Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Ами можеше да съм ти полезен. Предложих ти снощи да се жертвам, качвайки се във вмирисаната ти "копърка", та с моите 15лв. да вържеш поне едно посещение на "Мръвката", ма ти не се отзова. Твоя воля. Щом леб и лютеница ти е по-вкусно...

И паролата за Wi Fi-то на заведението щях да ти дам, та да не изпадаш пак в ситуация да оставаш без нет поради липса на пари, ама к'во да те правя? Кат' не щеш - не щеш :angry:

Не вървиш! Ще ти дойде и на теб времето - като на прасе (каквото си) по коледа. Лощ генетичен материал сте, ама ще ви излекуваме

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

току-що, Sliderum2 написа:
преди 14 минути, miro20 написа:

хехе :)  Цитирам фрагмент от популярното излъчвано в найгледнао време политическо токшоу по Россия1 където обсъждат помощ от Сев. Корея , Китай и т.н.   :giggle1:

The following media includes potentially sensitive content.

Да, рашистката пропаганда  , дезинформация и фейкове не е за слабонервни.

Но е факт че си е в най гледантото време по най официалните рашистки канали , и попивано от максимално количество промити мозъци :) 

преди 5 минути, BANKATA написа:

Терористите това заслужават.

Точно така! Затова сега Русия нападна Украйна.

току-що, vpvelev написа:

Точно така! Затова сега Русия нападна Украйна.

Единствените терористи в Украйна са рашистките изверги.

преди 1 минута, NewRedDragon написа:

Лощ генетичен материал сте, ама ще ви излекуваме

Преди това ти и подобните ще са ви вкарали вече в лудницата.

преди 1 минута, miro20 написа:

Единствените терористи в Украйна са рашистките изверги.

Руснаците не са изверги. Украинските фашисти са такива. Те предадоха и унищожиха украинския народ.

току-що, vpvelev написа:

в лудницата.

.....КОЯТО Е НАША СОБСТВЕНОСТ и ще бъде само за нас - хората Ъи кво си мислиш, че след година, каро си вземе ГЕРБ собствената държава тук, няма да ви бием по канчето за кеф ли? Плужек!

преди 4 минути, vpvelev написа:

Руснаците не са изверги. Украинските фашисти са такива. Те предадоха и унищожиха украинския народ.

Няма украински фашисти. Знам че сами не си вЕрвате на тези глупости :) 

преди 1 минута, NewRedDragon написа:
преди 5 минути, vpvelev написа:

в лудницата.

.....КОЯТО Е НАША СОБСТВЕНОСТ

Така де. Ваша е. Всички тъпанари и откачалки сте за там. Лудницата е само ваша!

преди 1 минута, miro20 написа:

Няма украински фашисти. Знам че сами не си вЕрвате на тези глупости :) 

Не вярвахме, докато не ги видяхме какво правят на практика. Крият се зад цивилни, изтезават военопленници и в крайна сметка съсипаха Украйна.

преди 10 минути, miro20 написа:

А и 1001 пъти съм ти навирал разликите с Косово и др  :hush:

https://www.kaldata.com/forums/topic/308486-войната-в-украйна/page/961/#comment-5221902

на 4.08.2022 г. в 12:38, ivottoshev написа:

Фейкометчоооо, разликата е единствено в доставчика на помощ за малцинствата, които се отцепиха  :hit:

Кравария реши да помогне на Косово - ти одобряваш

Русия реши да помогне на ЛДНР - ти не одобряваш, и поради тази причина носиш от девет дерета вода и изтъкваш разлики в подробностите само и само за да изкараш, че двата случая не са идентични

преди 1 минута, vpvelev написа:

Така де. Ваша е. Всички тъпанари и откачалки сте за там. Лудницата е само ваша!

Не забравяй - Гуантамо - ако трябва и в бг ще направим - стига да има мераклии кат тебе

преди 2 минути, NewRedDragon написа:

Не забравяй - Гуантамо - ако трябва и в бг ще направим - стига да има мераклии кат тебе

https://streamable.com/psx3ra

преди 11 минути, NewRedDragon написа:

Не вървиш! Ще ти дойде и на теб времето - като на прасе (каквото си) по коледа.

Ти може и да не изкараш до коледа та да видиш дали ще ми дойде времето.

С тези покачващи се цени на газ и метан, скоро мизерната ти седмична печалба от копърката дето караш съвсем ще изчезне. Тогава не само за нет или почерпка в "Мръвката" няма да имаш, ами и за лютеница трудно ще заделяш.

