Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 24 минути, Sliderum2 написа:

Абе не че нещо, ама в оная публична фейсшит група към която Мирко понякога линква, си пишат главно шит-ове. Те пък се "аргументират" със статии в клозетни прокраварски медии като гневник и други от сорта и така.

Медияпул и Фрог нюз също ли са прокраварски? Фрог не бяха ли комунета?

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 минута, Тhе Monstеr написа:

Първите са прокраварски, да. И не, Фрог не са комунета.

преди 1 минута, ncl написа:

Първите са прокраварски, да. И не, Фрог не са комунета.

Ми Фрог никак не са пропутински нещо...

преди 2 минути, Тhе Monstеr написа:

Ми Фрог никак не са пропутински нещо...

Така е. Не е пропутински.

преди 32 минути, Тhе Monstеr написа:

С петрол са бе, не с газ.

Да, с втечнен.

преди 1 час, miro20 написа:

Цирк с коне и с  развяване на флаг.  :)  Каква бойна и конска храброст видя, не знам :giggle1:

Русороба, ку не види извънземните, веднага ше го заместят с такъв дет ги вижда :giggle1:

Според Урсула фон дер Лайен  Европа днес продължава да купува руски петрол, само за да „ откаже на Путин още по-голям военен сандък“ , като попречи на Москва да предлага такъв закупен от ЕС петрол на световния пазар и „ да печели от покачващите се цени” (?)

преди 1 минута, glen написа:

Според Урсула фон дер Лайен  Европа днес продължава да купува руски петрол, само за да „ откаже на Путин още по-голям военен сандък“ , като попречи на Москва да предлага такъв закупен от ЕС петрол на световния пазар и „ да печели от покачващите се цени” (?)

Тая женица, няма ли кой да я озапти, преди съвсем да забатачи ЕС?

преди 19 минути, absurt написа:

Ами, не, не ги вменява никой. Просто, извинението "Не съм против Русия, а против Путин" е нелепо и никой трезвомислещ човек, не би го развявал. Защото, каквото и да говорите, 20 години руският народ го избира в свободни избори. Никой от международните наблюдатели не е дал оценка "купени или подменени" избори. За вътрешната опозиция няма да пиша, защото най- пресния ни пример е от последните избори в САЩ- Тръмп твърди, че милиони гласове са му откраднали с гласуването по пощата.

От друга страна, подобрението и поддръжката на Путин при началната фаза на войната, бяха някъде над 80%. Не видях някой да ги оборва. Това, в прав ред означава, че 80% от руснаците се отъждествяват с Путин и неговия начин на действие.

Как точно успяваш да не си против тях, а само против Путин?

Видяхме, как го избраха, отговорниците в избирателните секции тъпчеха бюлетини с пачки в урните, на всички опозиционери им скалъпиха я дело и затвор, я новичок, в крайна сметка като почна да тече последния му по закон мандат парламента му гласува обнуляване на мандатите. 

преди 17 минути, Тhе Monstеr написа:

То вече, освен "Труд", май не останаха български медиЙ, които да не са прокраварски. Това не изключва да можеш ти да си наричаш някои от тях, които са ти неудобни по твои си причини, с различни определения. Това си е твоя работа как ги наричаш. Ако някоя от медиите реши да те съди за това и това си е твой проблем. :)

преди 47 минути, Тhе Monstеr написа:

С петрол са бе, не с газ.

от къде знаеш че киро не е  поръчал и петрол да ни изненада приятно -народо 

преди 3 минути, Sliderum2 написа:

То вече, освен "Труд", май не останаха български медиЙ, които да не са прокраварски. Това не изключва да можеш ти да си наричаш някои от тях, които са ти неудобни по твои си причини, с различни определения. Това си е твоя работа как ги наричаш. Ако някоя от медиите реши да те съди за това и това си е твой проблем. :)

Тия платиха ли си наема?

преди 2 минути, Banesc написа:

от къде знаеш че киро не е  поръчал и петрол да ни изненада приятно -народо 

Откъдето знам, че е поръчал газ.

преди 10 минути, Тhе Monstеr написа:

Откъдето знам, че е поръчал газ.

той каза че е поръчал газ

но може да е забравил че е поръчал и  петрол

или да лъже за газта

или да се е объркал 

да е петрол а не газ

или нищо

времето ще покаже 

може по една студена вода  да ни е поръчал

НАРОДО ЗАБРАВИ КТБ И МуСТАКАТИЯ  ЦВЕТКО ОТ СЪРБИЯ 

преди 2 минути, Banesc написа:

той каза че е поръчал газ

но може да е забравил че е поръчал и  петрол

или да лъже за газта

или да се е объркал 

да е петрол а не газ

или нищо

времето ще покаже 

може по една студена вода  да ни е поръчал

НАРОДО ЗАБРАВИ КТБ И МуСТАКАТИЯ  ЦВЕТКО ОТ СЪРБИЯ 

Кво общо има Киро с Цецко и КТБ? Освен, че Сърбия отново отказа да го предаде и на сегашната власт.

преди 13 минути, Тhе Monstеr написа:

Тия платиха ли си наема?

Що да ми пука кой как си прави бизнеса в случая? А, малко да те просветя, че очевидно имаш нужда. Медиапул, не е медия, а е медийна групировка. Ама не пречи и занапред да пускаш  "коментари" "плод на болен ум"(@Стенли, "Обсебен", песен) :)

преди 16 минути, bulljo написа:

Видяхме, как го избраха, отговорниците в избирателните секции тъпчеха бюлетини с пачки в урните, на всички опозиционери им скалъпиха я дело и затвор, я новичок, в крайна сметка като почна да тече последния му по закон мандат парламента му гласува обнуляване на мандатите. 

Може и да си видял, но официално оспорване от чуждестранните наблюдатели не е имало. И изборите са признати за редовни, както и в САЩ, въпреки плача на Тръмп и сие. 

Всъщност, не това е основното, а чуденката ми е, как при 80% одобрение от руснаците на Путин в началото на инвазията, някои могат да продължават да ги харесват, а само Путин- не?

Що да ми пука кой как си прави бизнеса в случая? А, малко да те просвета, че очевидно имаш нужда. Медиапул, не е медия, а е медийна групировка.

Баш медия ми се вижда.

https://www.mediapool.bg/

преди 45 минути, M.Николов написа:
преди 49 минути, Тhе Monstеr написа:

Фрог не бяха ли комунета?

Според Мирко, и според моментната му нужда.

:)

Винаги съм казвал че е медия на Черепа. То си пролича и от спусканите опорки, документирано и подпечатано в съда чрез СРС.

После и Огнян Стефанов и Черепа потвърдиха за тези свои инструкт.... разговори.

:hush:

Аз що съм написал цитатът от песента на Стенли? Излекувай първо болния мозък.

Видя ми се като автопортрет да си правиш.

преди 28 минути, Тhе Monstеr написа:

Кво общо има Киро с Цецко и КТБ? Освен, че Сърбия отново отказа да го предаде и на сегашната власт.

и двамата са били в сърбия

и двамата са мошеници 

минимум2 неща общи 

Сега всички виждат, че Украйна, а с нея и САЩ, губят войната.

Междувременно Русия се справя много по-добре, отколкото някой очакваше

Руски войник благодари на Байдън за оръжията на НАТО в Украйна и разкрива, че миналата седмица Русия е регистрирала 7 жертви на американци в Мариупол близо до завода за стомана Азов.

ВИДЕО:

преди 42 минути, Coco1 написа:

Русороба, ку не види извънземните, веднага ше го заместят с такъв дет ги вижда :giggle1:

Пак ли в Мосейково-Вологда?

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.