Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 2 часа, absurt написа:

НАТО напредва към световна война. И ако някой с мозък в главата не смени навреме памперса, за да спре безумието

аз като гледам Русия го е напълнила и никой не и обръща внимание дори ти си за русия но не си при тях

преди 8 минути, Без умствен капацитет написа:

аз като гледам Русия го е напълнила и никой не и обръща внимание дори ти си за русия но не си при тях

Пак ще се обидиш, ако ти разясня колко русокоса ти е реакцията. Заяждаш се на махленско ниво. TCGOZ.gif.d812afaa74aac67e5a3cef34bafbf91e.gif

преди 11 минути, absurt написа:

Пак ще се обидиш, ако ти разясня колко русокоса ти е реакцията. Заяждаш се на махленско ниво. TCGOZ.gif.d812afaa74aac67e5a3cef34bafbf91e.gif

вероятно някой е помислил, че ти се обиждам - все пак възрастните малко или много сте изветрели - старост какво да се прави - и аз след годинки ще изветрея

преди 2 минути, Без умствен капацитет написа:

вероятно някой е помислил, че ти се обиждам - все пак възрастните малко или много сте изветрели - старост какво да се прави - и аз след годинки ще изветрея

Ти също не си в първа младост, но забравяш като столетница. Или си беше пийнала порядъчно, та не помниш как сама ми написа, че си се обидила. Намери си поста и виж, овца......download.gif.de31f04dd7afbde8db58826e99bbd4bc.gif

преди 35 минути, absurt написа:

Ти също не си в първа младост, но забравяш като столетница. Или си беше пийнала порядъчно, та не помниш как сама ми написа, че си се обидила. Намери си поста и виж, овца......download.gif.de31f04dd7afbde8db58826e99bbd4bc.gif

да бе, ще търся - какво ми пука какво съм казал

Гледах последното на Саня, където той ме препрати до Telegram, за да изгледам признанието на някакъв американски зомби, който споделяше как са мъчили руски пленници. Вярно, струваше ми се пиян или друсан, или и двете, но след ония, предишните кадри, където други се хвалеха наяве, как да не му повярваш. И казва, че не бил толкова глупав да признае, че е извършил военни престъпления, може би само е гледал как други са ги вършили и като (ако) го пленят ще се кълне, че е бил само шофьор и готвач. Пък и честно казано, гледах само няма и минута, гадостта така е обляла "демократичния, колективен запад", че няма да е лошо Путин да денацифицира и демилитаризира и него.

А когато чух без да искам, че наркомана описва случващото се в Пески и Авдеевка като ад (това от вчера, то докато го напиша, вече стана от оня ден), направо се просълзих. Да, нека да има ад за тези, които осем години (включително сега) правят ад живота на хората в Донецк, въпреки че той няма да е достатъчно наказание.

Нито атом, нито спомен, долни убийци и наркотизирани олигофрени.

преди 6 часа, bigiadri написа:

Излишно е да влизам в някакъв тъп спор. Това е само един пример какво се случва в Аляска,нищо повече ,а не ЕДИНСТВЕН!

Да. Същото обаче се случва и в Сибир, така че такъв пример би дал само човек който е като кон с капаци, чийто мозък е промит :getout:

преди 4 часа, Реджеп Иведик написа:

След обосрацията в Афганистан.

Тръгнаха като аслани и се върнаха обосрани и се разпаднаха.

И сега ще стане така.

Така е. Който се върне обосран от Афганистан - нищо добро не го чака, което значи че мен ме чака: 

images.jpg.425be5ef4256944348f29fd27926166a.jpg

:cool:

преди 7 часа, ivottoshev написа:

Който се върне обосран от Афганистан - нищо добро не го чака

Не всеки.

Те и САЩ се върнаха обосрани от Афганистан, ама се усетиха навреме и пак си остават водеща сила в света.

А Русия, когато се върна обосрана от Афганистан се разпадна и братския славянски украински народ се освободи от руско робство. Тогава пак САЩ спасиха Русия да не се разпадне напълно.

Сега Русия ще се върне обосрана от Украйна и още ще се разпадне. Нищо ново под слънцето. Надявам се този път САЩ да са си взели поука и да не им помагат, а да им натискат свинските рашистки глави в калта !!!

Нов удар е нанесен от ЗСУ по мостовете над Днепър в Херсонска област. Трийсе хилядната руска групировка на десния бряг на Днепър е в обкръжение. Мръсната рашистка сган губи войната !!!

