Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 3 минути, bigiadri написа:

Явно за Украйна нещата започнаха да се случват.

Ма той Зеленски каза бе, "ми только что начали"

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 26 минути, Реджеп Иведик написа:

бягат бягат бягат бягат бягаааааааааааааааааааааааааааааааааттттттттттт !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Явно вече използват и безшумни ракети понеже никой не е чул да пристигат. Виж в обратна посока като започнат да летят има доста видеа на ракетите и се чува много отчетливо....

преди 10 минути, maxthon написа:

Явно вече използват и безшумни ракети понеже никой не е чул да пристигат. Виж в обратна посока като започнат да летят има доста видеа на ракетите и се чува много отчетливо....

То и на кораба "Москва " нищо не чуха, ама после друго казаха и там си отидоха много млади новобранци -русначета,Бог да ги прости, те са невинни, но станаха жертва заради един самозабравил се диктатор!

преди 7 минути, bigiadri написа:

То и на кораба "Москва " нищо не чуха, ама после друго казаха и там си отидоха много млади новобранци -русначета,Бог да ги прости, те са невинни, но станаха жертва заради един самозабравил се диктатор!

Виж сега ако ти предпочиташ да четеш/гледаш каквото ти попадне и да вярваш и на последната дума си е твой проблем, че не може да отсееш кое е възможно и кое не. Когато една ракета минава от някъде се чува не по-слаб звук от това да прелита самолет и това няма как да не го усети никой. Официално и министерството на обраната на Украйна отрича да тяхно участие в събитието. Точка по въпроса. Сензация няма.

преди 1 час, bigiadri написа:

Всички жертви и трагични развития са след събитията на Майдана в Киев.   Та кой според теб успя да размъти мозъците и на без това заблудените бандеровци?   Къде са сега Турчинов и Яценюк?   

преди 9 часа, maxthon написа:

И Подоляк  съобщава, че няма никаква намеса на Украйна в това събитие. Пък ние нека да вярваме на 2 секундно видео, което може да е снимано и на летище в Украйна дори и преди месеци. А колкото до тапата е то си пише хората са туристи нормално е да си тръгнат. Местните си остават.

Чакай да позная, и ти не подкрепяш Русия, нали ? 

Чакай да позная, и ти не подкрепяш Русия, нали ? 
Плочата, че трябва задължително всеки да вземе страна не работи при мен. Пусни я на някой, който ще и се върже. Ако имате желание конкретно по даден материал може да влезем в дискусия. Но повечето такива различни от официални източници са просто дезинформация.

Sent from my Ericsson R320s via WAP browser.

преди 29 минути, maxthon написа:

Плочата, че трябва задължително всеки да вземе страна не работи при мен. Пусни я на някой, който ще и се върже. Ако имате желание конкретно по даден материал може да влезем в дискусия. Но повечето такива различни от официални източници са просто дезинформация.

Шокиран съм. Чакай пак да позная, и ти си тук просто за да споделиш "и другата гледна точка". 

преди 6 минути, N1K17Y написа:

Шокиран съм. Чакай пак да позная, и ти си тук просто за да споделиш "и другата гледна точка". 

Колев72 и Тошев и те са тъй.

Двамата големи !!!

Пан Олег и Пан Марко

След като се смяташ за голям познавач иди намери на тази твоя дарба по-полезно приложение. Както казах тия плочи не работят при мен, но продължаваш да чоплиш. Ще си шокиран, но е възможно да имаме и еднакви "гледни точки" стига да се вложи малко елементарна логическа мисъл по дадено твърдение. В случая и двете страни съобщават нещо, което кореспондира като информация. Няма сигнали за ракетен удар визуални или каквито и да било други. Няма и потвърждение от другата страна, че са направили нещо, но се вярва на всякакви източници в интернет различни от официалните. Ако имаше наистина удар по Крим бъдете сигурни казаното от Медведев ще се случи. След като не виждаме такова нещо....

преди 3 минути, maxthon написа:

Няма и потвърждение от другата страна, че са направили нещо

Е, нали си късате ризите на гърдите, да не вярваме на украинските официални източници.

Ся последно, да вярваме ли на украинската страна, или да не и вярваме ?

преди 5 минути, maxthon написа:

Ако имаше наистина удар по Крим бъдете сигурни казаното от Медведев ще се случи

Колко русоробско мислене типично за кадър от интерната 

преди 52 минути, Реджеп Иведик написа:

Колев72 и Тошев и те са тъй.

О, неее. Аз съм тук защото с теб и "отбора" ти е забавно :cool:

Тааа, Реджепчоо, укрите получиха ли най-накрая МИГ-овете от Полша?

К'во станА с ултиматума на укрите за Херсон от март месец?

Турция нали водеше военни действия с Русия? Как са нещата на този фронт?

