Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 1 час, Реджеп Иведик написа:

Това какво е бе, лъжецо ?

Това пак ли ще отречеш, че ти го написа ?

Остави, Тошев, познанията ти по география ги знаем.

Я, колко удобно си изтрил емотиконката от цитата ми :D Е, що бре:lol6:

Преди време те бях помолил да ми покажеш някой пограничен град на Руско-турската граница, тъй като твърдеше, че такава граница има. Мислех че най-накрая си открил някаква паралелна вселена в която такъв град и такава граница наистина съществуват и най-културно те попитах дали това е въпросният град... а ти нападна моите знания по география. 

Можеш ли да паднеш още по ниско в опитите си да излезеш сух от водата? Можеш ли наистина да се доближиш до световният шампион по нескопосани опити за измъкване от собствени фекалии - Лоботомирко Двайстий?

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 3 минути, БаалБек написа:

Рубладжиичетата искат да приличаме на тях - орките.

В град Саратов 42% от хората нямат топла вода. 32% нямат тоалетни и канализация. 21% въобще нямат водоснабдяване." За останалото във видеото не е нужно да знаете руски за да го разберете... Слава.

https://www.facebook.com/watch/?v=426766596089818

Абе, бълбукащата, в Казанлък, колко процента имате централно топлоснабдяване? И по план кога ви се полага да го получите? У вас с какво се отоплявате? С ток и дърва или само на ток? А, колко от комшиите ви имат газ в къщите си? Колко са със септични/ изгребни ями? Щото, в София няма канализация в Бояна, в Горна Баня и още на куп места. Имаш ли идея тук, ВЕЧЕ колко в провинцията нямат въобще водоснабдяване, защото построеното от бай Тошо беше затрито, а никой не си мърда пръста да направи нещо ново? 

Като се разбълбукаш, та спиране нямаш. 

Ето ти нещо интересно- може пък от да се включиш към списъка им, ако спреш да олайваш безпросветно.

https://connectgas.ru/

преди 2 минути, ivottoshev написа:

Преди време те бях помолил да ми покажеш някой пограничен град на Руско-турската граница, тъй като твърдеше, че такава граница има.

Ама ти не знаеш ли че и Варна и Бургас са погранични градове с Русия?
Е, ся едно море ги дели, колко е там...:lol6:

преди 2 минути, absurt написа:

Абе, бълбукащата, в Казанлък, колко процента имате централно топлоснабдяване? И по план кога ви се полага да го получите? У вас с какво се отоплявате? С ток и дърва или само на ток? А, колко от комшиите ви имат газ в къщите си? Колко са със септични/ изгребни ями? Щото, в София няма канализация в Бояна, в Горна Баня и още на куп места. Имаш ли идея тук, ВЕЧЕ колко в провинцията нямат въобще водоснабдяване, защото построеното от бай Тошо беше затрито, а никой не си мърда пръста да направи нещо ново? 

Като се разбълбукаш, та спиране нямаш. 

Ето ти нещо интересно- може пък от да се включиш към списъка им, ако спреш да олайваш безпросветно.

https://connectgas.ru/

А когато сняг запръска от бълбукаща ще стане дзиндзирикаща.

преди 3 минути, Bubbles написа:

И пак не схващаш какво ти казвам.
Тук не е въпроса срещу кого скачаш, а как.
В конкретния случай за теб и подобните ти не е важно че е нападната Украйна, а че нападателя е Русия, ако ще и руснаците да бяха треснали ИД пак срещу тях щяхте да подскачате.

С примери можеш ли да си подкрепиш твърдението или само ще си измисляш и ще лъжеш ? Щото аз мога. 

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_wars_involving_Russia

Да те питам ли, защо отзвука от всички останали войни на Руската федерация (а те са доста, нищо, че поради някаква причина, говорите сякаш това им е първата война и ние платените соросоиди скачаме, защото този път агресорът е Русия) е нищо в сравнено с войната в Украйна ? :) Всъщност то и самата тази война не се взимаше на сериозно, нищо че върви от 8 години. 

току-що, N1K17Y написа:

С примери можеш ли да си подкрепиш твърдението или само ще си измисляш и ще лъжеш ? Щото аз мога. 

Да те питам ли, защо отзвука от всички останали войни на Руската федерация (а те са доста, нищо, че поради някаква причина, говорите сякаш това им е първата война и ние платените соросоиди скачаме, защото този път агресорът е Русия) е нищо в сравнено с войната в Украйна ? :) Всъщност то и самата тази война не се взимаше на сериозно, нищо че върви от 8 години. 

За кое лъжа?
Я си погледнете постовете, всяка ваша втора дума е русороби, рубладжии и т.н. щуротии.
Останалото са някакви изсмукани от пръстите глупости, директни обиди и т.н.
Аз дума като соросиди не употребявам, за мен Сорос колкото и влиятелен да е, не може и няма как да е виновен за всичкото зло на тоя свят, може да е направил доста по въпроса, но има и по-кофти твари от него.

преди 1 час, Реджеп Иведик написа:

Заради амоняка в бирата ?

Ей, не е лесно да си ватенка...

