Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 40 минути, ivottoshev написа:

Путин ли стреля по тези деца, или нацистите от "Азов" и "Айдар" ?

През последните осем години там руски войски не е имало. Те навлязоха чак на 24.02.2022г.

Руснаците ли снабдяваха ДЛНР с оръжие ?

преди 10 минути, ivottoshev написа:

Ми нали и аз това казвам?!? На първите видеа се виждаше как мърдат, а после се намеси Холивуд със специалните си ефекти и изведнъж като с магическа пръчица от някъде изникна по-качествено видео, на което гафът с мърдащите трупове вече бе позамазан.

Дай да го видим ?

Руснаците няма начин да го нямат

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 21 минути, BANKATA написа:

Дай да го видим ?

Руснаците няма начин да го нямат

Точно за тези два въпроса ще ти се смеят дори и от "твоят лагер" :D

преди 1 час, BANKATA написа:

Значи според теб когато някой загине в Донецк (а там няма реално обекти, които може да се легитимна военна цел освен такива близо до фронтовата линия)  или други места без значение къде има само един виновен? В първия случай загиват хора на места контролирани от Украйна и разбира се това е трагедия, но тогава считаш, че копчето/спусъка го е натиснал руснак. В другия случай когато загиват хора в обратната посока там вече не ти прави впечатление кой е натиснал същото това копче/спусък, от което реално загиват хора и започваш да изтъкваш странни извинения в случая "Ама Русия дава оръжия". Ами ти в обувките на Владимир Путин няма ли да го дадеш при положение, че виждаш 100000 армия готвеща се влезе "миролюбиво" в Донецка и Луганска области?

Мдааа

преди 1 час, bulljo написа:

Географе Тошев, къде е Москва поне знаеш ли ?

Гарит Масква !!!

преди 2 часа, maxthon написа:

"Ама Русия дава оръжия"

"Ама САЩ дава оръжия"

Русия, като даваше оръжия не пискахте, ся САЩ като дават оръжия, оревахте орталъка.

Що не кажеш на учителя си по логика, да си скъса дипломата, да я изгори и да я изяде ?

преди 1 час, Реджеп Иведик написа:

Географе Тошев, къде е Москва поне знаеш ли ?

Знам, неуки ми приятелю. 

Ти що ме въпросваш? Да не би най-после да осъзна че картата със съществуващата руско-турска граница в която гледаш е менте и искаш да ти покажа къде се намира наистина?

преди 13 часа, Bubbles написа:

Чети, паметника си го има, кое точно му е фалшиво?

Tо и тук има паметник на съветската армия, че са ни освободили ,че са загинали руски войници /в Бургас пили метилов спирт/ и все подобни неща , а истина ли е?

преди 10 часа, miro20 написа:

Защо ти го правиш идея си нямам.

Руски ТРОЛ!

преди 4 часа, ivottoshev написа:

Да не би най-после да осъзна че картата със съществуващата руско-турска граница в която гледаш е менте

Русия не граничи с Турция, Географе.

Нямам въпроси от познавателен характер към тебе.

Питам те, чу ли новината за Масква ?

Новофедоривка скива ли къде се намира ?

Хе хе хе, усещаш ли накъде отива войната ?

Не е да не ви казах още одначалото

Гарить Масква

Пилает Биларус

преди 23 минути, bigiadri написа:

Tо и тук има паметник на съветската армия

На пъпа на София. Миризливите продажници Го вардят на караул, да не го боядиса некой

Рашистите панически се боят от мобилизация. Ще отнесат Касапина Путлер като куцо пиле домат, ако обяви мобилизация.

А войната в Украйна рашистите я губят, поради липса на свежо месо

преди 30 минути, Реджеп Иведик написа:

Хе хе хе, усещаш ли накъде отива войната ?

А войната в Украйна рашистите я губят, поради липса на свежо месо

Абе защо само ти усещаш такива неща  - другите друго усещат     https://www.dnes.bg/rusia/2022/08/11/kitai-obvini-sasht-za-glavniia-podbuditel-na-voinata-v-ukraina.539902      

преди 42 минути, Реджеп Иведик написа:

Миризливите продажници

Тука се обърка малко. Цяла Европа в момента неистово желаейки да се откаже от руски газ ще минава на едноразово къпане на седмица (или по-голям срок). А къпането като основна причина за предизвикване точно на разни ухания мисля, че вече се усещаш къде беше тези дни тази група от хора. Ти протестира ли пред Президентството?

