Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Василке. С изключение на някои исторически факти. Тоя чаршаф който би трябвало да е в цитат е фейк. Никой нормален човек, който разказва как го е събудил взрив, не използва пропагандни термини, звучащи толкова изкуствени и предварително заучени като "нацистката атака". Добре поне, че в някои места в чаршафа, "българин" е в кавички. Въобще, целият този чаршаф е написан нейде в Пентагона и е фейк. Българите не мислят и не се изразяват като англосакси и специално кравари, а този акцент на изразяване е толкоз зле прикрит, че човек само може да те съжалява.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 45 минути, Реджеп Иведик написа:

Антонивский мист знищено !!!

Очакваме жест на добра воля от Белая и Пушистая

Аве, Тошев, нещо посърнал ми се виждаш...

Това инфо пак ли е от там, където пишеше за ултиматума на укрите за Херсон от март :wub:

Аве, Реджепчо, нещо поизлъган за пореден път ми се виждаш  :jeer:

ПП: Реджепчооо, тъй като може и да не успявам да видя всеки твой пост, в който ме споменаваш, най-добре си копирай горните две изречения и ги пускай от мое име като следващ пост в темата. Разрешавам ти да ме цитираш дословно.

преди 37 минути, Sliderum2 написа:

Василке. С изключение на някои исторически факти. Тоя чаршаф който би трябвало да е в цитат е фейк. Никой нормален човек, който разказва как го е събудил взрив, не използва пропагандни термини, звучащи толкова изкуствени и предварително заучени като "нацистката атака". Добре поне, че в някои места в чаршафа, "българин" е в кавички. Въобще, целият този чаршаф е написан нейде в Пентагона и е фейк. Българите не мислят и не се изразяват като англосакси и специално кравари, а този акцент на изразяване е толкоз зле прикрит, че човек само може да те съжалява.

Василка, ще викаш на баща си, не сложно същество. Имам конкретно към теб, както и към всички русофили - как се озовават в Украйна бесарабските българи? Без да проверявате в Гугъл. Знам, че сте неграмотни.

преди 2 минути, васил козарев написа:

Василка, ще викаш на баща си, не сложно същество. Имам конкретно към теб, както и към всички русофили - как се озовават в Украйна бесарабските българи? Без да проверявате в Гугъл. Знам, че сте неграмотни.

Василке, моме с космато дупе. Казах ти, че няколкото исторически факта, не правят останалото от чаршафа истина.

преди 1 минута, Sliderum2 написа:

Василке, моме с космато дупе. Казах ти, че няколкото исторически факта, не правят останалото от чаршафа истина.

Групичката защитаващи орките които се имате за много интелигентни защо само обиждате?

Възпитание, интелигентност или толкова си можете?

преди 1 минута, BANKATA написа:

Групичката защитаващи орките които се имате за много интелигентни защо само обиждате?

Мързи ме да посочвам как се изразявате трололинките спрямо нормалните хора, иначе сигурно щях да нацвъкам поне няколкостотин примера.

преди 2 минути, Реджеп Иведик написа:

А костите на Апостола не те домързя да изровиш...

според евро атлантиците и  учебниците

апостолът  е торорист и е имало турско присъствие 

ЕС империя на лъжата

преди 55 минути, Sliderum2 написа:

Василке, моме с космато дупе.

Комуниста Слидерум показа същността си

Антоновския мост е разрушен. Херсонската групировка на Орките е в пълно обкръжение.

преди 1 час, Реджеп Иведик написа:

А костите на Апостола не те домързя да изровиш...

Аз ли? Начи, едва ли не 100% от пропагандата включваща "цитати" на Възрожденци и национални герои против Русия в темата са от гейпросащесср трололинките, май и от теб в това число. И ти ли, брутке. 

преди 2 часа, васил козарев написа:

--------------

Василчо, всяка коза има повече акъл от тебе.

Василчо, вашите украински тавариши май съвсем изплискаха легена - искали да пращат големи американски банки на съд уж заради мнимо сътрудничество с Кремъл.

https://www.investor.bg/centralna-i-iztochna-evropa/335/a/ukraina-moje-da-izprati-golemi-banki-na-syd-za-voenni-prestypleniia-356991/

Следващият ход на любимото ти украинско правителство какъв ще бъде - може би да нападне Евросъюза? :giggle1:

Рашистите са васи смеха.

