Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

За вас, явно.

преди 3 минути, NewRedDragon написа:

И за какво ги пази? За оня свят? Видяхме ги жигулитата 

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 13 минути, vpvelev написа:

Пази си своите.

Можеше да го измислиш по-добре: пази славяните, съхраняват християнството. Това "пази си своите" не звучи издържано.

преди 1 минута, M.Николов написа:

За вас, явно.

:)  Ало, робе...къде си вреш човката? За нас е тортата - остъка от сухия хляб (това, което кучето не яде) ще ядете вие червените кухи кратуни. И то по милост! 

преди 1 минута, NewRedDragon написа:

:)  Ало, робе...къде си вреш човката? За нас е тортата - остъка от сухия хляб (това, което кучето не яде) ще ядете вие червените кухи кратуни. И то по милост! 

За вас е бахура.

:)

преди 4 минути, M.Николов написа:

За вас е бахура.

Я виш ти. Разликата е, че АЗ зимата ще си мезя с бахур (няма да е по малко от 12 лв килото), пък ти ще седиш на студено! може би и на тъмно,

преди 17 минути, absurt написа:

Не опира, бе, маймуняк. Пак не си схванал. Предлагат на Русия помощ от 100 000 доброволци- както на Украйна предлагат от началото на войната. Засега, Русия не се е съгласила, но пък защо да не го направи? Както вече се убедихме, бързо се учат, руснаците. И да нападнат, щом с добро не ги бръснат за нищо, и защо не да приемат помощ?

Украйна никога не са се хвалили със силна армия, за разлика от орките. До преди войната дори аз им се връзвах че са фактор.

За войска не са опрели понеже набират от окупираните територии и там руските закони не важат все още.

Ама дрончета ...толкова ли не могат да си направят дрончета?

Ракети правят, а имат затруднения с някакви си дронове?

преди 4 минути, NewRedDragon написа:

Каква торта ти се привижда, бе влечуго? Ти пари за по- качествена дрога и алкохол нямаш, а нета ти го резват перманентно. Само едното неадекватно изхвърляне ти остана.......

преди 1 минута, BANKATA написа:

Украйна никога не са се хвалили със силна армия, за разлика от орките. До преди войната дори аз им се връзвах че са фактор.

За войска не са опрели понеже набират от окупираните територии и там руските закони не важат все още.

Празни приказки и изсмукани от пръстите ти твърдения. В статията, която коментираме, не се говори дори за дронове. Камо ли, че руснаците искат от някого. Същото е и за предложената помощ от СК. Ама, колкото можеш- толкова!

преди 6 минути, BANKATA написа:

Нямат време, просто е.

Просто подцениха БЛА, но си научиха урока.

След време ще се появят много добри руски БЛА, можеш да бъдеш сигурен.

преди 2 минути, absurt написа:

Каква торта ти се привижда, бе влечуго? Ти пари за по- качествена дрога и алкохол нямаш, а нета ти го резват перманентно. Само едното неадекватно изхвърляне ти остана.......

За тортата - просто да ви е кофти - аз торти не ям, освен ако не са ред шунка, рег стек

С дрогат приключих отдавна - така и не пробвай - просто едни пари

Алкохола ми е един от на- добрите - сам си го дестилирам

За другото - радвам се че страдаш - нямам чувство за милосърдие и вина - кефя се когато страдате червените кратуни - ваксиниеан съм. Рано или късно ще изчезнете

преди 13 минути, NewRedDragon написа:

пък ти ще седиш на студено! може би и на тъмно,

А може би не.

преди 7 минути, absurt написа:

В статията, която коментираме, не се говори дори за дронове. Камо ли, че руснаците искат от някого.

Украинците твърдят, че руснаците вече ползват ирански дронове.

https://fakti.bg/world/702205-rusia-e-pusnala-v-boa-iranskite-dronove

За сега няма потвърждение от друг източник.

Но ако е така ще се чуе.

преди 5 минути, NewRedDragon написа:

За тортата - просто да ви е кофти - аз торти не ям, освен ако не са ред шунка, рег стек

С дрогат приключих отдавна - така и не пробвай - просто едни пари

Алкохола ми е един от на- добрите - сам си го дестилирам

За другото - радвам се че страдаш - нямам чувство за милосърдие и вина - кефя се когато страдате червените кратуни - ваксиниеан съм. Рано или късно ще изчезнете

Ми, личи колко си спрял с дрогата и колко ти е качествена пърцуцата, дето я дестилираш!

И идея нямам да страдам заради такова петно като теб. И да, ваксиниран си - отдалече ти личи. download.gif.dd963c09e9476e7e3d446b237babc3ce.gif

Ето нещо интересно. Ако е вярно, началото на края на петро/долара официално започна......

Ердоган: С Путин се договорихме да търгуваме в рубли

http://onovini.eu/2022/08/ердоган-с-путин-се-договорихме-да-търг/?fbclid=IwAR3-oMe7m4rS2_CWUagOFDtGu0PtRoMIQJtBB8hh8oDXGL4Y3K_ShrhQIP4

преди 3 минути, absurt написа:

И идея нямам да страдам заради такова петно като теб.

