Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 2 минути, Тhе Monstеr написа:

Нови данъци и мерки: Орбан се нуждае спешно от пари

https://www.dw.com/bg/нови-данъци-и-мерки-орбан-се-нуждае-спешно-от-пари/a-61961549?fbclid=IwAR3sg_t_7tITtUxjMFhqCXnIZX4RjJXNc_nVIQ5vhY9yQrT7MHf7_2KstS0

Унгарците бяха едни от първите, които скочиха срещу комунизма. Не знам какво им става, та позволиха на този човек да се окопае във властта доживот? И дават ли си сметка, че от това ще страдат единствено те?

Да се обърне към нашия министър председател, няма да е зле. Момчето раздава на ляво и на дясно. А с Орбан са приятели.

преди 1 минута, bulljo написа:

И какво, като той се срамува? Теб какво те грее, освен ако не ти плащат на пост и то- на руски? Какво е "мекере", знаеш ли?

преди 1 минута, Kolev72 написа:

Да се обърне към нашия министър председател, няма да е зле. Момчето раздава на ляво и на дясно. А с Орбан са приятели.

Момчето раздава прозрачно. Всяко раздаване се обявява публично. Орбан раздаваше като Бойко- под масата. И сега няма.

преди 5 минути, Тhе Monstеr написа:

Знам. С латински букви се изписва absurt.

Що се вреш в шамарите зорлем, Радулчо? 

Колко ника ще смениш, че да си замажеш о.раните дири? Точно ти отговаряш идеално на определението:

мекерѐ

Значение на думата мекере

мн. мекерета, ср. Разг. Подлец, подлизурко.

преди 16 минути, Тhе Monstеr написа:

https://www.dw.com/bg/нови-данъци-и-мерки-орбан-се-нуждае-спешно-от-пари/a-61961549?fbclid=IwAR3sg_t_7tITtUxjMFhqCXnIZX4RjJXNc_nVIQ5vhY9yQrT7MHf7_2KstS0

Унгарците бяха едни от първите, които скочиха срещу комунизма. Не знам какво им става, та позволиха на този човек да се окопае във властта доживот? И дават ли си сметка, че от това ще страдат единствено те?

Ти статията чете ли, или само мерна заглавието?

Орбан въвежда мерки, които българско правителство (което и да е то), никога няма да въведе, щото нашите управници винаги са били и ще бъдат западни подлоги!  

преди 4 минути, M.Николов написа:

На фона на това, как изглеждаха нещата за Украйна в първите дни на руската агресия, сега нещата са повече от оптимистични. "Победата в Мариупол"... всъщност показа на руснаците, как могат да победят Украйна- трябва да я унищожат напълно. В този ред на мисли, дори да успеят в Донбас, той няма да става за нищо. Така се брани Родина пич- до последната тухла. И агресора дори да победи, да си остане с празни ръце.

преди 14 минути, Тhе Monstеr написа:

Ай, ай, загрижил си се за печалбите на:

""Банките, застрахователните компании, големите търговски вериги, енергийните концерни, телекомите и самолетните компании"

Унгарците живеят много добре при Орбан, за това и си го преизбират, ако не се лъжа за ПЕТИ път!

Да се беше поинтересувал какви социални придобивки им осигури той.

Ааа, ама ЕС не го харесвали нещо, дреме им, те си го харесват, защото прави неща за народа си.

Ех, да беше и нашия Кирчо поне малко като него.

преди 8 минути, absurt написа:

И какво, като той се срамува? Теб какво те грее, освен ако не ти плащат на пост и то- на руски? Какво е "мекере", знаеш ли?

Че ти изгледа ли го, може ли да кажеш, защо се срамува или само прочете заглавието и щото аз съм го публикувал реши че е пропаганда, и не не ми плащат, това е моето мнение относно войната в Украйна, и не, не пропагандирам нищо, а показвам другата гледна точка, а вие си правете изводите, но за съжаление вие не гледате нищо от това което съм споделил тук.

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Орбан въвежда мерки, които българско правителство (което и да е то), никога няма да въведе, щото нашите управници винаги са били и ще бъдат западни подлоги!  

Четох я. Орбан въвежда мерки, които ще му донесат още санкции (фондовете вече бяха спряни за Унгария), а може и съд дори. Представи си каква какафония ще е ако всички държави в ЕС направят различни цени за местни и чужденци. Пълна идиотщина.

