Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за кабинета Петков

Featured Replies

и от Европа явно смятат, че мр. харвърд говори глупости

ЕК понижи прогнозата си за икономическия растеж на България за 2022 г.

• Отговори 10,4k
  • Прегледи 395,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Емил Костов
    Емил Костов

Този този кабинет ще ни довърши. Абсолютно нищо не казваха по време на кампанията си, а сега не знаят и къде се намират.

• Изкарах го КОВИДа за 10-11 дни още преди Новата година, сам се лекувах (но не го препоръчвам на друг самолечението). Протече в пъти по-леко от грип – боляха ме раменете малко (жилите ми се стегнаха) и

• Искам да ви попитам всички вас в темата: акви сте вие, които злобеете срещу новото правителство и наричате всички с обидни имена? Българи ли сте? Американци ли сте? Мултикултуралисти ли сте? Защото, а

Публикувани изображения

току-що, Без умствен капацитет написа:

и от Европа явно смятат, че мр. харвърд говори глупости

ЕК понижи прогнозата си за икономическия растеж на България за 2022 г.

Офца, има и по тъпоъгълни от тебе.

преди 3 часа, miro20 написа:

Абсолютно си прав. Затова не аз, а ти вземи изрови и статистиката какво можеш да си купиш тогава и сега. По покупателна способност.

Подозирам че няма да ти харесат нещата когато са в сравнение

Да ровя в статистики ли ?! Най-хубавите години в живота ми са през това време, а той ще ме праща по статистики... Аман от статистически лаладжии ! Да, тебе те знаем, че трябва да рекламираш боковото време, което обаче безвъзвратно свърши.

преди 2 часа, attj написа:

Гешев е очаквал Кирил Петков и Лена Бориславова така да се изложат и нарочно ги е поканил.  Не му прави чест на главния прокурор да постъпва така -та той направо им се подиграва, възползвайки се от неподготвеността им.  Цацаров покани правосъдната министърка дори на два пъти, обаче тя не се отзова.   Сега поне тя не изглежда трагикомично -усети клопката навреме.  Новите властници са твърде далече от преценките на опитните прокурори.

Простотията е като цирея- не можеш да ги скриеш, ако ще един тон грим да им измажеш! И да не ги беше поканил, Гешев, щяха да намерят начин пак да се изложат. Тъпо и упорито работят по въпроса ежедневно и ежечасно. А, в случая, Гешев им прави услуга- ако имат два грама мозък под косите, ще се усетят най- после и ще престанат да се държат като дебили.

преди 1 час, Мойра написа:

„Жесток въпрос към Кирил и Асен“ (видео)

Честно казано с Люба Кулезич

Сега това ли е новата линия за троловете на БСП!?   Някой да вижда въобще нещо ново!?  А Цацаров вече е в оставка -стига им се е присънвал на цялото червено задкулисие...

преди 1 час, attj написа:

Някой да вижда въобще нещо ново!?  

Не,Тоше,нищо ново...Все същите назубрени опорки повтаряш като латерна...

Овче, какво имаш против кака ни Кулезич? Тя си върши работата, предложи ѝ по-добра и вече няма да ти лала по нервите.

преди 9 часа, Мойра написа:

„Жесток въпрос към Кирил и Асен“ (видео)

Честно казано с Люба Кулезич

Нема дерт - ще потърсят отговора я в гугъл, я в уики, па в крайна сметка и към калдата могат да се обърнат за подсказка.

Чухте ли ве ?

Кирчо и Мортиша му занесли изрезки от весници на Гешев.

Кирчо изрязал изрезките, пък Мортиша отворила Гугъл и оттам преписала данни за извършени престъпления и за извършители и нарушители.

Тези се подиграват с тебе бе, Николоф. Щото ти е толкоз акъла !

преди 9 часа, Лудият Учен написа:

Не,Тоше,нищо ново...Все същите назубрени опорки повтаряш като латерна...