Къде е онова клипче с маршируващите укри на Червеният площад? Много беше интересно. 

Намери ли най-после някой пограничен град на Руско-турската граница?

И забележи, че ти дори не си най-забавният тук. "Колегите" ти Лоботомирко, Коко, оФцата, БаалБукащата простотии, Комплексарчо са с една обиколка пред теб. Ти в момента им дишаш прахоляка. Постарай се повече :D

Е, нали си късате ризите на гърдите, да не вярваме на украинските официални източници.
Ся последно, да вярваме ли на украинската страна, или да не и вярваме ?
Подоляк директно каза, че не са отговорни украинците за това. Никога не съм казвал дали да вярвате или не. Всеки един от клиповете, които пускаш да не би да са официален източник. Ако не можеш сам да прецениш нещо дали е фалшиво или не съм насреща. И разбира се без значение от коя страна е пуснато като информация. Но непроверени източници айде ако обичаш задръж си ги...

преди 4 минути, maxthon написа:

Ако не можеш сам да прецениш нещо дали е фалшиво или не съм насреща.

Ма разбира се.

Значи казваш, Подоляк не лъже. Ама само в случая ли, или винаги ?

А относно президента Зеленски, на него да му вярваме ли, или той не е официален източник ?

Щото президента Зеленски заповяда настъпление в южно направление, да вярваме ли, че ЗСУ настъпват към Херсон, или Зеленски не е чак толкова официален източник, колкото Подоляк ?

преди 42 минути, Реджеп Иведик написа:

Ма разбира се.

Значи казваш, Подоляк не лъже. Ама само в случая ли, или винаги ?

А относно президента Зеленски, на него да му вярваме ли, или той не е официален източник ?

Щото президента Зеленски заповяда настъпление в южно направление, да вярваме ли, че ЗСУ настъпват към Херсон, или Зеленски не е чак толкова официален източник, колкото Подоляк ?

А какво налага периодично съветниците на Зеленски (Арестович, Подоляк) или пък и самият той да опровергават нещо, което са казали преди това? Е като търсиш временен ефект може да си позволиш да кажеш нещо, но после се опровергаваш сам и ставаш за смях (е само за този, който се е усетил). Но когато търсиш медиен ефект се случва точно това.  След като вече имаше не малко такива случая как може да се вярва на всяка една дума казана от който и да е от официалните лица. Дал заповед и да напомня за 3-6 седмици освобождение на Херсон, но резултат няма и тия дни Подоляк плюе камънчето, че всичко било една медийна партенка.

Теа печурки, не са торени с амониева селитра.

Подоляк, в случая просто отказва да поеме отговорност. И така е ясно, че Украйна удря по Крим. Друг не би се осмелил.

Чакаме ся обосрания до ушите Путлер да направи Армагедон, както обеща лудия Медведев.

Ши натисна копчиту, ши натисна копчиту, ши натисна копчиту. Ми а натисни го де, ако ти държат гащите !

Целия свят разбра, че у Путлера кишка тонкая и го е страх да натисни копчиту

преди 45 минути, Реджеп Иведик написа:

Теа печурки, не са торени с амониева селитра.

Подоляк, в случая просто отказва да поеме отговорност. И така е ясно, че Украйна удря по Крим. Друг не би се осмелил.

Чакаме ся обосрания до ушите Путлер да направи Армагедон, както обеща лудия Медведев.

Ши натисна копчиту, ши натисна копчиту, ши натисна копчиту. Ми а натисни го де, ако ти държат гащите !

Целия свят разбра, че у Путлера кишка тонкая и го е страх да натисни копчиту

Всеки нормален човек разбра, че наркоман на върха на държавата, поддържан от памперс, здрависващ се с въображаеми персони, е опасно за Европа и света, съчетание. Но, кръволоците сте във възторг и радостно предчувствие- копчето, копчето.........

Жалка работа, ей!

И 

току-що, absurt написа:

Всеки нормален човек разбра, че наркоман на върха на държавата, поддържан от памперс, здрависващ се с въображаеми персони, е опасно за Европа и света, съчетание. Но, кръволоците сте във възторг и радостно предчувствие- копчето, копчето.........

Жалка работа, ей!

И 

Па-па днес ли взе копейките и някоя краставица бонус :giggle1:

преди 5 минути, Coco1 написа:

Па-па днес ли взе копейките и някоя краставица бонус :giggle1:

Как са ВЗРИВИ- те днес, папагал неграмотен?download.gif.8a0573d3e81f1fa3955cc919e3186cb0.gif

преди 6 минути, Coco1 написа:

Думай за копейките че пак се разсея другарко 

Темата е за войната, папагал неграмотен, че и неспособен да запомни ни заглавие, ни къде пише. Та какво стана с взриви-те, куку? 168756288_download(1).gif.fb35d34d98ff5c9a123787412dfd19d0.gif

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.