преди 5 минути, ivottoshev написа:

Ти може и да не изкараш до коледа та да видиш дали ще ми дойде времето.

С тези покачващи се цени на газ и метан, скоро мизерната ти седмична печалба от копърката дето караш съвсем ще изчезне. Тогава не само за нет или почерпка в "Мръвката" няма да имаш, ами и за лютеница трудно ще заделяш.

Защо реши, че нещо за мен зависи от цената наметана (газ е съшото). Аз се събуждам с 80 лв абсолютно безотчетни, чисти под възглавницата. 

И не йарам такси, а рентвам 3 горови автомобила. И не ходя "на работа"

преди 19 минути, NewRedDragon написа:

Аз се събуждам с 80 лв абсолютно безотчетни, чисти под възглавницата. 

Ама немаш пари за нет, нали :lol6: Спиш по стоянките и чакаш някой да се качи та да изкараш някакви дребни пари.

на 26.05.2022 г. в 23:50, NewRedDragon написа:

Бегм да бачкам....по скоро да спя- това също е работа, нали? Пък и нета свърши :) До 24.00 ми е лимита :)

Н дребну, ама редовно!

преди 38 минути, vpvelev написа:

абе ти имаш ли роднини в Русия в лошия запад каза вече че имаш

преди 5 минути, ivottoshev написа:

Ама немаш пари за нет, нали :lol6: Спиш по стоянките и чакаш някой да се качи та да изкараш някакви дребни пари.

Много си тъп

преди 6 минути, ivottoshev написа:

Бегм да бачкам....по скоро да спя- това също е работа, нали? Пък и нета свърши :) До 24.00 ми е лимита :)

Н дребну, ама редовно!

Я виж от кога е поста и къде бях АЗ тогава. Ти да не мислиш, че на корабчето по Дунав, има нет, без да си платиш? 12 евра за 24 часа - това е

преди 1 час, M.Николов написа:

И, какво общо има това с мен, явно с някой си се объркал.

преди 6 часа, васил козарев написа:

САЩ нито анексираха, нито отнеха територии в Ирак и Сърбия. Като ще правим сравнения нека са адекватни. Също така, автономията на Луганск и Донецк не беше премахната, за разлика от Косово. 

А специално за операцията в Югославия - беше изцяло въздушна и продължи три месеца. Което няма нищо общо със сегашната ситуация.

------------------

Аууу Козырев, ма това ще успокои ли гузната ти съвест, ще върне ли стотици хилядите невинно погубени животи и убитите хора?! САЩ и ЕС уж били от "добрите" щото само избили и изгорили хората, а не били анексирали никакви територии... Я виж ти, колко "благородно" от тяхна страна... :angry:

Козырев, ти май не се възползва от безплатния съвет който ти дадох - да пътуваш с 200 към най-близката психиатрия, където да се погрижат за теб.

преди 7 часа, attj написа:

Москва сега задава риторично въпроса: ако на Косово беше позволено да се отдели от Сърбия с подкрепата на Запада, защо Крим, Донецк и Луганск да не могат да се отделят от Киев с подкрепата на Кремъл? 

За да има санкции и Европата да страда! На Путин ще му го преместят в другия крачол , но ние ще платим сметката!

То - вече почнахме да я плащаме благодарение на разни реджепи и подобни майцепродавци!!!

току-що, dimy написа:

За да има санкции и Европата да страда! На Путин ще му го преместят в другия крачол , но ние ще платим сметката!

То - вече почнахме да я плащаме благодарение на разни реджепи и подобни майцепродавци!!!

Ами ш;ащайте де - нали сте затова нисшите създания - работите, да се трудите - за благото на ХОРАТА

преди 23 минути, gagodrago написа:

------------------

Аууу Козырев, ма това ще успокои ли гузната ти съвест, ще върне ли стотици хилядите невинно погубени животи и убитите хора?! САЩ и ЕС уж били от "добрите" щото само избили и изгорили хората, а не били анексирали никакви територии... Я виж ти, колко "благородно" от тяхна страна... :angry:

Козырев, ти май не се възползва от безплатния съвет който ти дадох - да пътуваш с 200 към най-близката психиатрия, където да се погрижат за теб.

СССР изби 5,5 млн афганци през 80те, но дементната ти глава не квичи като бита мастия за тях. 

Като сложим разстрелите при Сталин, голодоморите, комунистическите атентати в ползу износ на комунизъм, тия са избили в пъти повече народ от американците. 

И пак ще го повторя, барем безпросветната ти глава го разбере : в тая тема се говори за войната в Украйна. Като искате да говорите за Ирак, си правете тема и лялякайте там.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.