...влизам одеве в супера...(хляб, цигарки, кисело млЕко)...

и със сериозна физионамия праа забележка на касиерката:

- Оохооо. Начи така а? Надули сме климатика....не искаме на Путин да му е зле?

- Че какво общо има Путин?

- Как какво? Зимата трябва да седим на студено...на кучи студ, а лятото на горещо да се потим като швайне....за да му е гадно....

само какъв яд...каква злоба имаше в очичките на таа женичка...една такава дребничка...три пъти по-мъничка от мен...

та в тези очи се четеше едно огромно желание да вземе касовия апарат...да ме изчеластри и лумка с него докато мърдам...

наложи се да уточня че си праа майтап...

докато още можех....

преди 5 минути, M.Николов написа:

Ай, ай, загрижил си се за печалбите на:

""Банките, застрахователните компании, големите търговски вериги, енергийните концерни, телекомите и самолетните компании"

Унгарците живеят много добре при Орбан, за това и си го преизбират, ако не се лъжа за ПЕТИ път!

Да се беше поинтересувал какви социални придобивки им осигури той.

Ааа, ама ЕС не го харесвали нещо, дреме им, те си го харесват, защото прави неща за народа си.

Ех, да беше и нашия Кирчо поне малко като него.

Николов, започваш да изглупяваш. Направи си някакви изследвания, нещо не е наред. Без изредените от теб, няма пари за социални придобивки! Всичкия напредък постигнат от Унгария, е благодарение на парите от ЕС. Социалните придобивки също. На ЕС обаче не му хареса начина, по който той рздаваше тези пари (подобно на Бойко) и му ги спряха. Сега той се опътва да прави рекет над гражданите на ЕС и да дава плячката на унгарците. Може би се е помислил за Робин Худ...

А да избереш за 5 ти път един и същи човек, никак не звучи добре! Никак не звучи добре, че изобщо е възможно някой да бъде избран 5 пъти... Затова съм им толкова учуден на унгарците. Те го ядоха този много повече от нас и много по- грубо.

преди 14 минути, ivottoshev написа:

Нали знаете че не си прав. Вива ла Чукотка*!

*Не искам да обиждам истинските чукчи. Даже не знам защо са станали нарицателно, валидно и за прокраварските трололинки. 

преди 6 минути, bulljo написа:

Че ти изгледа ли го, може ли да кажеш, защо се срамува или само прочете заглавието и щото аз съм го публикувал реши че е пропаганда, и не не ми плащат, това е моето мнение относно войната в Украйна, и не, не пропагандирам нищо, а показвам другата гледна точка, а вие си правете изводите, но за съжаление вие не гледате нищо от това което съм споделил тук.

Аз, лично, не знам другите "вие", които визираш, кои са. Аз не гледам клипчетата, които се надпреварвате да поднасяте, очаквайки да бъдат приети като крайна истина и доказателство за вашата, в случая, твоята правилна гледна точка. Не чета и постове на руски и украински, нито на какъвто и да е, друг език, освен български. 

В български форум, който умее да разсъждава и грамотно да защити тезата си, го прави на български. Който не може и не е достатъчно грамотен, хвърля клипчета и се пъне с руски и украински. Ама, да поназнайваш някоя дума и да си конструираш изреченията с преводача, е смешно- за околните. Ти, явно, го смяташ за огромно постижение. 

преди 5 минути, M.Николов написа:

В Унгария е въведено извънредно положение, та ще видим как ще го глобят.

https://dariknews.bg/novini/sviat/orban-obiavi-novo-izvynredno-polozhenie-zaradi-vojnata-v-ukrajna-2311320

И какъв им е проблема? Извънредното положение е в Унгария, не в Брюксел.

преди 1 минута, Тhе Monstеr написа:

Без изредените от теб, няма пари за социални придобивки!

Без изредените от него, пари пак ще има, само няма да са минали и останали голяма част в техните мръсни кунки.

преди 1 минута, Sliderum2 написа:

*Не искам да обиждам истинските чукчи. Даже не знам защо са станали нарицателно, валидно и за прокраварските трололинки. 

Когато не знаеш едно нещо какво е и защо е, не е хубаво първото място където  си го завираш, да е устата.

преди 1 минута, Sliderum2 написа:

Без изредените от него, пари пак ще има, само няма да са минали и останали голяма част в техните мръсни кунки.

Ще има, ама както виждаш няма. Надявай се на някво "ще".

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.