Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 4 минути, Coco1 написа:

Закърпи си платната че почнаха да изпускат.

А, така. Стягай редиците, че започна да има колебаещи се и започващи да виждат истината хора. 

Папагала коко явно е политкомисаря на групата :)

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 минута, Реджеп Иведик написа:

Кажи на учителя си по логика да си скъса дипломата, да я изгори и да я изяде !

Така ли казаха пак твойте учители да се врътнеш

току-що, vpvelev написа:

А, така. Стягай редиците, че започна да има колебаещи се и започващи да виждат истината хора. 

Папагала коко явно е политкомисаря на групата

Кадъра от интерната лягащ си с казаците започна да бълнува :)

Зеленски ще го сменят. Естествено неговите приятели хАмериканци. Крадял повече от тях :)

Бай Данчо също ще го сменят. Естествено неговите хора. Нямат време вече да му сменят памперсите.

преди 8 минути, Coco1 написа:

Така ли казаха пак твойте учители да се врътнеш

Сестра нямам, Тошев.

Никога не съм извъртал. Ако си променя мнението, казвам защо.

С Тошефщини нимойш ми излезе.

преди 30 минути, Реджеп Иведик написа:

Не е вярно, лъжецо Тошев. Никога не съм твърдял такова нещо.

Това е типично в твой стил, да припишеш думи на някой.

Ти може и да не си твърдял, че Русия има обща граница с Турция, ама онова, другото ти "Аз", виж какви ги е плещило :jeer:

57278664_.png.9a9b06b775e6f620fbf45439ab3490e4.png

Русия отхвърли призивите за демилитаризиране на Запорожката АЕЦ

После пак ще има вой и квичене, като в Донбас. САЩ и ЕС ще са виновни. Абе целия "колективен запад" и "тайното световно правителство" управлявано от масони. Но една пророчица правилно е казала: "ке се спука балона на масона". :lol6:

току-що, ivottoshev написа:

виж какви ги е плещило

И къде твърдя, че Русия граничи с Турция, лъжецо ?

От един месец насам постоянно я повтаряш тази лъжа.

Лъжеш Тошев.

Нали искаше да те хванем в лъжа. Ето, хванахме те. За пореден път.

преди 17 минути, Coco1 написа:

Толкова дълго си в интерната Коко че всяка илюзия е нормална за теб

Весело думати про Марусю з іншими людьми – ти ж і української не знаєш, нічого не розумієш. Тролінг і брехливі папуги!

Тошев ти не разбра ли какво те помоли Велев?

преди 27 минути, vpvelev написа:

Само тролове пишат днес. 

Прибирайте се по дупките си. Войната свърши!

преди 43 минути, ivottoshev написа:

Ти твърдеше, че Турция и Русия имат обща граница...

Ето я лъжата пак, да е ясно, че Тошката обича да слага думи в устата на хората, които не са на неговото мнение.

току-що, Реджеп Иведик написа:

И къде твърдя, че Русия граничи с Турция, лъжецо ?

От един месец насам постоянно я повтаряш тази лъжа.

Преведи какво точно казваш в онзи си пост. Нарочно съм го снимал за да не почнеш да твърдиш, че думите са извадени от контекста, че не било целият пост или че имало някакви запетайки, които не съм разбрал правилно. 

1976717647_.png.fc0a5ec88fd11df28df615141eb16275.png

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Преведи какво точно казваш в онзи си пост.

Ами ти лъжеш по мой адрес. Редно е ти да покажеш, къде твърдя, че Русия има обща граница с Турция.

Ако не, да млъкнеш посрамен.

Ма къде съвест у ватенка ?

Ти ако имаше съвест нямаше да защитаваш изнасилвачите на деца в Буча и другите украински градове и села.

преди 36 минути, Реджеп Иведик написа:

Ти сега почна.Войната, ви казах, че ще свърши, когато украинското знаме се развее над Севастопол. 

Нееее, ти твърдеше, че ще боядисват Кремъл в синьо и жълто. Сега, след като видя на къде вървят нещата, реши да посмалиш фантазиите си от Кремъл само до Крим. 

