Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за кабинета Петков

Featured Replies

преди 1 час, N1K17Y написа:

О, какво постижение ! Завършил средно образование в Банкя. Поклон ! :wors:

Аглайке, нали си по сравненията? Имаш редови гражданин, завършил средното си образование по времето на соца, и ПростоКиро, учил до 13-14 годишна възраст- 7-ми клас, след което зарязва училището и се преселва в Канада. Т. е., българско средно образование няма. Няма и канадско средно- завършените курсове не са образование. После има "Харвард", ама кой точно? Много сте смешни това, хранениците на Сорос и сие. 

• Отговори 10,4k
  • Прегледи 395,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Емил Костов
    Емил Костов

Този този кабинет ще ни довърши. Абсолютно нищо не казваха по време на кампанията си, а сега не знаят и къде се намират.

• Изкарах го КОВИДа за 10-11 дни още преди Новата година, сам се лекувах (но не го препоръчвам на друг самолечението). Протече в пъти по-леко от грип – боляха ме раменете малко (жилите ми се стегнаха) и

• Искам да ви попитам всички вас в темата: акви сте вие, които злобеете срещу новото правителство и наричате всички с обидни имена? Българи ли сте? Американци ли сте? Мултикултуралисти ли сте? Защото, а

Публикувани изображения

преди 30 минути, N1K17Y написа:

Абе Мире, да не са ви уволнили сценаристите и писателите ? От бая време не си писал нищо ново, ами все опорките от миналата година. Гледай каква промяна :D 

Лоша работа. Когато няма кой да им ги измисля опорките и почват сами да творят. Ей го оня, attj-то, реши да плюе по Кирчо... щото бил учил в България само до седми клас.

Всъщност като се замисля, така е по-забавно. Не се знае кога и от къде ще ти дойде да си умреш от смях :D

ПП: Упппс, то и Абсурдната е подхванала темата за образованието. Явно съм надценил attj-то. Тази опорка идва от централата, а не е негово творение. Посипвам си главата с пепел :D

току-що, ivottoshev написа:

Лоша работа. Не се знае кога и от къде ще ти дойде да си умреш от смях :D

Лена Бориславова: Не очаквам МВР да предостави информация на прокуратурата.    И тогава двамата с Кирчо защо се изложиха с данните от Гугъл!?    

преди 9 минути, ivottoshev написа:

Лоша работа. Когато няма кой да им ги измисля опорките и почват сами да творят. Ей го оня, attj-то, реши да плюе по Кирчо... щото бил учил в България само до седми клас.

Всъщност като се замисля, така е по-забавно. Не се знае кога и от къде ще ти дойде да си умреш от смях :D

ПП: Упппс, то и Абсурдната е подхванала темата за образованието. Явно съм надценил attj-то. Тази опорка идва от централата, а не е негово творение. Посипвам си главата с пепел :D

Не знам дали се виждате вие колко сте забавни и  смешни отстрани  :)

За вас форума е просто чесане на краста , опорки, тролене , спекулации  и измисляне на поводи да се заяждате.

Наистина ли сте толкова "доволни" от всичките очеИзвадни излагации на Простокировците ??

:giggle1:

току-що, miro20 написа:

Не знам дали се виждате вие колко сте забавни и  смешни отстрани  :)

За вас форума е просто чесане на краста , опорки, тролене , спекулации  и измисляне на поводи да се заяждате.

Наистина ли сте толкова "доволни" от всичките очеИзвадни излагации на Простокировците ??

:giggle1:

Просто-Киро - Просто-Миро - една буква разлика!

преди 2 минути, jhoro написа:

Просто-Киро - Просто-Миро - една буква разлика!

Абе и аз нямам нищо против да ме възхвалява и да се подмокря комсомолка като тази :

Ама е тъпо бре... :)  :)  Как може да има такива "простокировки" , толкова промити кухи комсомолки , аз идея си нямам ...

Изглежда като цяло народа изпростя тотално .

преди 16 минути, ivottoshev написа:

И опорката за образованието е стара. Първо му беше фалшива дипломата, че го караха да я носи пред камерите да снимат, после я окраднал от някой друг на име Кирил Петков, после забравих какво беше :D

преди 1 минута, miro20 написа:

Абе и аз нямам нищо против да ме възхвалява и да се подмокря комсомолка като тази

Още ли се впечатляваш? Закъснял пубертет???

преди 1 минута, miro20 написа:

Изглежда като цяло народа изпростя тотално.

Нищо ново не казваш!

А, сетих се. Не било Харвардския Харвард, ами някой друг Харвард. Фалшив някакъв. Кой точно, не стана ясно, ама не било "Харвард". 

преди 3 минути, N1K17Y написа:

И опорката за образованието е стара. Първо му беше фалшива дипломата, че го караха да я носи пред камерите да снимат, после я окраднал от някой друг на име Кирил Петков, после забравих какво беше :D

или ...