Вчера пълнеха дупките с бетон. Неска не им трябва моста, имали кораби.

А да видим ся колко руски кораба ще отидат на Козлодуй, преди да се сетят, че е време за поредния жест на добра воля

украинската армия е много глупава

няма акъл как да разруши един мост 

преди 4 часа, _nib_ написа:

16976715.jpg

трябваше да е бутилка  10 литра от минерална вода 

Няма да "говорим"  и повтаряме ,че Украйна е подведена ,използвана и накрая ще бъде и изоставена. Защото топлото лято ще премине и виждайки новите цени на газа, които се задават Европа ще се озъби-буквално. Мисля,че тогава ще настане равносметката колко и какво струва на Европа  ината на един клоун ,наркоман и кукла на конци,който намира време докато текат сводките колко украинци на ден загиват да позира пред списания. Хората наричат това цинизъм и си е в пълна мяра истина. Колко пъти вече се задава въпроса от будни журналисти  да се изследва богатството на Зеленски на основание официалните му доходи и..... нищо,глас в пустиня или съвсем умишлено загърбване на истината-той стана милиардер само за няколко месеца. Направи го такъв Европа,светът и всеки един от вас. С тази разлика ,че дори по време на война  той няма да се чуди с какво да се отоплява,как ще плаща огромни цени за продоволствени продукти и няма да стои на тъмно. За разлика от вас в мирно време.

преди 2 минути, valkiria1 написа:

Няма да "говорим"  и повтаряме ,че Украйна е подведена ,използвана и накрая ще бъде и изоставена. Защото топлото лято ще премине и виждайки новите цени на газа, които се задават Европа ще се озъби-буквално. Мисля,че тогава ще настане равносметката колко и какво струва на Европа  ината на един клоун ,наркоман и кукла на конци,който намира време докато текат сводките колко украинци на ден загиват да позира пред списания. Хората наричат това цинизъм и си е в пълна мяра истина. Колко пъти вече се задава въпроса от будни журналисти  да се изследва богатството на Зеленски на основание официалните му доходи и..... нищо,глас в пустиня или съвсем умишлено загърбване на истината-той стана милиардер само за няколко месеца. Направи го такъв Европа,светът и всеки един от вас. С тази разлика ,че дори по време на война  той няма да се чуди с какво да се отоплява,как ще плаща огромни цени за продоволствени продукти и няма да стои на тъмно. За разлика от вас в мирно време.

Не съм съгласен, че живеем в мирно време и въобще мирно. Това никога не е било. Войната е навсякъде и далеч не само там където се водят бойни действия между обучени армии.

преди 4 часа, BANKATA написа:

Опитах се в началото да говоря културно с вашата група (меко казано). Изсмяха ми се в лицето с подмятания и нова порция карикатури с/у Путин и Русия.

Ето и ти сега ги наричаш "орки". Какво е орки?

Мисля че на теб бях писал да не гледаш кой кого нападнал, а защо? Например един човек може да нападне друг, за да го ограби. Но може човек да нападне друг, защото първия го е ограбил преди това. Все са нападения, нали? И ако в двата случая сляпо проявяваш симпатия към нападнатия, то в един от случаите ще защитиш крадеца.

Освен това разбрах, че трябва да се говори на един и същ език, според човека. С умния да разговаряш умно, даже и да не е съгласен с теб ще ти го каже културно, без да ти се изсмее в лицето. А с глупака трябва да говориш като с глупак. На неговия език. Иначе не може да те разбере какво искаш да му кажеш. И само се хили.

Дано някой Руски хакер,ми прочете мнението и разпространи.

А то е-България обича Русия.Не се подвеждайте,по няколко трола...И халигафрени политици.И такива,които ме изпращат,да живея там.

пп Знам какво е било,след втората световна.Знам че сте били завоеватели...Но,сте ни най-близки.Винаги,ще намерим,общ език.

току-що, Sliderum2 написа:

Хм? 

Без никакво съмнение.

Дядо ми,ми е разказвал...

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.