преди 50 минути, maxthon написа:

Цяла Европа в момента неистово желаейки да се откаже от руски газ ще минава на едноразово къпане на седмица (или по-голям срок).

Сънищата си, в друга тема ги разказвай.

И се опитвай да разбереш смисъла на написаното, преди да коментираш.

Иначе, с какво си по умен от Тошев ?

Казахстан били нацисти и притеснявали руснаците.

На нещо да ви мирише ?

Русский мир блин...

преди 2 часа, bigiadri написа:

Руски ТРОЛ!

Значи може да се пробваш и ти да коментираш така наречения от мен турски линк. Или и ти не знаеш турски език и  нямаш възможност (chrome се справя много добре) да преведеш статията и да я прочетеш?

преди 3 минути, maxthon написа:

Значи може да се пробваш и ти да коментираш така наречения от мен турски линк.

Значи можеш презрително да наричаш украинските източници "полски", а подскачаш, ако някой ти направи забележка за линкове на турски.

Ватна логика, аз ви казах...

преди 7 минути, Реджеп Иведик написа:

Значи можеш презрително да наричаш украинските източници "полски", а подскачаш, ако някой ти направи забележка за линкове на турски.

Ватна логика, аз ви казах...

Правя забележка за това, че не се чете каквото съм дал, а не на какъв език е пуснат. След като и ти се намеси предполгам ще искаш да го прочетеш и коментираш? Ако нямате какво да кажете по същество за съдържанието на линка просто не се обаждайте....

преди 1 минута, maxthon написа:

просто не се обаждайте....

Няма как да стане, защото са в перманентен афект и нито им се чете, нито им се разсъждава. Нали сам виждаш, че няма нито един, на който поне една от дъските му да не хлопа...

преди 12 часа, ivottoshev написа:

Ми нали и аз това казвам?!? На първите видеа се виждаше как мърдат, а после се намеси Холивуд със специалните си ефекти и изведнъж като с магическа пръчица от някъде изникна по-качествено видео, на което гафът с мърдащите трупове вече бе позамазан.

И нарочно вдигнаха качеството, че да можеш да ги хванеш в шашмата и по-лесно да се види, ако някой мърда :D За щастие, добре си свършиха работата и никой не мърда вече.

преди 1 час, Joss Bomon написа:

че няма нито един, на който поне една от дъските му да не хлопа...

При вас комунягите-русороби е видимо. Затова сте кадри на Мосейково.

преди 2 минути, Coco1 написа:

При вас комунягите-русороби е видимо. Затова сте кадри на Мосейково.

Няма ли да отиваш в източна Украйна да събираш казаци и после да ги водиш в Мосейково?   Предшествениците им са воювали с русите на Петър Първи и с болшевиките на Ленин!   Ама откъде да ги знаеш ти подобни исторически истини?  Те и бандеровците не ги знаят и мислят Украйна за своя.  А Украйна е повече на казаците. Коко1 е бандеровски  папагал и повече ми прилича на комуняга-русороб.   

преди 1 час, maxthon написа:

Ако нямате какво да кажете по същество за съдържанието на линка просто не се обаждайте....

Хе, кой го казва.

Что произошло

Что там произошло

Ну что же там произошло

Смяяяяяяяххх !!!

преди 37 минути, attj написа:

Няма ли да отиваш в източна Украйна да събираш казаци и после да ги водиш в Мосейково?   Предшествениците им са воювали с русите на Петър Първи и с болшевиките на Ленин!   Ама откъде да ги знаеш ти подобни исторически истини?  Те и бандеровците не ги знаят и мислят Украйна за своя.  А Украйна е повече на казаците. Коко1 е бандеровски  папагал и повече ми прилича на комуняга-русороб.   

Ленин, теб затва сме те пратили в Мосейково да ти разказват пропагандна истина

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.