Я кажи какви опорки все ти се привиждат!?  От мен не става трол на БСП и Герб,  защото те са като роднини.  Най-новите им роднини-променисти пък постоянно лъжат   и отблъскват интелигентните хора.  Затова съв гласувал напоследък все за националисти.   

Според Кирил Петков  Бюджет 2022 е "много издържан".

"Искам да поздравя колегите ми, защото това е може би най-добрият бюджет, който съм виждал", уточни той.  И колко бюджета е виждал ?  Защо няма ден без лъжи!?   

преди 2 часа, M.Николов написа:

Ревете ли?

Ревете, няма лошо.

Всичко си идва на мястото.

https://www.dnevnik.bg/biznes/2022/02/10/4311073_asen_vasilev_ima_zasilen_interes_ot_chujdi_investitori/

Какво си идва, бе Николов? Поредното хвърляне на прах в очите с нова порция инвеститори, дето напъват на границите с купища пари в джобовете? Я, сети се, от всичко, обещавано през тая почти година, нещо изпълни ли се? Коли почнахме ли да правим? Какво стана с онези заводи, дето искали да строят едни инвеститори?

Всеки разумен човек е наясно, че първи видими резултати биха могли да се очакват към края на годината.

Важното е, че процеса започва.

преди 3 минути, M.Николов написа:

Всеки разумен човек е наясно, че първи видими резултати биха могли да се очакват към края на годината.

Важното е, че процеса започва.

Чуждите инвестиции сериозно намаляват още от 2021 година.   Защо лъжете, тролите и папагалите написано в медиите на Прокопиев   https://www.standartnews.com/balgariya-politika/frensko-izdanie-prokopiev-e-oligarkht-s-nay-golyamo-mediyno-vliyanie-482874.html 

преди 2 минути, attj написа:

Чуждите инвестиции сериозно намаляват още от 2021 година.   

Както навсякъде по света. Удобно забравяш че имаше локдаун навсякъде.

преди 6 минути, attj написа:

Чуждите инвестиции сериозно намаляват още от 2021 година.   Защо лъжете, тролите и папагалите написано в медиите на Прокопиев   https://www.standartnews.com/balgariya-politika/frensko-izdanie-prokopiev-e-oligarkht-s-nay-golyamo-mediyno-vliyanie-482874.html 

Те намаляват от 12 години, умник!

В момента се прави опит да се обърне тренда.

Но това явно не ви харесва.

преди 2 минути, attj написа:

Виж, той дори и не троли съзнателно. Той вярва на всичките тези лъжи и се хвърля да ги защитава, уловен за тях като удавник за сламка. Не знам, не мога да ги разбера такива хора- имат нужда сляпо да вярват в някого, че ще ги оправи. Като не стане, се лепват за друг- без значение колко парадоксален и измислен е, и му делегират отново цялата си вяра, че ще ги оправи. И така, все някой ги оправя, ама не точно както на тях им се иска.

преди 6 минути, M.Николов написа:

Те намаляват от 12 години, умник!

В момента се прави опит да се обърне тренда.

Но това явно не ви харесва.

Би ми харесало.  Не ми харесва колко лесно за всичко Ви лъжат.  Премиер е  един ПростоКиро дето е началник на МВР, но не е началник на Прокуратурата   https://nova.bg/news/view/2022/02/11/356629/прокуратурата-няма-да-разпитваме-журналисти-заради-списъка-на-петков/

преди 5 минути, M.Николов написа:

Дайте шанс на новото, защото старото мечтае грабежът да бъде възобновен. Вероятно новото са Василев, Божков, Прокопиев и останалите от червеното задкулисие. Искат си хората милиардите и стотиците честно спечелени милиони. 

преди 9 минути, attj написа:

Би ми харесало.  Не ми харесва колко лесно за всичко Ви лъжат.

Мдаааа, само теб не те лъжат, ти си best of the best :cool:

Последният пример с инвестициите обаче е показателен. Казали са ти, че инвестициите намалели през 2021 година, но забравили да ти кажат, че сравняват година с локдаун навсякъде(2021), с година в която през първите два месеца почти цялата световна икономика си работеше с пълна сила(2020)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.