Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 11 минути, bulljo написа:

Чуждото нещастие го донесе рУсия, и не се смея на чуждото нещастие, а на товарищ dimy и болните му напъни да изкара рУсия свята и неопетнена, не съм толкоз чокнат за да се радвам на чието и страдание, дали руско или украинско или което и да е, та Стеф задръж си заплахите и не изригвай спонтанно.

То това, което  съм написал не се отнася лично към теб а към тези, които издевателстват на мирното население - били те бандеровци или руснаци. Трябваше да се досетиш само по обръщението - Приятелю! И съм съгласен, че руснаците започнаха военните действия, но след като другите ГОВЕДА не разбират от дума, има и тояга! А всичко можеше да мине много по гладка и да се забрави с течение на времето. Сам виждаш какво представлява в момента Украйна. Разруха и милиони нещастни хора. И защо е така? Заради една шепа бандеровци, с които не можаха украинците сами да се справят. Има едно правило във войната - Врагът, който не се предава, се унищожава. Това никога не се е отнасяло за мирното население.

Не си мисли, че с постовете ми тук, които са нищо в сравнение с Вашите, съм привърженик на Путьо!  Да, на руския народ с голямо ДА, но не и на върхушката.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 10 минути, Kolev72 написа:

То това, което е съм написал не се отнася лично към теб а към тези, които издевателстват на мирното население - били те бандеровци или руснаци. Трябваше да се досетиш само по обръщението - Приятелю! И съм съгласен, че руснаците започнаха военните действия, но след като другите ГОВЕДА не разбират от дума, има и тояга! А всичко можеше да мине много по гладка и да се забрави с течение на времето. Сам виждаш какво представлява в момента Украйна. Разруха и милиони нещастни хора. И защо е така? Заради една шепа бандеровци, с които не можаха украинците сами да се справят. Има едно правило във войната - Врагът, който не се предава, се унищожава. Това никога не се е отнасяло за мирното население.

Не си мисли, че с постовете ми тук, които са нищо в сравнение с Вашите, съм привърженик на Путьо!  Да, на руския народ с голямо ДА, но не и на върхушката.

Не ти се обиждам, просто знам че реагираш рязко и в първия момент не си разбрал моята реакция правилно, относно враговете, само пУтин и клика ги виждат.

преди 16 минути, dimy написа:

Ну да, самая могучая.

преди 4 минути, bulljo написа:

Ну опять не разумел.

Слушай бе. Аман от такива като тебе. До вчерашен пикльо, седнал да ми обяснява за престъпленията на руската армия и Путин. Че човека тръгна да си защитава руснаците от 8 годишен тормоз. Като толкова знаеш, ама няма как да го знаеш защото не си бил плануван още тогава, защо не попиташ твоите приятели американците колко хора убиха, обраха и изнасилиха във Виетнам, Камбоджа, Лаос, Ливан, Либия, Сирия, Югославия, и още много? Как така никой не им потърси отговорност на твоите приятели американците. А само ломотите Русия, Путин, Русия, Путин.И се хилите като ненормални на всичко което не ви харесва и е про руско. Половината форум с жълто около устата, седнали да ми пишат за неща дето само са чули за тях. Че се и изказват "компетентно"! Па и руски знаете - от Гугъла. Това се пише така: Ну я опять и не понял. :vomit:

Слава на Бога, че се разбрахме. Ако си мислите че във вашата група няма хора които да уважавам, много се лъжете. Има и то не малко. Аз тук минавам спонтанно, не съм редовен. А лично на теб пред всички съм го казвал че много те ужававам, както и мненията ти в техническите раздели. Явно съм объркал раздела, което не е истина. На всички, абсолютно всички приятни почивни дни и лека седмица от мен!

преди 40 минути, Kolev72 написа:

Ти изрод ли си, че се смееш на чуждото нещастие? Хайде вземете и се поспрете малко. Какво направихте  до този момент, за да се избегнат всички тези кръвополития? НИЩО! И никога нищо не можете да направите с писане, а с действие.

Смеем се на рашистката пропаганда. А както вече ти казаха, нещастието , разрушенията и хилядите цивилни жертви са по причина рашистката  непоискана война.

:hush:

преди 2 минути, Hristo52 написа:

Слушай бе. Аман от такива като тебе. До вчерашен пикльо, седнал да ми обяснява за престъпленията на руската армия и Путин. Че човека тръгна да си защитава руснаците от 8 годишен тормоз. Като толкова знаеш, ама няма как да го знаеш защото не си бил плануван още тогава, защо не попиташ твоите приятели американците колко хора убиха, обраха и изнасилиха във Виетнам, Камбоджа, Лаос, Ливан, Либия, Сирия, Югославия, и още много? Как така никой не им потърси отговорност на твоите приятели американците. А само ломотите Русия, Путин, Русия, Путин.И се хилите като ненормални на всичко което не ви харесва и е про руско. Половината форум с жълто около устата, седнали да ми пишат за неща дето само са чули за тях. Че се и изказват "компетентно"! Па и руски знаете - от Гугъла. Това се пише така: Ну я опять и не понял. :vomit:

Ицо!

