
И ако в тази секретна справка имаше и грам истина, нямайте съмнение, че в първата възможна сутрин след това Бойко Рашков щеше да ни е информирал по националните медии, Кирил Петков да го е анатемосал, а демократичната общност групово да рисува поредните победни шаржове.
През цялото време говорим за секретна справка, в която се преразказват медийни публикации, която преди време е била дежурно пратена от МВР на МВР.

Нито съм имал къща в Барселона, нито ще имам. Живея в Банкя, там където съм се родил, там където влачеха ковчези…внушенията които се правят, дори ми дават възможност да наема адвокат за да се защитавам.Ако има такъв доклад, да го пращат – ако не да се се извиняват. Едно от двете. Само да напомня – стотици подслушвания, оказа се, че няма. Чудовищните обвинения, че сме подслушвали хора – оказва се лъжа. Трябваше да се извади нещо ново, но то се оказа претопленото старо“ – заяви Борисов.„Защото засекретиха енергийната комисия, а там за секунди за източвани милиони. Ако беше прозрачно, медиите щяха да присъстват. Едното време са казвали – ако няма хляб, дайте им зрелища.

преди 46 минути, absurt написа:

Не, не съм и очаквала да потърсиш. Нали ти написах, не се впрягай, а тичай по опорките. Те ти вадят хляба, та те разбирам.

Щом ти не можеш да дадеш материали по темата, които да не съдържат лъжи и манипулации, значи че такива не съществуват. Иначе би ги дала. Не съм толкова глупав, че да търся нещо, което не съществува извън тролската ви централа.

преди 3 минути, miro20 написа:

Уж говоря испански език, хем разбирам какво търся, пък се очаква, че журналистите се вълнуват от темите, които разследват, отделно и властите, плюс медиите във всяка европейска страна, когато се касае за премиер, бил той и бивш, ала се оказва, че на испански език, нито в Испания, нито на Иберийския полуостров в последните седмици се вълнуват от справките/докладите на тамошните власти за потенциалните цитирани събития от премиера ни в момента Кирил Петков.
Нито една буква по темата в испанската преса по случая дотук.
Търсейки в Гугъл на български език намирам едно изявление на премиера, че е чел/чувал за справка, в която видят нещо си. Тази справка била толкова секретна, че Петков я цитира почти цялата.
Останалата част от секретната справка междувременно се появи в една популярна медия, близка до популярни енергийни босове. Ползвам множественото число, защото са няколко и работят в синхрон.
Помнете, че справката е секретна, да не забравите.
Справката била изпратена от "испанските власти" в МВР преди две седмици. Преди няколко дни в поредната си изява край черешите Бойко Рашков подробно разказа за 19-те в списъка на Петков, но не каза нито дума, че има някаква справка за онзи, който изрично спомена като очаквано мезе за МВР.
Нито една от цитираните медии не се е заинтересувала от публикациите по темата на собствените им репортажи. Или редакторите на чуждестранните медии са забравили за този случай от преди много години, тръгнал от публикация в анонимен сайт, или просто знаят, че справката е отговор.
И ако в тази секретна справка имаше и грам истина, нямайте съмнение, че в първата възможна сутрин след това Бойко Рашков щеше да ни е информирал по националните медии, Кирил Петков да го е анатемосал, а демократичната общност групово да рисува поредните победни шаржове.
През цялото време говорим за секретна справка, в която се преразказват медийни публикации, която преди време е била дежурно пратена от МВР на МВР.

Нито съм имал къща в Барселона, нито ще имам. Живея в Банкя, там където съм се родил, там където влачеха ковчези…внушенията които се правят, дори ми дават възможност да наема адвокат за да се защитавам.Ако има такъв доклад, да го пращат – ако не да се се извиняват. Едно от двете. Само да напомня – стотици подслушвания, оказа се, че няма. Чудовищните обвинения, че сме подслушвали хора – оказва се лъжа. Трябваше да се извади нещо ново, но то се оказа претопленото старо“ – заяви Борисов.„Защото засекретиха енергийната комисия, а там за секунди за източвани милиони. Ако беше прозрачно, медиите щяха да присъстват. Едното време са казвали – ако няма хляб, дайте им зрелища.

Миро20,Ти не си "Супер-Мен", не си "Спайдър-Мен",ти си "Спам-Мен"...

преди 2 часа, ivottoshev написа:

Искаш да повярвам на хора, които са написали такава огромна глупост?

Индустриална зона и то в Божурище, и то със разрешение за строителство - кое е глупост бре Свирчо?! :Д Мечтата на Пурко, да имал апартамент в столицата - е за туй са дали сравнение с апартаменти и то в столицата.

п.п. и преди да рече някой  - споко, герберастите ги правеха същите, както и всички преди тях. То не случайно 30 години не се намери и един гл. прокурор, който да поразтършува по- обстойно из тия по- значими, министерски лица.

преди 4 часа, miro20 написа:
Жив да не бях:
Румен Радев към Кирил Петков:
"Урок за правителството трябва да бъде фактът, че демокрацията и законността не могат да бъдат възстановени с недемократични средства

Абе то и едни французи от конвоят на свободата декларираха два пътя, или Франция да (о)стане демокрация, или да остане в ЕССР. Явно не може и двете наведнъж.

преди 20 минути, Лудият Учен написа:

Миро20,Ти не си "Супер-Мен", не си "Спайдър-Мен",ти си "Спам-Мен"...

познах че "спам ломан" ще остане и ще те лайква:laughing4:

преди 4 минути, Без умствен капацитет написа:

познах че "спам ломан" ще остане и ще те лайква:laughing4:

"Ломан" ??? Хахахаха...Жена на английски се пише "Woman",а не "Loman"...Да го беше написал "Уоман" поне...Неграмотен,ГЕРБ-аджийски трол...

току-що, Лудият Учен написа:

"Ломан" ??? Хахахаха...Жена на английски се пише "Woman",а не "Loman"...Да го беше написал "Уоман" поне...Неграмотен,ГЕРБ-аджийски трол...

Стига вече си наричал тролове на Герб всички по-грамотни или по-неграмотни от себе си.  Умно момче си.

преди 6 минути, Лудият Учен написа:

Той не е добре с българския, а ти очакваш да знае английски.

Като Вожда си е.

преди 1 минута, Мойра написа:

Той не е добре с българския, а ти очакваш да знае английски.

На теб пък как не ти омръзна да си тролка на БСП!?   

преди 5 минути, attj написа:

Стига вече си наричал тролове на Герб всички по-грамотни или по-неграмотни от себе си.  Умно момче си.

Тоше,проблемът е ,че освен неграмотен,Овцата е и нагъл...Та ,затова така...

току-що, Лудият Учен написа:

Тоше,проблемът е ,че освен неграмотен,Овцата е нагъл...Та ,затова така...

Искам с Мойра да сте интелигентни.  Нищо друго.  Моята леля Станка много Ви харесва.

преди 7 минути, attj написа:

Искам с Мойра да сте интелигентни.  Нищо друго. 

Като приятелчето ти оцата ли? :lol6:

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Свирчо ще викаш на тираджията (ако изобщо го познаваш де), който вместо навремето вместо да си плати за сви*ка на май*а ти се е охарчил малко повече и си се пръкнал ти.

А колкото до ....

До кое бре Свирчо:lol6:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.