Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 28 минути, absurt написа:

Чекиджиев, Запорожката АЕЦ е под контрола на руснаците още от пролетта. И работи без да спира. Хайде, сега, слез от вибратора и ни разкажи, като как и защо, руснаците ще стрелят по електропроводите, които са им над главите? 425701527_download(1).gif.ba417473a27e079fb7fa2f5b6b9a14e3.gif

Чикийката си е човещинка, даже и доста други животинки си прилагат разни самозадоволителни техники. Никой не престава да го прави, ако и докато е бракуван. Освен ако няма репродуктивни проблеми, които му налагат въздържание. Пък за дамите няма такива противопоказания дори. Само в онези дни не знам дали си посягат. Не съм толкоз нахален да питам. Та, какво думаше за Мирко?

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

след като се разкри украинската провокация в буча и  изценировка

и след като независими медии доказаха че украинските нацисти си правят  бази в училища  и болници

трябва да разкрият и как украинците правят терористични актове в ядрени централи 

преди 2 минути, Banesc написа:

и след като независими медии доказаха че украинските нацисти си правят  бази в училища  и болници

трябва да разкрият и как украинците правят терористични актове в ядрени централи 

Още не си видял, какво е терор! Има време - ще гърмят бомби в масква

преди 17 минути, Banesc написа:

Като почне контранстъплението в Херсон къде ли ще се крият орките да го защитават?

преди 6 часа, glen написа:

Чичко Путин откри биолаборатории в Киев и Одеса..

Путин казва.. край на маймунджийството.. това са следващите цели..

https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/bulletin-russia-to-capture-kiev-and-odessa-over-u-s-biological-laboratories

:giggle1:

преди 3 часа, miro20 написа:

Така че въобще не ме учудва да стане някой золум и със Запорожската АЕЦ

Е то ако стане някой зУлум причината ще е само една и тя е много близка и до това какво друго се очаква в Запорожка област (референдум). Предстои изключване на Запорожкия Аец от енергийната система на Украйна и някои хора просто не са на мястото си от това. А на 70-80 км северно от Николаев има още един АЕЦ ей така само информативно да кажа.

преди 1 час, absurt написа:

Чекиджиев, Запорожката АЕЦ е под контрола на руснаците още от пролетта. И работи без да спира. Хайде, сега, слез от вибратора и ни разкажи, като как и защо, руснаците ще стрелят по електропроводите, които са им над главите? 425701527_download(1).gif.ba417473a27e079fb7fa2f5b6b9a14e3.gif

копролалийке, рашистите нямат работа там. Както ти цитирах за чернобилската, сега проблемтие започват и със запорожската :

Цитат

Запорожская АЭС, оккупированная россиянами, "полностью вышла из-под контроля" МАГАТЭ

Среда, 3 августа 2022, 14:57 - Дана Гордийчук
16906 просмотров

Временно оккупированная Запорожская атомная электростанция полностью вышла из-под контроля Международного агентства автономной энергетики – на станции нарушены все возможные принципы безопасности.

Об этом глава агентства ООН по атомной энергетике Рафаэль Гросси рассказал в интервью Associated Press.

По его словам, ситуация в Энергодаре, где расположена АЭС, становится все более опасной с каждым днем.

Гросси подчеркнул, что на станции были нарушены все принципы ядерной безопасности. Кроме того, станция находится "в месте, где идет активная война", вблизи территории, временно оккупированной Россией.

Физическая целостность завода не была соблюдена, сказал он, напомнив об обстреле в начале великой войны, и постоянной информации об обстрелах Запорожской области.

Кроме того, цепь поставок оборудования и запасных частей была прервана, "поэтому мы не уверены, что завод получает все, что ему нужно".

Хотя АЭС оккупирована россиянами, на ней до сих пор работают украинские сотрудники, что приводит к неизбежным моментам "трения" и вероятному насилию, сказал он. Хотя у МАГАТЭ есть определенные контакты с персоналом, они "неисправны" и "разрывчаты", сказал он.

преди 3 минути, maxthon написа:

Е то ако стане някой зУлум причината ще е само една и тя е много близка и до това какво друго се очаква в Запорожка област (референдум). Предстои изключване на Запорожкия Аец от енергийната система на Украйна и някои хора просто не са на мястото си от това. А на 70-80 км северно от Николаев има още един АЕЦ ей така само информативно да кажа.