Цитат

По време на разпит:
- Кажи ми, къде си купи тази диплома за висше образование?
- Намерих я на пътя!
- Искаш да кажеш, че си намерил на пътя диплома с твоето име?
- Точно така!
- И как ще обясниш такова съвпадение?
- Това не е съвпадение. Просто паспорта с името си го купих след това...

току-що, jhoro написа:

Още ли се впечатляваш? Закъснял пубертет???

Нищо ново не казваш!

Не се впечатлявам, но това се случва от трибуната на НС бре . в Парламента. От младо, уж переспективно момиче !

Срам. :getout:

къде са сега онези лицимери дет викаха че високата цена на тока е завади инвестициите на ГЕРБ в ВЕИ сектора

искам да видя пак подобни цинизми от фрог и по адрес на Кирчо

Новият план за енергетиката: много батерии и ВЕИ, но без газ

преди 1 час, N1K17Y написа:

И опорката за образованието е стара.

Абсолютна истина да е опорка?   Този български седмокласник Кирчо ежедневно показва нивото си.  Чак ме учудва пригласянето на Лена Бориславова.  Те двамата още неща ще натворят, няма начин.

преди 1 час, Joss Bomon написа:

Няма как да се задържи такъв при нас- дупедавството ни е държавен спорт. 45 години бяхме се навели по принуда на руснаците, а вече 32 сме надупени на янките, ама по собствено желание. Като гледам как трепетно и самоотвержено и тук някои седят на амбразурата, надежда за самостоятелност- никаква.

преди 1 час, Joss Bomon написа:

глупости този е изперкал като Рашко - а и да напусне и какво, като гледам колко силна икономика е

те на острова се задъхват - представи си унгария

преди 1 минута, Без умствен капацитет написа:

глупости този е изперкал като Рашко - а и да напусне и какво, като гледам колко силна икономика е

те на острова се задъхват - представи си унгария

Те на Острова, както се задъхват, така и ще дръпнат напред. Не са глупави, за да се решат на такава стъпка. Вярно, топки трябват, а не меки гръбнаци, но пък унгарците са преживели достатъчно, измъкнали са се от Австрийските нокти и са си отстояли държавата, та решат ли, ще се справят. Поляците също почват да си задават въпроси, като чета за реакциите им....

той това го повтаря вече доста годинки - явно е яхнал някоя патриотична вълна в страната му - нека си писка, официално нищо няма в ЕП

Орбан: Унгария не иска да напуска ЕС, но няма да се откаже от суверенитета си

преди 6 часа, bigiadri написа:

Той можеше ли да отиде като Станишев,   Р. Кънев  и др.в Брюксел , със сигурност на добра ръководна длъжност ,нали?

че можеше, можеше, но на ЕП им бе нужен в България и, като гледам все още им е нужен, че тия сурогати, къде се настаниха сега освен да работят в полза на БързоКрийтеПарите, по всичко личи, че друго не може да се очаква от тях.

преди 20 минути, Без умствен капацитет написа:

той това го повтаря вече доста годинки - явно е яхнал някоя патриотична вълна в страната му - нека си писка, официално нищо няма в ЕП

Орбан: Унгария не иска да напуска ЕС, но няма да се откаже от суверенитета си

Ми, чудесно. За такива топки говоря. 

Според похвата на нашият български седмокласник  Петков, трябваше и Божков да е в списъка му от Гугъл, защото  ако той е давал рушвети, това също е корупционно престъпление.   На нашия премиер дори и лъжите не му се получават. Май само Лена още му вярва...,

преди 1 минута, attj написа:

Според похвата на нашият български седмокласник  Петков, трябваше и Божков да е в списъка му от Гугъл, защото  ако той е давал рушвети, това също е корупционно престъпление.   На нашия премиер дори и лъжите не му се получават. Май само Лена още му вярва...,

ама не се хващай на цирковете му - никой съд по света няма да приеме насериозно, как някое журнале написало някоя статия, за да си направи трафик или лайкове - зависи от какво печели

преди 8 часа, miro20 написа:

от САЩ срещу него.

Големите пари са от олигарсите. Но за САЩ съм прав. Те са знаели какво ще се случи сега между Русия и Украйна още миналата година . Целта е сега да има напрежение,колкото по-голямо толкова по-добре , след като няма локален конфликт военните комплекси трябва да се подхранват , да им купуват оръжието . Това е истинската цел на всичко каквото са правили до сега американците  по света, Виетнам, Ирак, Афганистан . Нищо не е в състояние да им попречи . Затова и отстраниха Борисов , знаейки неговото желание да няма дрънкане на оръжие в Черно море.Малка пречка ,предполагаема ,НО ПРЕЧКА ЗА ТЯХ. Я как се запънахме за Македония , създаваме им проблем , там може да проникне Русия , то си личи от нейното ухажване на македонците за писмеността .Те .американците , за това качиха във властта тези пеперуди от Харвърд. те пак искат да краднат парички  така че всички са добре , само ние обикновените българи сме пре"бани!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.