Какво ли следва? В края на войната Укрите ще са загубили Азовско море и ЛДНР, а ти ще изтъкваш като огромна тяхна победа това че са си задържали Киев и ще се провикваш "Аз казах ли ви" :D  

преди 11 минути, Реджеп Иведик написа:

Ами ти лъжеш по мой адрес. Редно е ти да покажеш, къде твърдя, че Русия има обща граница с Турция.

Ако не, да млъкнеш посрамен.

Аз твърдя че Русия и Турция нямат обща граница, а ти ме обвиняваш в лъжа.

Щом това че обща граница има не е твоя позиция , чакам превод на това твое изказване. Какво си искал да кажеш с тези свои думи?

преди 10 минути, ivottoshev написа:

Нарочно съм го снимал за да не почнеш да твърдиш, че думите са извадени от контекста, че не било целият пост или че имало някакви запетайки, които не съм разбрал правилно. 

Какво си снел бе ?

Нали уж съм твърдял че Русия граничи с Турция.

Къде е твърдението , Лъжецо ?

Ти трябва да обясняваш в какъв контекст твърдението

"Стреснах се и погледнах картата.

ся и добър ден да кажеш, ще гледаме дали навън е светло"

е идентично с твърдението

"Русия граничи с Турция"

Наглостта ти е безмерна лъжецо Тошев.

току-що, Реджеп Иведик написа:

Нали уж съм твърдял че Русия граничи с Турция.

Къде е твърдението , Лъжецо ?

Ти трябва да обясняваш в какъв контекст твърдението

е идентично с твърдението

"Русия граничи с Турция"

В мой пост твърдя, че Русия и Турция нямат обща граница, а ти ме цитираш и ми отговаряш с 

Какво точно си искал да кажеш с тези си думи по мой адрес?

преди 5 часа, bigiadri написа:

Tо и тук има паметник на съветската армия, че са ни освободили ,че са загинали руски войници /в Бургас пили метилов спирт/ и все подобни неща , а истина ли е?

Руски ТРОЛ!

Ами, така си кажи- че си фашист, какво го увърташ? Значи, целият цивилизован  свят, може да приеме, че съветските войски изнесоха на гърба си по- голямата част от войната и го освободиха, ама това  за теб е крах, не победа. Сигурно гледката, как двете войничета забиват знамето на Райхстага, те хвърля в буен и безнадежден рев. Де да те знам, че за теб, денят в който обявяваме война на СССР, е  трагичен, щото така германците напускат България.

И да те питам. Покрай страданията си, задето, видиш ли, сме направили паметник на Трети украински , който влиза в България, без да  сме обяснили, дето загиналите и за нашата свобода, не са утрепани точно тук, дали забеляза как американците направиха паметник на пилотите, бомбардирали България над година и убили невинни цивилни, знаейки че не сме изпратили и един войник, и един щик срещу тях по фронтовете?

В центъра на София го направиха. 

И ти за тролове имаш наглостта да говориш, безродник.

преди 6 часа, bigiadri написа:

Tо и тук има паметник на съветската армия, че са ни освободили ,че са загинали руски войници /в Бургас пили метилов спирт/ и все подобни неща , а истина ли е?

691085818_Capturedcran(69).png.a1ec3feb723913e9a611626adeaa2829.png

преди 14 минути, ivottoshev написа:

В мой пост твърдя, че Русия и Турция нямат обща граница, а ти ме цитираш и ми отговаряш с 

Какво точно си искал да кажеш с тези си думи по мой адрес?

В твой пост, ама не в диалог с мен.

Какво точно казвам по твой адрес, то се разбира буквално.

Ако разбира се не си забравил, че твърдението ти е във връзка с реплика към Тодор, а не към мен.

Друг е въпроса, че Тодор е начетен човек и репликата ти към него е също неуместна, тъй като той също не е твърдял, че Русия и Турция имат обща граница. Това ти си го изсмука от пръстите ни в клин ни в ръкав.

Никой никъде не ти казва, че твърдението ти "Русия не граничи с Турция" е невярно.

Ако цитираш постовете нагоре, ясно се вижда, че никой никога преди тебе не е твърдял, че "Русия има обща граница с Турция".

Това си е твой филм.

преди 13 минути, absurt написа:

Значи, целият цивилизован  свят, може да приеме, че съветските войски изнесоха на гърба си по- голямата част от войната и го освободиха

Касапина Путлер откога е "Целия Свят" ?