Слава Украини !!!

Смерть Ворогам !!!

Перемога !!!

преди 12 часа, Реджеп Иведик написа:

След обосрацията в Афганистан.

Тръгнаха като аслани и се върнаха обосрани и се разпаднаха.

И сега ще стане така.

По-точно след като им свалиха цената на петрола на десетина долара и Рейган им каза ,че ще започнат да ядат прикладите на автоматите си.

преди 11 часа, absurt написа:

Пиша от свое име, не ме пришивай към никого! И да, възмущавам се от убийствата, без значение дали руснаци или украинци стрелят. И за разлика от разните му кръволоци тук, които в захлас хвалят оръжията и възможностите им да унищожават, пак ще кажа, че и най- лошият мир е за предпочитане пред най- добрата война.

НАТО напредва към световна война. И ако някой с мозък в главата не смени навреме памперса, за да спре безумието, ще пламнем. От Путин изненади не се очакват- още в първия ден на войната каза какво ще стане, ако някой реши Русия да не съществува.

Единствената спирачка на мизерника путин и на агресора русия е НАТО! Само от него той има респект.Съвсем скоро и от Украйна ,въоръжена по натовски.

преди 19 минути, Реджеп Иведик написа:

Нов удар е нанесен от ЗСУ по мостовете над Днепър в Херсонска област. Трийсе хилядната руска групировка на десния бряг на Днепър е в обкръжение. Мръсната рашистка сган губи войната !!!

Чакай малко сега. от повече от седмица ги пишеш тия глупости за обкръжение и логично е нещо да се случи примерно настъпление на Украинците, но чакаме Годо пък той все не идва също както в прочутата пиеса. Нали десет пъти да кажеш едно и също нито ще стане истина, нито ще ти повярваме.

преди 11 минути, bigiadri написа:

По-точно след като им свалиха цената на петрола на десетина долара и Рейган им каза ,че ще започнат да ядат прикладите на автоматите си.

Мене ако питаш, след като САЩ рещиха да обзаведат афганците с противотанково оръжие. Аз пуснах клип за това, ама вие не ги гледате.

Същата е била и тогава борбата в Конгреса, в Сената и в администрацията на президента.

Санкциите са си санкции, рашистите не ги ли победиш на бойното поле, да го залеят със собствените си трупове, няма оправия. Свиват коланите и за родину за Сталина. Те са прости ватенки. Сами виждате колко са прости ватенките в темата.

Никви санкиции няма да решат нещата. Само свети Хаймарс в ръцете на Збройни Сили Украини.

преди 9 минути, Реджеп Иведик написа:

Никви санкиции няма да решат нещата. Само свети Хаймарс в ръцете на Збройни Сили Украини.

Ако се намерят от някъде 400-500 бр. от системата да. Иначе всичко останало е сферата на мечтите...

преди 1 час, Реджеп Иведик написа:

Не всеки.

Те и САЩ се върнаха обосрани от Афганистан, ама се усетиха навреме и пак си остават водеща сила в света.

А Русия, когато се върна обосрана от Афганистан се разпадна и братския славянски украински народ се освободи от руско робство. Тогава пак САЩ спасиха Русия да не се разпадне напълно.

Сега Русия ще се върне обосрана от Украйна и още ще се разпадне. Нищо ново под слънцето. Надявам се този път САЩ да са си взели поука и да не им помагат, а да им натискат свинските рашистки глави в калта !!!

Слава Украини !!!

Смерть Ворогам !!!

Перемога !!!

Съвсем сериозно- върви се прегледай! Това е форум, в който обменяме мнения. Ти истерясваш прогресивно и правиш "мракобесна" и "кръволожка" кампания, нагнетявайки омраза. Не към руснаците- към турците, като техен представител тук. 

преди 3 минути, absurt написа:

Съвсем сериозно- върви се прегледай! Това е форум, в който обменяме мнения. Ти истерясваш прогресивно и правиш "мракобесна" и "кръволожка" кампания, нагнетявайки омраза. Не към руснаците- към турците, като техен представител тук. 

Напълно си е на място поведението му. Все пак трябва да се придържа към филмовия персонаж.

преди 1 час, bigiadri написа:

Единствената спирачка на мизерника путин и на агресора русия е НАТО! Само от него той има респект.Съвсем скоро и от Украйна ,въоръжена по натовски.