А, ако ти се наложи ....да страдаш? По устав! И други неща ще парвиш...ако има кой да се навие, де 

преди 3 минути, absurt написа:

И да, ваксиниран си - отдалече ти личи.

Ами има си съответните документи- от 3 държави. 

ПС Малкот "д" е заради бг - не я смятам за държава

преди 20 минути, absurt написа:

Празни приказки и изсмукани от пръстите ти твърдения. В статията, която коментираме, не се говори дори за дронове. Камо ли, че руснаците искат от някого. Същото е и за предложената помощ от СК. Ама, колкото можеш- толкова!

:halloween10::halloween7:

Ти сама си коментираш, това което ти отърва от моят пост.

преди 11 минути, BANKATA написа:

:halloween10::halloween7:

Ти сама си коментираш, това което ти отърва от моят пост.

Ами, сама си коментирам, нали аз отговарям на поста ти. И коментирам написаното от теб. Дали ми отърва или не, е без значение. Ти пишеш, аз го коментирам.

Как започва да излиза истината за действията на ВСУ

https://mood-time.eu/2022/08/05/зеленски-побесня-заради-доклада-на-amnesty-interna/?fbclid=IwAR1sX445AbxjDZvssPYiVEF2fLyZE9INOMuA5byM4zgMOGsMxQTLIxC8AfQ

преди 7 минути, absurt написа:

Ами, сама си коментирам, нали аз отговарям на поста ти. И коментирам написаното от теб. Дали ми отърва или не, е без значение. Ти пишеш, аз го коментирам.

Как започва да излиза истината за действията на ВСУ

https://mood-time.eu/2022/08/05/зеленски-побесня-заради-доклада-на-amnesty-interna/?fbclid=IwAR1sX445AbxjDZvssPYiVEF2fLyZE9INOMuA5byM4zgMOGsMxQTLIxC8AfQ

Прощавам ти само защо е жега.

току-що, BANKATA написа:

Прощавам ти само защо е жега.

Да не се смяташ за Богоравен, маймуняк?1915350031_download(3).gif.7c56c524295cdc50b9589985d226ca76.gif

преди 14 минути, absurt написа:

Пак май гледаш само заглавието , а всъщност, подробностите  :

Цитат

Президентът Зеленски осъди твърденията, като изтъкна, че докладът се опитва да насочи отговорността от агресора към жертвата.

„Няма положение, дори хипотетично, при което какъвто и да е руски удар срещу Украйна да бъде оправдан. Ако някой изготви доклад, в който жертвата и агресорът са поставени по някакъв начин на едно и също ниво, ако се анализират някои данни за жертвата, а в същото време действията на агресора се игнорират, това не може да бъде толерирано.“

Блаодаря че сама констатиаш и подкрепяш казаното . :)

преди 2 часа, vpvelev написа:

На нашите медии вече не им пука какви глупости пишат. Важно е далаверата да върви. Или им заповядват отнякъде.

Ето един малък пример:

Да преведа за папагалите, бухалите и другите животински прости твари - след като за загубили 25 000 души, руската военна сила е изчерпана.

Както се казва - "без коментар".

Прости , Малоумни гъдулки !!!  Тва такава продажна , безмозъчна сган изобщо не трябва да замърсява планетата !!!

Трябва  "Прочистване " , Не Може ! Тази Изродщина трябва да бъде ЛИКВИДИРАНА !!!

Този Свят е в това Положение от Чудовищата и техните платени Уроди !!!  И тази уродлива пасмина пречи на Човечеството да си Живее Живота !!!

преди 2 минути, Без умствен капацитет написа:

а ти скоро ще го видиш на живо

Овца, за тая работа, ред няма. Много ти дойде пиенето ли, та почна да кълнеш като селска тетка?

преди 40 минути, absurt написа:

Ето нещо интересно. Ако е вярно, началото на края на петро/долара официално започна......

Ердоган: С Путин се договорихме да търгуваме в рубли

http://onovini.eu/2022/08/ердоган-с-путин-се-договорихме-да-търг/?fbclid=IwAR3-oMe7m4rS2_CWUagOFDtGu0PtRoMIQJtBB8hh8oDXGL4Y3K_ShrhQIP4

"новината" разбира се я има в много други сайтове. Проблема  е че за теб първоизточника е фейомета "оновини" .

И разбира се, за никакво "начало на края на петродолара" не може и да иде реч.

:hush:

големия пробив на Байдън бе оня ден в СА.

Когато се договориха за увеличение с 15% на арабския експорт  за Индия и Европа.

И после видяхме как Путлер почна да гори излишъка си на газ :)

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 1 минута, miro20 написа:

"новината" разбира се я има в много други сайтове. Проблема  е че за теб първоизточника е фейомета "оновини" .

И разбира се, за никакво "начало на края на петродолара" не може и да иде реч.

:hush:

Сиреч, за разлика от теб, давам вярна новина. Ама, като няма какво друго, що да не препикаеш темата, че току- виж, не те забелязали!?download.gif.074ffc46d980ede7e8e1f32089bce26d.gif

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.