Колкото по бързо уркаинците изгонят терористите рашисти, толкова по бързо ще се върне нормалността и в централите.

Spoiler
преди 42 минути, Sliderum2 написа:

Чикийката си е човещинка, даже и доста други животинки си прилагат разни самозадоволителни техники. Никой не престава да го прави, ако и докато е бракуван. Освен ако няма репродуктивни проблеми, които му налагат въздържание. Пък за дамите няма такива противопоказания дори. Само в онези дни не знам дали си посягат. Не съм толкоз нахален да питам. Та, какво думаше за Мирко?

Аз това отдавна и го обясних, ама тя не вдява :)

Че истериите едно време са лекували чрез това, което днешно време наричаме "вибратор" :) От което съвсем избесня.

И че не маструбирането е болест, а фригидността, истериите, копролалията са такива !

преди 4 минути, miro20 написа:

Както ти цитирах за чернобилската, сега проблемтие започват и със запорожската :

Още не си видял, какво е терор! Има време - ще гърмят бомби в масква, ще мрат ватенки!

Не ти ли казаха?

преди 36 минути, Banesc написа:

-------------------

Кои са русофобите, путинофобите, еврог ейовете? - Това са озлобени, прости дебили, пияници, наркомани, лузъри и неудачници, с мозъци колкото аспиринче. :laughing5:

Киро Брейка много точно ги нарича "добитък". И това определение съвсем им приляга.

Debili_cr.png

преди 18 минути, miro20 написа:

Колкото по бързо уркаинците изгонят терористите рашисти, толкова по бързо ще се върне нормалността и в централите.

Май не усети намека в последното изречение?

преди 23 минути, gagodrago написа:

Кои са русофобите, путинофобите, еврог ейовете? - Това са озлобени, прости дебили, пияници, наркомани, лузъри и неудачници, с мозъци колкото аспиринче. :laughing5:

Киро Брейка много точно ги нарича "добитък". И това определение съвсем им приляга.

комунетата са такива. Останалите каквито и да са, колкото и зле да са, не могат ви стигнат ! :)

преди 1 минута, miro20 написа:

комунетата са такива. Останалите каквито и да са, колкото и зле да са, не могат ви стигнат ! :)

------------------------

Шишко, днес с какво ви обгазяват в Русе?

Мозъкът ти се е увредил от ежедневното обгазяване с отровни и канцерогенни вещества.

преди 1 час, absurt написа:

Аглайка, да не си си дала профила под наем на дракончето? Или просто започна да му подражаваш? Лика прилика сте си- да знаеш. И правилно- вие, безродниците, и ние- българите.

Пак се описа. 

Жириновски пред СNN:
"Много са ми смешни западняците които искат преврат в Москва или нови избори. Тези хора си мислят че на власт ще дойде нов Елцин. Хората не са забравили 90-те. Сега ще ви кажа какво ще се случи при вариант който иска запада. Ще стане преврат. От недрата на системата ще дойдат хора които в първите два часа ще отворят ГУЛАГ. Ще им помагат 80 -милиона доброволеца плюс 13 - милиона силоваци. Всичките либерали, демократи и други заминават в Сибир да строят инфраструктура. Армията 1 800 000 щика заминава в Украйна да възстанови конституционен ред. На 48-я час влиза в Прибалтика. ако някой си отвори устата ракетите го заличават. Ракети в Пхенян, Венецуела и Куба. знаете ли защо САЩ няма да нападнат Русия дори и президента ви да е психопат? 8 ракети руски ще взривят 32 ваши ядрени централи и за 100- години САЩ и елита им забравят за всичко! Това че Обама ходи и дрънка с оръжие не означава нищо. Вашите хора ще го обесят в момента в който си помисли да тръгне на война с Русия.
Така че целувайте портрета на Путин всяка сутрин да е жив и здрав, защото другите които ще дойдат не са ПАЦИФИСТИ и няма да играят шах и джудо с вас. Направо под ножа. 99% от руснаците ще ги подкрепят заради това че вие съсипахте СССР. Останалия 1% ще асфалтират пътищата в Магадан.
преди 30 минути, gagodrago написа:

-------------------

Debili_cr.png

ПЛАТЕНИ ИЗРОДИ !!!  Направо да ги мачкат с танковете !  Тази паплач няма смисъл да живее и да пречи на БЪЛГАРИТЕ !