Е, това ще видим тепърва- кой е мизерник и кой е агресор. Ние сме в НАТО, ти и роднините ти също са на тази територия и като треснат бомбите, ще го отнесете също. Ще си загинеш с усмивка на задоволство от отбранителния чадър на любимото ти НАТО и загрижените за добруването ти, американци. 

пп. Точно като любимия ти нов голям брат, забравяш какво каза в прав ред Путин, когато навлезе в Украйна. За съжаление, тъпотата на едни, довлича страдания на милиони.

преди 11 минути, absurt написа:

Не към руснаците- към турците, като техен представител тук. 

Не съм турчин, Ксенофобке. Като толкоз много мразиш турците, е плюй Синдбад, той е гаджалин. Ма не го плюеш, щото е ватен турчин.

Ного вата в главата.

преди 4 минути, absurt написа:

Е, това ще видим тепърва- кой е мизерник и кой е агресор. Ние сме в НАТО, ти и роднините ти също са на тази територия и като треснат бомбите, ще го отнесете също. Ще си загинеш с усмивка на задоволство от отбранителния чадър на любимото ти НАТО и загрижените за добруването ти, американци. 

пп. Точно като любимия ти нов голям брат, забравяш какво каза в прав ред Путин, когато навлезе в Украйна. За съжаление, тъпотата на едни, довлича страдания на милиони.

Не е "тъпота". Те са майцепродавци - продават Родината си за мизерни центове

Е поне наесен ще плащаме еднаково парно и ток! И тези центове няма да им стигнат.

преди 1 час, bigiadri написа:

Всъщност ситуацията в момента е коренно различна. Тогава за цената е помогнала Саудитска Арабия. Сега положението е леееко по-различно.

преди 3 минути, Реджеп Иведик написа:

Не съм турчин, Ксенофобке. Като толкоз много мразиш турците, е плюй Синдбад, той е гаджалин. Ма не го плюеш, щото е ватен турчин.

Ного вата в главата.

Не, аз не мразя турците, но ти- да! Представяш се за турчин и ръсиш, засипваш с омраза, истерясваш от ден на ден все повече. Внушаваш, че турците мразят руснаците и са готови да ги затрият.  Криеш се като мишка зад клавиатурата, докато призоваваш за унищожение. 

преди 14 часа, absurt написа:

Пиша от свое име, не ме пришивай към никого! И да, възмущавам се от убийствата, без значение дали руснаци или украинци стрелят. И за разлика от разните му кръволоци тук, които в захлас хвалят оръжията и възможностите им да унищожават, пак ще кажа, че и най- лошият мир е за предпочитане пред най- добрата война.

НАТО напредва към световна война. И ако някой с мозък в главата не смени навреме памперса, за да спре безумието, ще пламнем. От Путин изненади не се очакват- още в първия ден на войната каза какво ще стане, ако някой реши Русия да не съществува.

За щастие, идолът ти не води война, а военна операция. Преди или след като напишеш, че украинците сами са си го изпросили и са принудили Русия да ги нападне, се възмущаваш от убийствата им ? 

преди 10 часа, crazy katon написа:

Гледах последното на Саня, където той ме препрати до Telegram, за да изгледам признанието на някакъв американски зомби, който споделяше как са мъчили руски пленници. Вярно, струваше ми се пиян или друсан, или и двете, но след ония, предишните кадри, където други се хвалеха наяве, как да не му повярваш. И казва, че не бил толкова глупав да признае, че е извършил военни престъпления, може би само е гледал как други са ги вършили и като (ако) го пленят ще се кълне, че е бил само шофьор и готвач. Пък и честно казано, гледах само няма и минута, гадостта така е обляла "демократичния, колективен запад", че няма да е лошо Путин да денацифицира и демилитаризира и него.

А когато чух без да искам, че наркомана описва случващото се в Пески и Авдеевка като ад (това от вчера, то докато го напиша, вече стана от оня ден), направо се просълзих. Да, нека да има ад за тези, които осем години (включително сега) правят ад живота на хората в Донецк, въпреки че той няма да е достатъчно наказание.

Нито атом, нито спомен, долни убийци и наркотизирани олигофрени.

Пусни си видеото, където братята руснаци с дръпнати очи кастрират военопленник и отново ще спиш спокойно и с усмивка на лицето.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.