Да си прочел някъде на етикет на бира съдържание на амоняк? Амоняк се използва в производствения процес на бирата. Ама нали по-лесно е да наречеш някой ватенка, от колкото да вложиш малко логическа мисъл.

преди 7 минути, absurt написа:

Абе, бълбукащата, в Казанлък, колко процента имате централно топлоснабдяване? И по план кога ви се полага да го получите? У вас с какво се отоплявате? С ток и дърва или само на ток? А, колко от комшиите ви имат газ в къщите си? Колко са със септични/ изгребни ями? Щото, в София няма канализация в Бояна, в Горна Баня и още на куп места.

Мдаа. Доказа се като функционално неграмотна. Явно не правиш разликата!!!

Цитат

Саратов е известен в страната център на висшето образование и науката. Освен един измежду най-старите в Русия Саратовски държавен университет функционират още десетина висши училища. Развито е машиностроенето, нефтената и химическата промишленост. До 1990 г. е закрит град (не са допускани чужденци), тъй като в града са работили няколко крупни предприяти, от отбранителната промишленост като Саратовския авиационен завод, произвеждащ военни и граждански самолети. Много промишлени предприятия са изпълнявали и поръчки за съветската космическа програма.

Саратов – Уикипедия (wikipedia.org)

Известни личности родени там - Роман Абрамович!!!!! Той какво е направил за родния си град?

Мащабите, мащабите - куха лейко. На тях обърни внимание. На това му се казва КОРУПЦИЯ в огромни размери. Тези ли са ти идолите? Които вода газят, а жадни ходят.

image.png

преди 11 минути, Bubbles написа:

За кое лъжа?
Я си погледнете постовете, всяка ваша втора дума е русороби, рубладжии и т.н. щуротии.
Останалото са някакви изсмукани от пръстите глупости, директни обиди и т.н.
Аз дума като соросиди не употребявам, за мен Сорос колкото и влиятелен да е, не може и няма как да е виновен за всичкото зло на тоя свят, може да е направил доста по въпроса, но има и по-кофти твари от него.

Ауу, вика, че ми плащат стотинки да пиша, обаче като му кажат, че е рубладжия, след като вярва и повтаря почти всичката информация идваща от Кремъл и се обижда. Половината тука сте напълно изперкали и само чакатe Путя да дойде да освободи България. Другата половина сте "нетурални"... НО РУСИЯ НЯМАШЕ ИЗБОР, АМЕРИКАНЦИТЕ СА ВИНОВНИ.

А можеш ли да отговориш ? :)

преди 16 минути, N1K17Y написа:

преди 3 минути, N1K17Y написа:

Ауу, вика, че ми плащат стотинки да пиша, обаче като му кажат, че е рубладжия, след като вярва и повтаря почти всичката информация идваща от Кремъл и се обижда. Половината тука сте напълно изперкали и само чакатe Путя да дойде да освободи България. Другата половина сте "нетурални"... НО РУСИЯ НЯМАШЕ ИЗБОР, АМЕРИКАНЦИТЕ СА ВИНОВНИ.

Викам, защото десет човека пишете дословно едно и също.

преди 6 минути, Bubbles написа:

Викам, защото десет човека пишете дословно едно и също.

За разлика от теб нали, неутралния и принципния :D

По една чиста СЛУЧАЙНОСТ, независимите ти мисли и заключения, са абсолютно същите, като тези на Кремъл. А ще си подкрепиш ли твърдението с примери, както аз направих и ще отговориш ли ? 

преди 26 минути, N1K17Y написа:

преди 8 минути, БаалБек написа:

Мдаа. Доказа се като функционално неграмотна. Явно не правиш разликата!!!

Саратов – Уикипедия (wikipedia.org)

Известни личности родени там - Роман Абрамович!!!!! Той какво е направил за родния си град?

Мащабите, мащабите - куха лейко. На тях обърни внимание. На това му се казва КОРУПЦИЯ в огромни размери. Тези ли са ти идолите? Които вода газят, а жадни ходят.

image.png

Хи,хи! Ми, нали ти дадох пример със София, бе бълбукаща елементарност!

Дадох ти и линк към страницата на Газпром, където са заведени всички молби за газификация и можеш да проследиш как и къде се газифицира. Държавата го прави, не частни фирми, които да откъсват глави от кръста. 

И щото говориш за "мащабите, мащабите, куха лейко", хайде наложи Русия върху България и виж дали Казанлък не е съпоставим със Саратов при редукцията?

Хайде, смятай- 146 милиона население на Русия- 860 000 на Саратов

7 милиона население на България- 69 000 на Казанлък.

Закръгли и виж каква част от населението на всяка държава е съответния град?

Верно, има куха лейка, че и бълбукаща- луда комбинация!

преди 5 минути, absurt написа:

Хи,хи! Ми, нали ти дадох пример със София, бе бълбукаща елементарност!

Дадох ти и линк към страницата на Газпром, където са заведени всички молби за газификация и можеш да проследиш как и къде се газифицира. Държавата го прави, не частни фирми, които да откъсват глави от кръста. 