преди 38 минути, gagodrago написа:

-------------------

Debili_cr.png

Забрави, че са нацисти.

Колко е прав Комарницки...

1 дни  ·

Всеки ден, по различни канали, чета, слушам, гледам десетки руски граждани - млади и по-възрастни. Възпитани, образовани, успели, интелигентни хора - това, което наричаме "цвета на една нация". Говорят умно, с аргументи и с/мисъл. Макар да живеят в изгнание, прокудени от деспотичния режим на Путин, те не губят надежда и не спират да се противопоставят на диктатора и безумната му мръсна война в Украйна.
След това се "потапям" в "българския сектор" на социалните мрежи, и веднага ме налазва "цветът на българската нация" - пълчища освирепели полу-грамотни, малокултурни безмозъчни еднокнижници, поклонници на Путинската РуZия.
Сравнението ми носи само тъга.

преди 18 минути, miro20 написа:

Хайде една лека и бърза проверка на твоето IQ.

Според теб, който сега е на страната на Русия е комунист?

преди 26 минути, gagodrago написа:

------------------------

Шишко, днес с какво ви обгазяват в Русе?

то по широк от теб едва ли има - пак ли предписваш на другите собствените си физически недъзи

преди 11 минути, vpvelev написа:

Хайде една лека и бърза проверка на твоето IQ.

Според теб, който сега е на страната на Русия е комунист?

каза човека с липса на роднини в Русия, защото бягат в лошия запад:laughing4:

преди 6 часа, АСПЕКТ написа:

динствено е проблем газ от Русия. 

Ми преди войната Запада си търгуваха добре с Русия. И аз преди се възхищават от путин ,мислех си най-после русия си намери добър ръководител , дори и след анекса на Крим го извинявах ,много история бях изчел за това, но след като нападна Украйна и иска да заличи с цената на всичко една държава ,а и сега с злоба и омраза прави мизерии на Запада ,а и мизерии прави  и на самия руски народ ,отношението ми към тази агресия и в частност путин , може да бъде само едно!Върна Русия в 20 век ,десетилетия назад.Преди години бях търговски представител в Киев,когато Украйна беше в ОНД и знам какво е да правиш търговия без банкови разплащания,да си ограничен само с бартери или куфърчета ,едва ли някой тук познава по-добре онези времена. Над 1000 фирми се изнесоха от русия ,а това са градени връзки с години , десетилетия. Съсипа Русия -гори газта във въздуха , продава суровини на загуба ,дупи се на Китай и Индия , нищо добро в бъдеще за такава велика страна като русия и то само заради един перкулясал мизерник!

преди 1 час, Banesc написа:

как украинците правят терористични актове в ядрени централи

Това аз го предсказах още преди няколко дни ,но че мизерникът путин ще го направи. Все едно ние да си взривяваме Козлодуй , та ние тук живеем ,същото е и за украинците , ама вие с вашата злоба не можете да разсъждавате /

преди 16 минути, Coco1 написа:

297545302_1212268062899297_2085214260033081438_n.jpg

Твоето IQ ми е известно. Клони към 0.

Нямаш собствена мисъл.

преди 27 минути, vpvelev написа:

Твоето IQ ми е известно. Клони към 0.

Нямаш собствена мисъл.

Така е комуняга-русороб отдавна си забил. Между другото колко деситилетия ти станаха в Мосейково

285851456_10223798008630733_7070185195728779490_n.jpg

преди 2 часа, Sliderum2 написа:

Не знам защо направи това лирическо отклонение? Освен да си пропуснал една част от предложенията на Мирко към мен- да се самозадоволявам на клипчета с някакъв индивид, с които той си прави кефа. И разбира се, упоритото препоръчване на вибратора. Нещо, което за всяка жена си е домакински прибор, независимо дали е бракувана, но за него е откритие. 

Та, сега ако прочетеш поста ми пак, ще разбереш какво питам мирко.1809327915_download(8).gif.9f254d211a2ce03aef7c9d9c7cc17648.gif

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.