Не са половината а 7/8.Форумът реално я има, я няма 70-80000 човека. Всичко останало е с по над 5 регистрации. Ето, на Сергеев ги четях докато стигнаха 30 и от там нататък се отказах да ги водя на отчет.

преди 8 минути, Hristo52 написа:

Как въобще го разбираш и търпиш туй същество. Аз вече го докладвах, че има постове без български език. Може би повече от един доклад ще окажат нужното въздействие.

преди 3 минути, miro20 написа:

Смеем се на рашистката пропаганда. А както вече ти казаха, нещастието , разрушенията и хилядите цивилни жертви са по причина рашистката  непоискана война.

Миро!

Тя една война не може да бъде пойскана от който и да било разумен човек. Няма такова действие във военната теория и практика. Или се започва, или не.И на мен не ми се искаше този Чук да я започва. Но! Изхождай от позицията на президент(с неговите пълномощия) той може да прави каквото си поиска с народа, защото такава им е Администрацията. Както и на Америка. Нашият президент има ли такива пълномощия? Не!. Единствено при започване на военни действая от наша страна, конституцията му дава върховенство.

И на теб приятен ден, понеже имам задължения да върша.

преди 19 минути, Kolev72 написа:

И съм съгласен, че руснаците започнаха военните действия, но след като другите ГОВЕДА не разбират от дума, има и тояга! А всичко можеше да мине много по гладка и да се забрави с течение на времето.

Какво трябваше да направят другите"ГОВЕДА" ??  Какво не разбират ? Трябваше да събуят гащи и да не предприемат нищо срещу рашистката инвазия 2014 г ?

Срещу лъжите за бандеровци нацисти дето ядат руски деца ли  ??

Ще ми повтаряш лъжите за "къде бяхте 8 години" ли ??  Как "злите укри"  и само те, видиш ли, бомбардирали "мирните" независими ЛДНР  ?

Ще ми говориш лъжите за 14 000 загинали ли ? Само дето това са общите жертви  и от рашистко оръжие и бомби също. И то само в месеците на активна рашистка инвазия когато се водеха мащабни боеве лятото 2014 г.

Пак ще припомня нещо толкова простичко и очевидно за теи 8 години. По руски, не украински изтиочници , бях цитирал че за миналата година имаше убити 7 цивилни , и то само там където се водят бойни действия между украинската и руска армии.  

Защо в цял останал Донбас от 2014 г до сега няма нито един убит цивилен руснак, нито едно дете ?

Много просто . Отговора е че защото там нямаше рашистки войски , които да сеят смърт , разрушения и война.

преди 25 минути, Kolev72 написа:

Сам виждаш какво представлява в момента Украйна. Разруха и милиони нещастни хора. И защо е така? Заради една шепа бандеровци, с които не можаха украинците сами да се справят. Има едно правило във войната - Врагът, който не се предава, се унищожава. Това никога не се е отнасяло за мирното население.

Ето пак лъжите за "бандеровците" . Че разрухата и милиони нещастни хора е заради измислените "бандеровци" .

Пак ти казвам путинистчо с квадратна глава, погледай снимки и видео за 'нещастните милиони " хора преди рашистката инвазия.

Украйна си бе нормална подредена демократична държава и никой не е страдал от нищо .

Защо за тези 8 години никой не колеше и бесеше руснаци из цяла останала Украйна ? Защо бандеровците не унищожаваха градове и села с преобладаващо рускоезично население ?

Защо не сриваха сгради със земята , а чакаха рашистите да ги нападнат за да "избиват собственото си население" , както твърди твоята любима раша-пропаганда ??

То бива глупости, ама прекалявате с вашите рашистки путинизми и абсурди !

преди 15 минути, Hristo52 написа:

Слушай бе. Аман от такива като тебе. До вчерашен пикльо, седнал да ми обяснява за престъпленията на руската армия и Путин. Че човека тръгна да си защитава руснаците от 8 годишен тормоз.

Ето пак същите лъжи ...

кажи му комуне и не го обиждай повече... :getout:

Квадратни глави ... или как беше... чугун...

Относно престъпленията :

Цитат

20 тыс. преступлений оккупантов за три месяца войны: факты и доказательства

С начала войны Украина зарегистрировала около 20 тыс. военных преступлений российских солдат.