Че и цивилизован, "бооожеее яке кончене"

преди 41 минути, БаалБек написа:

После пак ще има вой и квичене, като в Донбас. САЩ и ЕС ще са виновни. Абе целия "колективен запад" и "тайното световно правителство" управлявано от масони. Но една пророчица правилно е казала: "ке се спука балона на масона".

Абе ей, трол балбукащ, скапаните ви безмозъчни укри са ядрени терористи! Като видяха, че губят, почнаха с мръсните си номера - малко им е бил Чернобил, че се мъчат да взривяват още ядрени централи...

Небензя: в случае ухода российских военных с Запорожской АЭС Украина может устроить там провокацию

Постпред РФ при ООН Василий Небензя считает «абсурдными» обвинения в адрес России в обстрелах Запорожской АЭС. Он заявил, что если на станции случится катастрофа, то ответственными будут «западные спонсоры Киева». Дипломат убежден, что в случае ухода российских военных с АЭС Украина может устроить провокацию. Он рассчитывает, что эксперты Международного агентства по атомной энергии (МАГАТЭ) прибудут на станцию в августе.

Василий Небензя

Василий Небензя

Фото: Andrew Kelly, Reuters

Василий Небензя

Фото: Andrew Kelly, Reuters

Господин Небензя выступил на заседании Совета Безопасности ООН, посвященном ситуации вокруг ЗАЭС. Постпред РФ утверждает, что к атакам на станцию причастны украинские военные. По его словам, «преступные атаки Киева на объекты ядерной инфраструктуры толкают мир на грань ядерной катастрофы, сопоставимой по масштабу с чернобыльской».

«Если атаки ВСУ продолжатся, она (катастрофа.— "Ъ") может произойти в любой момент. Тогда под угрозой радиоактивного заражения окажутся территории Киевской, Запорожской, Харьковской, Полтавской, Херсонской, Одесской, Николаевской, Кировоградской, Винницкой областей, ДНР и ЛНР, приграничные районы России и Белоруссии, а также Молдавии, Болгарии и Румынии... Вся ответственность за это ляжет в таком случае на западных спонсоров Киева»,— сказал он (цитата по ТАСС).

После пак ще има вой и квичене, като в Донбас. САЩ и ЕС ще са виновни. Абе целия "колективен запад" и "тайното световно правителство" управлявано от масони. Но една пророчица правилно е казала: "ке се спука балона на масона". [emoji38]6:
Е още ли не разбрахте, че големия вой е от другата страна заради това, че Аеца се изключва от мрежата на Украйна? Росатом вече започнаха активни постъпки за това. Ако стрелбата по Аеца е с цел да се забави това хубаво, но риска за авария си остава. Кой в момента отбранява централата и кой стреля по нея мисля е ясно?

Sent from my Ericsson R320s via WAP browser.

преди 2 минути, gagodrago написа:

Абе ей, трол балбукащ

Я по кротко !

Кой не пуска международните специалисти а ?

Брех, не спряхте да лъжете ей !!!

Малко се ядоса канцлера за това.

https://humanite-russie.ru/2020/09/09/politicheskaya-bomba-pod-nazvaniem-wirecard/

преди 3 минути, maxthon написа:

Е още ли не разбрахте, че големия вой е от другата страна заради това, че Аеца се изключва от мрежата на Украйна? Росатом вече започнаха активни постъпки за това. Ако стрелбата по Аеца е с цел да се забави това хубаво, но риска за авария си остава. Кой в момента отбранява централата и кой стреля по нея мисля е ясно?

Sent from my Ericsson R320s via WAP browser.

Ясно е за който мисли, за който не мисли, може и марсианците да стрелят.

https://www.investor.bg/a/334-evropa/308484-v-berlin-sa-znaeli-za-wirecard-godina-i-polovina-predi-falita

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

https://humanite-russie.ru/2020/09/09/politicheskaya-bomba-pod-nazvaniem-wirecard/

В Берлин са знаели за Wirecard година и половина преди фалита

Заместникът на Олаф Шолц два пъти пред миналата година се е срещал с тогавашния изпълнителен директор на компанията за цифрови плащания Маркус Браун

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

АХАХАХ дали и Бойче не естанал звезда там? Те с Ангелата беха много гъсти. :lol6:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.