И щото говориш за "мащабите, мащабите, куха лейко", хайде наложи Русия върху България и виж дали Казанлък не е съпоставим със Саратов при редукцията?

Хайде, смятай- 146 милиона население на Русия- 860 000 на Саратов

7 милиона население на България- 69 000 на Казанлък.

Закръгли и виж каква част от населението на всяка държава е съответния град?

Верно, има куха лейка, че и бълбукаща- луда комбинация!

Ресурсите, куха лейко. Най-богатата на ресурси страна в света, а населението и живее като скотове. Само два града за показност и останалото тотал щета. КОРУПЦИЯ....Огромна. На тях ли се кланяш?

преди 17 минути, БаалБек написа:

Ресурсите, куха лейко. Най-богатата на ресурси страна в света, а населението и живее като скотове. Само два града за показност и останалото тотал щета. КОРУПЦИЯ....Огромна. На тях ли се кланяш?

На никого не се кланям, ощетено от природата, недоразумение. Корупция е само дума, която разтягат като дъвка тия, като опозиционерът от клипчето ти. Някога ходила ли си в Русия, бълбуукаща тъпотии? Не си, бас ловя. Продължавай да дрънчиш като празна консервена кутия, не ми пречиш. TCGOZ.gif.4ac04f392b17f2556a365c523679c522.gif

download.gif

ПП. Бълбукаща простотии, явно не знаеш, че СССР умря, а с него и соца. В Русия е капитализъм, куха лейко тенекиена и дрънчаща. ресурси може да има, ама социализъм, който дава безплатно- не. боже, свещена простота! Значи, гювеч трябва да бута държавата, а?download.gif.456914e7e102cc4384291ecf487e1caf.gifTCGOZ.gif.4ac04f392b17f2556a365c523679c522.gif

преди 37 минути, N1K17Y написа:

За разлика от теб нали, неутралния и принципния :D

По една чиста СЛУЧАЙНОСТ, независимите ти мисли и заключения, са абсолютно същите, като тези на Кремъл. А ще си подкрепиш ли твърдението с примери, както аз направих и ще отговориш ли ? 

Ами не, моите мисли са на основата на това, сега очаквам да ми кажеш кой стои зад убийствата на тези деца :

qt71Vd1.png

преди 2 часа, N1K17Y написа:

а твоят пост в който обиждаш друг потребител си стои :) 

Тяхната групичка, ако седнат да ги банват за обиди, нема остане ни един.

Културен човек може ли да е на страната на Касапска Русия ?

Горить Москва !!!

Да се радвам на пиндосите и краварските им истории да разпалват войни и да "изнасят демокрация" из целия свят ли?

преди 4 минути, Реджеп Иведик написа:

Тяхната групичка, ако седнат да ги банват за обиди, нема остане ни един.

Културен човек може ли да е на страната на Касапска Русия ?

index.jpg.ffb1fbc7460781de5a9de2083ed5f053.jpg

преди 1 час, Bubbles написа:

Ами не, моите мисли са на основата на това, сега очаквам да ми кажеш кой стои зад убийствата на тези деца :

qt71Vd1.png

Идолът ти, който вкара зелени човечета и финансира сепаратисти, че да може сега да ги "освобождава". По примерът на И твоите любими хамериканци. Я покажи и плочата със всички деца загинали в следствие на руското "освобождение", че май- стана в пъти по-дълга ;) 

А ще отговориш ли най-накрая, да си защитиш измислиците и лъжите ? Явно не.

преди 1 час, Bubbles написа:

qt71Vd1.png

Абсолютно фалшив. Липсват всякакви конкретни данни за събитието. Русия можеше да предаде на ООН доказателствата, с които разполага и да поиска да бъде започнато разследване. Москва не предприема никакви подобни стъпки за осемте години, в които твърди, че престъпленията на украинците в Донбас се неглижират от международната общност. Изброени са имена и години. Но кога се е случило? След десет години, ако някой посети Донбас ще си помисли, че сега се е случило. Нищо, на рашистите това ще им се върне. Като си върнат Донбас, украинците ще допълнят списъка с още 2000 дечица, за да напомня на света за руската "любов".

преди 1 час, absurt написа:

Някога ходила ли си в Русия

Питай Депардьо. Прибра се във Франция обосран. Не му се чува гласчето. Явно е впечатлен от руската душа.

преди 1 час, absurt написа:

Корупция е само дума, която разтягат като дъвка тия...

Които искат да живеят в нормална страна ли? Явно ти си свикнала да даваш яко рушвети, за да ти се случват нещата. То е ясно, че читава "ватенка" и "ушанка" няма.

преди 8 часа, attj написа:

общият обем на анонсираната военна помощ за Украйна е на стойност 20 млрд. евро, а самото оръжие е за  €14 млрд (останалото са целеви финансови средства). От тези €14 млрд. в ръцете на украинските военни е оръжие за €8,5 млрд. САЩ

А преставаш ли си ако военната помощ се увеличи в пъти ,което се очаква ,но трябва да е бавно заради обучението .Повече от ясно е ,че технологията ще победи,сега с някакви си двадесетина хаймерси започнаха да обръщат войната.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.