Доказательства собирают и анализируют как в освобожденных от захватчиков городах и селах, так и по показаниям выехавших из оккупации.

Показания свидетелей, видеофиксация камер наблюдения, спутниковые снимки и видео с беспилотников дают серьезную доказательную базу для обвинения российской армии в военных преступлениях за весь период войны.

Радвате ли се на рашистките престъпления ? Радвайте се...  новите нацисти

преди 1 минута, Sliderum2 написа:

Как въобще го разбираш и търпиш туй същество. Аз вече го докладвах, че има постове без български език. Може би повече от един доклад ще окажат нужното въздействие.

Тук не е необходимо да се докладва. Има много по мек начин и всички го знаете. Но понеже сме Българи, и то много големи, никой не е съгласен с мнението на противната страна. Често се забелязва и в техническите раздели, които нямат нищо общо, ама нищо общи с темата за "Политика" 

Давайте го по спокойно. Какъв ще е резултата накрая, няма я баба Ванга за да ви го каже.

Ето радвайте се и за тези  деца, който "русския мир" им донесе "щастие" и ги освободи от...  живота им.

преди 7 минути, Kolev72 написа:

Ицо!

Не са половината а 7/8.Форумът реално я има, я няма 70-80000 човека. Всичко останало е с по над 5 регистрации. Ето, на Сергеев ги четях докато стигнаха 30 и от там нататък се отказах да ги водя на отчет.

Колкото ще да са наборе. Писна ми от подобни "всезнайковци" и "специалисти". Дето даже не си дават сметка, че ако не я е имало Русия и нашето време, нито е щяло да ги има, нито да пораснат и станат хора! Само едно тотално американопоклонничество, че някой от същите даже отричат че Русия имала заслуги за края на Втората Световна. Толкова промити мозъци...идва ми в повече.

преди 2 минути, Kolev72 написа:

Тук не е необходимо да се докладва. Има много по мек начин и всички го знаете. Но понеже сме Българи, и то много големи, никой не е съгласен с мнението на противната страна. Често се забелязва и в техническите раздели, които нямат нищо общо, ама нищо общи с темата за "Политика" 

Давайте го по спокойно. Какъв ще е резултата накрая, няма я баба Ванга за да ви го каже.

Не, няма по мек ползотворен начин. Аз съм игнорирал само един пич засега, ако се игнорират всички едни други, няма да си четат едни на други, освен като четат форума без да са погнати. Но пропагандата ще си тече, сигурно даже ще оказва по-силно лошо влияние на случайни читатели, ако не се порицава, или когато е възможно и опровергава. 

Чакай сега! Ти като пишеш вече тук по вече от 12 години, нещо промени ли с твоите коментави? Не! Единствено променяш отношенията на някои хора към теб. Нищо по вече не правиш.

Не се извисявай като всепризнат международен политик. 

преди 1 минута, Hristo52 написа:

Колкото ще да са наборе. Писна ми от подобни "всезнайковци" и "специалисти". Дето даже не си дават сметка, че ако не я е имало Русия и нашето време, нито е щяло да ги има, нито да пораснат и станат хора! Само едно тотално американопоклонничество, че някой от същите даже отричат че Русия имала заслуги за края на Втората Световна. Толкова промити мозъци...идва ми в повече.

И мен ми писна от промити комунета дето нито историята познават, а само каквото са им преписали съветските псевдоисторици.

Които не познават Възрожденците, не познават истинските българи , и такива които са им втълпили на генетично ниво партийната червена пропаганда.

Които живота им мина спрямо Русия на принципа " те ни плюят те си мислят че вали" .

Нови данъци и мерки: Орбан се нуждае спешно от пари

https://www.dw.com/bg/нови-данъци-и-мерки-орбан-се-нуждае-спешно-от-пари/a-61961549?fbclid=IwAR3sg_t_7tITtUxjMFhqCXnIZX4RjJXNc_nVIQ5vhY9yQrT7MHf7_2KstS0

Унгарците бяха едни от първите, които скочиха срещу комунизма. Не знам какво им става, та позволиха на този човек да се окопае във властта доживот? И дават ли си сметка, че от това ще страдат единствено те?

преди 21 минути, miro20 написа:

Украйна си бе нормална подредена демократична държава и никой не е страдал от нищо .

... докато през 2013-14г. не се намесиха краварите и не организираха там една цветна революцийка с която да бутнат демократично избраното правителство.

"Пак ти казвам путинистчо с квадратна глава,"

Ще ми се извиниш ли?

Щото твоята глава наистина мога да я направя квадратна. Дали днес или след време, мога. От теб зависи!

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.